panosz75 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Κι εγώ Cosmote έχω. Ναι όταν πήρα την καινούρια μου πήρε την παλιά και την ακύρωσε. Θα πάω αύριο να ρωτήσω. Όταν πήρα τις twin SIM, μου ακύρωσε την άλλη που είχα. Τώρα έχω δύο καινούργιες. Εννοείται με νέα pin, puk κλπ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Όταν πήρα τις twin SIM, μου ακύρωσε την άλλη που είχα. Τώρα έχω δύο καινούργιες. Εννοείται με νέα pin, puk κλπ. Παιδια ειναι απλα τα πραγματα, ειτε πληρωνεις twin Και σου δινουν 2 νεες που παιζουν εναλλακτικα, δηλαδη κλεινεις την μια ανοιγεις την αλλη και εχεις το ιδιο νουμερο.. ή παιρνεις μια μικρη και αν χαλασει το κινητο τη βαζεις με ανταπτορα σε αλλο, αρκει αυτο το αλλο να μην εχει υποδοχη οπως το Ζ1c γιατι θα σας μεινει μεσα και η ζημια κοστιζει ακριβα..μονο σε κινητα που η υποδοχη ειναι πισω στην μπαταρια και μπορεις να πιασεις ολη τη σιμ να την βγαλεις εξω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Παιδια ειναι απλα τα πραγματα, ειτε πληρωνεις twin Και σου δινουν 2 νεες που παιζουν εναλλακτικα, δηλαδη κλεινεις την μια ανοιγεις την αλλη και εχεις το ιδιο νουμερο.. ή παιρνεις μια μικρη και αν χαλασει το κινητο τη βαζεις με ανταπτορα σε αλλο, αρκει αυτο το αλλο να μην εχει υποδοχη οπως το Ζ1c γιατι θα σας μεινει μεσα και η ζημια κοστιζει ακριβα..μονο σε κινητα που η υποδοχη ειναι πισω στην μπαταρια και μπορεις να πιασεις ολη τη σιμ να την βγαλεις εξω. Παντως δε μπαινοβγαίνει και με τον πιο εύκολο τρόπο η SIM στο Z1c. Ολόκληρη υπερπαραγωγή θέλει. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Παντως δε μπαινοβγαίνει και με τον πιο εύκολο τρόπο η SIM στο Z1c. Ολόκληρη υπερπαραγωγή θέλει. ειναι μεχρι να το μαθεις..εγω κωλωσα στο Ζ την 1η φορα, μετα πηρα το κολαει..πρεπει να την βαλεις μεσα να μπει μαζι με το πορτακι και μετα εισαι οκ, σπρωχνεις και παταει. απλα δε θελει πιεση..ποτε με πιεση σε τετοια πραγματα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 ειναι μεχρι να το μαθεις..εγω κωλωσα στο Ζ την 1η φορα, μετα πηρα το κολαει..πρεπει να την βαλεις μεσα να μπει μαζι με το πορτακι και μετα εισαι οκ, σπρωχνεις και παταει. απλα δε θελει πιεση..ποτε με πιεση σε τετοια πραγματα. Έτσι κι αλλιώς δεν βγαίνει από κει μέσα η κάρτα. Αν μείνω από μπαταρία ανοίγω την άλλη συσκευή που θα έχει τη δίδυμη σιμ. Μόνο αν χρειαστεί να πάει για σέρβις. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinozos Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 (edited) Να είστε καλά παιδιά για τις χρήσιμες πληροφορίες. Οπότε το καλύτερο είναι η λύση των TwinSIM. Και γλιτώνεις το βάλε βγάλε μιας και είναι λίγο δύσκολο όπως λέτε αλλά και φθορά δημιουργεί και επιπλέον αν μείνεις από μπαταρία στο ένα έχεις και το άλλο για back up! Edited May 21, 2014 by dinozos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Να είστε καλά παιδιά για τις χρήσιμες πληροφορίες. Οπότε το καλύτερο είναι η λύση των TwinSIM. Και γλιτώνεις το βάλε βγάλε μιας και είναι λίγο δύσκολο όπως λέτε αλλά και φθορά δημιουργεί και επιπλέον αν μείνεις από μπαταρία στο ένα έχεις και το άλλο για back up! Εγώ απ' την πρώτη στιγμή το είχα σκεφτεί αυτό με την TwinSIM, καθώς το Ν8 μου έχει θέμα με την υποδοχή σιμ, καθώς αν κόψεις την κάρτα και τη βάλεις σε αντάπτορα για να την ξαναβάλεις στο Ν8 καταστρέφεται η υποδοχή της σιμ. Οπότε όταν τσίμπησα το Ζ1c πήγα πήρα την TwinSIM. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinozos Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Εγώ απ' την πρώτη στιγμή το είχα σκεφτεί αυτό με την TwinSIM, καθώς το Ν8 μου έχει θέμα με την υποδοχή σιμ, καθώς αν κόψεις την κάρτα και τη βάλεις σε αντάπτορα για να την ξαναβάλεις στο Ν8 καταστρέφεται η υποδοχή της σιμ. Οπότε όταν τσίμπησα το Ζ1c πήγα πήρα την TwinSIM. Δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό είναι όντως πολύ χρήσιμο και πρακτικό. Αν και θα πάω αύριο να δω, θυμάσαι μήπως πόσο την πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 (edited) Δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό είναι όντως πολύ χρήσιμο και πρακτικό. Αν και θα πάω αύριο να δω, θυμάσαι μήπως πόσο την πήρες? 10€, εφόσον είναι δύο κάρτες SIM. Πείτε μου λίγο ρε παιδιά τι παίζει με τις προβλέψεις του stamina στη ζωή της μπαταρίας; Τώρα το μεσημέρι φόρτισα, είμαι στο 95% και μου γράφει 7 ώρες (1 μέρα 8 ώρες σε κατάσταση αναμονής) και με stamina 1 μέρα 1 ώρα (6 μέρες 14 ώρες σε κατάσταση αναμονής). Είναι φυσιολογικό αυτό; Αν όχι, φταίει η μπαταρία μου ή να ψαχτώ για κάποια εφαρμογή που μου μειώνει την αυτονομία τόσο πολύ; :worry: Edited May 27, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Πείτε μου λίγο ρε παιδιά τι παίζει με τις προβλέψεις του stamina στη ζωή της μπαταρίας; Τώρα το μεσημέρι φόρτισα, είμαι στο 95% και μου γράφει 7 ώρες (1 μέρα 8 ώρες σε κατάσταση αναμονής) και με stamina 1 μέρα 1 ώρα (6 μέρες 14 ώρες σε κατάσταση αναμονής). Είναι φυσιολογικό αυτό; Αν όχι, φταίει η μπαταρία μου ή να ψαχτώ για κάποια εφαρμογή που μου μειώνει την αυτονομία τόσο πολύ; :worry: Μην κοιτας τι λεει το STAMINA. Δεν πεφτει ποτε μεσα. "Κρινει" με βαση την χρηση που το χεις κανει. Δηλαδη αν αφησεις το κινητι 5 μερες χωρις να το αγγιξεις, θα αλλαξει κατα πολυ το νουμερο που θα σου λεει το STAMINA Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Μην κοιτας τι λεει το STAMINA. Δεν πεφτει ποτε μεσα. "Κρινει" με βαση την χρηση που το χεις κανει. Δηλαδη αν αφησεις το κινητι 5 μερες χωρις να το αγγιξεις, θα αλλαξει κατα πολυ το νουμερο που θα σου λεει το STAMINA Φταίει που μόλις το φόρτισα άρχισα αμέσως να το λιώνω στη χρήση; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Φταίει που μόλις το φόρτισα άρχισα αμέσως να το λιώνω στη χρήση; Ακριβως. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinozos Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 10€, εφόσον είναι δύο κάρτες SIM. Έτσι ακριβώς 10 ευρώ είχαν και αγοράστηκαν. Αν όχι αύριο τη Δευτέρα παραγγέλνω και το κινητό. Εύχομαι να αξίζει τα λεφτά του και να μην το μετανιώσω γιατί η αλήθεια είναι ότι κανονικά δεν έπρεπε να πάρω τώρα κινητό... αλλά με το Neo V δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση! Θέλω να το κρατήσω δύο χρόνια τουλάχιστον πιστεύω να με βγάλει ασπροπρόσωπο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Έτσι ακριβώς 10 ευρώ είχαν και αγοράστηκαν. Αν όχι αύριο τη Δευτέρα παραγγέλνω και το κινητό. Εύχομαι να αξίζει τα λεφτά του και να μην το μετανιώσω γιατί η αλήθεια είναι ότι κανονικά δεν έπρεπε να πάρω τώρα κινητό... αλλά με το Neo V δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση! Θέλω να το κρατήσω δύο χρόνια τουλάχιστον πιστεύω να με βγάλει ασπροπρόσωπο! Εννοείται ότι αξίζει με χίλια. Γνώμη μου είναι ότι όσο περισσότερο κρατάς μία συσκευή, τόσο καλύτερη είναι η αίσθηση όταν παίρνεις μία καινούργια. Εγώ προέρχομαι από το Nokia Ν8, που το είχα κοντά 3.5 χρόνια. Η πρώτη μου επαφή με το Android και το Z1 Compact ήταν ένα τεράστιο πολιτισμικό σοκ, με τη θετική έννοια φυσικά. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinozos Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Εννοείται ότι αξίζει με χίλια. Γνώμη μου είναι ότι όσο περισσότερο κρατάς μία συσκευή, τόσο καλύτερη είναι η αίσθηση όταν παίρνεις μία καινούργια. Εγώ προέρχομαι από το Nokia Ν8, που το είχα κοντά 3.5 χρόνια. Η πρώτη μου επαφή με το Android και το Z1 Compact ήταν ένα τεράστιο πολιτισμικό σοκ, με τη θετική έννοια φυσικά. ;) Συμφωνώ για την αίσθηση που λες. Μακάρι να αξίζει γιατί το έχω παιδέψει πολύ το θέμα και τουλάχιστον στο τέλος να μη φάω πατάτα αλλά να με δικαιώσει το μικρό! Θέλω να το πάρω για να μου φύγουν και τα διλήμματα μια και καλή. Σήμερα που πήγα να πάρω τις TwinSIM είδα ξανά το G2 και σκέφτηκα "Λες...???" :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meraklakis Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Φταίει που μόλις το φόρτισα άρχισα αμέσως να το λιώνω στη χρήση; αν εσύ το λιώνεις στην χρήση είναι λογικό να σου λεεί λίγο χρόνο ότι θα έχεις γιατί υπολογίζει ότι με αυτούς τους ρυθμούς θα το χρησιμοποιείς . Αν του έκανες χαλαρή χρήση μπορεί να σου έλεγε η stamina ότι π.χ. έχεις 3 μέρες . όπως και να έχει η stamina αναγνωρίζει πότε δεν λειτουργεί η οθόνη και απενεργοποιεί αυτόματα τις λειτουργίες που δεν χρειάζεσαι, ενώ διατηρεί τις ειδοποιήσεις που θές . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Ερώτηση αν πάω στην 4.4 και θέλω μετά να γυρισω σε 4.3 είναι εύκολο? Και πώς? :what: Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Πείτε μου λίγο ρε παιδιά τι παίζει με τις προβλέψεις του stamina στη ζωή της μπαταρίας; Τώρα το μεσημέρι φόρτισα, είμαι στο 95% και μου γράφει 7 ώρες (1 μέρα 8 ώρες σε κατάσταση αναμονής) και με stamina 1 μέρα 1 ώρα (6 μέρες 14 ώρες σε κατάσταση αναμονής). Είναι φυσιολογικό αυτό; Αν όχι, φταίει η μπαταρία μου ή να ψαχτώ για κάποια εφαρμογή που μου μειώνει την αυτονομία τόσο πολύ; :worry: το σταμινα βγαζει μια προβλεψη με την τρεχουσα κατασταση, αν αρχισει και τρεχει απο πισω κατι αλλο, πχ FB ή μια αλλη διεργασια, ενα update, κατι..τοτε μειωνεται αυτος ο χρονος.. Γενικα πιστευω οτι με την 4.4 ειναι πεσμενη η αποδοση της μπαταριας οπως ηταν και στο Ζ1. Εξαλλου υπαρχουν απειρες αναφορες στο ιντερνετ για αυτο.. Θα προτεινα να ανεβασει οποιος εχει ενα FTF της ελληνικης 4.3 επισημη να την εχουμε, ισως την εχω και εγω απο το ελληνικο του πατερα μου αν και νομιζω οτι δεν ειχα κανει αναβαθμιση οσο ειχε 4.3 αλλα μονο η 4.4 υπαρχει στο pc. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Από τότε που πρωτοψαχνόμουν με το Android την είχα αυτή την απορία. Τόσο δύσκολο είναι να βρούμε κάπου τα επίσημα firmwares μαζεμένα; Παλιά στο Symbian έβρισκες το firmware που ήθελες, κατέβαζες όλα τα αρχεία με το Navifirm, τα φλασάριζες με το Phoenix και ήσουν κομπλέ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Από τότε που πρωτοψαχνόμουν με το Android την είχα αυτή την απορία. Τόσο δύσκολο είναι να βρούμε κάπου τα επίσημα firmwares μαζεμένα; Παλιά στο Symbian έβρισκες το firmware που ήθελες, κατέβαζες όλα τα αρχεία με το Navifirm, τα φλασάριζες με το Phoenix και ήσουν κομπλέ. η διασπορα εδω ειναι απειρη, απειρες εταιρειες,απειρα μοντελα, απειρες εκδοσεις.. Σιγουρα τα καλα κινητα εχουν υποστηριξη και σιγουρα το να φτιαξεις ενα FTF αρχειο δεν ειναι δυσκολο, αλλα αν δεν εχεις το κινητο με 4.3 και ελληνικο, δεν μπορεις να το φτιαξεις, επομενως καποιος πρεπει να μας το δωσει. Σκεφτομαι να το περασω και στου πατερα μου, αν και εχει το αλλο θεμα, που αργει να αναψει η οθονη μετα απο κληση, το οποιο αν το ξερεις απλα το ξεκολας πιο γρηγορα σε περιπτωση που παει να σε χρεωσει, αλλα απο την αλλη αν η μπαταρια βγαζει μια μερα ακομα ειναι σημαντικο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 η διασπορα εδω ειναι απειρη, απειρες εταιρειες,απειρα μοντελα, απειρες εκδοσεις.. Σιγουρα τα καλα κινητα εχουν υποστηριξη και σιγουρα το να φτιαξεις ενα FTF αρχειο δεν ειναι δυσκολο, αλλα αν δεν εχεις το κινητο με 4.3 και ελληνικο, δεν μπορεις να το φτιαξεις, επομενως καποιος πρεπει να μας το δωσει. Σκεφτομαι να το περασω και στου πατερα μου, αν και εχει το αλλο θεμα, που αργει να αναψει η οθονη μετα απο κληση, το οποιο αν το ξερεις απλα το ξεκολας πιο γρηγορα σε περιπτωση που παει να σε χρεωσει, αλλα απο την αλλη αν η μπαταρια βγαζει μια μερα ακομα ειναι σημαντικο. Αν εγώ φτιάξω ένα ftf από το δικό μου Z1c, φαντάζομαι δε θα είναι "καθαρό", ε; Θα έχει και τα αρχεία μου και τις παραμετροποιήσεις μου μέσα; Αν κάνω ένα reset στο κινητό μου, ώστε να είναι καθαρό από ρυθμίσεις και εφαρμογές, και μετά φτιάξω ένα ftf, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή σαν reference firmware; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Αν εγώ φτιάξω ένα ftf από το δικό μου Z1c, φαντάζομαι δε θα είναι "καθαρό", ε; Θα έχει και τα αρχεία μου και τις παραμετροποιήσεις μου μέσα; Αν κάνω ένα reset στο κινητό μου, ώστε να είναι καθαρό από ρυθμίσεις και εφαρμογές, και μετά φτιάξω ένα ftf, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή σαν reference firmware; Ένα ftf αρχείο μπορείς να το φτιάξεις σχετικά εύκολα. Μέσω SUS για παράδειγμα. Όταν θα κατεβάσει την αναβάθμιση που αφορά στη συσκευή σου για να την περάσει, την κατεβάζει σε κάποιον φάκελο του υπολογιστή σου. Από κει (και με 1-2 βηματάκια που ξεχνάω τώρα) μπορείς να την πάρεις και να την φλασάρεις όποτε θες και όπου θες. Οπότε δεν έχει να κάνει με ρυθμίσεις σου και λοιπά. Το αρχείο που δημιουργείται είναι αυτό που δίνει η Sony για τη συσκευή σου (σε συνδυασμό με τον πάροχο όπου αυτό συμβαίνει). Οπότε αν εσύ είσαι branded cosmote, το ftf που θα δημιουργήσει το SUS θα είναι branded cosmote. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) Παιδιά, τι θήκη έχετε στο Z1c που να χωράει να μπαίνει η συσκευή στο dock φόρτισης μαζί με τη θήκη; Έχω μία Puro και δε μπαίνει με κανένα τρόπο στο dock, είτε με τους αντάπτορες είτε σκέτη. Η θήκη έχει εγκοπή για την υποδοχή μαγνητικής φόρτισης, και μάλιστα πολύ άνετο άνοιγμα, αλλά είναι αρκετά χοντρό το υλικό της και υποθέτω ότι γι' αυτό δε φτάνει να έρθει σε επαφή το dock με τις επαφές του κινητού. Πρέπει αναγκαστικά να βγάζω τη συσκευή απ' τη θήκη για φορτίσω στο dock, και φοβάμαι μήπως βάλε-βγάλε γρατζουνιστεί η πίσω πλευρά της συσκευής μιας και δεν έβαλα ακόμα μεμβράνη πίσω. Υπάρχει δοκιμασμένη θήκη που να δουλεύει με το dock; Υπόψιν έχω τη γνήσιο dock, όχι κάποια απομίμηση. Edited May 24, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Για αυτούς που είχαν πρόβλημα με τη διάχυση του φλας, υπάρχει λύση, σχετικά απλή κιόλας, καθώς πρόκειται για την αντικατάσταση της πλαστικής πλάτη του διεθνούς μοντέλου με τη γυάλινη πλάτη του Ιαπωνικού μοντέλου. Για πληροφορίες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2710603 Επειδή με ενδιαφέρει η αγορά του κινητού αυτού, τολμώ να πω ότι αυτή η πιθανότητα μπορεί να δώσει εξαιρετικά εξατομικευμένα αποτελέσματα, ειδικά άμα συνδυάσει κανείς το άσπρο μοντέλο με μαύρη πλάτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Για αυτούς που είχαν πρόβλημα με τη διάχυση του φλας, υπάρχει λύση, σχετικά απλή κιόλας, καθώς πρόκειται για την αντικατάσταση της πλαστικής πλάτη του διεθνούς μοντέλου με τη γυάλινη πλάτη του Ιαπωνικού μοντέλου. Για πληροφορίες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2710603 Επειδή με ενδιαφέρει η αγορά του κινητού αυτού, τολμώ να πω ότι αυτή η πιθανότητα μπορεί να δώσει εξαιρετικά εξατομικευμένα αποτελέσματα, ειδικά άμα συνδυάσει κανείς το άσπρο μοντέλο με μαύρη πλάτη... δλδ αν καταλαβα καλα θα βγαλεις τη πλατη, θα βγεις εκτος εγγυησης θα ξοδευτεις και θα χασεις ποσο χρονο και ΑΝ το βαλεις τελεια για να κανεις κατι που ειναι υποχρεωμενη να κανει η σονυ?:X Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts