konstantinoslp Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 elephant καλα κανεις και κρινεις απο προσωπικη πειρα αλλα δεν θα βγαλουμε ακρη ετσι. Και γω μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι απο εποχες x10mini pro ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα με τα Sony. Αντιθετως εχω πιασει αρκετα low budget κινητα της samsung και εχω καταλαβει τι παει να πει lag. Οπως εσυ δεν θα ξαναγοραζες sony, ετσι και εγω θα αγοραζα. Αλλα επειδη νομιζω εχουμε ξανακανει αυτην την κουβεντα, δυστυχως για μενα δεν υπαρχει φθηνη συσκευη με android. Παρε κατι αλλο. Μην μπλεξεις με τετοιες συσκευες. Αν δεν εχεις το budget (εσυ ή ο καθενας) να αγορασει μια ναυαρχιδα εστω και περσινη-προπερσινη, τοτε καλυτερα να παρει ενα lumia 520. Android και φθηνη συσκευη απλα ΔΕΝ συμβαδιζουν. Και φταιει το Android για αυτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Πάντως το κινητό είναι πολύ καλό μέχρι τώρα που το δουλεύω..... Αλλά με στεναχωρεί που όλοι οι ήχοι ακούγονται τις περισσότερες φορές μέσα από ακουστικό είτε κλήσεις είτε άλλα διάφορα... 4.4.2... Πρέπει να γίνει σύντομα update... 4.3..είδη έχει βγει για το nexus... Περιμένουμε.... :-/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Πάντως το κινητό είναι πολύ καλό μέχρι τώρα που το δουλεύω..... Αλλά με στεναχωρεί που όλοι οι ήχοι ακούγονται τις περισσότερες φορές μέσα από ακουστικό είτε κλήσεις είτε άλλα διάφορα... 4.4.2... Πρέπει να γίνει σύντομα update... 4.3..είδη έχει βγει για το nexus... Περιμένουμε.... :-/ Αν είναι σημαντικό για σένα να το χρησιμοποιείς σαν τηλέφωνο, σαφώς και δεν είναι η 4.4.2 για σένα. Προφανώς και βιάστηκε η Sony να δώσει την αναβάθμιση. Στη θέση σου θα γύριζα στην 4.3. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) Η χρηση με το ενα δαχτυλο μου εχει λειψει πολυ αλλα δεν μπορω να θυσιασω τις 5 ιντσες ακομα και για αυτο.Το δε βαρος του "δενει" τελεια με το ολο μεγεθος της συσκευης.. βλεπεις ταινιες?σε ρωταω γιατι αν το κανεις αυτο η παιζεις παιχνιδια τοτε ναι..αν προκειται απλα για σερφαρισμα τοτε δε νομιζω να υπαρχει μεγαλη διαφορα.. αλλα και μενα μου ειπαν πολλοι οτι θα ναι δυσκολο απο τις 5 να πας σε μικροτερες ιντσες... Edited March 30, 2014 by Guest 26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Το Ε dual και το Tipo dual. Στο Ε δε με άκουγαν 1 στις 2 κλήσεις που έκανα. Έπρεπε να κλείσω και να ξανακαλέσω... Αρκετές φορές όταν δέχομαι κλήσεις, δεν εμφανίζεται κάτι στην οθόνη και δε μπορούσα να απαντήσω. Το κυριότερο ήταν το κόλλημα που έτρωγε και κατά καιρούς τρώει. Πχ να μην έχω χρησιμοποιήσει καθόλου το τηλέφωνο για 2 ώρες, να μπαίνω στο αυτοκίνητο να ανοίξω τον πλοηγό, να μην ανταποκρίνεται και να αναγκάζομαι να το κλείσω και να το ανοίξω και να περιμένω περίπου 10 λεπτά με alarm για να ανταποκριθεί... Έχω πάει στο σέρβις μία φορά. Τα προβλήματα στις κλήσεις έχουν εξαλειφθεί προς το παρόν, όλα τα άλλα όχι. Στο tipo τα κολλήματα ήταν και είναι άπειρα. Σε πολλές εφαρμογές. Επίσης η επιστροφή ήχου στο τηλέφωνο κάποιες φορές. Αλλά όπως ξανάγραψα, τα απέδιδα στις χαμηλές προδιαγραφές (επεξεργαστή και κυρίως στη ram 512ΜΒ). Όταν όμως μιλάμε για τη ναυαρχίδα της Sony, το Ζ1C, που κοστίζει 3 με 4 φορές παραπάνω από το Ε, τότε δε δικαιολογείται να εμφανίζει σοβαρά προβλήματα. Η νύφη μου έχει το J, επίσης μου λέει για προβληματάκια διαρκώς. Ένας φίλος που έχει το U, το αντικατέστηκε με ένα Samsung πρόσφατα επειδή δεν άντεχε άλλο τα κολλήματα. Ο αδερφός μου έχει το LG L5 ii, δεν έχει παραπονεθεί για κάτι. Οπότε, αν και μ'αρέσουν πολύ τα Sony στο interface τους, δε νομίζω να ξαναγοράσω. Το δις εξαμαρτείν το έχω ήδη περάσει. Το τρις πάει πολύ, δεν πάει; φιλαρακι, παρε samsung να ησυχασεις.. μην βασανιζεσαι. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Αν είναι σημαντικό για σένα να το χρησιμοποιείς σαν τηλέφωνο, σαφώς και δεν είναι η 4.4.2 για σένα. Προφανώς και βιάστηκε η Sony να δώσει την αναβάθμιση. Στη θέση σου θα γύριζα στην 4.3. Μπορεί να γυρίσει σε 4.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Αν είναι σημαντικό για σένα να το χρησιμοποιείς σαν τηλέφωνο, σαφώς και δεν είναι η 4.4.2 για σένα. Προφανώς και βιάστηκε η Sony να δώσει την αναβάθμιση. Στη θέση σου θα γύριζα στην 4.3. Όχι πανο.... Το χω για δεύτερη συσκευή.... Αλλά είναι κάπως ενοχλητικό αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Μπορεί να γυρίσει σε 4.3? Εννοοείται ότι μπορεί, αρκεί να φλασάρει το προηγούμενο firmware. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Εννοοείται ότι μπορεί, αρκεί να φλασάρει το προηγούμενο firmware. Μπορείς σε.παρακαλώ να μου πεις με ποιον τρόπο γίνεται ? Που βρίσκω την 4.3? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Μου φαίνεται φανταστικό το κινητό συνολικά και το έχω ξαναγράψει. Αυτό το bug όμως που έρχεται ο ήχος από το ακουστικό δεν το έχουν ούτε οι πιο πρόχειρες custom roms. Μας έκανε που μας έκανε beta testers, θα έπρεπε ήδη ομως να το έχει διορθώσει η Sony μέρες τώρα με update. Είναι πολύ πολύ σοβαρο πρόβλημα να χάνεις τις κλήσεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Μου φαίνεται φανταστικό το κινητό συνολικά και το έχω ξαναγράψει. Αυτό το bug όμως που έρχεται ο ήχος από το ακουστικό δεν το έχουν ούτε οι πιο πρόχειρες custom roms. Μας έκανε που μας έκανε beta testers, θα έπρεπε ήδη ομως να το έχει διορθώσει η Sony μέρες τώρα με update. Είναι πολύ πολύ σοβαρο πρόβλημα να χάνεις τις κλήσεις σου. το να το λεμε και να το ξαναλεμε οτι ειναι προβλημα και λαθος της σονυ δεν οφελει σε τιποτα. Ας δωσει καποιος ενα λινκ απο 4.3 να την φλασαρει οποιος θελει και οσοι δεν εχουν περασει σε 4.4 ας περιμενουν, δεν θα παθει και τιποτα κανεις να μεινει με 4.3. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Όταν κάποιος έχει πληρώσει 500 ευρώ για ένα τηλέφωνο και χάνει κλήσεις λογικό το βρίσκω να εξοργίζεται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Και εκατό ευρώ να έχει δώσει πάλι είναι εξοργιστικό.. Για τηλέφωνα μιλάμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 για αυτο εγω θα περιμενω σεμπτεβριο να το παρω για δευτερο κινητο η αυτο η το Ζ1 και να εχω οπως εχω και το Ζ και θα ειναι και ποιο φθηνα τοτε οχι 400 ευρω οπως εκανα με το Ζ μου και θα εχουν λυθει και τα μικρο προβληματα αυτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Όπως λογικό να εξοργιζεται όταν δίνεις για την ναυαρχίδα το s4 600€+ και σου φουσκώνει η μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Όταν κάποιος έχει πληρώσει 500 ευρώ για ένα τηλέφωνο και χάνει κλήσεις λογικό το βρίσκω να εξοργίζεται... οταν παρεις το κινητο, δεν χανεις κλησεις... αν το παρεις και αναβαθμισεις στην 4.4, ισως να τις χανεις. Οποτε μην επιμενεις λες και το κανεις επιτηδες.ενα και ενα κανουν 2, αν θες απλα να θαβεις πες το. το προβλημα το θεσαμε, η λυση ειναι γελοια, δεν αναβαθμιζεις, και για μας η επιστροφη στην 4.3 και τελος. απλα πραγματα. ολα τα αλλα δειχνουν οτι μπηκες να γραψεις για να τρολαρεις.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 H Sony ξέρει ότι υπάρχει θέμα; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 οταν παρεις το κινητο, δεν χανεις κλησεις... αν το παρεις και αναβαθμισεις στην 4.4, ισως να τις χανεις. Οποτε μην επιμενεις λες και το κανεις επιτηδες.ενα και ενα κανουν 2, αν θες απλα να θαβεις πες το. το προβλημα το θεσαμε, η λυση ειναι γελοια, δεν αναβαθμιζεις, και για μας η επιστροφη στην 4.3 και τελος. απλα πραγματα. ολα τα αλλα δειχνουν οτι μπηκες να γραψεις για να τρολαρεις.. Δεν σε καταλαβαίνω. Γιατί λες ότι τρολαρει το παιδί και που έχει αδικο; Δηλαδή δεν έπρεπε να βάλουμε την αναβάθμιση, είναι δικό μας το φταίξιμο;; Και γιατί να κάθεται να ψάχνει τώρα κάποιος να κάνει downgrade και να πρέπει σαν να μην φτάνει αυτό να στήνει το κινητό από την αρχή; Υπάρχουν επίσης και άνθρωποι μη σχετικοί με την τεχνολογία που πήραν για επαγγελματικη χρήση ή όχι το z1c και έχουν βρεθεί τώρα να χάνουν κλήσεις χωρίς να ξέρουν γιατί. Δεν είναι γελοία η λύση όπως γράφεις, γελοίοι μάλλον είμαστε εμείς σαν καταναλωτες που μας κοροϊδεύει η Sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Και κάπου εδώ τελειώνει η συζήτησή σας. Nikos_Μpl το γεγονός ότι κάποιος γράφει το πρόβλημά του γιατί συνιστά τρολάρισμα; Κι από την αλλη αν σου είναι τόσο ενοχλητικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις την black list. elephant μείνε σε ότι αφορά το θέμα. Τι ακριβώς κάνει το κινητό των συγγενών σου δεν νομίζω ότι προσθέτει κάποια παραπάνω πληροφορία. Για οτιδήποτε άλλο μπορείτε να μου στείλετε πμ. Συνεχίζουμε κανονικά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Τελικά όπως βλέπω και διαβάζω δεν είμαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα μετά την αναβάθμιση σε 4.4.2 Αρχίζω και σκέφτομαι να το δώσω και να γυρίσω πίσω στο Iphone 5 μου που όπως αποδεικνύετε βγήκε παλικάρι τόσο καιρό :cool: ... πλήρως απογοητευμένος και νευριασμένος με την Sony ..... :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 (edited) Τελικά όπως βλέπω και διαβάζω δεν είμαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα μετά την αναβάθμιση σε 4.4.2 Αρχίζω και σκέφτομαι να το δώσω και να γυρίσω πίσω στο Iphone 5 μου που όπως αποδεικνύετε βγήκε παλικάρι τόσο καιρό :cool: ... πλήρως απογοητευμένος και νευριασμένος με την Sony ..... :mad::mad::mad: Νομιζω οτι παντα τα iphone ηταν πιο σταθερα απο οτιδηποτε ανδροιδ κυκλοφορει.. Απο εκει και περα,γιατι δεν γυρνας στην 4.3 και να το λειτουργεις κανονικα?? και οταν και αν διορθωθει και δοκιμασουν οι υπολοιποι, το αναβαθμιζεις. Σοφη συμβουλη απο τα 2 χρονια που ανακατευομαι με ανδροιδ: ποτε μην βιαζεσαι να παρεις αναβαθμιση. Σοφη συμβουλη γενικα: ο,τι λειτουργει σωστα δεν το πειραζουμε, ειδικα οταν προκειται για ανδροιδ. ασε τους αλλους να γινουν πειραματοζωα. Δεν σε καταλαβαίνω. Γιατί λες ότι τρολαρει το παιδί και που έχει αδικο; Δηλαδή δεν έπρεπε να βάλουμε την αναβάθμιση, είναι δικό μας το φταίξιμο;; Και γιατί να κάθεται να ψάχνει τώρα κάποιος να κάνει downgrade και να πρέπει σαν να μην φτάνει αυτό να στήνει το κινητό από την αρχή; Υπάρχουν επίσης και άνθρωποι μη σχετικοί με την τεχνολογία που πήραν για επαγγελματικη χρήση ή όχι το z1c και έχουν βρεθεί τώρα να χάνουν κλήσεις χωρίς να ξέρουν γιατί. Δεν είναι γελοία η λύση όπως γράφεις, γελοίοι μάλλον είμαστε εμείς σαν καταναλωτες που μας κοροϊδεύει η Sony. θα συμφωνησω σε οσα μου πεις αν μου βρεις μια αλλη συσκευη αλλης εταιρειας που στις 2-3 αναβαθμισεις που πηρε δουλευε τελεια. μεχρι τοτε ασε με να λεω τη γνωμη μου (δεν συνεχιζω την κουβεντα με τον φιλο elephant γιατι δεν εξυπηρετει κανεναν). Το μονο που θα πω ειναι οτι απλα προτεινα μια λυση, και μαλιστα σε καποιον ο οποιος δεν εχει καν το τηλεφωνο αυτο, και εφοσον το παρει, θα λειτουργει αψογα οπως ειναι. Αν τωρα θελει ντε καλα την 4.4.2 με το Ζ1c, δε θελω να το χαρακτηρισω πως λεγεται αυτο.. Για ολους εμας που το εχουμε, καναμε update και πρεπει να γυρισουμε σε 4.3 φυσικα και πρεπει να αγανακτησουμε, αλλα οσο και να βρισω δε θα αλλαξει κατι, εφοσον μπορω να κανω κατι το κανω, και αυτο ειναι η 4.3. ειναι μια πληρης εκδοση, που δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα την 4.4 για να πεις οτι αξιζει η στενοχωρια. Απο εκει και περα, μεγα-φαουλ η 4.4.2 Edited March 31, 2014 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 (edited) Νομιζω οτι παντα τα iphone ηταν πιο σταθερα απο οτιδηποτε ανδροιδ κυκλοφορει.. Απο εκει και περα,γιατι δεν γυρνας στην 4.3 και να το λειτουργεις κανονικα?? και οταν και αν διορθωθει και δοκιμασουν οι υπολοιποι, το αναβαθμιζεις. Τα μόνα λειτουργικά τα οποία λειτουργούν αναμενόμενα και απόλυτα σταθερά είναι αυτά στα οποία το hardware όλων των συσκευών που το τρέχουν είναι παρόμοιο, αν όχι ακριβώς ίδιο. Να προσθέσω στο παράδειγμα που αναφέρεις με το iPhone (που είναι χαρακτηριστική περίπτωση λειτουργικού που έχει φτιαχτεί για να "κουμπώνει" ακριβώς σε πολύ συγκεκριμένο hardware) και το Symbian, ιδίως την έκδοση S^3 κι έπειτα. Όσες συσκευές το έτρεχαν, από άποψη CPU/GPU/RAM ήταν πανομοιότυπες. Μόνο δευτερεύοντα χαρακτηριστικά άλλαζαν (οθόνη, κάμερα κλπ). Το Android όσο και να το "ελαφρύνουν", πάντα θα έχει αστάθμητους παράγοντες το πολύ διαφορετικό hardware των συσκευών. Σοφη συμβουλη απο τα 2 χρονια που ανακατευομαι με ανδροιδ: ποτε μην βιαζεσαι να παρεις αναβαθμιση. Σοφη συμβουλη γενικα: ο,τι λειτουργει σωστα δεν το πειραζουμε, ειδικα οταν προκειται για ανδροιδ. ασε τους αλλους να γινουν πειραματοζωα. Ακριβώς γι' αυτό υπάρχει το myphone και τα υπόλοιπα fora, ώστε να μην έχεις ανεπιθύμητα bugs και γενικά παρατράγουδα. Δε βρίσκω λογικό να αναβαθμίζεις από την πρώτη στιγμή, μόνο και μόνο γιατί οι υπόλοιποι στο forum/παρέα/κλπ έχουν πάρει αναβάθμιση, και δε θες να νιώθεις "κατώτερος". Προσωπικά εγώ έρχομαι στο Android για την ακόμα μεγαλύτερη παραμετροποίηση σε σχέση με τη συσκευή που έχω τώρα, και το πολύ μεγαλύτερο και πιο πλήρες market. Ειδάλλως, συσκευή που μας κάνει ως έχει, δεν υπάρχει λόγος να την πειράζουμε. Το μονο που θα πω ειναι οτι απλα προτεινα μια λυση, και μαλιστα σε καποιον ο οποιος δεν εχει καν το τηλεφωνο αυτο, και εφοσον το παρει, θα λειτουργει αψογα οπως ειναι. Αν τωρα θελει ντε καλα την 4.4.2 με το Ζ1c, δε θελω να το χαρακτηρισω πως λεγεται αυτο.. Για ολους εμας που το εχουμε, καναμε update και πρεπει να γυρισουμε σε 4.3 φυσικα και πρεπει να αγανακτησουμε, αλλα οσο και να βρισω δε θα αλλαξει κατι, εφοσον μπορω να κανω κατι το κανω, και αυτο ειναι η 4.3. ειναι μια πληρης εκδοση, που δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα την 4.4 για να πεις οτι αξιζει η στενοχωρια. Απο εκει και περα, μεγα-φαουλ η 4.4.2 Απόλυτα σωστό. Αυτή η update-ο-λαγνεία εξυπηρετεί μόνο τις κατασκευάστριες που θέλουν να σου πουλάνε κάθε τόσο νέες συσκευές με νέα χαρακτηριστικά, ακόμα πιο ακριβά, μόνο και μόνο για να "σηκώνουν" την επερχόμενη νέα έκδοση. Κακώς ακολουθεί τυφλά και αυτό το λιγοστότατο ποσοστό "σκληροπυρηνικών" οπαδών της τεχνολογίας, γιατί χαλιέται άδικα και χωρίς λόγο. Και μιλάω για πολύ μικρό ποσοστό, γιατί ο περισσότερος κόσμος θέλει μία συσκευή να του λειτουργεί καλά ως έχει, ούτε αναβαθμίσεις κοιτάζει ούτε τίποτα. Να λειτουργούν 4-5 εφαρμογές σωστά, να παίρνει τηλέφωνα και να στέλνει μηνύματα/e-mails κλπ. Υ.Γ.: Πάντως πιστεύω ότι σε μεγάλο βαθμό παίζουν ρόλο και οι μοντιές, hacking, rooting κλπ, που κάνουν συνήθως οι περισσότεροι "ψαγμένοι" χρήστες στις συσκευές τους. Δεν ξέρω αν και κατά πόσο ισχύει αυτό, αλλά ρίχτε του μια ματιά... ;) Edited March 31, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Eγώ πάντως που το αναβάθμισα σε 4.4.2 την στιγμή που το έβγαλα από το κουτί, έκανα φορμάτ και το έστησα από το μηδέν, δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα. :) Αν δεν έκανες root, τότε φταίει η μέθοδος root που έχουν βγάλει στο xda. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Aσφαλώς και δεν έχω κάνει ρούτ. Αυτά τα έκανα το 2011 που τα Android δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους. Σ' αυτό το τέρας ισχύος το βρίσκω εντελώς περιττό. Προσωπικα δεν βρισκω το root περιττο. Υπαρχουν πολλοι λογοι για να rootαρει καποιος αλλα πλεον δεν ειναι απαραιτητο κιολας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 παιδες φανταζομαι οτι και εσεις εχετε το προβλημα με τον ηχο ε??? μου φαινεται θα περιμενω και θα παρακολουθω τις κινησεις της σονυ και αν ποτε φτιαξει αυτα τα bugs(ισως με την καινουργια εκδοση android) και μετα θα το παρω...γιατι τωρα με το σ4 δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα..δεν εχω ορεξη να αλλαζω κινητο και μετα να το μετανιωσω...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts