zxr Δημοσιεύτηκε October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 10, 2013 (edited) The best of Sony, for the best of you είναι το νέο σλόγκαν της Sony κι από ότι φαίνεται όντως έχει βγάλει κάτι καλό! Οθόνη 4,3", 720 x 1280 pixels HD, TRILUMINOS Display for mobile TFT LCD 16.770.000 colors Λειτουργικό Android 4.2 Επεξεργαστής MSM8974 2,2 GHz Quad Core Μπαταρία 2,300mAh Συνδεσιμότητα NFC WiFi Κάμερα BSI CMOS 20,7MP http://content.myphone.gr/photo/full/18073/sony-paroysiase-z1f-a-k-a-mini.jpg Χρήσιμα: Xperia Z1 Compact D5503 Lollipop Οδηγός γι Root (Stock ROM - locked bootloader) by BlackArtsInc ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ OFFICIAL ROMS ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ FLASHTOOL. Πέρα από το Flashtool χρειάζεστε μία επίσημη ROM για να φλασάρετε. Οδηγίες εδώ Το Flashtool το κατεβάζετε από εδώ. Credits στον Nikos_Mpl Edited July 18, 2015 by konstantinoslp Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis12Laos Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Ελπίζω πως θα έρθει και στην Ευρώπη και σύντομα μάλιστα... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Από ότι ακούγεται θα έρθει. Φαίνεται εξαιρετική πρόταση. Πάντως το ότι φτάσαμε να λέμε τα κινητά με 4,3 ίντσες οθόνη, mini είναι τραγελαφικό! Τρίζουν τα κόκκαλα του Χ10 mini με αυτά τα μεγέθη! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Έρωτας το μικρό. Σχεδόν τέλειο για μένα. Εκτός απροόπτου η επόμενη συσκευή μου. :) Άντε να έρθει σύντομα και Ευρώπη, να περάσει και το εύλογο 2μηνο-3μηνο κυκλοφορίας για να πέσει και λίγο η τιμούλα, να το τσακώσουμε να έρθουμε στα ίσα μας. :D Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Παρότι θα μπορούσε να ναι μικρότερο και σίγουρα λεπτότερο, σε απόλυτα νούμερα οι διαστάσεις του είναι ιδανικές. Να φτιάξουν και καλύτερα τους αλγόριθμους της κάμερα από του Ζ1.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ένα μικρό θεωρητικά πάντα τουμπανάκι σε σχέση με τον μεγάλο αδερφό!!! Λιγότερο λεπτό να ήτανε... αλλά μάλλον δεν γινόταν κάτι τέτοιο...!! Σε λίγο καιρό προβλέπω την SONY να καπαρώνεται όχι μόνο 3η .. αλλά και 2η θέση αν συνεχίσει έτσι! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xperia_ Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Οι διαφορές με το μεγάλο είναι η οθόνη και η μπαταρία μονο ή έχει και άλλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 http://www.phonearena.com/news/First-Sony-Z1-f-benchmark-shows-amazing-performance_id48203 First Sony Z1 f benchmark shows amazing performance! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnnaPodi Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 http://www.phonearena.com/news/First-Sony-Z1-f-benchmark-shows-amazing-performance_id48203 First Sony Z1 f benchmark shows amazing performance! Λογικό είναι Γιώργο μου. Αφού δεν έχει 1080 ανάλυση αλλά 720, έχει λιγότερα πιξελάκια να κινήσει!!! Θα ναι το ΠΙΟΟΟΟ γρήγορο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 (edited) Από ότι ακούγεται θα έρθει. Φαίνεται εξαιρετική πρόταση. Πάντως το ότι φτάσαμε να λέμε τα κινητά με 4,3 ίντσες οθόνη, mini είναι τραγελαφικό! Τρίζουν τα κόκκαλα του Χ10 mini με αυτά τα μεγέθη! Θα συμφωνούσα μαζί σου, Γιώργο, αν δεν σκεφτόμουν ότι το mini παραπέμπει σε απευθείας σύγκριση με το μεγάλο. Οπότε είναι mini σε σχέση με το Ζ1, όχι γενικά mini.:P Από την άλλη, η ίδια η Sony το αναφέρει ως "f" (από το fashion ίσως;; ) και δεν του βάζει την ταμπέλα mini όπως HTC και Samsung. Για μένα είναι καλό γιατί στα αυτιά μου το mini σημαίνει ότι είναι mini και από θέμα specs. Edited October 11, 2013 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Πάντως εμένα αν και με ενδιαφέρει πολύ το Z1f, λόγω πλήρων τεχνικών χαρακτηριστικών, σχεδιασμού, ομορφιάς, και μαζεμένων διαστάσεων, έχω μία κάποια επιφύλαξη περί των αδιάβροχων καλυμμάτων, και το ρώτησα και στο θέμα του Z1 αυτό. Και καλά, τη θύρα της microSIM την ανοίγεις σπάνια, της microSD σχετικά αραιά. Για φόρτιση πες ότι καταλήγεις στη λύση της επαγωγικής φόρτισης με τον , τον οποίο αν αποσυναρμολογήσεις, έχεις το καλώδιο EC21, το οποίο ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει κανονικά διαθέσιμο. ΟΜΩΣ, πόσο θα επηρεάζει τον αδιάβροχο χαρακτήρα της συσκευής το συνεχές άνοιξε-κλείσε της microUSB για μεταφορά δεδομένων, χρήση MHL και USBotg; Αν μου φύγει κι αυτός ο περιορισμός/ενδοιασμός, πιστεύω ότι μετά από πολύ καιρό αναζήτησης, βρήκα την επόμενη συσκευή μου. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Πάντως εμένα αν και με ενδιαφέρει πολύ το Z1f, λόγω πλήρων τεχνικών χαρακτηριστικών, σχεδιασμού, ομορφιάς, και μαζεμένων διαστάσεων, έχω μία κάποια επιφύλαξη περί των αδιάβροχων καλυμμάτων, και το ρώτησα και στο θέμα του Z1 αυτό. Και καλά, τη θύρα της microSIM την ανοίγεις σπάνια, της microSD σχετικά αραιά. Για φόρτιση πες ότι καταλήγεις στη λύση της επαγωγικής φόρτισης με τον , τον οποίο αν αποσυναρμολογήσεις, έχεις το καλώδιο EC21, το οποίο ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει κανονικά διαθέσιμο. ΟΜΩΣ, πόσο θα επηρεάζει τον αδιάβροχο χαρακτήρα της συσκευής το συνεχές άνοιξε-κλείσε της microUSB για μεταφορά δεδομένων, χρήση MHL και USBotg; Αν μου φύγει κι αυτός ο περιορισμός/ενδοιασμός, πιστεύω ότι μετά από πολύ καιρό αναζήτησης, βρήκα την επόμενη συσκευή μου. ;) Επειδή έχω καταλάβει τον φόβο σου, αν προσέχεις το πώς βάζεις και βγάζεις τα καλύμματα, δεν θα χεις πρόβλημα. Φυσικά και χει μεριμνήσει η Sony για αυτό. Τώρα αν εσύ του πετάς τα μάτια έξω κάθε φορά που το φορτίζεις, ό,τι και να σου πούμε εμείς..:p Και τελικά σκοπεύεις να το κάνεις μπάνιο συνέχεια ή ρωτάς για μία στο τόσο που μπορεί να τύχει να πέσει νερό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Επειδή έχω καταλάβει τον φόβο σου, αν προσέχεις το πώς βάζεις και βγάζεις τα καλύμματα, δεν θα χεις πρόβλημα. Φυσικά και χει μεριμνήσει η Sony για αυτό. Τώρα αν εσύ του πετάς τα μάτια έξω κάθε φορά που το φορτίζεις, ό,τι και να σου πούμε εμείς..:p Και τελικά σκοπεύεις να το κάνεις μπάνιο συνέχεια ή ρωτάς για μία στο τόσο που μπορεί να τύχει να πέσει νερό; Δε σκοπεύω να κάνω και ψαροντούφεκο με το Z1f :p, άλλωστε δεν είναι αδιάβροχο σε θαλασσινό νερό, απλά να ξέρω ότι αν τυχόν πέσει καμία κανάτα νερό πάνω :lol:, λόγω του ότι δεν θα το προσέχω ως προς το νερό, θέλω να ξέρω ότι ανά πάσα στιγμή συνεχίζει να είναι αδιάβροχο. :) Κάτσε βέβαια να έρθει κατά δω το f, γιατί μου φαίνεται ότι παίζει να μείνουμε με την όρεξη, και θα κάνω καμία πράξη απελπισίας και θα πάρω το κανονικό Z1! :p Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 αυτό είναι... 2 χρόνια μετά αρχίζει να υπάρχει κάποια σοβαρή προοπτική! "μικρό" αλλά πλήρες! και αδιάβροχο!! όταν πέσει η τιμούλα του θα είναι το επόμενό μου κινητούλι. Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Θα συμφωνούσα μαζί σου, Γιώργο, αν δεν σκεφτόμουν ότι το mini παραπέμπει σε απευθείας σύγκριση με το μεγάλο. Οπότε είναι mini σε σχέση με το Ζ1, όχι γενικά mini.:P Από την άλλη, η ίδια η Sony το αναφέρει ως "f" (από το fashion ίσως;; ) και δεν του βάζει την ταμπέλα mini όπως HTC και Samsung. Για μένα είναι καλό γιατί στα αυτιά μου το mini σημαίνει ότι είναι mini και από θέμα specs. Μάλλον είναι θέμα αντίληψης. Προσωπικά θεωρώ ότι ο όρος mini σχετίζεται με τις διαστάσεις κι όχι τις επιδόσεις. Αν όντως η σύγκριση γίνει με το Ζ1 τότε, οκ, είναι mini. Αν γίνει με οτιδήποτε άλλο τότε είναι απλά κανονικών διαστάσεων. Τα specs στις μέρες μας δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ mini γιατί ξέρουν ότι θα πάει άπατο. Το Android προχώρησε, οι απαιτήσεις αυξήθηκαν, ο κόσμος έχει περισσότερες ανάγκες. αυτό είναι... 2 χρόνια μετά αρχίζει να υπάρχει κάποια σοβαρή προοπτική! "μικρό" αλλά πλήρες! και αδιάβροχο!! όταν πέσει η τιμούλα του θα είναι το επόμενό μου κινητούλι. Ωστόσο Κωνσταντίνε θα αφήσω για λίγο στην άκρη το mini για να καλώς ορίσω τη μεγάλη επάνοδο! Well come back! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Μάλλον είναι θέμα αντίληψης. Προσωπικά θεωρώ ότι ο όρος mini σχετίζεται με τις διαστάσεις κι όχι τις επιδόσεις. Αν όντως η σύγκριση γίνει με το Ζ1 τότε, οκ, είναι mini. Αν γίνει με οτιδήποτε άλλο τότε είναι απλά κανονικών διαστάσεων. Τα specs στις μέρες μας δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ mini γιατί ξέρουν ότι θα πάει άπατο. Το Android προχώρησε, οι απαιτήσεις αυξήθηκαν, ο κόσμος έχει περισσότερες ανάγκες. Ωστόσο Κωνσταντίνε θα αφήσω για λίγο στην άκρη το mini για να καλώς ορίσω τη μεγάλη επάνοδο! Well come back! ρε παιδια, αφου F το ονομασε, τι το ψαχνουμε? δεν ειναι Mini! φυσικα αστειευομαι, αλλα αν το σκεφτει κανεις, δεν το ονομαζει mini...εμεις το λεμε. και ως προς το Ζ1 οπως σωστα λες, ειναι ψιλο Mini... για κινητο ειναι κανονικο θα ελεγα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ωστόσο Κωνσταντίνε θα αφήσω για λίγο στην άκρη το mini για να καλώς ορίσω τη μεγάλη επάνοδο! Well come back! :lol::lol: χαζό! :p Με τέτοια νέα φυσικά και επανέρχομαι.. αξίζει βέβαια να πούμε ότι δεν απασχόλησα το φόρουμ με την έκλαμπρη ομολογουμένως παρουσία μου (έλα, δε θέλω σχόλια!) γιατί ήμουν πολύ ευχαριστημένη με το κινητάκι μου. Δε με προβλημάτισ εκαθόλου, τελευταία μόνο έχουν αρχίσει τα σημάδια της φθοράς από τη χρήση και κυρίως ότι δεν τα ψιλοβγάζει πέρα πλέον!! όλο κολλάει κι όλο ασθμαίνει.. σε σημείο που μερικές φορές να θέλω να το εκπαραθυρώσω. Το κρατώ μόνο γιατί με έχει εξυπηρετήσει τόσο πολύ και γιατί δεν μπορώ να το εγκαταλείψω παρά μόνο για κάτι τόσο πιο αξιόλογο.. Πέρα από το μίνι μέγεθος.. (λέμε τώρα) η τιμή δε θα ναι τόσο μίνι να φανταστώ ε;; :rolleyes: Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 :Πέρα από το μίνι μέγεθος.. (λέμε τώρα) η τιμή δε θα ναι τόσο μίνι να φανταστώ ε;; :rolleyes: Όχι στην αρχή, αλλά σε κανα μήνα-δίμηνο. Τώρα το Ζ1 έχει 526. Πες -50 το λιγότερο. Και τα σόνι πέφτουν πολύ χαμηλά. Το Τ από 600 στο εξάμηνο πήγε 280. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 :lol::lol: χαζό! :p Με τέτοια νέα φυσικά και επανέρχομαι.. αξίζει βέβαια να πούμε ότι δεν απασχόλησα το φόρουμ με την έκλαμπρη ομολογουμένως παρουσία μου (έλα, δε θέλω σχόλια!) γιατί ήμουν πολύ ευχαριστημένη με το κινητάκι μου. Δε με προβλημάτισ εκαθόλου, τελευταία μόνο έχουν αρχίσει τα σημάδια της φθοράς από τη χρήση και κυρίως ότι δεν τα ψιλοβγάζει πέρα πλέον!! όλο κολλάει κι όλο ασθμαίνει.. σε σημείο που μερικές φορές να θέλω να το εκπαραθυρώσω. Το κρατώ μόνο γιατί με έχει εξυπηρετήσει τόσο πολύ και γιατί δεν μπορώ να το εγκαταλείψω παρά μόνο για κάτι τόσο πιο αξιόλογο.. Πέρα από το μίνι μέγεθος.. (λέμε τώρα) η τιμή δε θα ναι τόσο μίνι να φανταστώ ε;; :rolleyes: Ναι μην περιμένεις mini τιμή. Πάνω κάτω όπως τα είπε ο Logi. Θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει στην τιμή που είχε έρθει το SP στην αρχή. Το Pro θέλει απλά μια επιδιόρθωση με το SEUS. Αν δεν βαριέσαι να τα ξαναπεράσεις από την αρχή τότε θα σε γλιτώσει από πολλά νεύρα. Στα ίδια χάλια είναι και το δικό μου αλλά βαριέμαι να κάνω το οτιδήποτε! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 εγώ απορώ από τι στιγμή που το ζ1 θα έχει τιμή κάτω των 500 στα σκρουτζ φυσιολογικά τ φ θα έχει ποιο κάτω τιμή από το ζ1 λέω εγώ τώρα.... οπότε θα συμφέρει ακόμα περισσότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 εγώ απορώ από τι στιγμή που το ζ1 θα έχει τιμή κάτω των 500 στα σκρουτζ φυσιολογικά τ φ θα έχει ποιο κάτω τιμή από το ζ1 λέω εγώ τώρα.... οπότε θα συμφέρει ακόμα περισσότερο Δε νομίζω ότι τουλάχιστον στην αρχή θα έχουν τη φυσιολογική διαφορά τιμής, καθότι το Ζ1 είναι ήδη λίγο καιρό στην αγορά και έχει πέσει η τιμή του. Πιστεύω μετά από ένα δίμηνο κυκλοφορίας και του Ζ1f θα δούμε την πραγματική διαφορά τους, που την υπολογίζω κοντά στο 80άρι €. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Ετοιμαστείτε να αλλάξετε τον τίτλο του thread. Πάει για Ζ1S !! So the Xperia Z1S might be the international version of the Sony Xperia Z1 mini, which already broke cover in Japan as the Xperia Z1 f. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Ετοιμαστείτε να αλλάξετε τον τίτλο του thread. Πάει για Ζ1S !! S κατα το small? :lol::lol: ή μηπως ερθει και πιο τουμπανο..? κατα το αι φον 4s, 5s κτλ? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Τώρα είναι δεν είναι. Τα συμπεράσματα δικά σας: http://www.xperiablog.net/2013/10/20/xperia-z1s-for-t-mobile-usa-another-image-leaks/ ή http://www.phonearena.com/news/Sony-Xperia-Z1S-leaks-out-mini-version-of-the-Z1-for-the-global-market_id48495 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Μακαρι. Συνηθιζει να τα ονομαζει αλλιως αναλογως τη γεωγραφικη περιοχη..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts