chris_2005 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Kai genika istoxwro. Kalyteri einai h mco mmunity. Μπορείς δηλαδή να βάλεις ότι βάζεις και στο mcommunity, περισσότερα, λιγότερα, τι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonK300i/R2BA SEMC-Browser/4.0.3 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Wirelessly posted (SonyEricssonK300i/R2BA SEMC-Browser/4.0.3 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Kai genika istoxwro. Kalyteri einai h mco mmunity. Μπορείς δηλαδή να βάλεις ότι βάζεις και στο mcommunity, περισσότερα, λιγότερα, τι; Ligotera. Sto mcommunity bazeis kai arxeia apo pc! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Ligotera. Sto mcommunity bazeis kai arxeia apo pc! Α, βλακεία! Δεν μπορείς να περάσεις ούτε καν ringtone; τουλάχιστον μπορείς να το διαμορφώσεις όπως θέλεις ή ούτε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonK300i/R2BA SEMC-Browser/4.0.3 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Ligotera. Sto mcommunity bazeis kai arxeia apo pc! Α, βλακεία! Δεν μπορείς να περάσεις ούτε καν ringtone; τουλάχιστον μπορείς να το διαμορφώσεις όπως θέλεις ή ούτε αυτό; Tipota milame.mono kanena site kai keimeno.dn nomizw g diam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Tipota milame.mono kanena site kai keimeno.dn nomizw g diam Photo blog δηλαδή... Τουλάχιστον το κάνει πρώτη οπότε υπάρχει περιθώριο βελτίωσης... αν υπάρξει ανταγωνισμός βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonK300i/R2BA SEMC-Browser/4.0.3 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Tipota milame.mono kanena site kai keimeno.dn nomizw g diam Photo blog δηλαδή... Τουλάχιστον το κάνει πρώτη οπότε υπάρχει περιθώριο βελτίωσης... αν υπάρξει ανταγωνισμός βέβαια. Kai egw auto pisteuw..8a veltiw8ei. Einai arxh akoma...alla auto pou leei me tis dwrean apostolh mms sto 1010 mexri telos augoustou einai kalo gia arxh.alla leei oti einai 0,42ka8e eisodo.to non stop plus den to anaferei ka8olou... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Kai egw auto pisteuw..8a veltiw8ei. Einai arxh akoma...alla auto pou leei me tis dwrean apostolh mms sto 1010 mexri telos augoustou einai kalo gia arxh.alla leei oti einai 0,42ka8e eisodo.to non stop plus den to anaferei ka8olou... Λογικά εννοείται. Εύχομαι δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Λογικά εννοείται. Εύχομαι δηλαδή... θα δειξει στο μελλον. απο την τιμ εξαρτάται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) pio polu uperesia epikoinwnias einai. Exei plaka. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) pio polu uperesia epikoinwnias einai. Exei plaka. Όντως! Ε, και όπως και να το κάνεις έχεις και ένα τρόπο να συμμετέχεις και εσύ διαδραστικά στο μενού υπηρεσιών! Στην Ελλάδα γίνεται πρώτη φορά και μπράβο τους που το σκέφτηκαν! Παθητικοί ήμασταν τόσο καιρό! Βέβαια βρήκαν εκ παραλλήλως και τρόπο να μας τα παίρνουν αλλά... το προσπερνώ! Γιατί δεν συνεχίζουμε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=145402 :lock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Γιατί δεν συνεχίζουμε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=145402 :lock: Ας συνεχίσουμε εκεί ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmantakis Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Καλησπέρα σε όλους, Ενδιαφέρομαι να προσθέσω να λαμβάνω e-mail στο κινητό μου το οποίο είναι ένα Qtek S200. Το κόστος όμως δεν είναι απαγορευτικό? Δηλαδή να πληρώνω τώρα 17 ΕΥΡΩ για να έχω το GPRS 10 με 10ΜΒ το μήνα? Δεν υπάρχει κάποια πιο φτηνοί λύση.. έστω και αν είναι μέσω κάποιας άλλης εταιρείας? Μηπως υπάρχει κάποια προσφορά κάποιας άλλης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που να δηνει δωρεάν e-mail, οπότε θα μπορώ να κάνω forward το επαγγελαμτικό μου email σε αυτό το δωρεάν email αν υπάρχει? Η έστω να είναι φτηνό... μην τρελαθούμαι κιόλας να δώσουμε 17 ΕΥΡΩ στην TIM για να έχουμε email!!! Ευχαριστώ Γιώργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Κατ'αρχάς 17 δεν είναι για e-mail είναι για Internet. Έχει ξανασυζητηθεί πριν λίγες ημέρες και τελικά ο πιο φθηνός τρόπος είναι αν έχεις λογαριασμό hotmail, msn κλπ. να μπαίνεις στο mobile.msn.com ή αν έχεις yahoo στο αντίστοιχο wap site του yahoo. Αυτά όλα με ενεργοποιημένο το TIM Plus Non-Stop με €3.50 το μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Και για όσους έχουν λογαριασμό GoogleMail το wap site είναι http://m.gmail.com/ :) Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 δηλαδη αν εχω tim plus non stop δεν πληρωνω για να δω τα mail μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 δηλαδη αν εχω tim plus non stop δεν πληρωνω για να δω τα mail μου; όχι αν χρησιμοποιείς ως σημείο πρόσβασης το TIM GPRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 όχι αν χρησιμοποιείς ως σημείο πρόσβασης το TIM GPRS Δηλαδή? Πως γίνεται αυτό? Λίγο αναλυτικά σε παρακαλώ γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά wap! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Δηλαδή? Πως γίνεται αυτό? Λίγο αναλυτικά σε παρακαλώ γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά wap! Κατ' αρχάς εσύ πως θέλεις να το χρησιμοποιείς και τι λογαριασμό e-mail έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 εγω εχω gmail. θα ηθελα να διαβαζω τα μειλ μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 εγω εχω gmail. θα ηθελα να διαβαζω τα μειλ μου ωραία ενεργοποιείς το TIM Plus Non-Stop και μπαίνεις από τον wap browser του κινητού σου στο m.gmail.com. Αυτό είναι όλο... Προσοχή μην χρησιμοποιείς Opera Browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) paidia molis pira apantisi apo to crm tis TIM .eixa steilei email gia to 3G sta kartokinita. i apantisi itan apogoiteytiki... TIM:den provlepetai i paroxi 3G sta kartokinita sto ameso mellon! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 paidia molis pira apantisi apo to crm tis TIM .eixa steilei email gia to 3G sta kartokinita. i apantisi itan apogoiteytiki... TIM:den provlepetai i paroxi 3G sta kartokinita sto ameso mellon! Το ενθαρρυντικό είναι ότι σου απάντησαν! Εμένα με είχαν γράψει... εκεί που δεν πιάνει μελάνι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) paidia molis pira apantisi apo to crm tis TIM .eixa steilei email gia to 3G sta kartokinita. i apantisi itan apogoiteytiki... TIM:den provlepetai i paroxi 3G sta kartokinita sto ameso mellon! Το ενθαρρυντικό είναι ότι σου απάντησαν! Εμένα με είχαν γράψει... εκεί που δεν πιάνει μελάνι! file egw tous ta epsala kanonika..tous eipa perimenw 2 xronia kai oti den mporw na katalavw tin diakrisi sundromitwn..episis tous eipa ti prepei na kanw gia na exw 3G ?na allaksw etairia?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 file egw tous ta epsala kanonika..tous eipa perimenw 2 xronia kai oti den mporw na katalavw tin diakrisi sundromitwn..episis tous eipa ti prepei na kanw gia na exw 3G ?na allaksw etairia?? Με παρόμοιο ύφος και παρόμοια επιχειρήματα (και μάλιστα τους χτύπησα εκεί που πονούν) τους έστειλα και εγώ e-mail. Μόνο που εγώ δεν έλαβα απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Εμένα μου άρεσε που κάποιοι εδώ μέσα μας έλεγαν ότι είναι σίγουροι πως από 1 Αυγούστου θα έχουμε 3G. Φαίνεται δεν καταλαβαίνουν ότι μιλάμε για την ΤΙΜ! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts