tasosat Δημ. Σάββατο στις 11:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:14 μμ 1 ώρα πριν, elkons said: Off Topic αλλά αξίζει. @p_k @mixtri @cmvr Δικό σας (κ γενικά στους πολύ παλιούς) unwired δε κατάφερα Windows xp..πόσο πίσω με πηγες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Κυριακή στις 06:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:05 πμ 9 ώρες πριν, elkons said: Δεν έχω συμβόλαιο κινητής Nova απλώς φαίνεται ενδιαφέρον πρόγραμμα να μπορώ να καλέσω απεριόριστα σε αριθμούς που είναι σε άλλες χώρες εντός Ε.Ε. (έχω συγγενείς Γερμανία, Ιταλία που ταξίδεψαν εκεί και μόνιμα λόγω δουλειάς). Δηλαδή αν κατάλαβα καλά παίρνω σε νούμερα σε χώρες εντός Ε.Ε. ,υπάρχει το πρόγραμμα αυτό και για νέους συνδρομητές ή μόνο για τους υφιστάμενους με αναβάθμιση; Αυτό το έχει και η Vf και η cosmote. Σιγά την καινοτομία. Εγώ μιλάω συνέχεια με Κύπρο, Ιταλία και Καναρια Νησιά 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Κυριακή στις 09:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:41 πμ 3 ώρες πριν, Gv2008 said: Αυτό το έχει και η Vf και η cosmote. Σιγά την καινοτομία. Εγώ μιλάω συνέχεια με Κύπρο, Ιταλία και Καναρια Νησιά Όπως έγραψα και πριν υπάρχει σε όλες τις εταιρείες, η διαφορά είναι ότι σε πολλές προσφορές ανανέωσης δίνεται χωρίς αύξηση τιμής στο μηνιαίο πάγιο. Γλιτώνεις δηλαδή τα 3,30. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 10:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:05 πμ 3 ώρες πριν, Gv2008 said: Αυτό το έχει και η Vf και η cosmote. Σιγά την καινοτομία. Εγώ μιλάω συνέχεια με Κύπρο, Ιταλία και Καναρια Νησιά Εγώ δεν ήξερα την ύπαρξη της υπηρεσίας. Σε Cosmote και Vodafone πόσο είναι το πρόσθετο; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Κυριακή στις 11:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:17 πμ 1 hour ago, elkons said: Εγώ δεν ήξερα την ύπαρξη της υπηρεσίας. Σε Cosmote και Vodafone πόσο είναι το πρόσθετο; Στα συμβόλαια απεριορίστων περιλαμβάνεται ήδη στο συμβόλαιο. Αλλιώς 2.2€ Cosmote και 3.9€ Vodafone. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να έχουν αλλάξει τους τελευταίους μήνες οι τιμές 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 11:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:19 πμ 1 minute ago, Arinos said: Στα συμβόλαια απεριορίστων περιλαμβάνεται ήδη στο συμβόλαιο. Αλλιώς 2.2€ Cosmote και 3.9€ Vodafone. 2.2€ μόνο,ωραία. Θα το ψάξω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Κυριακή στις 12:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:47 μμ 3 ώρες πριν, p_k said: Όπως έγραψα και πριν υπάρχει σε όλες τις εταιρείες, η διαφορά είναι ότι σε πολλές προσφορές ανανέωσης δίνεται χωρίς αύξηση τιμής στο μηνιαίο πάγιο. Γλιτώνεις δηλαδή τα 3,30. Εγώ είχα nova unlimited + E.E. Στα 27 ευρώ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 12:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:49 μμ Ουσιαστικά 33€ unlimited + 3€ 36€. Το +1€ από που προκύπτει μαν είχες βάλει κάποια πρόσθετη υπηρεσία; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Κυριακή στις 01:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:14 μμ 27 minutes ago, Gv2008 said: Εγώ είχα nova unlimited + E.E. Στα 27 ευρώ Αυτό ακριβώς έχω και εγώ απλώς με τις πρόσφατες αυξήσεις ανέβηκε κατά 73 λεπτά το πάγιο 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 01:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:16 μμ Λόγω πληθωρισμού; 🥲 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Κυριακή στις 01:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:21 μμ 5 minutes ago, elkons said: Λόγω πληθωρισμού; 🥲 Ακριβώς, 2,70% πάνω 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts