Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

10 ώρες πριν, Antonio21 said:

Μήπως ο Κύριος Σόλακ τελικά δεν διαθέτει τα 2 δις για να την αγοράσει; 

Καλά, ποτέ κανένας δεν βάζει δικά του χρήματα όταν μιλάμε για τέτοια ποσά.

Κι ο Musk δανείστηκε για να αγοράσει το twitter 😉

7 ώρες πριν, VIPdriver said:

Αφου τελείωσε το ενδιαφέρον τους. 

Ίσα ίσα να κάνει διαφήμιση απλά στο φόρουμ, θέλει μήπως κερδίσουν κάποιον πελάτη. 

Screenshot_20250215_213626_Nova.jpg

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

Απατεώνες. 

Ούτε το πρόγραμμα unlimited, ούτε το 30GB δε ξεκινάει από 14€.

Screenshot_20250215_144933_Instagram.thumb.jpg.4852a072cfa3f4a2e86ad438a0664ba1.jpg

23 minutes ago, Antonio21 said:

Screenshot_20250215_213626_Nova.jpg

Unlimited ομιλία σε χώρες της ΕΕ.

Από πάντα τα συμβόλαια κινητής της Nova πριν το Jump είχαν απεριόριστη ομιλία και στη περιαγωγή δεν υπήρχε ποτέ κάποιος περιορισμός σε προγράμματα με απεριόριστη ομιλία. 

Just now, elkons said:

Unlimited ομιλία σε χώρες της ΕΕ.

Από πάντα τα συμβόλαια κινητής της Nova πριν το Jump είχαν απεριόριστη ομιλία και στη περιαγωγή δεν υπήρχε ποτέ κάποιος περιορισμός σε προγράμματα με απεριόριστη ομιλία. 

Το Unlimited all + EU, που περιλαμβάνεται στο data jump, προβλέπει ότι μπορείς να καλείς από την Ελλάδα προς όλες τις χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης δωρεάν, αυτή είναι και η διαφορά του από το σκέτο unlimited all

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

1 minute ago, p_k said:

Το Unlimited all + EU, που περιλαμβάνεται στο data jump, προβλέπει ότι μπορείς να καλείς από την Ελλάδα προς όλες τις χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης δωρεάν, αυτή είναι και η διαφορά του από το σκέτο unlimited all

Νόμιζα πως εννοούσε για συνδρομητές που βρίσκονται σε περιαγωγή καο βρίσκονται σε χώρες εντός Ε.Ε.

Πρώτη φορά το ακούω αυτό το πρόγραμμα, πόσο κάνει;

Δηλαδή εγώ μπορώ έτσι να καλώ πχ κάποιο Γερμανικό νούμερο με απεριόριστη ομιλία;

2 minutes ago, elkons said:

Νόμιζα πως εννοούσε για συνδρομητές που βρίσκονται σε περιαγωγή καο βρίσκονται σε χώρες εντός Ε.Ε.

Πρώτη φορά το ακούω αυτό το πρόγραμμα, πόσο κάνει;

Δηλαδή εγώ μπορώ έτσι να καλώ πχ κάποιο Γερμανικό νούμερο με απεριόριστη ομιλία;

Εφόσον έχεις το συγκεκριμένο πρόγραμμα ναι μπορείς. Το εμφανίζει κατά την ανανεωση συμβολαίου σε πολλές περιπτώσεις ή τώρα που ισχύει το data jump, ως αναβάθμιση του υπάρχοντος συμβολαίου.

Δες στις προσφορές στην εφαρμογή.

Edited by p_k

Παύλος Παυλίδης 

1 minute ago, p_k said:

Εφόσον έχεις το συγκεκριμένο πρόγραμμα ναι μπορείς. Το εμφανίζει κατά την ανανεωση συμβολαίου σε πολλές περιπτώσεις ή τώρα που ισχύει το data jump, ως αναβάθμιση του υπάρχοντος συμβολαίου.

Δες στις προσφορές στην εφαρμογή.

Δεν έχω συμβόλαιο κινητής Nova απλώς φαίνεται ενδιαφέρον πρόγραμμα να μπορώ να καλέσω απεριόριστα σε αριθμούς που είναι σε άλλες χώρες εντός Ε.Ε. (έχω συγγενείς Γερμανία, Ιταλία που ταξίδεψαν εκεί και μόνιμα λόγω δουλειάς). 

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά παίρνω σε νούμερα σε χώρες εντός Ε.Ε. ,υπάρχει το πρόγραμμα αυτό και για νέους συνδρομητές ή μόνο για τους υφιστάμενους με αναβάθμιση;

Για πολλούς από τους υφιστάμενους συνδρομητές με αναβάθμιση και νομίζω ότι υπάρχει ως add on πακέτο για τους υπόλοιπους επι πληρωμή. Δεν είμαι όμως τώρα πρόχειρος θέλει ψάξιμο

Παύλος Παυλίδης 

2 minutes ago, p_k said:

Για πολλούς από τους υφιστάμενους συνδρομητές με αναβάθμιση και νομίζω ότι υπάρχει ως add on πακέτο για τους υπόλοιπους επι πληρωμή. Δεν είμαι όμως τώρα πρόχειρος θέλει ψάξιμο

Με add on πόσο πάει; αν ξέρεις. 

Και σε συμβόλαιο πχ 10GB μπορεί να γίνει add;

3 minutes ago, elkons said:

Με add on πόσο πάει; αν ξέρεις. 

Και σε συμβόλαιο πχ 10GB μπορεί να γίνει add;

Ήταν γύρω στα 3,5 ευρώ.

Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ θα το ψάξω και θα σου απαντήσω. 

Πάντως εγώ έχω το συγκεκριμένο πρόγραμμα (unlimited all + eu) και μιλάω με πολύ καλό φίλο συμφορουμίτη που βρίσκεται στη Σουηδία, χωρίς να χρεώνομαι.

Παύλος Παυλίδης 

1 minute ago, p_k said:

Ήταν γύρω στα 3,5 ευρώ.

Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ θα το ψάξω και θα σου απαντήσω. 

Πάντως εγώ έχω το συγκεκριμένο πρόγραμμα (unlimited all + eu) και μιλάω με πολύ καλό φίλο συμφορουμίτη που βρίσκεται στη Σουηδία, χωρίς να χρεώνομαι.

Add on 3,5€ φτηνό είναι καλή φάση αν δεν υπάρχει σε άλλο παροχο ή δε με συμφέρει θα το δοκιμάσω έχω 5,6 συγγενείς στο εξωτερικό. 

Ευχαριστώ αν βρεις λεπτομέρειες πες μου,ευχαριστώ. 

Ο @mixtri 🙂

3 minutes ago, elkons said:

Add on 3,5€ φτηνό είναι καλή φάση αν δεν υπάρχει σε άλλο παροχο ή δε με συμφέρει θα το δοκιμάσω έχω 5,6 συγγενείς στο εξωτερικό. 

Ευχαριστώ αν βρεις λεπτομέρειες πες μου,ευχαριστώ. 

Ο @mixtri 🙂

Αυτός είναι!

😊

Από τα παλαιότερα μέλη, με κορυφαία συνεισφορά στην κοινότητα και εξαιρετικός σε όλα του!

Ρίξε μια ματιά εδώ, αν και νομίζω ότι όλες οι εταιρείες κινητής έχουν παρόμοια πακέτα. 

https://nova.gr/kiniti-tilefonia/simvolaia-kinitis/prostheta-paketa-kinitis/paketa-diethnwn-klhsewn

Edited by p_k

Παύλος Παυλίδης 

Από το 2003 και οι 2 σας.

Το ξέρω το myphone.gr και πιο μικρός το παρακολουθώ απο τα 17 μου άσχετα πότε άνοιξα προφίλ. Και adsl αλλά δεν έχω εκεί προφίλ, παλιό φόρουμ. 

Και πιο πριν ήσουν απλώς το unwired έγινε myphone αν κατάλαβα καλά τα έχω διαβάσει αυτά.

Π-Κ2003 😅