mixtri Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 πραγματικά κανένα ανέκδοτο της telestet δε με είχε κάνει να γελάσω,κανένα της ΤΙΜ...ωραίος τρόπος να δροσίζεστε αν δεν έχετε air condition:cold: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 να πω τώρα εγώ τι φαίνεται λογικό... το 3g ενεργοποιείται στη γραμμή και ΟΧΙ στην κάρτα.Αυτό είναι το ζουμί της υπόθεσης...επομένως και με twin card(64K είναι αν και δε παίζει καποιο ρόλο αυτό)αν η γραμμή σου έχει δίκτυο 3g (δηλαδή είναι συμβόλαιο) δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα:) Ωστόσο η διαδικασία που προείπε ο Βασίλης σε εξασφαλίζει αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται αφού όλες οι γραμμές συμβολαίου έχουν πλέον 3g υπηρεσίες(όχι "Υπηρεσία 3g",μη μπερδευόμαστε...) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Εγώ ρώτησα το cs γενικά για το θέμα. η απάντησή τους; Ποιός είναι ο αριθμός τηλεφώνου σας; Ήθελαν μάλλον να επιβεβαιώσουν ότι έχω συμβόλαιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 πραγματικά κανένα ανέκδοτο της telestet δε με είχε κάνει να γελάσω,κανένα της ΤΙΜ...ωραίος τρόπος να δροσίζεστε αν δεν έχετε air condition:cold: Πραγματικά! Έκανα εγγραφή στην υπηρεσία και στις 3 κατηγορίες (χρεώθηκα δηλαδή 3x0.119) και δεν γέλασα ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΙΑ! Όλα τα ανέκδοτα είναι πιο κρύα και από το παγάκι που έχω τώρα στον καφέ!!!!!! Όμως να πω ότι έχει ωραία αινίγματα. Αρκετά έξυπνα. Αινίγματα όμως νομίζω δεν υπάρχουν στο TIM Plus. Εγώ μπήκα από το μενού της κάρτας SIM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Wirelessly posted (SAGEM-myV-55/1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.2.2.6.d.3 (GUI) MMP/1.0) Τίνι τρόπω; Στο MY BLOG εσύ είσαι που άνοιξες το πρώτο blog; Καλό! Poio akribws site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Wirelessly posted (SAGEM-myV-55/1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.2.2.6.d.3 (GUI) MMP/1.0) Aman.giati den mpainei sto myblog twra? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Όντως δεν μπαίνει. Μήπως μας πήραν χαμπάρι; Το έχουν για πιο μετά; Όπως και να 'χει θα το δούμε σύντομα... Έλεγα για το πως ανοίγεις site στο mcommunity. Αλλά εντάξει μπόρεσα και άνοιξα! Μόλις το τελειώσω θα το δώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Wirelessly posted (SAGEM-myV-55/1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.2.2.6.d.3 (GUI) MMP/1.0) Όντως δεν μπαίνει. Μήπως μας πήραν χαμπάρι; Το έχουν για πιο μετά; Όπως και να 'χει θα το δούμε σύντομα... Έλεγα για το πως ανοίγεις site στο mcommunity. Αλλά εντάξει μπόρεσα και άνοιξα! Μόλις το τελειώσω θα το δώσω... Mporei na mas entopoisan. Giati estelna gia plaka anafora selidas. 8a perimenw me anipomwnisia na mou dwseis to site sou :) tha sou dwsw k egw to neo m site otan to teleiwsw. A, to ksereis oti mporeis na valeis sto site sou arxeia gia katebasma (amr,wav,mp3) ews 1,7mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Mporei na mas entopoisan. Giati estelna gia plaka anafora selidas. 8a perimenw me anipomwnisia na mou dwseis to site sou :) tha sou dwsw k egw to neo m site otan to teleiwsw. A, to ksereis oti mporeis na valeis sto site sou arxeia gia katebasma (amr,wav,mp3) ews 1,7mb Το έφτιαξα! Είναι το mychris.mcommunity.biz. Πως μπορώ να βάλω αρχεία γιατί με ενδιαφέρει! Sorry για το off-topic αλλά.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Wirelessly posted (SAGEM-myV-55/1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.2.2.6.d.3 (GUI) MMP/1.0) Mporei na mas entopoisan. Giati estelna gia plaka anafora selidas. 8a perimenw me anipomwnisia na mou dwseis to site sou :) tha sou dwsw k egw to neo m site otan to teleiwsw. A, to ksereis oti mporeis na valeis sto site sou arxeia gia katebasma (amr,wav,mp3) ews 1,7mb Το έφτιαξα! Είναι το mychris.mcommunity.biz. Πως μπορώ να βάλω αρχεία γιατί με ενδιαφέρει! Sorry για το off-topic αλλά.... :) ta arxeia ta bazeis mesw pc. Eides ekei pou pros8eteis diafores page (chatroom,guestbook,picture galerry) leei kapou shop pros8eteis auto kai meta pernas ta arxeia. Pare mia geush http://greekwav.mcommunity.biz . Oso gia to site sou einai telio! Me ligh akoma ananewsh 8a ginei poio teleio. Se peirazei an to valw sta mylinks mou sto neo site mou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 και στo site http://peperonity.de λέει για το tim my blogs. Aλλά μερικές φoρές δεν μπαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Gia sas 8a i8ela na rotisw an ginete otan exw klisto to kinito kai me pari kapios tilefono,otan to aniksw na me enimerosi me sms pios me kalese.Iparxi afti i ipiresia stin tim? efxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 νομιζω πως υπαρχει... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 nai ala pos ginete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 nai ala pos ginete? Στείλε ΝΑΙ στο 1265 Και για να μην καταλαβαίνει ο άλλος ότι έχεις ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΛΗΣΕΩΝ (έτσι λέγεται η υπηρεσία) στέλνεις ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ στο 1265. Δες εδώ: http://www.tim.gr/pages.fds?langID=1&pageid=262 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Αυτό το "Κρυφά" το έχει μόνο η ΤΙΜ ε; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Νομίζω και η Cosmote έχει επιλογή για το αν αυτός που σε καλεί θα ενημερωθεί για την κλήση, παρόμοια με την TIM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Αυτό το "Κρυφά" το έχει μόνο η ΤΙΜ ε; Και οι 4 το εχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 το έχει και η Q? νομίζω η Q έχει μια επιλογή μόνο... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lk2191 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Θα ήθελα να μου πείτε τον καλύτερο τρόπο αποστολής-λήψης e-mail από το κινητό TIM μου. Θέλω τον οικονομικότερο τρόπο, καθώς δεν γνωρίζω και πολλά πάνω σε αυτόν τον τομέα της κινητής τηλεφωνίας. Ευχαριστώ προκαταβολικά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Φτιάχνεις λογαριασμό MSN και μπαίνεις στο mobile.msn.com από το κινητό σου. Οπότε δεν μπλέκεις καθόλου με την ΤΙΜ. Α, και αν θέλεις βάζεις και TIM Plus Non-Stop για να μην χρεώνεσαι και τα €0.42/είσοδο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Περισσότερα για την Q εδώ: http://www.myq.gr/main.asp?catid=04&subid= Επίσης να πω ότι στην ΤΙΜ εαν έχεις τηλεφωνητή δεν μπορείς να έχεις ειδοποίηση κλήσεων. Στην Cosmote και στην Q πάλι μπορείς... Ένα μικρό ψεγάδι της ΤΙΜ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Περισσότερα για την Q εδώ: http://www.myq.gr/main.asp?catid=04&subid= Επίσης να πω ότι στην ΤΙΜ εαν έχεις τηλεφωνητή δεν μπορείς να έχεις ειδοποίηση κλήσεων. Στην Cosmote και στην Q πάλι μπορείς... Ένα μικρό ψεγάδι της ΤΙΜ!!! και στη Vodafone μπορείς Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 και στη Vodafone μπορείς Αλήθεια; Και γιατί έμεινε μόνο η ΤΙΜ; Α, σε κάτι τέτοια μικρά όλο μ@λ@κίες κάνει... Βέβαια δεν είναι και τόσο σημαντικό ειδικά εαν αναλογιστείς και τις χρεώσεις τηλεφωνητή... Συμφέρει μόνο τους πελάτες με συμβόλαιο που έχει χρέωση ανά κλήση. Στη Vodafone βέβαια έχουν και τα καρτοκινητά οπότε αλλάζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Το "καλύτερο" όμως για την Τιμ δεν το λέει κανείς. Αν έχεις καρτοκινητό Τιμ και τελειώσει το υπόλοιπο, η υπηρεσία απενεργοποιείται από το σύστημα και τίθεται σε λειτουργία όταν ξαναβάλεις κάρτα!Άλλη μια καινοτομία μόνο από την πρωτοπόρο Τιμ... Τσεκάρετε το. Κοινώς, αν ξεμείνεις από κάρτα για κάποιες μέρες (και νομίζω σε όλους συμβαίνει κατά καιρούς), γιατί να μαθαίνεις ποιος σε έπαιρνε;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts