elkons Δημ. Χθες στς 10:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:10 μμ Δεν υπάρχουν ρυθμίσεις επικοινωνίας; ή στο Cosmote app κάποια λειτουργεία μη στέλνει διαφημιστικά; ΥΓ εμένα έρχονται μερικές φορές διαφημίσεις του με sms χωρίς να έχω 🥰 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 1 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 16 ώρες πριν, hercoulis said: Κοσμοτε ίνσουρανς με έχουν ταράξει στα μειλ. Φθηνή ασφάλεια ήθελα 😩 Μη κάνετε "παραχωρήσεις" στις ασφάλειες ρε παιδιά για να κερδίσετε μερικά ευρώ. Δεν αξίζει. Σίγουρα λείπουν σημαντικά πράματα από το ασφαλιστήριο. Εκτός και αν ασφαλίζεις ποδήλατο, δεν ξέρω 😜. Οι συγκεκριμένες της Cosmote, της βλέπω με μισό μάτι πάντως. Sorry για τo off topic, αλλά έψαχνα και γω πρόσφατα, φιλικά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 19 ώρες πριν, elkons said: Δεν υπάρχουν ρυθμίσεις επικοινωνίας; ή στο Cosmote app κάποια λειτουργεία μη στέλνει διαφημιστικά; ΥΓ εμένα έρχονται μερικές φορές διαφημίσεις του με sms χωρίς να έχω 🥰 Έστειλαν ένα λινκ για να μη δέχομαι προωθητικές κινήσεις αλλά είναι καμένο (δε λειτουργεί). Πάντος και η νόβα αυτό που κάνει είναι λάθος να σε στέλνει για εγγραφές στο padu. Υπάρχει άλλος τρόπος να τραβήξεις κόσμο. πχ Με προσφορές της κινητής σου, αντε και καμιά κεραία παραπάνω 😄 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Εμενα δεν μου ερχονται ποτέ διαφημιστικά σμσ στο F2G. Το padu το διαβασα απο εδω μεσα. 2 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Ναι, στο F2G αν το απενεργοποιήσεις έχεις ησυχάσει. Είναι το καλύτερο σε αυτό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 16 minutes ago, hercoulis said: Έστειλαν ένα λινκ για να μη δέχομαι προωθητικές κινήσεις αλλά είναι καμένο (δε λειτουργεί). Δοκίμασε αν είσαι από chrome τις 3 τέλειες πάνω δεξιά και Για υπολογιστή, ίσως δουλέψει η σελίδα τους μετά από αυτό. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 hour ago, hercoulis said: Έστειλαν ένα λινκ για να μη δέχομαι προωθητικές κινήσεις αλλά είναι καμένο (δε λειτουργεί). Πάντος και η νόβα αυτό που κάνει είναι λάθος να σε στέλνει για εγγραφές στο padu. Υπάρχει άλλος τρόπος να τραβήξεις κόσμο. πχ Με προσφορές της κινητής σου, αντε και καμιά κεραία παραπάνω 😄 Την κεραία παραπάνω την έχω δει! Το νέος έτος θα την δείτε και εσείς στην περιοχή ενδιαφέροντος σας. Η πύκνωση δικτύου κινητής τώρα "ξεκινάει"! 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Ρε συ τώρα μη συγκρίνεις το Μαρούσι εσύ είσαι καρά κέντρο ,δεν φυτρώνουν οι κεραίες σαν τα χόρτα 😀 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts