elkons Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου 2 minutes ago, alteisei said: Η πρασινη μας με ποια συνδεεται εκει; Ετσι και μου απαντησεις με την one και εχει και 5G, τοτε καταλαβα..... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Gv2008 said: Κυρίως στις μεγάλες εθνικές οδούς που κατασκευάστηκαν πρόσφατα και μπορεί να μην έχουν εγκατασταθεί κεραίες, Vf και cosmote που ήταν συνδεδεμένες σε Vf alb είναι παντού καρφωμένες σε 4G+, Αααα οκ το ειχες γραψει αρχικα.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου 5 minutes ago, alteisei said: Η πρασινη μας με ποια συνδεεται εκει; Ετσι και μου απαντησεις με την one και εχει και 5G, τοτε καταλαβα..... Μπαίνει και στις δύο αλλά μόνο 4G+ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου 1 minute ago, elkons said: Εχει η πρασινη τετοια ενημερωση; Παραθετεις το link σε παρακαλω; Οι αλλες, η Nova εδω που γραφουμε, εχει τετοια ενημερωση για το roaming σε καθε χωρα ξεχωριστα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου 4 minutes ago, alteisei said: Εχει η πρασινη τετοια ενημερωση; Παραθετεις το link σε παρακαλω; Οι αλλες, η Nova εδω που γραφουμε, εχει τετοια ενημερωση για το roaming σε καθε χωρα ξεχωριστα; https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/countriesandnetworks_res.html https://nova.gr/kiniti-tilefonia/roaming/xreoseis-diktia [στο υπηρεσίες πατάς εδώ και έχει pdf] Για τη Vodafone δεν βρήκα κάτι παρόμοιο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου Στο link αναγραφει και τις #2# εταιριες στην Αλβανια και σε 4G για τη Nova.... Τι παιζει; Το γνωστο "Αλλα λεω και αλλα ισχυουν"; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου 7 minutes ago, elkons said: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/countriesandnetworks_res.html https://nova.gr/kiniti-tilefonia/roaming/xreoseis-diktia [στο υπηρεσίες πατάς εδώ και έχει pdf] Για τη Vodafone δεν βρήκα κάτι παρόμοιο Κι όμως, υπάρχει αλλά δεν έχω καλό σήμα για να το προωθήσω. Καρακεντρο Τιρανων χρειάζομαι WiFi για να μπω στο internet. Βέβαια έχει πάρα πάρα πολύ κόσμο. Ολα τα μαγαζιά είναι τιγκα ειδικά κάτι κλαμπάκια. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου 2 minutes ago, Gv2008 said: Κι όμως, υπάρχει αλλά δεν έχω καλό σήμα για να το προωθήσω. Καρακεντρο Τιρανων χρειάζομαι WiFi για να μπω στο internet. Βέβαια έχει πάρα πάρα πολύ κόσμο. Ολα τα μαγαζιά είναι τιγκα ειδικά κάτι κλαμπάκια. Το βρήκα τελικά https://www.vodafone.gr/roaming?c_source=google&c_medium=paid-search&c_term=brand-vodafone-roaming&c_phase=brand-product&c_owner=dc-op&c_name=20210401-brand-generic&s_kwcid=AL!8229!3!550285538554!p!!g!!vodafone περιαγωγη&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwqf20BhBwEiwAt7dtdb_xE_l9aLdWUWx_SeOGQD5BcgPogx8t650m965osC1bPjG_rR-c3xoCveQQAvD_BwE 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου Just now, elkons said: Το βρήκα τελικά https://www.vodafone.gr/roaming?c_source=google&c_medium=paid-search&c_term=brand-vodafone-roaming&c_phase=brand-product&c_owner=dc-op&c_name=20210401-brand-generic&s_kwcid=AL!8229!3!550285538554!p!!g!!vodafone περιαγωγη&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwqf20BhBwEiwAt7dtdb_xE_l9aLdWUWx_SeOGQD5BcgPogx8t650m965osC1bPjG_rR-c3xoCveQQAvD_BwE Ακριβώς αυτό. Πάντως η μόνη συνεπής εταιρεία που μπαίνει σε όλους τους παρόχους είναι η πράσινη. Και η one και η Vf στο κέντρο δεν βγάζουν καν Speedtest. Τελευταία φορά που είχα πάει κέντρο Αθήνας όπως και Πειραιά υπήρχε παρόμοιο πρόβλημα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου Το ότι δεν παρέχει η μαύρη 4G και 5G(δεν είναι υποχρεωτικό το 5G καθώς εκεί παρέχετε πιλοτικά)πρέπει να το αναφέρεις εξυπηρέτηση πελατών @Gv2008. Τα δίκτυα τους(στην Αλβανία)εχω ακούσει και απο ότι βλέπω επιβεβαιώνεται:ότι ενώ είναι ικανοποιητικά όταν έχει λίγο κόσμο παραπάνω καπουτ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου 34 minutes ago, aektzhs 1 said: Το ότι δεν παρέχει η μαύρη 4G και 5G(δεν είναι υποχρεωτικό το 5G καθώς εκεί παρέχετε πιλοτικά)πρέπει να το αναφέρεις εξυπηρέτηση πελατών @Gv2008. Τα δίκτυα τους(στην Αλβανία)εχω ακούσει και απο ότι βλέπω επιβεβαιώνεται:ότι ενώ είναι ικανοποιητικά όταν έχει λίγο κόσμο παραπάνω καπουτ Μα δεν απαίτησα 5G. Ήθελα έστω 4G. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου (edited) Γεια σας. Και μένα το συμβόλαιο eon 3play plus λήγει τον Οκτώβριο . Τι ρήτρα αποδέσμευσης θα έχω ξέρουμε γιατί περιμένω εδώ και 3 μέρες την εξυπηρέτηση να μου πουν αλλά τίποτα ;;;; Edited 25 Ιουλίου by gtsia Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου 14 minutes ago, gtsia said: Γεια σας. Και μένα το συμβόλαιο eon 3play plus λήγει τον Οκτώβριο . Τι ρήτρα αποδέσμευσης θα έχω ξέρουμε γιατί περιμένω εδώ και 3 μέρες την εξυπηρέτηση να μου πουν αλλά τίποτα ;;;; σε πρώτη φάση μέσα απο την φόρμα επικοινωνίας να ζητήσεις να σου στείλουν αντίγραφο του συμβολαίου σου. Εκεί αναφέρει αναλυτικά ανα μήνα διακοπής την ρήτρα (η οποία εξαρτάται απο το συμβόλαιο που έχεις) Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου 2 ώρες πριν, gtsia said: Γεια σας. Και μένα το συμβόλαιο eon 3play plus λήγει τον Οκτώβριο . Τι ρήτρα αποδέσμευσης θα έχω ξέρουμε γιατί περιμένω εδώ και 3 μέρες την εξυπηρέτηση να μου πουν αλλά τίποτα ;;;; Το 1/4 των υπολειπόμενων παγίων πλέον τυχόν εφάπαξ επιδότησης που μπορεί να είχες λάβει στην αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου Πόσο δύσκολο είναι να κάνεις μια φόρμα διαθεσιμότητας δικτύου στο site σου; Γιατί θα πρέπει να δώσω τον αριθμό μου για να με καλέσεις να μου πεις αν υπάρχει ή όχι διαθεσιμότητα; Εκτός κι αν δεν ξέρεις τι σου γίνεται οπότε οκ πάω πάσο. Οι άλλες δύο δηλαδή είναι χαζές που το έχουν χρόνια τώρα; Απαράδεκτα πράγματα. 5 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου 1 hour ago, sonakiasfun said: Πόσο δύσκολο είναι να κάνεις μια φόρμα διαθεσιμότητας δικτύου στο site σου; Γιατί θα πρέπει να δώσω τον αριθμό μου για να με καλέσεις να μου πεις αν υπάρχει ή όχι διαθεσιμότητα; Εκτός κι αν δεν ξέρεις τι σου γίνεται οπότε οκ πάω πάσο. Οι άλλες δύο δηλαδή είναι χαζές που το έχουν χρόνια τώρα; Απαράδεκτα πράγματα. Η wind είχε πάντως και με διεύθυνση και με τηλέφωνο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου 2 ώρες πριν, sonakiasfun said: Πόσο δύσκολο είναι να κάνεις μια φόρμα διαθεσιμότητας δικτύου στο site σου; Γιατί θα πρέπει να δώσω τον αριθμό μου για να με καλέσεις να μου πεις αν υπάρχει ή όχι διαθεσιμότητα; Εκτός κι αν δεν ξέρεις τι σου γίνεται οπότε οκ πάω πάσο. Οι άλλες δύο δηλαδή είναι χαζές που το έχουν χρόνια τώρα; Απαράδεκτα πράγματα. Γιατί είναι ανίκανοι. Εδώ παίρνεις τηλ και δίνεις διεύθυνση που πετάει και σου λένε δεν είναι διαθέσιμο. Αυτά παθαίνεις όταν ξεπουλας το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σε άλλους γιατί δεν βγαίνεις οικονομικά. 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου 4 ώρες πριν, sonakiasfun said: Πόσο δύσκολο είναι να κάνεις μια φόρμα διαθεσιμότητας δικτύου στο site σου; Γιατί θα πρέπει να δώσω τον αριθμό μου για να με καλέσεις να μου πεις αν υπάρχει ή όχι διαθεσιμότητα; Εκτός κι αν δεν ξέρεις τι σου γίνεται οπότε οκ πάω πάσο. Οι άλλες δύο δηλαδή είναι χαζές που το έχουν χρόνια τώρα; Απαράδεκτα πράγματα. Κλασικό εμπορικό τέχνασμα για να βρουν ευκαιρία για "ψηστήρι" για πρόσθετες υπηρεσίες. Πάντως σε μία γραμμή που μετέφερα πρόσφατα κάλεσαν γρήγορα και ήταν αρκετά βολική η συνεννόηση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου Στο συμβόλαιο που βρήκα γράφει για 160€ για τους τρεις τελευταίους μήνες ! Ενώ στο site για όρους συμβολαίων από 24/5/24 γράφει για το 1/4 των εναπομείναντων παγίων !! Η εξυπηρέτηση τρεις μέρες περιμένω να με πάρουν τηλ αλλά δεν μπορούν να με ενημερώσουν ακόμα έλεος ! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου Αύριο μεθαύριο οι προτάσεις οι μη δεσμευτικές! Αναφέρατε πιθανούς υποψήφιους και ποιός συγκεντρώνει τις πιθανότερες πιθανότητες για την εξαγορά της United Group μητρικής της NOVA. Για πείτε! 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 12 minutes ago, Chrischal1908 said: Αύριο μεθαύριο οι προτάσεις οι μη δεσμευτικές! Αναφέρατε πιθανούς υποψήφιους και ποιός συγκεντρώνει τις πιθανότερες πιθανότητες για την εξαγορά της United Group μητρικής της NOVA. Για πείτε! Εγώ πιστεύω ότι τα πετροδόλαρα θα κερδίσουν. 2 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 26 minutes ago, Chrischal1908 said: Αύριο μεθαύριο οι προτάσεις οι μη δεσμευτικές! Αναφέρατε πιθανούς υποψήφιους και ποιός συγκεντρώνει τις πιθανότερες πιθανότητες για την εξαγορά της United Group μητρικής της NOVA. Για πείτε! Ο Άραβας πιστεύω [μακάρι κιόλας] Αύριο μεθαύριο δηλαδή το σίγουρο; نوفا فقط 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου (edited) 3 minutes ago, elkons said: Ο Άραβας πιστεύω [μακάρι κιόλας] Αύριο μεθαύριο δηλαδή το σίγουρο; نوفا فقط Οι μη δεσμευτικές 31 Ιούλη αρχές Αυγούστου! Ε& 🇦🇪 Saudi Telecom Company 🇸🇦 Ποιά συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες από τις 2;; Edited 30 Ιουλίου by Chrischal1908 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου Just now, Chrischal1908 said: Οι μη δεσμευτικές 31 Ιούλη αρχές Αυγούστου οι μη δεσμευτικές. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς σε αυτό 😂😅 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου (edited) 22 minutes ago, VIPdriver said: Εγώ πιστεύω ότι τα πετροδόλαρα θα κερδίσουν. Εμιρατινοί ή Σαουδάραβες;; Edited 30 Ιουλίου by Chrischal1908 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts