Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ αλλά και πάλι το πουλάει ως "πακέτο 1 μέρας".

Δεν βλέπω να καίγονται να δώσουν GB.

Ούτε στα καρτοκινητά...

Ακόμη και τα πακέτα mobile internet, είτε με ρούτερ/συμβόλαιο είτε με κάρτα είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου.

Π.χ. στον ΟΤΕ παίρνεις 200GB με 25 ευρώ, στη Nova 30 με τα ίδια λεφτά!

Και τα παραδείγματα είναι πολλά...

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

10 minutes ago, MIKU said:

Οκ αλλά και πάλι το πουλάει ως "πακέτο 1 μέρας".

Δεν βλέπω να καίγονται να δώσουν GB.

Ούτε στα καρτοκινητά...

Ακόμη και τα πακέτα mobile internet, είτε με ρούτερ/συμβόλαιο είτε με κάρτα είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου.

Π.χ. στον ΟΤΕ παίρνεις 200GB με 25 ευρώ, στη Nova 30 με τα ίδια λεφτά!

Και τα παραδείγματα είναι πολλά...

Ισχύει αλλά κι εσύ μην κάνεις έτσι.. πήγαινε στις άλλες.. δικιά σου είναι να σκας για τους πελάτες; 😃

Από τη μία λέμε για καρτέλ από την άλλη ζητάμε να είναι και ίδιες.. 😀

Edited by Vibraphone

7 ώρες πριν, MIKU said:

Εναι η ιδέα μου ή η NOVA αποφεύγει να δώσει πακέτα απεριόριστων ΜΒ στα καρτοκινητά;

Όχι, αυτή είναι η πραγματικότητα. Το καλύτερο που έκανε ήταν που έδωσε κάποια συμβόλαια απεριόριστων με αρκετά μειωμένη τιμή.

Ούτε στις γιορτές ούτε ποτέ αλλού δίνει πλέον απεριόριστα δεδομένα. Όταν έδωσε τα είχε βγάλειμμε σαν πακέτο για αγορά πχ 2-3-5 ευρώ ενώ οι άλλοι τα έδιναν δωρεάν.

52 minutes ago, Vibraphone said:

Ισχύει αλλά κι εσύ μην κάνεις έτσι.. πήγαινε στις άλλες.. δικιά σου είναι να σκας για τους πελάτες; 😃

Από τη μία λέμε για καρτέλ από την άλλη ζητάμε να είναι και ίδιες.. 😀

Όχι ίδιες, αλλά μην είναι και γελοίες...

42 minutes ago, Arinos said:

Όχι, αυτή είναι η πραγματικότητα. Το καλύτερο που έκανε ήταν που έδωσε κάποια συμβόλαια απεριόριστων με αρκετά μειωμένη τιμή.

Ούτε στις γιορτές ούτε ποτέ αλλού δίνει πλέον απεριόριστα δεδομένα. Όταν έδωσε τα είχε βγάλειμμε σαν πακέτο για αγορά πχ 2-3-5 ευρώ ενώ οι άλλοι τα έδιναν δωρεάν.

Δεν ξέρω μου φαίνεται ότι στις μέρες μας είναι αρκετά λάθος να μην δίνεις ΜΒ.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

36 minutes ago, MIKU said:

αλλά μην είναι και γελοίες...

Γελοίοι είναι οι πελάτες που γονατίζουν το δίκτυο επειδή τους προσφέρεται το απεριόριστο. Είδες η Cosmote που μαζεύει τις extra sim;;

1 hour ago, Vibraphone said:

Γελοίοι είναι οι πελάτες που γονατίζουν το δίκτυο επειδή τους προσφέρεται το απεριόριστο. Είδες η Cosmote που μαζεύει τις extra sim;;

Με 200γιγα στα 25€ που δίνει η Cosmote για ίντερνετ με κάρτα δε νομίζω να γονατίζει.

Προφανώς το θέμα που λες αφορά άλλο τοπικ και δεν θέλω να βγω εκτός.

Απλά μοιάζει σα να αποφεύγει να δώσει δεδομένα. Είχαμε μάθει τη Wind να είναι large και τώρα είναι τσιγκούνα.

Μήπως δεν αντέχει;

1 minute ago, MIKU said:

Είχαμε μάθει τη Wind να είναι large και τώρα είναι τσιγκούνα.

Ποτέ δεν ήταν large..

9 minutes ago, MIKU said:

Μήπως δεν αντέχει;

Το ίδιο λέμε.. τουλάχιστον η Nova δεν αντέχει και δεν τα δίνει. Η Vodafone τα δίνει κι ας μην αντέχει!! 😃😃

27 minutes ago, Vibraphone said:

Η Vodafone τα δίνει κι ας μην αντέχει!! 😃😃

Διαφωνώ.Η Vodafone αντέχει και φαίνεται και από αναφορές άλλων μέσα στο φόρουμ,αλλά και από τα speedtest awards 

3 minutes ago, aektzhs 1 said:

Διαφωνώ.Η Vodafone αντέχει και φαίνεται και από αναφορές άλλων μέσα στο φόρουμ,αλλά και από τα speedtest awards 

Μην τρελαίνεσαι.. έρχονται σε λίγο καιρό οι τουρίστες και τα καλοκαιρινά απεριόριστα!!

Εκεί θα φανούν οι πραγματικές αντοχές..

22 minutes ago, Vibraphone said:

Μην τρελαίνεσαι.. έρχονται σε λίγο καιρό οι τουρίστες και τα καλοκαιρινά απεριόριστα!!

Εκεί θα φανούν οι πραγματικές αντοχές..

Μα οι μετρήσεις που έβγαλαν δεύτερη την vf ήταν κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου 

7 minutes ago, aektzhs 1 said:

Μα οι μετρήσεις που έβγαλαν δεύτερη την vf ήταν κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου 

Το θέμα είναι τι γίνεται στην πράξη.. εγώ εκεί που βρισκόμουν για διακοπές τον Αύγουστο, σε τουριστικό μέρος της βόρειας Ελλάδας, από τις 5 το απόγευμα άρχιζε η πτώση της Vodafone.. σε σημείο να μην μπορώ να δω σε live streaming ούτε ertflix!! Η Cosmote όμως έπιανε 12-14Mbps και έκανες δουλίτσα.

Θα δούμε φέτος.. εδώ θα 'μαστε..

Συγγνώμη γενικώς για το off topic παιδιά!!

Edited by Vibraphone

Πως δε δίνει? Δίνει το rollover κάθε τετάρτη για δυο τρεις μέρες και το 0,90 για απεριόριστα. 

Δίνει εκεί που θυμάται με 6 ευρώ και ποιος ξέρει τι δίνει με την Q.

48 minutes ago, aektzhs 1 said:

Την φετινή σεζόν να δούμε! 

13 ώρες πριν, hercoulis said:

Στο ΕΟΝ τν μπορείτε να μπείτε  ή έχει δυσλειτουργίες σε εμένα?

Επανέρχομαι στο χθεσινό πρόβλημα. 
Μπορει κάποιος να με βοηθήσει γιατί εγώ μπορεί να κάνω λάθος το password, από κάτω δε θα έπρεπε να υπάρχει ένα κουμπί όπως γίνεται σε εκατομμύρια φόρουμ, που να λέει μηδενιστε το password σας να σας στείλουμε στο email άλλο! Ε, δεν έχουν και όταν πατάς το σύνδεσμο σε στέλνει στη γενική σελίδα της nova. Με εκπρόσωπο πάλι… τι να πω…

IMG_5218.jpeg

IMG_5219.jpeg

IMG_5220.png

IMG_5221.png

Η σελίδα της nova στην τρίτη φωτογραφία σου λέει πως θα μπει στο νοβα account που μπορώ και μπαίνω. Τα δοκίμασα όλα χθες. Στο εον θέλω να μπω όχι στη σελίδα τους

4 minutes ago, hercoulis said:

Επανέρχομαι στο χθεσινό πρόβλημα. 
Μπορει κάποιος να με βοηθήσει γιατί εγώ μπορεί να κάνω λάθος το password, από κάτω δε θα έπρεπε να υπάρχει ένα κουμπί όπως γίνεται σε εκατομμύρια φόρουμ, που να λέει μηδενιστε το password σας να σας στείλουμε στο email άλλο! Ε, δεν έχουν και όταν πατάς το σύνδεσμο σε στέλνει στη γενική σελίδα της nova. Με εκπρόσωπο πάλι… τι να πω…

IMG_5218.jpeg

IMG_5219.jpeg

IMG_5220.png

IMG_5221.png

Η σελίδα της nova στην τρίτη φωτογραφία σου λέει πως θα μπει στο νοβα account που μπορώ και μπαίνω. Τα δοκίμασα όλα χθες. Στο εον θέλω να μπω όχι στη σελίδα τους

Θα μπεις στο myNOVA και από εκεί θα αλλάξεις τον κωδικο. Είναι ο ίδιος με αυτόν που μπαίνεις στο ΕΟΝ

35 minutes ago, hercoulis said:

Δίνει το rollover κάθε τετάρτη για δυο τρεις μέρες και το 0,90 για απεριόριστα. 

Δεν δίνει πάντα αυτό. Και στα πακέτα δίνει λιγοστά δεδομένα εν έτη 2024

Καλησπέρα. Έχω ένα συμβόλαιο unlimited ALL + EU στα 27 ( υποτίθεται ) ευρώ. Είδα ότι μέσω nova.gr μπορώ να το αλλάξω και να πάρω το μικρό πρόγραμμα στα 13 ευρώ με τα 2 GB. Θα είναι νέο πρόγραμμα που θα ισχύει για 24 μήνες; Επίσης, τι θα κληθώ να πληρώσω για την υποβάθμιση του συμβολαίου από το Unlimited All στο Unlimited + 2GB?

5 minutes ago, p_k said:

Γιατί λες "υποτίθεται;"

Γιατί ο λογαριασμός που μου στέλνουν σε μηνιαία βάση από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Μάρτιο είναι στα 40 ευρώ. Τι κι αν παίρνω πάνω από 15 με 20 φορές τον μήνα, δυστυχώς δεν αλλάζει

1 ώρα πριν, panos.k2 said:

“WIND GR” εμφανιζει η ΤΙΜ Βραζιλίας όταν είναι με roaming στη Nova. 

Θέμα συσκευής είναι γιατί μόλις συνδέεται με 4G πρέπει να τραβάει το NOVA

1 hour ago, Gv2008 said:

Καλησπέρα. Έχω ένα συμβόλαιο unlimited ALL + EU στα 27 ( υποτίθεται ) ευρώ. Είδα ότι μέσω nova.gr μπορώ να το αλλάξω και να πάρω το μικρό πρόγραμμα στα 13 ευρώ με τα 2 GB. Θα είναι νέο πρόγραμμα που θα ισχύει για 24 μήνες; Επίσης, τι θα κληθώ να πληρώσω για την υποβάθμιση του συμβολαίου από το Unlimited All στο Unlimited + 2GB?

Θα πληρώσεις 50€ 

Γίνεται απευθείας μέσω site η αλλαγή προγράμματος ή θα πρέπει να περιμένεις να σε καλέσει εκπρόσωπος;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης