panos.kar Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 Και δεν έχει καμία επιλογή! μονο “ανανέωση Simple Fi” και «Δες ΕΟΝ ΤV” Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 Πρέπει να φτιαχτεί όμως άμεσα, διότι υπάρχει το θέμα της ανανέωσης online των καρτοκινητών. Πώς θα γίνεται αυτό; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 28 minutes ago, p_k said: Πρέπει να φτιαχτεί όμως άμεσα, διότι υπάρχει το θέμα της ανανέωσης online των καρτοκινητών. Πώς θα γίνεται αυτό; Από τις εφαρμογές. Και το my wind το έχει αυτό. Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 Για πληρωμή λογαριασμού σταθερής, φαίνεται να δουλεύει ο εξής σύνδεσμος https://www.wind.gr/gr/ebill/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 5 minutes ago, panos.kar said: Από τις εφαρμογές. Και το my wind το έχει αυτό. Δεν δουλεύει το mywind. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisvasileiou Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 (edited) 22 minutes ago, p_k said: Δεν δουλεύει το mywind. Δεν δουλεύει επίσης ούτε το myf2g. Μόνο το myQ Edited January 1, 2023 by dimitrisvasileiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 Ναι, σωστά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisvasileiou Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 (edited) Το myWIND και το myF2G άνοιξαν. Στις εφαρμογές myF2G και myQ τα λεπτά ομιλίας προς WIND/Q έγιναν NOVA/Q. Edited January 1, 2023 by dimitrisvasileiou 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 Λογικά από 11/1 θα πρέπει να βγουν και οι νέες εφαρμογές Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 8 minutes ago, p_k said: Λογικά από 11/1 θα πρέπει να βγουν και οι νέες εφαρμογές 4 του μήνα είπαν 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 Τυχαίος κατέβασα πριν λίγο την εφαρμογή f2go για τον πατέρα μ και δεν λειτουργεί προσωρινά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 Κουράγιο είναι το μόνο που μπορούμε να πούμε στους εργαζόμενους της Nova, που ακόμα και πρωτοχρονιά πραγματοποιούν αλλαγές. Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους προσπαθούν! 5 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 19 minutes ago, panos.kar said: Κουράγιο είναι το μόνο που μπορούμε να πούμε στους εργαζόμενους της Nova, που ακόμα και πρωτοχρονιά πραγματοποιούν αλλαγές. Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους προσπαθούν! Μπράβο φίλε που το βλέπεις και από την ανθρώπινη πλευρά το ζήτημα. Τέτοιες μέρες που όλοι καθόμαστε και από την ευκολία του πληκτρολογίου κρίνουμε τους πάντες και τα πάντα, κάποιοι εργάζονται και μάλιστα πολύ σκληρά. 5 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 Θα μπορούσαν απλά να το πάνε μια μέρα αργότερα τη συγχώνευση και να μη τους βγάζουν τον άδοξαστο μέρα που είναι. Έτσι και αλλιώς κατάργησανε το ένα site, σε πάει στο άλλο και είναι λειψό.... Εύχομαι τουλάχιστον να πληρωθεί σε μπόνους όλο αυτό. Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά σε όλους εύχομαι! Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 (edited) Πάντως να ξέρετε, εγώ έχω πάρει τα είδη μπεμπέ και περιμένω τα βαφτίσια. Ελπίζω να μην γίνει κανένα φιάσκο και μου μείνουν τα δώρα... Edited January 1, 2023 by memoriesradio 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 Βγήκε το νέο Nova app στο Google Play 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 30 minutes ago, aektzhs 1 said: Βγήκε το νέο Nova app στο Google Play Και στο App Store. Άλλαξε η γραμματοσειρά στην εφαρμογή. 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 Εγώ που είχα το my wind, βλέπω πως φαινόταν nova στο play store και είχε ενημέρωση διαθέσιμη, μετά από την οποία άλλαξε και όνομα στη συσκευή μου.Sent from my Galaxy A52s 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 Βγήκε και νέα ενημέρωση στο App Store για το myF2G που δεν γράφει πουθενά Wind πλέον 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 1 minute ago, tasosathan said: Βγήκε και νέα ενημέρωση στο App Store για το myF2G που δεν γράφει πουθενά Wind πλέον Εγώ έκανα ενημέρωση στο my wind και ενώ μέσα στην εφαρμογή έγραφε νοβα το εικονίδιο παρέμεινε wind. Την διέγραψα και την ξανά κατέβασα και τώρα είναι κανονικά. Ίδιο κινητό έχουμε. Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisvasileiou Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 (edited) 3 minutes ago, tasosathan said: Βγήκε και νέα ενημέρωση στο App Store για το myF2G που δεν γράφει πουθενά Wind πλέον Όντως. Απλά myF2G. Edited January 1, 2023 by dimitrisvasileiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 (edited) Αν ζητήσετε κωδικό επιβεβαίωσης για είσοδο στο Nova App το μήνυμα έρχεται από άλλο Αποστολέα, που λέγεται NOVA Edited January 1, 2023 by panos.kar Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 1 hour ago, Mark_K said: Εγώ που είχα το my wind, βλέπω πως φαινόταν nova στο play store και είχε ενημέρωση διαθέσιμη, μετά από την οποία άλλαξε και όνομα στη συσκευή μου. Sent from my Galaxy A52s Τι εννοείς άλλαξε όνομα και στην συσκευή σου; 1 hour ago, Mark_K said: Εγώ που είχα το my wind, βλέπω πως φαινόταν nova στο play store και είχε ενημέρωση διαθέσιμη, μετά από την οποία άλλαξε και όνομα στη συσκευή μου. Sent from my Galaxy A52s Τι εννοείς άλλαξε όνομα και στην συσκευή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 Είχα εγκατεστημένη την my wind. Ψάχνω την nova στο play store και την βλέπω σαν να υπάρχει στη συσκευή μου (δεν υπήρχε καν στο συρτάρι, αυτό είναι σίγουρο) και να έχει επιλογές κατάργηση και ενημέρωση. Όχι άνοιγμα. Κάνω ενημέρωση, και στην συνέχεια υπήρχε στο συρτάρι μου, ενώ εξαφανίστηκε η my wind. Είναι δηλαδή σαν να μετονόμασαν την my wind σε nova. Ανοίγοντας την είναι ίδιο περιβάλλον με πριν, αλλά γράφει nova. Έχει ήδη bugs. Στο "οι προσφορές μου" αν πατήσεις ανοίγει μια λευκή σελίδα χωρίς τίποτα, ενώ αν πατήσεις προηγούμενες προσφορές κολλάει και κλείνει.Sent from my Galaxy A52s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 4 minutes ago, Mark_K said: Είχα εγκατεστημένη την my wind. Ψάχνω την nova στο play store και την βλέπω σαν να υπάρχει στη συσκευή μου (δεν υπήρχε καν στο συρτάρι, αυτό είναι σίγουρο) και να έχει επιλογές κατάργηση και ενημέρωση. Όχι άνοιγμα. Κάνω ενημέρωση, και στην συνέχεια υπήρχε στο συρτάρι μου, ενώ εξαφανίστηκε η my wind. Είναι δηλαδή σαν να μετονόμασαν την my wind σε nova. Ανοίγοντας την είναι ίδιο περιβάλλον με πριν, αλλά γράφει nova. Έχει ήδη bugs. Στο "οι προσφορές μου" αν πατήσεις ανοίγει μια λευκή σελίδα χωρίς τίποτα, ενώ αν πατήσεις προηγούμενες προσφορές κολλάει και κλείνει. Sent from my Galaxy A52s Εγώ δεν εχω κάποιο από αυτά τα θέματα, μολις τα ειδα. Αυτή είναι μια πολυ προσωρινή έκδοση της εφαρμογής, μέχρι τις 4-1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts