Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν πέσετε σε καλό υπάλληλο του 1231 μπορεί να σας συνδέσουν κατ' ευθείαν. Αυτό έτυχε σε μένα, αλλά δεν πρόσεξα αν χρέωσε... Αν και έχω την αίσθηση ότι δεν χρέωσε.

Κι εμένα το ίδιο. Συγκεκριμένα μου είπαν <>παρακαλώ περιμένετε στην γραμμή να σας συνδέσουμε με το αρμόδιο τμήμα<>. Επίσης δεν υπήρχε κάποια χρέωση.

Μολις το προσεξα κι εγω στο σαιτ της ΤΙΜ.Οποτε μαλλον το καλυτερο ειναι να παρουμε 1231,να το παιξουμε ,ασχετοι/ανυποψιαστοι (σας παιρνω απο παλια που ειχα συνδεση b-online :P )και να πουμε τα σωστα λογακια!Τι τους ειπατε στο 1231 και σας συνδεσαν?Παλιοτερα που ειχα παρει εκει μου παν να καλεσω 1260,τοτε δεν ειχε χρεωση βεβαια....

ΑNAΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ TIM BBEST «BENEFIT» - 21/12/2006

Η ΤΙΜ ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 21-12-2006 θα διατίθενται εμπορικά στους συνδρομητές με συμβόλαιο, οκτώ νέα εταιρικά οικονομικά προγράμματα που απευθύνονται σε επαγγελματίες, ατομικές επιχειρήσεις και εταιρίες και ισχύουν για νέους συνδρομητές καθώς και για υφιστάμενους συνδρομητές στο δίκτυο της ΤΙΜ που επιθυμούν να ενταχθούν. Τα νέα προγράμματα είναι τα Benefit, Benefit Plus, Benefit 60, Benefit 100, Benefit 200, Benefit 300, Benefit 600 και Benefit 1000. Τα νέα εταιρικά Προγράμματα Χρέωσης μπορούν να συνδυαστούν με τις προαιρετικές υπηρεσίες ενδοεταιρικών κλήσεων VPN και τις επιλογές ΤΙΜ προς σταθερά. Όλες οι σχετικές χρεώσεις παρατίθενται στον ακόλουθο πίνακα

Ως προς τις λοιπές χρεώσεις, προορισμούς και υπηρεσίες ισχύει ο εκάστοτε δημοσιευμένος τιμοκατάλογος εταιρικών προγραμμάτων και υπηρεσιών.

Σε όλα τα προγράμματα και υπηρεσίες η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια χρέωσης τα 30 δευτερόλεπτα (εντός και εκτός δωρεάν χρόνου ομιλίας)

Στα προγράμματα που προσφέρουν δωρεάν χρόνο για εθνικές κλήσεις τα δωρεάν λεπτά ομιλίας αφορούν μόνο σε εθνικές κλήσεις προς ΤΙΜ, Vodafone, Cosmote, Q Telecom, και εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας. Εάν ο συνολικός αρχικός Δωρεάν χρόνος ομιλίας (όπου αυτός παρέχεται) δεν καταναλωθεί εντός του μήνα τιμολόγησης που αντιστοιχεί, δεν μεταφέρεται σε επόμενο μήνα.

Με την έναρξη των νέων εταιρικών οικονομικών προγραμμάτων, τα προηγούμενα εταιρικά οικονομικά προγράμματα συμβολαίου BBest Benefit, BBest Benefit plus, BBest Benefit-60, BBest Benefit-90, BBest Benefit-180, BBest Benefit-280, BBest Benefit-550, δεν θα διατίθενται εμπορικά για νέες συνδέσεις.

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%.

Αίσχος:mad: !!!

Εκεί που λέγαμε άντε να δούμε καμμία μείωση αυτοί μας "φουσκώνουν" νέα προγράμματα ακόμη πιο ακριβά!!!Κάθε πέρυσι και καλύτερα:worry: ...:protest:

Τα νέα εταιρικά προγράμματα είναι εντελώς χάλια! Πανάκριβα σε σχέση με τον ανταγωνισμό και μιλάω φυσικά για Vodafone!

Γιατί έτσι η ΤΙΜ; Εκεί που κάποτε της έβγαζα το καπέλο στα εταιρικά προγράμματα τώρα έχει γίνει μακράν η ακριβότερη:( Στεναχωριέμαι ιδιαίτερα γιατί είμαι κάτοχος παλιού εταιρικού πακέτου και βλέπω ότι αντί να πάμε προς το καλύτερο(να βρω και εγώ κάποια ευκαιριά να αλλάξω πακέτο,ακόμα έχω τα VPN 100...:lol: ) και πιο συμφέρον η εταιρία δείχνει με κάποιο τρόπο ότι δε θέλει εταιρικούς πελάτες:confused: ενώ παράλληλα πιέζει τα καταστήματα ΤΙΜ για να κάνουν εταιρικές συνδέσεις. Μα καλά,τυφλούς ψάχνουν;:cry:

Η εταιρία και η βελτιωμένη εικόνα της(κάλυψη,αξιοπιστία...) χτίστηκε από ανθρώπους που δούλεψαν πολύ. Ελπίζω η ΤΙΜ να μην αυτοκτονήσει:(

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα νέα εταιρικά προγράμματα είναι εντελώς χάλια! Πανάκριβα σε σχέση με τον ανταγωνισμό και μιλάω φυσικά για Vodafone!

Γιατί έτσι η ΤΙΜ; Εκεί που κάποτε της έβγαζα το καπέλο στα εταιρικά προγράμματα τώρα έχει γίνει μακράν η ακριβότερη:( Στεναχωριέμαι ιδιαίτερα γιατί είμαι κάτοχος παλιού εταιρικού πακέτου και βλέπω ότι αντί να πάμε προς το καλύτερο(να βρω και εγώ κάποια ευκαιριά να αλλάξω πακέτο,ακόμα έχω τα VPN 100...:lol: ) και πιο συμφέρον η εταιρία δείχνει με κάποιο τρόπο ότι δε θέλει εταιρικούς πελάτες:confused: ενώ παράλληλα πιέζει τα καταστήματα ΤΙΜ για να κάνουν εταιρικές συνδέσεις. Μα καλά,τυφλούς ψάχνουν;:cry:

Η εταιρία και η βελτιωμένη εικόνα της(κάλυψη,αξιοπιστία...) χτίστηκε από ανθρώπους που δούλεψαν πολύ. Ελπίζω η ΤΙΜ να μην αυτοκτονήσει:(

Άμα γράφει αυτά ο φιλόΤΙΜος :p mixtri καταλαβαίνουμε όλοι που έχουν φτάσει τα πράγματα!!!!

εγω παλι τα βρισκω πιο φτηνα.

και μετα τον δωρεαν χρονο ομιλιας και σαν παγια σε σχεση με τα προηγουμενα.

περα απο αυτο..πολυ εξυπνη η κινηση της ΤΙΜ σε σχεση με την βονταφον που εκανε τα πακετα ομιλιας 100,200,300 κτλ με την ΤΙΜ που εκανε ετσι τα Εταιρικα της :wink: το προτιμω...ετσι κι αλλιως τα εταιρικα...αργοπεθενουν...ακους ΤΙΜ??

το 300' παντως θα το τιμησουμε.

επισης αν το προσεξατε στο benefit 600 & 1000 δινει υπηρεσια προς σταθερα 840' !! με 13,9ευρω

Never Give Up:!:

Join friend!

περα απο αυτο..πολυ εξυπνη η κινηση της ΤΙΜ σε σχεση με την βονταφον που εκανε τα πακετα ομιλιας 100,200,300 κτλ με την ΤΙΜ που εκανε ετσι τα Εταιρικα της :wink: το προτιμω...ετσι κι αλλιως τα εταιρικα...αργοπεθενουν...ακους ΤΙΜ??

το 300' παντως θα το τιμησουμε.

επισης αν το προσεξατε στο benefit 600 & 1000 δινει υπηρεσια προς σταθερα 840' !! με 13,9ευρω

kalimera file bilako sostos alla an exei ta kotsia i eteria na bali ta 840 kai sta 100-200 me 13.9 kai an exei to kotsia na min kobei tin ekptosi meta ton proto mina kai pola alla poyta kseris :mad:

!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

opois breis pios ine pm!!

kalimera file bilako sostos alla an exei ta kotsia i eteria na bali ta 840 kai sta 100-200 me 13.9 kai an exei to kotsia na min kobei tin ekptosi meta ton proto mina kai pola alla poyta kseris :mad:

καλημερα και απο μενα!

μετα τον πρωτο χρονο εννοεις φανταζομαι ε??

και αυτο που δεν αναφερει πουθενα για την εκπτωση μετα τον 1ο χρονο...ειναι καπως..:wacko:

λες να τα κοψουμε..να γινουμε platinum? :p

Join friend!

καλημερα και απο μενα!

μετα τον πρωτο χρονο εννοεις φανταζομαι ε??

και αυτο που δεν αναφερει πουθενα για την εκπτωση μετα τον 1ο χρονο...ειναι καπως..:wacko:

λες να τα κοψουμε..να γινουμε platinum? :p

mipos na to kopsome kai na kanoyme Q poy me psaroni!!!! me tis diafimiseis :) :lol: (asxeto bilako!!! krio exei!!!!!!!!!!!!!!!!!!:blink: )

!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι και πιο φτηνά:

Με εξαίρεση το βασικό (7 euro) και μόνο στις κλήσεις προς κινητά, όλα τα άλλα έχουν ανέβει(το πλάς έπεσε στο πάγιο αλλά ανέβηκε σε χρεώσεις)!!!Βλέπω και συγκρίνω:rtfm:.Όσο για τα πάγια, στον 1ο χρόνο πράγματι είναι καλύτερα τα καινούργια,τα παλιά όμως είναι πολύ πιο συμφέροντα μακροπρόθεσμα εαν σκοπεύεις να παραμείνεις στην ΤΙΜ (πάνω από χρόνο);)

+++ Όσο για τις κλήσεις προς σταθερά δώρον άδωρο αφού δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με το χρόνο που έχεις καταναλώσει

Λυπάμαι που το λέω αλλά η βοντα έχει καλύτερα εταιρικά...

σιγα τα ωα

και η Βοντα δινει στα 900 , αλλα 900 για σταθερα μονο με 12 ευρω!

Κατι δε τους εκατσε παλι στην αντιγραφή :lol:

:X

Το χειρότερο δε είναι οι χρεώσεις κλήσεων. Τις είχα σημειωμένες και έκανα άμεση σύγκριση. Έκαναν "κρυφές" αυξήσεις. Ας πούμε στο BBest Benefit εκεί που είχαν 0.0014 τις ενδοεταιρικές, τις έκαναν 0.0020. Και στα σταθερά έχω την αίσθηση ότι κάτι τέτοιο έγινε. Απλά εκεί μειώθηκε η χρέωση κλήσης προς κινητά (Vodafone/Cosmote κλπ).

Δεν ξέρω για έσας αλλά η ΤΙΜ έχει προσφέρει ένα εταιρικό στον Ε.Σ απίστευτο (δωρεάν ενδοεταιρική επικοινωνία,9% μηναια εκπτώση επιδότηση 155 ευρώ,απεριοριστες κλήσεις σε υπηρεσιακά τηλ,δωρεαν φορητοτητα αριθμού και αλλα πολλα)αυτό που ξέρω είναι οτι τα καταστήματα βάζουν αναμονή εως και 15 ημέρες:wacko: (μονο εκει που είμαι εγω μιλαμε για 700 συνδεσεις ΒΒEST)για να συνδεθείς,όποιος ειναι στρατιωτικός στον στρατό ξηράς και ενδιαφερεται να παει σε ενα καταστημα ΤΙΜ και να ρωτήσει περισσότερα

Δεν ξέρω για έσας αλλά η ΤΙΜ έχει προσφέρει ένα εταιρικό στον Ε.Σ απίστευτο (δωρεάν ενδοεταιρική επικοινωνία,9% μηναια εκπτώση επιδότηση 155 ευρώ,απεριοριστες κλήσεις σε υπηρεσιακά τηλ,δωρεαν φορητοτητα αριθμού και αλλα πολλα)αυτό που ξέρω είναι οτι τα καταστήματα βάζουν αναμονή εως και 15 ημέρες:wacko: (μονο εκει που είμαι εγω μιλαμε για 700 συνδεσεις ΒΒEST)για να συνδεθείς,όποιος ειναι στρατιωτικός στον στρατό ξηράς και ενδιαφερεται να παει σε ενα καταστημα ΤΙΜ και να ρωτήσει περισσότερα

πιο μεγαλη !@@$##$& απο αυτο δεν εχει ξαναγινει!

και μονο που το ειπες αυτο πυρετος μ'ανεβηκε! :mad:

Join friend!

xa xa xa:lol: giati bilako se xalaei :rolleyes: (giati arage:lol: )

!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαχα....σε καταλαβαινω....Παντως, η προσφορα αυτη επιασε τοπο.....χαμός γινεται....μιλαμε για αρκετες χιλιαδες νεες συνδεσεις σε διαστημα λιγων ημερων....

:)

χαχα....σε καταλαβαινω....Παντως, η προσφορα αυτη επιασε τοπο.....χαμός γινεται....μιλαμε για αρκετες χιλιαδες νεες συνδεσεις σε διαστημα λιγων ημερων....

:)

τοπο και οργη επιασε αλλα τελος παντων....

ευτυχως ερχονται μερικα τσακαλακια και μου λενε διαφορα tips :lol:

αλλιως........

παρολαυτα οχι χαμος...εχουν μεινει αναβδοι οι ανθρωποι! δεν το πιστευουν!

αλλα σαν πελατη με θιγει προσωπικα.

Join friend!

αλλα σαν πελατη με θιγει προσωπικα.

μπορει να ειμαι κουρασμενος και γιαυτο να μην καταλαβαινω, αλλα τι εννοεις?

μπορει να ειμαι κουρασμενος και γιαυτο να μην καταλαβαινω, αλλα τι εννοεις?

εννοω για την προσφορα αυτη.

με τα παγια κτλ.

Join friend!

Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω φραγή εισερχόμενων κλήσεων και μηνυμάτων που προέρχονται από συγκεκριμένο αριθμό? Αν ναι πως?

Όχι. Εάν κάνεις οποιαδήποτε φραγή τότε θα ισχύει για όλες τις εισερχόμενες κλήσεις (ή εισερχόμενα μηνύματα).

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Μόνο εαν διαθέτεις κάποια συσκευή η οποία έχει τέτοια δυνατότητα. Από το δίκτυο δεν διατίθεται τέτοια υπηρεσία.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked