Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (LG-U8210/V080 Obigo/WAP2.0 MIDP-2.0/CLDC-1.1)

Kai na steileis den prokeitai na sou apantisoun. Milaw apo proswpikh empeiria

Το CRM της TIM πάντα απαντάει, ακόμα κι αν η απάντηση είναι πολύ γενικού περιεχομένου...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

άμα στείλουμε ομαδικά είναι σαν να "πορεία διαμαρτυρίας":p

τουλάχιστον έτσι θα είμαστε σίγουροι ότι θα ενεργοποιηθεί σύντομα...

ο multipetros έχει δίκιο,πάντα απαντάνε! Τουλάχιστον εγώ παίρνω την απάντηση ΤΟ ΠΟΛΥ σε 3 ημέρες!

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω πάλι έχω στείλει δύο ερωτήματα-παρατηρήσεις και απάντηση δεν έχω πάρει. Το ένα αίτημα ήταν για το 3G όπως σας είπα και παραπάνω. Αυτό πως είναι δυνατόν;

Κάντε μια δοκιμή εσείς να δούμε πως θα απαντήσουν. Πραγματικά έχω την απορία!

Επίσης, τις προτάσεις που δεν αφορούν άμεσα το CRM, τις προωθούν στο αντίστοιχο τμήμα.

Πολύ καλή η ιδέα σου mixtri[/member]! Θα πρέπει να φτιάξουμε μια επιστολή με την οποία θα ρωτάμε τον λόγω που δεν έχει δώσει ακόμη πρόσβαση στους καρτοκινητούς, θα εξηγούμε γιατί αυτό δεν είναι σωστό και θα ζητάμε να το κάνει. Θα πρέπει όμως να συντονιστούμε, ώστε να έχει απήχηση στ' αυτιά των υπθευθύνων αυτή η κίνηση...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Πραγματικά, έτσι είναι...

Για μεταχρονολογημένη παρουσίαση, όλων των εισερχόμενων κινήσεων (αλλά όχι του περιεχομένου τους), χρειάζεται εισαγγελική παραγγελία.

Για μελλοντική παρουσίαση (μια συγκεκριμένη ημερομνία, ή ένα διάστημα), και για τους λόγους που ορίζει ο νόμος, να γίνει με μια αίτηση στην εταιρεία.

Να συμπληρώσω, ότι ουσιαστικά μιλάμε για άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών και σε αυτές τις εκθέσεις εμφανίζονται κανονικά (με αριθμό δηλαδή) και οι κινήσεις των "απόρρητων" αριθμών.

Νίκος Καββαδίας

Βουές εννοώ τις αναταράξεις... :lol:

Φοβόμουν ότι δεν θα το "πιάνατε"...:D

Είμαι μακρυά από Η/Υ και δεν είναι εύκολο να ποστάρω ασύρματα!

Ελπίζω να μην μείνουν μόνο στο χρώμα τα καταστήματα.

Φανταστείτε, η Cosmote στα καταστήματά της θα πουλάει μόνο κινητά ή ή ή....

Βρε παιδιά προσπαθώ να "κλέψω" πληροφορίες και τα ακούω και από πάνω! :mad: :protest: :chair:

Αναταράξεις; μμμ και ποιες είναι οι αναταράξεις; κάτι ξέρεις εσύ... :ninja: άντε πες κάτι παραπάνω!

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Αναταράξεις λόγω έργων που λέει κι ο οδηγός στη διαφήμιση; :p

Νίκος Καββαδίας

Εαν καταλαβαίνω καλά εννοείς ότι μπορεί να μπουν και άλλες εταιρίες στα καταστήματα (τύπου ΓΕΡΜΑΝΟΣ χωρίς βέβαια Vodafone και Cosmote); Ή αλλαγές και στην ηγεσία;

Ή μήπως ότι θα πουλάει και άλλα πράγματα εκτός από κινητά; Μπακάλικα δηλαδή;

(Θέλω ένα W850 κι ένα κιλό ντομάτες! :) :))

Νίκος Καββαδίας

Μήπως έχει να κάνει με την Q; (σαν τηλεπαιχνίδι το κάναμε!)
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Μήπως έχει να κάνει με την Q; (σαν τηλεπαιχνίδι το κάναμε!)

Εγώ πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει όπως κι εκείνο το θέμα που υπήρχε στο thread της vodafone, που έλεγε για αλλαγές που θα έμεναν στην ιστορία μετά την 1η Απριλίου...

Εύχομαι κι αυτό να μην έχει την ίδια κατάληξη...

Νίκος Καββαδίας

Κάτι μου λέει ότι έτσι θα καταλήξει

Πάντως όποιος το βρει κερδίζει €250.000 δώρο από το "τέρας"!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να φανταστώ και έχουμε στη διάθεσή μας και τις τρεις βοήθειες, έτσι; (δημοσκόπηση, post και pm :))

Plateau, άντε κάνε την καλή μπας και βγάλουμε τίποτα... ;)

Νίκος Καββαδίας

Βρέθηκα σήμερα στο κεντρικό κατάστημα Αμαρουσίου και σε άλλο στο Mall και μου δόθηκε η εντύπωση ότι υπολειτουργούν παρόλο που οι υπάλληλοι ήταν όλοι στις θέσεις τους.Τρομερά αργή εξυπηρέτηση,έβλεπα ζευγαράκια να συζητάνε με τους υπαλλήλους λες και θα αγοράζανε κάνα αυτοκίνητο ή σπίτι(πολύ γελοία εικόνα by the way τα ζευγαράκια,λες και θα χρειαζόμουν την γνώμη της φίλης μου για το κινητό που θα έπαιρνα:lol:lol: ),κατόπιν έφτασε η σειρά μου και διαπίστωσα ότι αδίκως περίμενα,δεν είχαν το μοντέλο που ήθελα,αρε ζωντόβολα,ήθελα νά΄ξερα ποιός τους εποπτεύει τέλος πάντον:mad: :mad: .Αν δεν ήταν για αναβάθμιση συμβολαίου ούτε απέξω θα πέρναγα,τιμές 60 % πάνω από τα κανονικά σε ότι αφορά συσκευές,εξυπηρέτηση νωχελικής χελώνας-ανίδεοι στην πλειοψηφία τους:mad: :mad: . Οι μόνες αλλαγές που πρέπει να γίνουν είναι να κλείσουν:mad: :mad: :mad:

Α, και την εναλλακτική βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!

Φίλε rostropol είσαι υπερβολικός. Ας μην παίρνει η μπάλα όλα τα καταστήματα και σας μην το γενικεύουμε. Τυχαίνουν και τέτοια καταστήματα. Στην πλειοψηφία τους πάντως τα καταστήματα είναι μια χαρά...

Δεν νομίζω να ιδρώσει το αυτί τους. Θα δώσουν όταν αυτοί νομίζουν. Ελπίζω μόνο να το έχουν τουλάχιστο προγραμματίσει! Το κακό είναι ότι δεν καταλαβαίνουν πόση ώθηση θα δώσει στις υπηρεσίες περιεχομένου. Και έχουν αρκετά καρτοκινητά στην αγορά (το θυμούνται άραγε;)...

Αν τους στείλεις mail πάντα σου απαντάνε σε 1-2 εργάσιμες. Ωστόσο χωρίς κάτι συγκεκριμένο στην περίπτωση αυτή, μια και δεν έχει αποφασιστεί κάτι...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Παιδιά πως είστε τόσο σίγουροι ότι απαντάνε σε 1-2 ημέρες!! Θα μου πεις το δοκίμασα... Εμένα γιατί με γράφουν κανονικά. Τι θέλουν τώρα να στείλω ένα e-mail και τους ξεχ... όλους;

Nosferatu συν αθηνά και χείρα κίνει έχω να σου πω...

Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49I MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

oti kai na leme paidia fainetai oti argoun poly kai oti tha argisoun akoma perissotero!

Wirelessly posted (SonyEricssonT630/R601 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Βρέθηκα σήμερα στο κεντρικό κατάστημα Αμαρουσίου και σε άλλο στο Mall και μου δόθηκε η εντύπωση ότι υπολειτουργούν παρόλο που οι υπάλληλοι ήταν όλοι στις θέσεις τους.Τρομερά αργή εξυπηρέτηση,έβλεπα ζευγαράκια να συζητάνε με τους υπαλλήλους λες και θα αγοράζανε κάνα αυτοκίνητο ή σπίτι(πολύ γελοία εικόνα by the way τα ζευγαράκια,λες και θα χρειαζόμουν την γνώμη της φίλης μου για το κινητό που θα έπαιρνα:lol:lol: ),κατόπιν έφτασε η σειρά μου και διαπίστωσα ότι αδίκως περίμενα,δεν είχαν το μοντέλο που ήθελα,αρε ζωντόβολα,ήθελα νά΄ξερα ποιός τους εποπτεύει τέλος πάντον:mad: :mad: .Αν δεν ήταν για αναβάθμιση συμβολαίου ούτε απέξω θα πέρναγα,τιμές 60 % πάνω από τα κανονικά σε ότι αφορά συσκευές,εξυπηρέτηση νωχελικής χελώνας-ανίδεοι στην πλειοψηφία τους:mad: :mad: . Οι μόνες αλλαγές που πρέπει να γίνουν είναι να κλείσουν:mad: :mad: :mad:

Kapos travigmeno...

Wirelessly posted (SonyEricssonT630/R601 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Ή μήπως ότι θα πουλάει και άλλα πράγματα εκτός από κινητά; Μπακάλικα δηλαδή;

(Θέλω ένα W850 κι ένα κιλό ντομάτες! :) :))

O,ti thes tha exei ektos apo kinita! :-D Ntomates? Autes kales mou fainontai, sigoura tha exoun :-D

Tha tsimpiso kati, pou tha paei? Gia na emimeroso kiolas...

Επειδή σας βλέπω πολύ απαισιόδοξους (!) ή και οργισμένους σκεφτείτε τι θα γίνει την ημέρα που θα δούμε στην κεντρική σελίδα του myphone: "ΤΙΜ: Παροχή 3G σε πελάτες καρτοκινητής τηλεφωνίας"!!!!!!!!

Ξέρω παίζω με τον πόνο μας αλλά.....

Τσίμπα τσίμπα πουλάκι μου μας κάνεις περήφανους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και αν κατάλαβα καλά επιβαβαιώνεις ότι θα εισάγει επιπλέον πράγματα στα καταστήματά της, σωστά κατάλαβα;

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked