cu2goup Δημ. Παρασκευή στις 09:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:14 πμ 17 minutes ago, elkons said: Ναι στα Ιωάννινα έχει πέσει 2G/4G/5G τεράστιο πρόβλημα. Αρκετός κόσμος έχει πάει σε καταστήματα μου ανέφερε φίλος. Ωστόσο, στην αναζήτηση δικτύου φαίνεται αλλά δε κάνει σύνδεση. Εύβοια μέχρι στιγμής ζει, καμπάνα. Θα είναι το τσαφ που λέγατε.. @Nickchris36 @georgemv Φωκίδα νεκρή. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 09:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:56 πμ Επανήλθε η Nova, ο κορυφαίος πάροχος τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη γιατί είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. Παρασκευή στις 10:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:28 πμ Στο Αίγιο εδώ και 2 με 3 ώρες δεν υπάρχει καθόλου δίκτυο τουλάχιστον δουλεύει το VoWiFi 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 12:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:57 μμ https://nova.gr/anakoinoseis/texnikes-anakoinwseis/enhmerwsh-gia-blabh-diktyou-jun5 Η Nova ενημερώνει τους συνδρομητές της ότι σήμερα, 5 Ιουνίου 2026, από τις 10:36 π.μ. παρατηρούνται προβλήματα σε υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας σε περιοχές της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας, λόγω βλαβών οφειλόμενων σε ταυτόχρονες τομές στο δίκτυο οπτικών ινών, απο εργασίες τρίτων. Τα εξειδικευμένα τεχνικά συνεργεία εργάζονται για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης. Ζητούμε την κατανόηση των συνδρομητών μας. Παρεπιπτόντως και στην Ηπειρο είχε θέμα, Στερεά η μισή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Παρασκευή στις 02:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:45 μμ Τα εξειδικευμένα… Παίζουμε με τις λέξεις πάλι… 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Σάββατο στις 12:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:51 πμ Επεσε η νοβαρα???😝 3 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. Σάββατο στις 08:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:13 πμ (edited) εδώ και 2 εβδομάδες είναι τελείως οφ η κεραία δυτικά της Θήβας Thiva West-enb4936.καλυπτει μεγάλο μέρος της Δυτικής πλευράς του κέντρου της πόλης μαζί με τον περιφερειακό δρόμο μέχρι και κομμάτι της εθνικής οδού.με αποτέλεσμα να υπερφόρωνονται οι άλλες 2 κεραίες ThivaL+TopL.υπαρχει θέμα κάλυψης σε πάρα πολλά σημεία και αστείες ταχύτητες πχ 30-50 σε 4G και 100με το ζόρι σε 5G.επικοινωνησα 2 φορές και μου είπαν υπάρχει πρόβλημα και εργαζόμαστε πάνω σ' αυτό χωρις να ξέρουν να μου πουν τον χρόνο αποκατάστασης.δυο εβδομάδες;α ρε Νοβάρα... Edited Σάββατο στις 08:16 πμ by nasos_79 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. Σάββατο στις 11:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:34 πμ Ιδέα μου, ή από την αρχή του έτους το δίκτυο είναι best effort στην καλύτερη; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. Σάββατο στις 01:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:16 μμ 4 ώρες πριν, nasos_79 said: εδώ και 2 εβδομάδες είναι τελείως οφ η κεραία δυτικά της Θήβας Thiva West-enb4936.καλυπτει μεγάλο μέρος της Δυτικής πλευράς του κέντρου της πόλης μαζί με τον περιφερειακό δρόμο μέχρι και κομμάτι της εθνικής οδού.με αποτέλεσμα να υπερφόρωνονται οι άλλες 2 κεραίες ThivaL+TopL.υπαρχει θέμα κάλυψης σε πάρα πολλά σημεία και αστείες ταχύτητες πχ 30-50 σε 4G και 100με το ζόρι σε 5G.επικοινωνησα 2 φορές και μου είπαν υπάρχει πρόβλημα και εργαζόμαστε πάνω σ' αυτό χωρις να ξέρουν να μου πουν τον χρόνο αποκατάστασης.δυο εβδομάδες;α ρε Νοβάρα... επανέρχομαι με νέα ενημέρωση από τη βονταφον αυτή τη φορά(με κάλεσαν άμεσα) μιας και είναι συνεγκατασταση η κεραία.γινεται αναβάθμιση μου είπε ο τεχνικός.τον ρώτησα αν πρόκειται για SA και μου απάντησε αρνητικά και ότι η αναβάθμιση αφορά αλλαγές στα cell.SA μου είπε προς το παρόν Πάτρα Αθήνα και Θεσσαλονίκη πιλοτικά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 01:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:24 μμ 8 minutes ago, nasos_79 said: επανέρχομαι με νέα ενημέρωση από τη βονταφον αυτή τη φορά(με κάλεσαν άμεσα) μιας και είναι συνεγκατασταση η κεραία.γινεται αναβάθμιση μου είπε ο τεχνικός.τον ρώτησα αν πρόκειται για SA και μου απάντησε αρνητικά και ότι η αναβάθμιση αφορά αλλαγές στα cell.SA μου είπε προς το παρόν Πάτρα Αθήνα και Θεσσαλονίκη πιλοτικά. Δε χρειάζεται να αλλάξουν εξοπλισμό για SA, απλά είχε ήδη αδειοδοτηθεί αναβάθμιση (ολική αλλαγή εξοπλισμού). 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. Σάββατο στις 01:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:28 μμ 5 ώρες πριν, nasos_79 said: εδώ και 2 εβδομάδες είναι τελείως οφ η κεραία δυτικά της Θήβας Thiva West-enb4936.καλυπτει μεγάλο μέρος της Δυτικής πλευράς του κέντρου της πόλης μαζί με τον περιφερειακό δρόμο μέχρι και κομμάτι της εθνικής οδού.με αποτέλεσμα να υπερφόρωνονται οι άλλες 2 κεραίες ThivaL+TopL.υπαρχει θέμα κάλυψης σε πάρα πολλά σημεία και αστείες ταχύτητες πχ 30-50 σε 4G και 100με το ζόρι σε 5G.επικοινωνησα 2 φορές και μου είπαν υπάρχει πρόβλημα και εργαζόμαστε πάνω σ' αυτό χωρις να ξέρουν να μου πουν τον χρόνο αποκατάστασης.δυο εβδομάδες;α ρε Νοβάρα... Λίγη υπομονή… 1 ώρα πριν, georgemv said: Ιδέα μου, ή από την αρχή του έτους το δίκτυο είναι best effort στην καλύτερη; Δηλαδή; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Σάββατο στις 06:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:15 μμ 17 ώρες πριν, Nickchris36 said: Επεσε η νοβαρα???😝 Χτύπησε;;; 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Κυριακή στις 06:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:40 πμ 12 ώρες πριν, memoriesradio said: Χτύπησε;;; 😝🤣 3 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. Κυριακή στις 07:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:44 πμ χωρίς ίντερνετ(σε fiber) και σταθερή τηλεφωνία στη Θήβα εδώ και κάνα δίωρο.δεν ξέρω αν υπάρχει και σε άλλη περιοχή πρόβλημα.χρονος αποκατάστασης 6 ώρες μου είπαν. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Κυριακή στις 08:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:06 πμ 20 minutes ago, nasos_79 said: χωρίς ίντερνετ(σε fiber) και σταθερή τηλεφωνία στη Θήβα εδώ και κάνα δίωρο.δεν ξέρω αν υπάρχει και σε άλλη περιοχή πρόβλημα.χρονος αποκατάστασης 6 ώρες μου είπαν. Είναι που κάθε μέρα τους κόβει την οπτική κάποιος που κάνει έργα.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Κυριακή στις 09:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:05 πμ (edited) Χωρίς πλάκα, τις προάλλες πέρασα από έναν δρόμο όπου είχαν όδευση 7-8 οπτικές δίπλα δίπλα. Ένας Ταρνανάς απλά χρειάζεται, για να τις πετσοκόψει όλες με πολύ ευκολία. Και Ταρνανάδες (σκαπανείς, JCB, και όχι μόνο) έχει πολλούς εκεί έξω... Αυτά είναι τα μειονεκτήματα του ενσύρματου (οπτική) δικτύου, υπέργεια και υπόγεια. Edited Κυριακή στις 10:59 πμ by memoriesradio 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. Κυριακή στις 02:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:03 μμ 4 ώρες πριν, memoriesradio said: Χωρίς πλάκα, τις προάλλες πέρασα από έναν δρόμο όπου είχαν όδευση 7-8 οπτικές δίπλα δίπλα. Ένας Ταρνανάς απλά χρειάζεται, για να τις πετσοκόψει όλες με πολύ ευκολία. Και Ταρνανάδες (σκαπανείς, JCB, και όχι μόνο) έχει πολλούς εκεί έξω... Αυτά είναι τα μειονεκτήματα του ενσύρματου (οπτική) δικτύου, υπέργεια και υπόγεια. Και είναι καλύτερο το μικροκυματικό; Εγώ προτιμώ να βλέπω 1400-1500 Mbps με fiber backhaul, παρά μικροκυματικό με 400-500 Mbps... Είναι θέμα οργάνωσης να μην κόβονται οι ίνες -> χαρτογράφηση με GPS -> ο εργολάβος να συμβουλεύεται τους χάρτες πριν τις εργασίες και ΑΝ κόψει ίνα, να πληρώνει βαρύ χρηματικό πρόστιμο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Κυριακή στις 02:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:37 μμ 29 minutes ago, bedazzled said: Και είναι καλύτερο το μικροκυματικό; Εγώ προτιμώ να βλέπω 1400-1500 Mbps με fiber backhaul, παρά μικροκυματικό με 400-500 Mbps... Είναι θέμα οργάνωσης να μην κόβονται οι ίνες -> χαρτογράφηση με GPS -> ο εργολάβος να συμβουλεύεται τους χάρτες πριν τις εργασίες και ΑΝ κόψει ίνα, να πληρώνει βαρύ χρηματικό πρόστιμο. Πρόσφατο συγκεκριμένο παράδειγμα μπροστά στο σπίτι μου. Νεάπολη Θεσσαλονίκης, σκάψιμο για ΔΕΗ Fiber, δίπλα από ΟΤΕ & Inalan. Το σκαπτικό τα πετσόκοψε και τα 2. ΟΤΕ αποκατάσταση σχετικά σύντομα σε 1-2 μέρες, η Inalan μετά από μια βδομάδα. Τα άτομα του εργολάβου που είχαν αναλάβει το σκάψιμο για την ΔΕΗ, ΓΤΠ. Ποια χαρτογράφηση, ποιο πρόστιμο. Επίσης με (σύγχρονα) μικροκυματικά οι ταχύτητες είναι αρκετά υψηλότερες όταν η κάθε ζεύξη μπορεί να κουβαλήσει άνετα 2-3Gbit ή/και παραπάνω... 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. Κυριακή στις 04:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:29 μμ 1 ώρα πριν, memoriesradio said: Πρόσφατο συγκεκριμένο παράδειγμα μπροστά στο σπίτι μου. Νεάπολη Θεσσαλονίκης, σκάψιμο για ΔΕΗ Fiber, δίπλα από ΟΤΕ & Inalan. Το σκαπτικό τα πετσόκοψε και τα 2. ΟΤΕ αποκατάσταση σχετικά σύντομα σε 1-2 μέρες, η Inalan μετά από μια βδομάδα. Τα άτομα του εργολάβου που είχαν αναλάβει το σκάψιμο για την ΔΕΗ, ΓΤΠ. Ποια χαρτογράφηση, ποιο πρόστιμο. Επίσης με (σύγχρονα) μικροκυματικά οι ταχύτητες είναι αρκετά υψηλότερες όταν η κάθε ζεύξη μπορεί να κουβαλήσει άνετα 2-3Gbit ή/και παραπάνω... Και με σύγχρονη οπτική ίνα πιάνεις 10 Gbps για πλάκα. Πάντα το καλώδιο θα είναι ανώτερο για backhauling. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Unlimited all - επίσημος συνεργάτης Nova 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Θα καταργήσουν το Q VIP; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Just now, bedazzled said: Θα καταργήσουν το Q VIP; Γιατί το λες; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν ° Μεθαύριο ξεκινάει το μουντιάλ και αν η ΝΟΒΑ, που θέλει να διαφημίζει τα αθλητικά της κατά διαστήματα, θα έπρεπε να έρθει σε συνεργασία με την ΕΡΤ, και να ανοίξουν ένα κανάλι σε 4Κ μετάδοση για τους αγώνες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts