Chrischal1908 Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/stathopoulos-bc-partners-i-nova-den-pouliete-echo-kourasti-na-akouo-sinechia-oti-iparchi-ena-politirio/ 2 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου Κουρασμένος λαός, γιατί άραγε? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Τετάρτη στις 01:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:04 μμ Η νοβα στο τηλεοπτικο της πρόσθεσε 2 μουσικά θεματικά κανάλια mad , #rewind, #vibes. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. Τετάρτη στις 03:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:10 μμ RCS μηνύματα δουλεύουν στη Nova? 3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τετάρτη στις 04:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:54 μμ 1 ώρα πριν, rs280ps said: RCS μηνύματα δουλεύουν στη Nova? Εχω f2g εδώ και 1 χρόνο. Δεν στέλνω sms αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτόν τον ένα χρόνο έχω στείλει 2-3 rcs messages. Από ότι βλέπω είναι ενεργοποιημένο στην συσκευη μου και βλέπω άλλους που το έχουν ενεργοποιησει και αυτοι. ΥΓ. Εχω motorola G75 με android 15 που πρόσφατα πήρε 16. Μετράνε κι αυτά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. Τετάρτη στις 05:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:43 μμ 2 ώρες πριν, rs280ps said: RCS μηνύματα δουλεύουν στη Nova? ναι κανονικά,όλες οι εταιρείες το έχουν!! 4 Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 10:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:10 μμ 6 ώρες πριν, rs280ps said: RCS μηνύματα δουλεύουν στη Nova? Εμενα με F2G μια χαρα λειτουργούν. 4 ώρες πριν, odim said: ναι κανονικά,όλες οι εταιρείες το έχουν!! Κάτι είχα ακούσει για τη Vodafone ότι σταμάτησε, αλλά παρέχει μέσω της Google .. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. Χθες στς 07:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:10 πμ 8 ώρες πριν, elkons said: Εμενα με F2G μια χαρα λειτουργούν. Κάτι είχα ακούσει για τη Vodafone ότι σταμάτησε, αλλά παρέχει μέσω της Google .. Κανονικά και στην Vodafone δουλεύουν απλά πρέπει να χρησιμοποιείς το google messages. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Χθες στς 11:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:43 πμ 4 ώρες πριν, glofiish said: Κανονικά και στην Vodafone δουλεύουν απλά πρέπει να χρησιμοποιείς το google messages. Εμένα στο Samsung δουλεύει κανονικά η Vodafone μεσω του Samsung Messages με κάρτα Vodafone 4 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts