Antonio21 Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος 2 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος Ωραιο game. Αν νικητης ανακηρυσσεται οποιος το βρει πρωτος, νικησα.....!!! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος (edited) 33 minutes ago, Antonio21 said: Σας πήραν τηλέφωνο Κυριακή; Με ενδιαφέρει η προσφορά......... 😳 31 minutes ago, katsiletra said: Δεν είναι πρωταπριλιά... Δώσε τηλέφωνο να πάρω. 😂😂😂 Απ'οτι κατάλαβα είναι εξωτερικός συνεργάτης της nova 2111026526 ήταν. 15 minutes ago, alteisei said: Ψεμα-ψεμα. Μονο ο elkons εχει αναφερει ολο αυτο περι καταργησης Q σε 1+μηνα, και μαλιστα πληρους καταργησης μετα απο "επικοινωνια του". Αν ειναι τρολια, να πεσουμε ουλοι μαζι στην πηγαδα...... Δεν είναι τρολιά,δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο Στην εξυπηρέτηση απέφευγαν να απαντήσουν δηλαδή έλεγαν δεν θα είναι διαθέσιμη λέω κατάγεται και έλεγε για συμβόλαιο. Ίσως έχω πέσει σε άσχετο υπάλληλο ή κάποιο sms που δεν είναι από τη Nova? Ποιος ξέρει. Θα ξανά πάρω και θα ενημερώσω. Για να μη λένε μερικοί πως οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες XRecorder_24112024_155020.mp4 XRecorder_24112024_154701.mp4 Edited 24 Νοέμβριος by elkons 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος Με μια αναζήτηση στο google βγάζει το νούμερο 😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος 1 minute ago, Antonio21 said: Με μια αναζήτηση στο google βγάζει το νούμερο 😂 Τα είδα και εγώ, νταξει μια φορά με πήραν δεν ήταν επιθετικοί εκεί πάλι καλά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος Μου κάνει εντύπωση που σας κάλεσαν ημέρα Κυριακή! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος Με έλεγαν χτες είχα συμπληρώσει μια φόρμα κάτι τέτοια Και εμένα μου έκανε εντύπωση Αλήθεια τι σε ενδιαφέρει από 33€ στα 32.90€;😂 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος Με 32.90€ πρέπει να σου κάνουν δώρο μια τηλεόραση για να το πάρεις. Η κινητό 5G αξίας πάνω από 300€ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος Δεν μου είπαν λεπτομέρειες τους είπα δεν ενδιαφέρομαι 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος (edited) 5 ώρες πριν, VIPdriver said: Εδω και χρόνια ξενερώνει η κιου με τις αυξήσεις της. Απλα υπαρχει επειδη ο μεσος καταναλωτής δεν εχει σωστη καταναλωτική παιδεία. Τωρα πανω απο τους μισούς θα πανε f2g επειδη δεν ξέρουν οτι μπορουν να πανε σε αλλη εταιρία. Οσο αφορά τους αγοραστές, εαν την πάρει καποιο fund, απλα θα αυξησει την αξια μεχρι να την ξαναπουλησει. Εαν την παρουν Άραβες, ίσως να έχει κάποιες ελπίδες. Οι Άραβες προηγούνται στην διαδικασία! Να μην έχετε αμφιβολίες. Εξ άλλου είναι τόσες οι εγκρίσεις εάν πωληθεί όλος ο όμιλος οπότε πάμε για καλοκαίρι. Κανένα από τα δύο Funds δεν μπορεί να δώσει 8+ δις. Έχω στοιχηματίσει στην STC Group 🇸🇦 με δεύτερη την e& για τον όμιλο. Άμα φύγει σε κομμάτια πάλι η STC Group έχει προβάδισμα... Edited 24 Νοέμβριος by Chrischal1908 2 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος 1 hour ago, Chrischal1908 said: Οι Άραβες προηγούνται στην διαδικασία! Να μην έχετε αμφιβολίες. Εξ άλλου είναι τόσες οι εγκρίσεις εάν πωληθεί όλος ο όμιλος οπότε πάμε για καλοκαίρι. Κανένα από τα δύο Funds δεν μπορεί να δώσει 8+ δις. Έχω στοιχηματίσει στην STC Group 🇸🇦 με δεύτερη την e& για τον όμιλο. Άμα φύγει σε κομμάτια πάλι η STC Group έχει προβάδισμα... Πρώτα από όλα δεν ξέρω την πηγή(που να είναι έγκυρη όμως)που να λέει ότι η STC έχει προβάδισμα. Δεύτερον αν πάμε για καλοκαίρι και τα μολύβια είναι κατεβασμένα καήκαμε 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος Από αρχές Νοέμβρη πάμε σε μέσα Νοέμβρη και από μέσα Νοέμβρη πάμε σε Ιούνιο Ιούλιο Αύγουστο (καλοκαίρι) Καλά θα πάει αυτό 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος Οπως φαίνεται κανένας δεν δίνει τα λεφτά που ζητάνε οι πωλητές. Και όσο περνάει ο καιρός, η αξία θα πέφτει... 5 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος 11 ώρες πριν, VIPdriver said: Το σύστημα δεν γράφει αυτό που γράφεις. Γράφει δεν θα είναι διαθέσιμο (τελεία). Και γιατί να στείλει σμσ στους ήδη κατόχους σιμ Q; Αφου ήδη έχουν κιου, ποιο το νόημα να τους πει ότι δεν θα μπορουν να βγάλουν και άλλο αριθμό; Με το ότι δεν είναι διαθέσιμο κάνουν ψυχολογικό πόλεμο, επικοινωνούν στον πελάτη ότι αυτό που έχει θα αλλάξει. Κατά 90% ο πελάτης θα ταρακουνηθεί να κινηθεί πολύ νωρίτερα από την κατάργηση. Από κάτω βάζουν το τυράκι για όποιον τσιμπήσει, να πάει στο κατάστημα και εκεί αντί για καρτοκινητό να δεθεί με συμβόλαιο (φυσικά και το έχουν σκεφτεί και υπάρχει προσφορά για τα προγράμματα συμβολαίου). Ωστόσο δε μιλάμε ακόμα για αποσύνδεση υπαρχόντων αριθμών, απέχουμε κάποιους μήνες από αυτό. Σίγουρα από την ανακοίνωση θα πρέπει να περάσουν >2 μήνες πριν την κατάργηση και πάντα χωρίς απώλεια χρηματικού υπολοίπου (μεταφορά στο νέο προϊόν ή κατάθεση) 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος 4 minutes ago, paanos said: Με το ότι δεν είναι διαθέσιμο κάνουν ψυχολογικό πόλεμο, επικοινωνούν στον πελάτη ότι αυτό που έχει θα αλλάξει. Κατά 90% ο πελάτης θα ταρακουνηθεί να κινηθεί πολύ νωρίτερα από την κατάργηση. Από κάτω βάζουν το τυράκι για όποιον τσιμπήσει, να πάει στο κατάστημα και εκεί αντί για καρτοκινητό να δεθεί με συμβόλαιο (φυσικά και το έχουν σκεφτεί και υπάρχει προσφορά για τα προγράμματα συμβολαίου). Ωστόσο δε μιλάμε ακόμα για αποσύνδεση υπαρχόντων αριθμών, απέχουμε κάποιους μήνες από αυτό. Σίγουρα από την ανακοίνωση θα πρέπει να περάσουν >2 μήνες πριν την κατάργηση και πάντα χωρίς απώλεια χρηματικού υπολοίπου (μεταφορά στο νέο προϊόν ή κατάθεση) Αν ισχύει αυτό μιλάμε για ξεκάθαρη παραπλανητική ενημέρωση 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος Δε μου φαίνεται κάτι παραπλανητικό στο μήνυμα. Αόριστο είναι. Και εξηγώ παραπάνω γιατί είναι αόριστο και το νόημα του να στείλουν αυτό το μήνυμα σε έναν υπάρχον συνδρομητή, ενώ δεν τον αφορά 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος (edited) 5 ώρες πριν, elkons said: Από αρχές Νοέμβρη πάμε σε μέσα Νοέμβρη και από μέσα Νοέμβρη πάμε σε Ιούνιο Ιούλιο Αύγουστο (καλοκαίρι) Καλά θα πάει αυτό Δεν εννοώ την πώληση το καλοκαίρι. Πχ Αν ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο μέχρι να περάσει τις εγκρίσεις από την Ε.Ε και άλλες πάμε προς το καλοκαίρι εννοώ. 5 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Πρώτα από όλα δεν ξέρω την πηγή(που να είναι έγκυρη όμως)που να λέει ότι η STC έχει προβάδισμα. Δεύτερον αν πάμε για καλοκαίρι και τα μολύβια είναι κατεβασμένα καήκαμε Τα μολύβια που τα είδες κατεβασμένα; Το επενδυτικό πλάνο πάει κατά γράμμα και με επιτάχυνση κιόλας. Ήδη ξεπέρασε τις 510χιλ γραμμές στο FTTH και το 90% στο 5G. Και το 2025 θα δούμε αύξηση της N78 πλην του SA και των νέων κεραιών. Edited 24 Νοέμβριος by Chrischal1908 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος Πως θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο αφού δεν ξέρουν καν τον αγοραστή ακόμα; Για Ιανουάριο ή Φεβρουάριο τους βλέπω 8 minutes ago, Chrischal1908 said: Τα μολύβια που τα είδες κατεβασμένα; Το επενδυτικό πλάνο πάει κατά γράμμα και με επιτάχυνση κιόλας. Ήδη ξεπέρασε τις 510χιλ γραμμές στο FTTH και το 90% στο 5G. Και το 2025 θα δούμε αύξηση της N78 πλην του SA και των νέων κεραιών. Ναι αλλά αποφεύγεις να απαντήσεις στην ερώτηση του για την stc 😑 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος Ασχέτως τι αναπαράγουν τα σάιτ, πιστεύω ότι από τη στιγμή που συνεχίζονται οι επενδύσεις από την εταιρεία, δεν έχει κανένα λόγο για πώληση. Εκτός και αν τα λεφτά που επενδύονται είναι από ευρωπαϊκά κονδύλια και πρέπει να επενδυθούν. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος 3 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Οι Άραβες προηγούνται στην διαδικασία! Να μην έχετε αμφιβολίες. Εξ άλλου είναι τόσες οι εγκρίσεις εάν πωληθεί όλος ο όμιλος οπότε πάμε για καλοκαίρι. Κανένα από τα δύο Funds δεν μπορεί να δώσει 8+ δις. Έχω στοιχηματίσει στην STC Group 🇸🇦 με δεύτερη την e& για τον όμιλο. Άμα φύγει σε κομμάτια πάλι η STC Group έχει προβάδισμα... Και το story telling συνεχίζεται ...... 🤣 Μια φορά και ένα καιρό ήταν η πριγκίπισσα νόβα και οι τρεις αγοραστές ...που τελικά δεν εμφανίστηκαν ποτέ! Όχι γιατί χάθηκαν στο δρόμο, αλλά γιατί κανείς δεν ήθελε να πληρώσει τα χρέη του βασιλείου. Η πριγκίπισσα Νόβα, όμως, δεν πτοήθηκε. Καθόταν στο ψηλό της κάστρο, αγναντεύοντας το βασίλειο της με το απέραντο ετζ σα να καλύπτει το βασίλειο της... το οποίο έμεινε με μόλις 5 συνδρομητές και έναν ταλαίπωρο σταθμό band 20 που προσπαθούσαν να κάνουν steaming οι 5 συνδρομητές της τις επαναλήψεις της "Λάμψης". Όταν της είπαν ότι "ο κόσμος της τηλεόρασης και των τηλεπικοινωνιών έχει αλλάξει", εκείνη απάντησε: "Αλλαγή; Αυτό είναι το αγαπημένο μου σήριαλ μετά την κατάθλιψη!" Και κάπως έτσι, η πριγκίπισσα Νόβα κατάλαβε ότι δεν χρειάζεται αγοραστή. Χρειάζεται... θεραπεία! 🏰📡😅 3 8 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος Πες μας και άλλα παραμύθια παππού 😂 2 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος Just now, Antonio21 said: Πες μας και άλλα παραμύθια παππού 😂 Το νέο παραμύθι έχει τον τίτλο "Η νόβα θα επενδύσει 20 δις" 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Άλλος είναι ειδικός στα παραμύθια με τη νοβα μας τα γράφει καθημερινά εγώ απλά προσπάθησα να τα γράψω πιο ρεαλιστικά 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 2 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος (edited) 32 minutes ago, cmvr said: Και το story telling συνεχίζεται ...... 🤣 Μια φορά και ένα καιρό ήταν η πριγκίπισσα νόβα και οι τρεις αγοραστές ...που τελικά δεν εμφανίστηκαν ποτέ! Όχι γιατί χάθηκαν στο δρόμο, αλλά γιατί κανείς δεν ήθελε να πληρώσει τα χρέη του βασιλείου. Η πριγκίπισσα Νόβα, όμως, δεν πτοήθηκε. Καθόταν στο ψηλό της κάστρο, αγναντεύοντας το βασίλειο της με το απέραντο ετζ σα να καλύπτει το βασίλειο της... το οποίο έμεινε με μόλις 5 συνδρομητές και έναν ταλαίπωρο σταθμό band 20 που προσπαθούσαν να κάνουν steaming οι 5 συνδρομητές της τις επαναλήψεις της "Λάμψης". Όταν της είπαν ότι "ο κόσμος της τηλεόρασης και των τηλεπικοινωνιών έχει αλλάξει", εκείνη απάντησε: "Αλλαγή; Αυτό είναι το αγαπημένο μου σήριαλ μετά την κατάθλιψη!" Και κάπως έτσι, η πριγκίπισσα Νόβα κατάλαβε ότι δεν χρειάζεται αγοραστή. Χρειάζεται... θεραπεία! 🏰📡😅 Συνεχίζει Μια φορά κι έναν καιρό, η πριγκίπισσα Νόβα, η βασίλισσα του πιο αργού streaming και της αιώνιας επανασύνδεσης, υποδέχτηκε στο κάστρο της τέσσερις επίδοξους αγοραστές: δύο Άραβες και δύο Αμερικανούς. Η Νόβα, με χαρά αλλά και λίγο άγχος, τους κάλεσε στην μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων, η οποία ήταν διακοσμημένη με αρχαία router και παλιά modems. «Καλωσορίσατε στο βασίλειο μου!» είπε με ενθουσιασμό. «Τι θα θέλατε να πιείτε;» Οι Άραβες ζήτησαν κάτι παραδοσιακό, ενώ οι Αμερικάνοι ήθελαν καφέ. Η Νόβα κούνησε το κεφάλι της και τους σέρβιρε ένα ειδικό κοκτέιλ: "Βότκα EDGE", συνοδευόμενο από ένα φλιτζάνι καφέ ετζ σα 8μγπς ονλυ. Οι Άραβες δοκίμασαν τη βότκα και σχεδόν έφτυσαν από την πικρή γεύση της: «Τι είναι αυτό;» «Είναι το σήμα του βασιλείου μου, συμπυκνωμένο σε ποτό!» είπε η Νόβα περήφανα. Οι Αμερικανοί πήραν μια γουλιά από τον καφέ και έβγαλαν το κινητό τους για να ελέγξουν το δίκτυο. Δυστυχώς, έπεσαν σε απέραντο buffering. «Αυτό είναι το band 20 σας;» ρώτησαν γεμάτοι απορία. «Μάλιστα!» απάντησε η Νόβα. «Και το καλύτερο; Όταν πιεις τον καφέ μου, αποκτάς υπομονή για 10 χρόνια! Οι Άραβες και οι Αμερικανοί κοίταξαν ο ένας τον άλλον. «Μα έχεις μόνο 5 συνδρομητές, και αυτοί βλέπουν επαναλήψεις της "Λάμψης". Τι μπορούμε να κάνουμε εδώ;» Η Νόβα τους κοίταξε με σοβαρό ύφος. «Το βασίλειό μου δεν είναι για τους αδύναμους. Είναι για όσους αγαπούν την πρόκληση και ζουν με την ελπίδα ότι μια μέρα… το buffering θα σταματήσει!» Οι υποψήφιοι αγοραστές δεν είπαν λέξη. Έφυγαν άρον-άρον, αφήνοντας πίσω τα ποτήρια τους. Και έτσι, η Νόβα έμεινε ξανά μόνη, με το κάστρο της να φωτίζεται από το αχνό φως του μοναδικού band 20 σταθμού της. «Δεν πειράζει,» μονολόγησε. «Στην τελική, καλύτερα να είμαι μόνη μου παρά με επενδυτές που δεν εκτιμούν τη βότκα EDGE!» Καθώς οι αγοραστές έφευγαν από το κάστρο, η μοναδική κεραία Band 20 έκανε έναν δυνατό θόρυβο έκρηξης και… σταμάτησε να λειτουργεί. Η Νόβα έμεινε να κοιτάζει σοκαρισμένη. Οι Άραβες γύρισαν και είπαν: «Μας καταράστηκε αυτό το μέρος!» Οι Αμερικανοί πρόσθεσαν: «Είναι προφανές, δεν έπρεπε να έρθουμε ποτέ εδώ!» Η Νόβα, εξοργισμένη, τους φώναξε: «Κατσικοπόδαροι! Φέρατε την καταστροφή! Να μη σας ξαναδώ! Α να χαθείτε μουλάρια που θέλετε και επενδύσεις >> Οι αγοραστές έφυγαν βιαστικά, και το βασίλειο έμεινε χωρίς κεραία, χωρίς επενδυτές… και χωρίς ελπίδα. Τέλος. κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα ετζ σα κα! Edited 24 Νοέμβριος by elkons 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος 59 minutes ago, cmvr said: Και το story telling συνεχίζεται ...... 🤣 Μια φορά και ένα καιρό ήταν η πριγκίπισσα νόβα και οι τρεις αγοραστές ...που τελικά δεν εμφανίστηκαν ποτέ! Όχι γιατί χάθηκαν στο δρόμο, αλλά γιατί κανείς δεν ήθελε να πληρώσει τα χρέη του βασιλείου. Η πριγκίπισσα Νόβα, όμως, δεν πτοήθηκε. Καθόταν στο ψηλό της κάστρο, αγναντεύοντας το βασίλειο της με το απέραντο ετζ σα να καλύπτει το βασίλειο της... το οποίο έμεινε με μόλις 5 συνδρομητές και έναν ταλαίπωρο σταθμό band 20 που προσπαθούσαν να κάνουν steaming οι 5 συνδρομητές της τις επαναλήψεις της "Λάμψης". Όταν της είπαν ότι "ο κόσμος της τηλεόρασης και των τηλεπικοινωνιών έχει αλλάξει", εκείνη απάντησε: "Αλλαγή; Αυτό είναι το αγαπημένο μου σήριαλ μετά την κατάθλιψη!" Και κάπως έτσι, η πριγκίπισσα Νόβα κατάλαβε ότι δεν χρειάζεται αγοραστή. Χρειάζεται... θεραπεία! 🏰📡😅 Μια φορά και ένα καιρό ήταν η πριγκίπισσα νόβα και οι τρεις αγοραστές ...που τελικά δεν εμφανίστηκαν ποτέ! Όχι γιατί χάθηκαν στο δρόμο, αλλά γιατί κανείς δεν ήθελε να πληρώσει τα χρέη του βασιλείου. Η πριγκίπισσα Νόβα, όμως, δεν πτοήθηκε. Καθόταν στο ψηλό της κάστρο, αγναντεύοντας το βασίλειο της με το απέραντο ετζ σα να καλύπτει το βασίλειο της... το οποίο έμεινε με μόλις 5 συνδρομητές και έναν ταλαίπωρο σταθμό band 20 που προσπαθούσαν να κάνουν steaming οι 5 συνδρομητές της τις επαναλήψεις της "Λάμψης". Όταν της είπαν ότι "ο κόσμος της τηλεόρασης και των τηλεπικοινωνιών έχει αλλάξει", εκείνη απάντησε: "Αλλαγή; Αυτό είναι το αγαπημένο μου σήριαλ μετά την κατάθλιψη!" Και κάπως έτσι, η πριγκίπισσα Νόβα κατάλαβε ότι δεν χρειάζεται αγοραστή. Χρειάζεται... θεραπεία! Και έτσι ο Πρίγκιπας βρήκε το γοβάκι του Μήτσου… Μέρες έψαχνε να βρει ποιος φοράει 47 νούμερο. Απόσπασμα από το παραμύθι "Η Σταχτοπούστρ@". 2 10 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος Ότι πρέπει για να κοιμηθώ γλυκά. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts