elkons Δημ. Τρίτη στις 09:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:29 μμ Καλησπέρα Με την τελευταία έκδοση του Nova app σε ότι android συσκευή έχω εμφανίζει 2 φορές το Nova app,μόνο σε εμένα έτσι; Σε ios δεν γίνεται αυτό 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Τρίτη στις 10:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:03 μμ Δηλαδή; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 10:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:04 μμ Με την ενημέρωση μπήκε 2η εφαρμογή Nova λες και έκανα κλωνοποίηση ενώ δεν έκανα Και σε Samsung και σε Xiaomi έχει γίνει με τη τελευταία ενημέρωση 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Τρίτη στις 10:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:17 μμ 12 minutes ago, elkons said: Με την ενημέρωση μπήκε 2η εφαρμογή Nova λες και έκανα κλωνοποίηση ενώ δεν έκανα Και σε Samsung και σε Xiaomi έχει γίνει με τη τελευταία ενημέρωση Σε δύο Xiaomi κινητά που έχω, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. 4 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Δε ξέρω τι να σε πω με τη τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής έγινε Καλά μικρό το κακό απλώς περιμένω την επομένη 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldenboy7535 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 7 ώρες πριν, elkons said: Με την ενημέρωση μπήκε 2η εφαρμογή Nova λες και έκανα κλωνοποίηση ενώ δεν έκανα Και σε Samsung και σε Xiaomi έχει γίνει με τη τελευταία ενημέρωση Καλημέρα Έγινε update το app .διέγραψε το κ κατέβασε το πάλι ..έχει φτιάξει τώρα 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 2 ώρες πριν, elkons said: Δε ξέρω τι να σε πω με τη τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής έγινε Καλά μικρό το κακό απλώς περιμένω την επομένη Σε καταδιώκει η νοβαρα θέλει να τη βλέπεις διπλά ....🤣 Σήμερα και άλλες διακοπές συμβολαίων από πελάτες μου λόγο πτώσης στα 8mbps. Πραγματικά απορώ πως το σκέφτηκαν τα τζιμάνια. Νόβα ονλυ δε 8mbps νετγουορκ 🤣 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Στο τελος ολοι κοσμοτέ θα πάνε 1 1 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Μόνο εσύ θα μείνεις πιστός στη Vodafone! 8 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 4 minutes ago, Serafeim1981 said: Μόνο εσύ θα μείνεις πιστός στη Vodafone! Σιγά μην κάνω κανονική ανανέωση στην κοκκινη... 5 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 1 ώρα πριν, cmvr said: Σε καταδιώκει η νοβαρα θέλει να τη βλέπεις διπλά ....🤣 Σήμερα και άλλες διακοπές συμβολαίων από πελάτες μου λόγο πτώσης στα 8mbps. Πραγματικά απορώ πως το σκέφτηκαν τα τζιμάνια. Νόβα ονλυ δε 8mbps νετγουορκ 🤣 Δώστε μας πληροφορίες; Διακοπή για ανανέωση η απλά να πάρουν χαμπάρι ότι είναι γιώταδες στην Nova 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Στο τελος ολοι κοσμοτέ θα πάνε Με τις τιμές της μόνο για φορητότητα εμείς οι υφιστάμενοι στο πηγάδι κάτι κάναμε.. Και τα 33€ πολλά είναι. 1 hour ago, VIPdriver said: Σιγά μην κάνω κανονική ανανέωση στην κοκκινη... Και τι θα κάνεις; ποια είναι η κανονική; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 23 minutes ago, elkons said: Και τι θα κάνεις; ποια είναι η κανονική; Αρχές Δεκέμβρη το τελευταίο κασμπακ και τον Φεβρουάριο οι κόκκινες σιμ στο συρτάρι... 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Παρέα με τις Q σιμ θα τσακωθούν 😄 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 20 minutes ago, VIPdriver said: Αρχές Δεκέμβρη το τελευταίο κασμπακ και τον Φεβρουάριο οι κόκκινες σιμ στο συρτάρι... Το λες κανένα χρόνο αυτό 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 1 minute ago, sou_d said: Το λες κανένα χρόνο αυτό Λάθος κάνεις φίλε μου. Όσο υπάρχει το κασμπακ έλεγα ότι μένω. 4 minutes ago, elkons said: Παρέα με τις Q σιμ θα τσακωθούν 😄 Δεν έχω Q, αλλά F2G. Διαχειρίζομαι ένα Q για έναν δικό μου άνθρωπο. 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 1 minute ago, VIPdriver said: Λάθος κάνεις φίλε μου. Όσο υπάρχει το κασμπακ έλεγα ότι μένω. Δεν έχω Q, αλλά F2G. Διαχειρίζομαι ένα Q για έναν δικό μου άνθρωπο. Άντε να δούμε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 3 minutes ago, sou_d said: Άντε να δούμε Θα συντηρώ κρυφά 1 cu και θα λέω ότι δεν έχω... 5 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 2 minutes ago, VIPdriver said: Θα συντηρώ κρυφά 1 cu και θα λέω ότι δεν έχω... CU200; 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 7 minutes ago, Bas said: CU200; Καλή ιδέα! (εγκεφαλικά ο sou_d...) 1 1 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 28 minutes ago, VIPdriver said: Θα συντηρώ κρυφά 1 cu και θα λέω ότι δεν έχω... Και κάνα 2 Ολυμπιακός 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 8 minutes ago, sou_d said: Και κάνα 2 Ολυμπιακός Άλλα μόνο μέχρι να βγάλει το "Καρτοκινητό Τσιτσιπάς" 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν ΝΟΒΑ ΟΝΛΥ όλα τα άλλα είναι σαπάκια 🤣🤣🤣🤣🤣 1 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 5 minutes ago, cmvr said: ΝΟΒΑ ΟΝΛΥ όλα τα άλλα είναι σαπάκια 🤣🤣🤣🤣🤣 Και τα μυαλά στα μπλέντερ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts