Chrischal1908 Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου (edited) 19 ώρες πριν, elkons said: Καλησπέρα κοσμοτακιδες βονταφονακιδες και νοβακιδες και ότι άλλο είστε Μέχρι το τέλος αυτού του μήνα είχαν πει πως θα ξέρουμε τον επίσημο αγοραστή. Σε 6 ημέρες τελειώνει ο μήνας και δεν έχουν δώσει ούτε ένα στοιχείο, Τόσο έκπληξη το έχουν; 😛 Αν δώσουν πχ 5 Νοεμβρίου αλλάζει κάτι;😁😁 Edited 26 Οκτωβρίου by Chrischal1908 3 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου Είπαν τέλος του μήνα όχι αρχές 😛 Τόσο καιρό δεν έχουν δώσει ούτε μια πληροφορία και μου κάνει εντύπωση . 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου Οι ενδιαφερόμενοι διάβασαν αυτά που γράφουμε εδώ και έφριξαν... 2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου (edited) 2 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Αν δώσουν πχ 1 Νοεμβρίου αλλάζει κάτι;😁😁 Για τον μήνα εντάξει. 2 μέρες πάνω 2 μέρες κάτω δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Έτος γνωρίζουμε;;; Edited 25 Οκτωβρίου by memoriesradio 12 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου (edited) Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Κάποτε ήταν πρωτοποριακοί. Δυστυχώς όμως πλέον έχουν μείνει πίσω, όσο κι αν θέλουν μερικοί να κάνουν το μαύρο άσπρο.. Και η καλύτερη διαφήμιση της εποχής : https://www.youtube.com/watch?v=CChlY3-8FgA Όπως κι αυτή έπος: https://www.youtube.com/watch?v=qafGa0oHTz0 7 ώρες πριν, elkons said: Είπαν τέλος του μήνα όχι αρχές 😛 Τόσο καιρό δεν έχουν δώσει ούτε μια πληροφορία και μου κάνει εντύπωση . Εγώ πάντως θέλω το όνομα από Nova να γίνει Boba. Όπως λέμε μπόμπα το δίκτυο... Edited 25 Οκτωβρίου by katsiletra 6 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 42 minutes ago, katsiletra said: Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Κάποτε ήταν πρωτοποριακοί. Δυστυχώς όμως πλέον έχουν μείνει πίσω, όσο κι αν θέλουν μερικοί να κάνουν το μαύρο άσπρο.. Και η καλύτερη διαφήμιση της εποχής : https://www.youtube.com/watch?v=CChlY3-8FgA Όπως κι αυτή έπος: https://www.youtube.com/watch?v=qafGa0oHTz0 Εγώ πάντως θέλω το όνομα από Nova να γίνει Boba. Όπως λέμε μπόμπα το δίκτυο... Νόντα ίσως Ή TTWN (Telestet, Tim,Wind,Nova) 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου Θέλω πραγματικά να δω πότε θα μαζέψουν όλους τους fake λογαριασμούς των νοβανιδων που κάνουν σαλάτα όλο το φόρουμ. 8mbps power only 🤣🤣🤣 2 1 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 9 minutes ago, cmvr said: Θέλω πραγματικά να δω πότε θα μαζέψουν όλους τους fake λογαριασμούς των νοβανιδων που κάνουν σαλάτα όλο το φόρουμ. 8mbps power only 🤣🤣🤣 Κοπριές... 4 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 40 minutes ago, elkons said: Νόντα ίσως Ή TTWN (Telestet, Tim,Wind,Nova) Νοντ 4 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου Προσωπικά προτιμούσα το WIND ,το NOVA θυμίζει δορυφορική τηλεόραση ή κάτι άλλο που έρχεται από το διάστημα 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 4 minutes ago, elkons said: Προσωπικά προτιμούσα το WIND ,το NOVA θυμίζει δορυφορική τηλεόραση ή κάτι άλλο που έρχεται από το διάστημα Τώρα αν θες να το πάμε στην αστρονομία θα πάει ως εξής : 1) Nova 2) Super Nova 3) Black Hole. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 3 minutes ago, katsiletra said: Τώρα αν θες να το πάμε στην αστρονομία θα πάει ως εξής : 1) Nova 2) Super Nova 3) Black Hole. 4.5 Black Nova 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 22 minutes ago, katsiletra said: 3) Black Hole. Αυτό ταιριάζει τέλεια 🤣 8 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 21 minutes ago, elkons said: 4.5 Black Nova Τώρα το πας φιρί φιρί για Black Forest και να μας ανοίξεις την όρεξη βραδιάτικα. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 4 minutes ago, cmvr said: Αυτό ταιριάζει τέλεια 🤣 Βοβα 7 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 3 minutes ago, Nickchris36 said: Βοβα Η όλη κατάσταση είναι GTP σε όλα τα επίπεδα. Δυστυχώς, δε βλέπω να πωλείτε άμεσα όπως λέγανε τα πρωτοπαλίκαρα τους εδώ και βλέπω να πηγαίνουμε πίσω αντί για μπροστά. Μπρος πίσω η κατάσταση σε φάση Πόποτα κρίμα. Εγώ λέω αντί για αναβαθμίσεις να τα ρίξουν όλα τα συμβόλαια στα 8mbps μεγίστη να τελειώνουν 🤣 1 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 10 minutes ago, katsiletra said: Τώρα το πας φιρί φιρί για Black Forest και να μας ανοίξεις την όρεξη βραδιάτικα. 💡 NOVA Forest 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, cmvr said: Θέλω πραγματικά να δω πότε θα μαζέψουν όλους τους fake λογαριασμούς των νοβανιδων που κάνουν σαλάτα όλο το φόρουμ. 8mbps power only 🤣🤣🤣 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου (edited) https://www.eand.com/en/news/24-oct-24-eand-ppf-telecom-group-announcement.html Σχετικά με την εξαγορά πάντως του ενός υποψηφίου της NOVA οι Εμιρατινοί στην νεοσύστατη εταιρεία e& PPF Telecom Group δεν φαίνεται να κάνουν rebranding επιπλέον διατηρούν και την ίδια διοίκηση. 2208.pdf Edited 26 Οκτωβρίου by Chrischal1908 5 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, cmvr said: Εγώ λέω αντί για αναβαθμίσεις να τα ρίξουν όλα τα συμβόλαια στα 8mbps μεγίστη να τελειώνουν 🤣 Πάντως εγώ με unlimited τα πάντα στα 8Mbps και 12€, πήγαινα χθες!! (Τους τα γράφω να παίρνουν ιδέες 😉 Ίσως θέλουν να γίνουν η εταιρεία του λαού!!) 4 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου (edited) 33 minutes ago, Teiresias_ said: 😉 Ίσως θέλουν να γίνουν η εταιρεία του λαού!! Κάτι σαν την VW ένα πράγμα. 😂😂😂 Και το νέο σποτ: Έλα στο unlimited της Nova έως 8mbps και ένας σκαραβαίος δώρο. Για να τα έχεις όλα super fast. Edited 26 Οκτωβρίου by katsiletra 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου https://www.liberal.gr/epiheiriseis/os-telos-toy-etoys-oi-allages-ston-tilepikoinoniako-harti 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου Σίγουρα θα δούμε τεράστιες αλλαγές αν πάει για φαλιμέντο η νοβαρα με δις χρέη.... Νοβα ονλυ 8μβπσ παουερ ετζ σα πλας φορ εβερ β20 φορ εβερ 1 σεκτορ παουερ 🤣🤣🤣 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου 1 minute ago, cmvr said: Σίγουρα θα δούμε τεράστιες αλλαγές αν πάει για φαλιμέντο η νοβαρα με δις χρέη.... Νοβα ονλυ 8μβπσ παουερ ετζ σα πλας φορ εβερ β20 φορ εβερ 1 σεκτορ παουερ 🤣🤣🤣 Ένα σεκτορ λέει..με πέθανες😜😂😂😂 6 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου Just now, Nickchris36 said: Ένα σεκτορ λέει..με πέθανες😜😂😂😂 Μισό σεκτορ ήταν αλλά το στρογγύλεψα προς τα επάνω όπως κάνουν εδώ οι φανατικοί τα στρογγυλεύουν όλα προς τα πάνω 🤣🤣🤣🤣🤣 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts