Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 minutes ago, elkons said:

Νομίζω 1ο ή 2ο.

Έξω τι να το κάνεις ολόκληρο νοσοκομείο ; μέσα να πιάνει τουλάχιστον που είναι οι ασθενείς και το προσωπικό να επικοινωνούν σωστά .

Πιστεύω ότι θα υπάρξει βελτίωση. Για να μην έχει γίνει μέχρι σήμερα κάτι παίζει! Τέτοια σημεία είναι προτεραιότητα! Φυσικά και το γνωρίζουν!

1 ώρα πριν, Bas said:

"εφαρμόζεται πολιτική μη ορθής κατάχρησης και η ποιότητα ορολογίας μειώνεται, ενώ η χρήση παραπλάνησης παραμένει απεριόριστη."

8 Mbps power only 🤣🤣🤣

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

8e41200d39574d0866da5c381bc62a18.jpg

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

6 ώρες πριν, memoriesradio said:

Αλλά κυρίως κάποια πολύ νέα μέλη... Με τόσες γνώσεις...
Αφού λέω να σκίσω τα πτυχία μου...

Για ξεκάρφωμα, οι proxy λογαριασμοί, αφού έκαναν dislike σε ένα χιουμοριστικό σχόλιο, μετά κάνουν, τάχα, ένα 'thank you' σε άλλο σχόλιο. Πραγματικά, οι mods πρέπει επιτέλους να το ψάξουν σε βάθος, και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλοι αυτοί σχετίζονται με το συγκεκριμένο δίκτυο.

7 minutes ago, Antonio21 said:

8e41200d39574d0866da5c381bc62a18.jpg

https://nova.gr/kiniti-tilefonia/simvolaia-kinitis/programmata-kinitis?overlay=4&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw1NK4BhAwEiwAVUHPUF0tk9GY3DMxssG2H5h7KJ6stf6THqUBZ3s0FmXOwKvzx7EogWYSEBoCRy0QAvD_BwE#package=4

1. Παροχές & διευκρινίσεις
  • Όταν εντός του τιμολογιακού κύκλου η κατανάλωση δεδομένων υπερβεί τα 300GB, εφαρμόζεται πολιτική ορθής χρήσης και η ταχύτητα Mobile Internet μειώνεται, με μέγιστη έως 8Mbps, ενώ η χρήση δεδομένων παραμένει απεριόριστη. 

Nova only 🤣🤣🤣🤣

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Περιμένω να δω στην υπογραφή σου αυτό εδώ :

Powered by : Nova unlimited all (300)

Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100 ,  F2G. 

9 ώρες πριν, cmvr said:

Για ξεκάρφωμα, οι proxy λογαριασμοί, αφού έκαναν dislike σε ένα χιουμοριστικό σχόλιο, μετά κάνουν, τάχα, ένα 'thank you' σε άλλο σχόλιο. 

Κι εμένα μου έτυχε αυτό που λες και αναρωτιόμουν αν είναι πραγματικά τόσο β.......ς.. 

Edited by Vasileios

16 ώρες πριν, elkons said:

https://nova.gr/offers/aperiorista-data

Η προσφορά της Nova για την 28η.

Μόνο η COSMOTE ακόμα δεν έχει βάλει 

Γουστάρω να δώσει δωρεάν να δούμε τι θα κάνει η νόβα 😂😅😅

Πες αλεύρι 

190815381_Screenshot_20241021_WHATSUP.thumb.jpg.3f79ec3d78b1aef04430265b7e66be6f.jpg

κοσμοτεονλι 

Ναι αλλά ποιος έχει καλύτερο δίκτυο να υποστηρίξει τα απεριόριστα που δεν είναι απεριόριστα; 😂

36 minutes ago, VIPdriver said:

Πες αλεύρι 

190815381_Screenshot_20241021_WHATSUP.thumb.jpg.3f79ec3d78b1aef04430265b7e66be6f.jpg

κοσμοτεονλι 

ΑΧΑΧΑ ΤΟ ΠΕΡΊΜΕΝΑ 

Εγώ που είχα κάνει ανανέωση στις 19/9 ενώ θέλει 20 τι να πω😂

1436905378_Screenshot_20241021_124807_WHATSUP.thumb.jpg.e4a62de235d1955e73b3312e5760c463.jpg

Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά είναι η μόνη εταιρεία που δεν έδωσε κάτι έστω και επί πληρωμή στα καρτοκινητά. Βέβαια λογικό από την μία πλευρά όταν λέει ότι θα εστιάζει μόνο στα συμβόλαια. Και για να προλάβω ναι οκ έχει τις προσωπικές προσφορές,αλλά έστω και για τα μάτια του κόσμου όφειλε να δώσει κάτι πχ 50 GB για το τριήμερο 

Η προσφορά με τα 3€ δεν είναι και για τα καρτοκινητά; Ενώ η πράσινη δίνει δωρεάν κυριολεκτικά απεριόριστα;

Εννοείται πως πρέπει να δώσει κάτι, απαράδεκτα όλα αυτά που γίνονται τελευταία όμως.

3 minutes ago, Arinos said:

Η προσφορά με τα 3€ δεν είναι και για τα καρτοκινητά; Ενώ η πράσινη δίνει δωρεάν κυριολεκτικά απεριόριστα;

Εννοείται πως πρέπει να δώσει κάτι, απαράδεκτα όλα αυτά που γίνονται τελευταία όμως.

Όχι δεν είναι για καρτοκινητά..μέχρι στιγμής. 

18 minutes ago, elkons said:

Όχι δεν είναι για καρτοκινητά..μέχρι στιγμής. 

Εδω στα "καλά" της δεν εδινε στην καρτοκινητή, θα δώσει τώρα; Μακάρι να δώσει εννοείται. 

2 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά είναι η μόνη εταιρεία που δεν έδωσε κάτι έστω και επί πληρωμή στα καρτοκινητά. Βέβαια λογικό από την μία πλευρά όταν λέει ότι θα εστιάζει μόνο στα συμβόλαια. Και για να προλάβω ναι οκ έχει τις προσωπικές προσφορές,αλλά έστω και για τα μάτια του κόσμου όφειλε να δώσει κάτι πχ 50 GB για το τριήμερο 

Έχω πραγματικά απορία (και ξέρετε Novaκιας δεν είμαι) τι θα κάνετε τόσο ίντερνετ για 3 μέρες;;

Την παρέλαση θα βγάλετε live;;

Πόσο παραπάνω χρήση μπορεί να κάνει κάποιος παραπάνω από το συνηθισμένο;;

Edited by Teiresias_

4 minutes ago, Teiresias_ said:

Έχω πραγματικά απορία (και ξέρετε Novaκιας δεν είμαι) τι θα κάνετε τόσο ίντερνετ για 3 μέρες;;

Την παρέλαση θα βγάλετε live;;

Πόσο παραπάνω χρήση μπορεί να κάνει κάποιος παραπάνω από το συνηθισμένο;;

Στο εξοχικό φίλου θα πάω εγώ προσωπικά που δεν έχει σταθερή(είχε αλλά έπρεπε να δίνει κάθε μήνα 20 ευρώ για μια σάπια ADSL)οπότε βολεύτηκε ο ίδιος με συμβόλαιο και i4s(40 GB έχει στο συμβόλαιο)το οποίο δεν θα φτάσει να κάνει hotspot και σε άλλα άτομα οπότε οι υπόλοιποι αναγκαστικά πάνε σε Data

12 minutes ago, aektzhs 1 said:

Στο εξοχικό φίλου θα πάω εγώ προσωπικά που δεν έχει σταθερή(είχε αλλά έπρεπε να δίνει κάθε μήνα 20 ευρώ για μια σάπια ADSL)οπότε βολεύτηκε ο ίδιος με συμβόλαιο και i4s(40 GB έχει στο συμβόλαιο)το οποίο δεν θα φτάσει να κάνει hotspot και σε άλλα άτομα οπότε οι υπόλοιποι αναγκαστικά πάνε σε Data

Ωραία.. θα μαζευτείτε λοιπόν στο εξοχικό να άραξετε να δείτε ο καθένας τα δικά του βιντεάκια!! Καλή φάση!!

Προφανώς δεν είναι προσωπικό αυτό που σου γράφω.. απλώς θεωρώ τραγικό αντί να καταναλώνουμε λιγότερα δεδομένα όταν είμαστε σε παρέα ή με την οικογένεια εορταστικά, να χρειαζόμαστε περισσότερα!

Συγγνώμη..

Only NOVA 

Screenshot_20241021_205939.jpg

2 minutes ago, Antonio21 said:

Only NOVA 

Screenshot_20241021_205939.jpg

Επιδότηση για ψυγείο από nova..τι άλλο θα δουν τα μάτια μου φτάνει πια 😂

14 minutes ago, elkons said:

Επιδότηση για ψυγείο από nova..τι άλλο θα δουν τα μάτια μου φτάνει πια 😂

Εντάξει από τη στιγμή που στο κατάστημα πουλάνε τα πάντα, γιατί να μην μπορείς την επιδότηση να τη χρησιμοποιήσεις σε ό,τι θέλεις;

Εγώ είμαι ορκισμένος καρτοκινητός αλλά σε αυτό δεν βρίσκω κάτι κακό..

Μήπως υπωννοεί κάτι με το ΝΕΟ;

Ευκαιρία να τα βρούνε μήπως και βάλουν κανένα micro ή και κανέναν σταθμό πάνω σε κτήρια του Κωτσόβολου

9 ώρες πριν, Arinos said:

Ναι αλλά ποιος έχει καλύτερο δίκτυο να υποστηρίξει τα απεριόριστα που δεν είναι απεριόριστα; 😂

Η νοβαρα ονλι

Νond Edge SA For Ever

Καλησπέρα κοσμοτακιδες βονταφονακιδες και νοβακιδες και ότι άλλο είστε

Μέχρι το τέλος αυτού του μήνα είχαν πει πως θα ξέρουμε τον επίσημο αγοραστή. 

Σε 6 ημέρες τελειώνει ο μήνας και δεν έχουν δώσει ούτε ένα στοιχείο, Τόσο έκπληξη το έχουν; 😛

Edited by elkons