Chrischal1908 Δημ. October 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2024 4 minutes ago, elkons said: Νομίζω 1ο ή 2ο. Έξω τι να το κάνεις ολόκληρο νοσοκομείο ; μέσα να πιάνει τουλάχιστον που είναι οι ασθενείς και το προσωπικό να επικοινωνούν σωστά . Πιστεύω ότι θα υπάρξει βελτίωση. Για να μην έχει γίνει μέχρι σήμερα κάτι παίζει! Τέτοια σημεία είναι προτεραιότητα! Φυσικά και το γνωρίζουν! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2024 1 ώρα πριν, Bas said: "εφαρμόζεται πολιτική μη ορθής κατάχρησης και η ποιότητα ορολογίας μειώνεται, ενώ η χρήση παραπλάνησης παραμένει απεριόριστη." 8 Mbps power only 🤣🤣🤣 7 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2024 2 10 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2024 6 ώρες πριν, memoriesradio said: Αλλά κυρίως κάποια πολύ νέα μέλη... Με τόσες γνώσεις... Αφού λέω να σκίσω τα πτυχία μου... Για ξεκάρφωμα, οι proxy λογαριασμοί, αφού έκαναν dislike σε ένα χιουμοριστικό σχόλιο, μετά κάνουν, τάχα, ένα 'thank you' σε άλλο σχόλιο. Πραγματικά, οι mods πρέπει επιτέλους να το ψάξουν σε βάθος, και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλοι αυτοί σχετίζονται με το συγκεκριμένο δίκτυο. 7 minutes ago, Antonio21 said: https://nova.gr/kiniti-tilefonia/simvolaia-kinitis/programmata-kinitis?overlay=4&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw1NK4BhAwEiwAVUHPUF0tk9GY3DMxssG2H5h7KJ6stf6THqUBZ3s0FmXOwKvzx7EogWYSEBoCRy0QAvD_BwE#package=4 Παροχές & διευκρινίσεις Όταν εντός του τιμολογιακού κύκλου η κατανάλωση δεδομένων υπερβεί τα 300GB, εφαρμόζεται πολιτική ορθής χρήσης και η ταχύτητα Mobile Internet μειώνεται, με μέγιστη έως 8Mbps, ενώ η χρήση δεδομένων παραμένει απεριόριστη. Nova only 🤣🤣🤣🤣 7 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2024 Περιμένω να δω στην υπογραφή σου αυτό εδώ : Powered by : Nova unlimited all (300) Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100 , F2G. 9 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. October 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2024 (edited) 9 ώρες πριν, cmvr said: Για ξεκάρφωμα, οι proxy λογαριασμοί, αφού έκαναν dislike σε ένα χιουμοριστικό σχόλιο, μετά κάνουν, τάχα, ένα 'thank you' σε άλλο σχόλιο. Κι εμένα μου έτυχε αυτό που λες και αναρωτιόμουν αν είναι πραγματικά τόσο β.......ς.. Edited October 21, 2024 by Vasileios 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2024 16 ώρες πριν, elkons said: https://nova.gr/offers/aperiorista-data Η προσφορά της Nova για την 28η. Μόνο η COSMOTE ακόμα δεν έχει βάλει Γουστάρω να δώσει δωρεάν να δούμε τι θα κάνει η νόβα 😂😅😅 Πες αλεύρι κοσμοτεονλι 3 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. October 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2024 Ναι αλλά ποιος έχει καλύτερο δίκτυο να υποστηρίξει τα απεριόριστα που δεν είναι απεριόριστα; 😂 3 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2024 36 minutes ago, VIPdriver said: Πες αλεύρι κοσμοτεονλι ΑΧΑΧΑ ΤΟ ΠΕΡΊΜΕΝΑ Εγώ που είχα κάνει ανανέωση στις 19/9 ενώ θέλει 20 τι να πω😂 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2024 Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά είναι η μόνη εταιρεία που δεν έδωσε κάτι έστω και επί πληρωμή στα καρτοκινητά. Βέβαια λογικό από την μία πλευρά όταν λέει ότι θα εστιάζει μόνο στα συμβόλαια. Και για να προλάβω ναι οκ έχει τις προσωπικές προσφορές,αλλά έστω και για τα μάτια του κόσμου όφειλε να δώσει κάτι πχ 50 GB για το τριήμερο 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. October 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2024 Η προσφορά με τα 3€ δεν είναι και για τα καρτοκινητά; Ενώ η πράσινη δίνει δωρεάν κυριολεκτικά απεριόριστα; Εννοείται πως πρέπει να δώσει κάτι, απαράδεκτα όλα αυτά που γίνονται τελευταία όμως. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2024 3 minutes ago, Arinos said: Η προσφορά με τα 3€ δεν είναι και για τα καρτοκινητά; Ενώ η πράσινη δίνει δωρεάν κυριολεκτικά απεριόριστα; Εννοείται πως πρέπει να δώσει κάτι, απαράδεκτα όλα αυτά που γίνονται τελευταία όμως. Όχι δεν είναι για καρτοκινητά..μέχρι στιγμής. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2024 18 minutes ago, elkons said: Όχι δεν είναι για καρτοκινητά..μέχρι στιγμής. Εδω στα "καλά" της δεν εδινε στην καρτοκινητή, θα δώσει τώρα; Μακάρι να δώσει εννοείται. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. October 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2024 (edited) 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά είναι η μόνη εταιρεία που δεν έδωσε κάτι έστω και επί πληρωμή στα καρτοκινητά. Βέβαια λογικό από την μία πλευρά όταν λέει ότι θα εστιάζει μόνο στα συμβόλαια. Και για να προλάβω ναι οκ έχει τις προσωπικές προσφορές,αλλά έστω και για τα μάτια του κόσμου όφειλε να δώσει κάτι πχ 50 GB για το τριήμερο Έχω πραγματικά απορία (και ξέρετε Novaκιας δεν είμαι) τι θα κάνετε τόσο ίντερνετ για 3 μέρες;; Την παρέλαση θα βγάλετε live;; Πόσο παραπάνω χρήση μπορεί να κάνει κάποιος παραπάνω από το συνηθισμένο;; Edited October 21, 2024 by Teiresias_ 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2024 4 minutes ago, Teiresias_ said: Έχω πραγματικά απορία (και ξέρετε Novaκιας δεν είμαι) τι θα κάνετε τόσο ίντερνετ για 3 μέρες;; Την παρέλαση θα βγάλετε live;; Πόσο παραπάνω χρήση μπορεί να κάνει κάποιος παραπάνω από το συνηθισμένο;; Στο εξοχικό φίλου θα πάω εγώ προσωπικά που δεν έχει σταθερή(είχε αλλά έπρεπε να δίνει κάθε μήνα 20 ευρώ για μια σάπια ADSL)οπότε βολεύτηκε ο ίδιος με συμβόλαιο και i4s(40 GB έχει στο συμβόλαιο)το οποίο δεν θα φτάσει να κάνει hotspot και σε άλλα άτομα οπότε οι υπόλοιποι αναγκαστικά πάνε σε Data 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. October 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2024 12 minutes ago, aektzhs 1 said: Στο εξοχικό φίλου θα πάω εγώ προσωπικά που δεν έχει σταθερή(είχε αλλά έπρεπε να δίνει κάθε μήνα 20 ευρώ για μια σάπια ADSL)οπότε βολεύτηκε ο ίδιος με συμβόλαιο και i4s(40 GB έχει στο συμβόλαιο)το οποίο δεν θα φτάσει να κάνει hotspot και σε άλλα άτομα οπότε οι υπόλοιποι αναγκαστικά πάνε σε Data Ωραία.. θα μαζευτείτε λοιπόν στο εξοχικό να άραξετε να δείτε ο καθένας τα δικά του βιντεάκια!! Καλή φάση!! Προφανώς δεν είναι προσωπικό αυτό που σου γράφω.. απλώς θεωρώ τραγικό αντί να καταναλώνουμε λιγότερα δεδομένα όταν είμαστε σε παρέα ή με την οικογένεια εορταστικά, να χρειαζόμαστε περισσότερα! Συγγνώμη.. 5 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2024 Γιατί έχουν σήμα της προκοπής στα χωριά κ οι 3 τους ; 😋 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2024 26 minutes ago, elkons said: Γιατί έχουν σήμα της προκοπής στα χωριά κ οι 3 τους ; 😋 Κοσμοτεονλι... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2024 Only NOVA 9 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2024 2 minutes ago, Antonio21 said: Only NOVA Επιδότηση για ψυγείο από nova..τι άλλο θα δουν τα μάτια μου φτάνει πια 😂 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. October 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2024 14 minutes ago, elkons said: Επιδότηση για ψυγείο από nova..τι άλλο θα δουν τα μάτια μου φτάνει πια 😂 Εντάξει από τη στιγμή που στο κατάστημα πουλάνε τα πάντα, γιατί να μην μπορείς την επιδότηση να τη χρησιμοποιήσεις σε ό,τι θέλεις; Εγώ είμαι ορκισμένος καρτοκινητός αλλά σε αυτό δεν βρίσκω κάτι κακό.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2024 Ναι μια χαρά χιουμοριστικά το είπα. 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. October 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2024 Μήπως υπωννοεί κάτι με το ΝΕΟ; Ευκαιρία να τα βρούνε μήπως και βάλουν κανένα micro ή και κανέναν σταθμό πάνω σε κτήρια του Κωτσόβολου 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2024 9 ώρες πριν, Arinos said: Ναι αλλά ποιος έχει καλύτερο δίκτυο να υποστηρίξει τα απεριόριστα που δεν είναι απεριόριστα; 😂 Η νοβαρα ονλι 5 2 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2024 (edited) Καλησπέρα κοσμοτακιδες βονταφονακιδες και νοβακιδες και ότι άλλο είστε Μέχρι το τέλος αυτού του μήνα είχαν πει πως θα ξέρουμε τον επίσημο αγοραστή. Σε 6 ημέρες τελειώνει ο μήνας και δεν έχουν δώσει ούτε ένα στοιχείο, Τόσο έκπληξη το έχουν; 😛 Edited October 25, 2024 by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts