Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα πρεπει να απευθυνθεις σε καποιο καταστημα...ή στο 1231 θα παρεις και θα πατησεις το 8.

αν βρεις παντως κανενα site για αποστολη mms σε live κινητα πες μου.

Never Give Up:!:

Join friend!

τουΣ πηρα ειδη τηλεφωνο αλλα καμια βοη8εια ...

μου ειπαν ακριβωΣ το ιδιο να απευθυνθω σε καταστημα...

οκ αν βρω κατι 8α σου πω!

θα πρεπει να απευθυνθεις σε καποιο καταστημα...ή στο 1231 θα παρεις και θα πατησεις το 8.

αν βρεις παντως κανενα site για αποστολη mms σε live κινητα πες μου.

Please find below all relevant settings for your Sharp V903

Press Menu button

Select Connectivity

Select Internet Settings

Select Application

Select MMS settings

Select an Create New

Insert the following:

Profile name: TIM MMS

Proxy: TIM MMS

Relay server URL: http://192.168.200.95/servlets/mms

Press Back 3 times

Select Proxy

Select Create New

Insert the following:

Proxy Name: TIM MMS

Proxy Address: 192.168.200.11

Access Point: TIM MMS

Home: http://192.168.200.95/servlets/mms

Port number: 9401

Authentication Type: HTTP-BASIC

User name: mms

Password: mms

Press Back 2 times

Select Access Point

Select Create New

Insert the following

Access Point Name: TIM MMS

APN: mnet.b-online.gr

Authentication type: PAP

Then, go back twice, select Application

Select MMS settings

Select TIM MMS

Press Options and select Activate

ωραιος!

θα βοηθησει και αλλους που εχουν την ιδια απορια. :)

Never Give Up:!:

Join friend!

Τελικα μπηκε και η ΤΙΜ στο παιχνιδι βγαζοντας μια υπηρεσια που ειναι λιγακι τροποποιημενη σε σχεση με το vodafone pointmania,ετσι λοιπον θελησα να μαθω περισσοτερα και πηρα τηλεφωνακι στην εξυπηρετηση πελατων,η κοπελια ηταν ευγενικη οπως παντα και μου πληροφορησε οτι η συγκεκριμενη υπηρεσια ισχυει για ενα χρονο απο τη στιγμη που θα στειλεις μηνυμα για ενεργοποιηση και θα ισχυει για "παντα"(το για παντα ειναι σχετικο για την ΤΙΜ) ομως με τη συμπληρωση του χρονου θα πρεπει να εξαργυρωσεις τους ποντους σου αλλιως τους χανεις

Ετσι λοιπον αφου το εμαθα αυτο εκανα τους υπολογισμους μου γιατι με ενδιεφερε να αποκτησω μια δωρεαν συσκευη,λοιπον για καθε 1 ευρω χρονο ανανεωσης προστιθονται 2 ποντοι αρα εχουμε και λεμε,για να αποκτησω μια συσκευη με 2500 ποντους που ειναι το κατωτερο οριο,αυτο σημαινει 1250 ευρω χρονο ομιλιας μεσα σε ενα χρονο,η πιο φτηνη καρτα ανανεωσης ειναι 10 ευρω αρα συνολικα θα χρειαστω 125 καρτες των 10 ευρω σε ενα χρονο,ενας χρονος εχει 12 μηνες αρα εαν διαιρεσουμε το 125 δια 12 αντιστοιχουν σε καθε μηνα 10 καρτες των 10 ευρω,10*10=100 ευρω χρονου ομιλιας για καθε μηνα περιπου το οποιο ειναι εξωπραγματικο και δεν υπαρχει περιπτωση καποιος η καποια να ξοδευσει τοσα πολλα σε ενα μηνα,αν ειναι να δινεις 100 ευρω σε καρτοκινητο επειδη μιλας πολυ σε συμφερει να πας να κανεις συμβολαιο στο ΤΙΜ 600 που εχει παγιο 83 ευρω και να παρεις μια δωρεαν συσκευη

Πλακα πλακα θα σου βγει και πιο φτηνα στο 12μηνο

Συμπερασμα ειναι μουφα το WIN CLUB,ευχαριστουμε που βγαλατε μια υπηρεσια εκτος οριων της ελληνικης πραγματικοτητας :mad:

100€ για ενα μηνα ειναι λιγο για καρτοκινητο; Χμ... μου φαινεται οτι δεν εχεις συναντησει χρηστες που ξυνουν ανα 2 μερες καρτα και βαζουν στο κινητο. Καποιοι δεν το ξερουν για τα συμβολαια, καποιοι εχουν παρανομη σχεση και δεν θελουν συμβολαια αλλα θελουν να μιλανε με τον "ερωτα", καποιοι αλλοι ειναι φοιτητες αλλα θελουν να ειναι σε συνεχη "επαφη" με το ετερο ημισυ χωρις να το ξερει ο μπαμπας κοκ...

Εχω εμπειρια απο τετοια ατομα και αμα δεν το εβλεπα δεν θα το πιστευα... ;-)

Παντως τα δικτυα δεν ειναι βλακες. Οτι κανουν το κανουν γιατι το εχουν μελετησει. Πληρωνουν υπαλληλους μονο και μονο για τετοιες δουλειες και οτι κανουν το κανουν αφου εχουν σιγουρεψει το συμφερον τους. Συνεπως θα υπαρχουν κοροιδα που ξυνουν τοσες πολλες καρτες για το καλο της ανωνυμιας...

Ασε που τωρα με τον 2πλασιασμο του χρονου ομιλιας μπορεις να καταφερεις να ριξεις το 50αρικο στα μισα. Για εμενα αμα ειναι να περιμενεις να παρεις συσκευη απο το winclub καλυτερα να την πεσεις σε ενα ebay και να αγορασεις κατι καλο και πολυ πιο συμφερον απο την τιμ.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Γειά σε όλους! Έχω καρτοκινητό TIM F2G σε συσκευή Motorola MPx200 και είπα να εκμεταλλευθώ το GPRS που ήταν ήδη ενεργοποιημένο μόλις αγόρασα το νεο οικονομικό πακέτο, και χρησιμοποίησα ονόματα χρήστη και κωδικους προσβασης και settings etc. etc. της dial-up σύνδεσής μου με την forthnet. Αφού συνδέθηκα με επιτυχία και έκανα browsing στο e-shop μεσω του explorer του MPx200 μέσα σε 1 λεπτό (μόλις που πρόλαβε να φορτώσει την σελίδα) τελείωσαν οι μονάδες που μου είχαν μείνει στην κάρτα αξίας 3 Ευρώ (!)... Μα καλά τόσο ακριβό είναι πια???? :mad: :mad: :mad: Άσε που στον τιμοκατάλογο της TIM γράφει 0,005 Euro ανα Kb.... :/

Τσεκαρε ποσα kb χρησιμοποιησες, κανε τις πραξεις και θα δεις αν ειναι ολα οκ. Λογικο ειναι να σου τελειωσουν τοσο γρηγορα οι μοναδες καθως κινουνται πολλα δεδομενα με το browsing .

Είναι εντελώς ασύμφορο. Καλύτερα σε νετ καφέ...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Όντως φίλε είναι πανάκριβο.

Εχω ΜΡΧ220 και επίλεξα F2G να έχω σαν βασικό μου νούμερο για την πλήρες λειτουργία του κινητού σε όλα τα θέματα όπως Internet με laptop αλλά πάντα για κάτι πολύ έκτακτο!Είναι πολύ ακριβό!

Γειά σε όλους! Έχω καρτοκινητό TIM F2G σε συσκευή Motorola MPx200 και είπα να εκμεταλλευθώ το GPRS που ήταν ήδη ενεργοποιημένο μόλις αγόρασα το νεο οικονομικό πακέτο, και χρησιμοποίησα ονόματα χρήστη και κωδικους προσβασης και settings etc. etc. της dial-up σύνδεσής μου με την forthnet. Αφού συνδέθηκα με επιτυχία και έκανα browsing στο e-shop μεσω του explorer του MPx200 μέσα σε 1 λεπτό (μόλις που πρόλαβε να φορτώσει την σελίδα) τελείωσαν οι μονάδες που μου είχαν μείνει στην κάρτα αξίας 3 Ευρώ (!)... Μα καλά τόσο ακριβό είναι πια???? :mad: :mad: :mad: Άσε που στον τιμοκατάλογο της TIM γράφει 0,005 Euro ανα Kb.... :/

Έκανες Dial-Up σύνδεση [CSD] καλώντας 89625-88888 με τα στοιχεία που έχεις για την πρόσβασή σου via Forthnet, ή μπήκες μέσω GPRS σύνδεσης χρησιμοποιώντας το gwap.b-online.gr ή gint.b-online.gr ?

Έκανες Dial-Up σύνδεση [CSD] καλώντας 89625-88888 με τα στοιχεία που έχεις για την πρόσβασή σου via Forthnet, ή μπήκες μέσω GPRS σύνδεσης χρησιμοποιώντας το gwap.b-online.gr ή gint.b-online.gr ?

Ναι, έκανα dialup σύνδεση καλώντας τον αριθμό της forthnet (89625-88888) χρησιμοποιώντας username & password της σύνδεσης που χρησιμοποιώ και στο pc. Δεν έχω κάνει αίτηση για επιπλέον σύνδεση απο την ΤΙΜ, αλλιώς θα πλήρωνα 30-πόσα Ευρώ/μήνα!

Η dialup σύνδεση θα έπρεπε να πλήρωνες το πολύ 10 Ευρώ/μήνα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση! Γιατί δηλαδή ο γερμανός κατεβάζει όλο το Internet με την θηριώδη 1024 DSL του, που εδώ έχουν τα καλύτερα ΝΕΤ Καφέ, και πληρώνει το μισό πάγιο απο μένα, και μάλιστα χωρίς χρονοχρέωση?? Άσε που αύξησαν και την χρέωση της dial up!!! Τάχα για να βάλει ο κόσμος DSL... Ευχαρίστως να βάλουμε άν φέρνανε οι ευλογημένοι DSL γραμμές στο χωριό μας!!!! Αυτοί κάνουν μ@λ@κίες, και εμείς τις πληρώνουμε απο πάνω!!!:mad: :mad: :mad:

Καλά, για τα κινητά δεν το συζητώ... Εντελώς τζάμπα το λιγότερο... Άσε που κανένα... ...DSL-over-GPRS θα ήταν πολύ τέλειο :D

Τελικα εχει γινει λαθος,οι ποντοι ισχυουν για δυο χρονια,πηρα στο 1263 και στην εξυπηρετηση πελατων ξανα για επιβεβαιωση αρα τωρα ισως να παρω καμια συσκευη :D

Μην ξεχνάς ότι κερδίζεις και ένα πόντο με κάθε ΜΜS .

• 2 weeks later...
jerete an h ekptwsh sto f&f isxyei kai gia mms kai videoklhseis? h mono omilia kai sms?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Μόνο ομιλία και sms.

Το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ έχει έκπτωση και στα mms.

Με τις videoκλήσεις δεν ξέρω τί παίζει αλλά δεν φαντάζομαι να έχει έκπτωση γι'αυτές το friends & family.

Το f&f εχει να κανει μονο με ομιλια και sms... Tωρα που αλλαζουν γενικως τα δεδομενα στη χρηση του κινητου ισως να την αλλαξουν και να υποστηριζει και βιντεοκλησεις!
http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Ξέρετε μήπως με ποιά εφημερίδα κυκλοφορούν (συνήθως) τα διαφημιστικά φυλλάδια της TIM; Εννοώ με ποιά ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ εφημερίδα. Αν δει κάποιος κανένα φυλλάδιο σε κάποια εφημερίδα αύριο (ή και όποια άλλη Κυριακή) ας μας πει να πάμε να την πάρουμε. (είμαι μακριά από κατάστημα ΤΙΜ και δεν είναι εύκολο να βρίσκω τα φυλλάδια της ΤΙΜ) :)

Ξέρετε μήπως με ποιά εφημερίδα κυκλοφορούν (συνήθως) τα διαφημιστικά φυλλάδια της TIM; Εννοώ με ποιά ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ εφημερίδα. Αν δει κάποιος κανένα φυλλάδιο σε κάποια εφημερίδα αύριο (ή και όποια άλλη Κυριακή) ας μας πει να πάμε να την πάρουμε. (είμαι μακριά από κατάστημα ΤΙΜ και δεν είναι εύκολο να βρίσκω τα φυλλάδια της ΤΙΜ) :)
Γιατί δε ρωτάς τηλεφωνικά για ότι σε ενδιαφέρει; Επίσης μπορείς να δεις εδώ για τις τρέχουσες προσφορές!

Γιατί δε ρωτάς τηλεφωνικά για ότι σε ενδιαφέρει; Επίσης μπορείς να δεις εδώ για τις τρέχουσες προσφορές!

Δεν νομίζω να μπορέσουν να μου απαντήσουν στο cs. Εδώ δεν ξέρουν για τα πιο στοιχειώδη........ Οι προσφορές στο site της TIM είναι από το φυλλάδιο των Χριστουγέννων (!) (κατάλαβες τώρα....). Έκανα το θέμα για όσους έστω και κατα λάθος βρουν το φυλλάδιο και μας ενημερώσουν.

Δεν νομίζω να μπορέσουν να μου απαντήσουν στο cs. Εδώ δεν ξέρουν για τα πιο στοιχειώδη........ Οι προσφορές στο site της TIM είναι από το φυλλάδιο των Χριστουγέννων (!) (κατάλαβες τώρα....). Έκανα το θέμα για όσους έστω και κατα λάθος βρουν το φυλλάδιο και μας ενημερώσουν.
Όχι στο cs σε κατάστημα να τηλεφωνήσεις!

Wirelessly posted (Nokia3230/2.0 (4.0537.0) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Όχι στο cs σε κατάστημα να τηλεφωνήσεις!

Kai ti na tous po? Mporeite na mou steilete ena filladio? Na min sou po ti tha mou apantisoun...

Wirelessly posted (Nokia3230/2.0 (4.0537.0) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Kai ti na tous po? Mporeite na mou steilete ena filladio? Na min sou po ti tha mou apantisoun...

Να ρωτήσεις για τη συσκευή που σε ενδιαφέρει... Πάντως δεν υπάρχουν στανταρ εφημερίδες που οι εταιρείες καταχωρούν τα διαφημηστικά τους.

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked