neo24gr Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 αν εχεις f2go και ενεργοποιημενο καποιο πακετο πχ με 600 λεπτα προς f2go και το αλλο ατομο ειναι γερμανια,εγω θα χρεωνομαι απο τα 600 λεπτα του πακετο μονο και το αλλο ατομο στην γερμανια με 0,09 cents το λεπτο? η παιζει αλλιως η χρεωση>? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 καποια ιδεα πως μπορω να κανω το Ε3131 της wind να δουλεψει σε ταμπλετα με android κυριως αλλα και να το ξεκλειδωσω για αλλες εταιρειες (δευτερευοντως..) Αν το ξεκλειδωσω για την ταμπλετα που θα βρισκει μετα οδηγους? Η ταμπλετα το αναγνωριζει σαν καρτα μνημης και ετσι φορτωνει τους οδηγους σε υπολογιστη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 καποια ιδεα πως μπορω να κανω το Ε3131 της wind να δουλεψει σε ταμπλετα με android κυριως αλλα και να το ξεκλειδωσω για αλλες εταιρειες (δευτερευοντως..) Αν το ξεκλειδωσω για την ταμπλετα που θα βρισκει μετα οδηγους? Η ταμπλετα το αναγνωριζει σαν καρτα μνημης και ετσι φορτωνει τους οδηγους σε υπολογιστη.. Νομιζω ότι δεν είναι κλειδωμένα. Αν εννοείς το λογισμικό τότε μπορείς να ψάξεις στο ιντερνετ για λογισμικό για το Ε3131. Θα βρεις λογισμικό του κατασκευαστή που να δουλεύει και για άλλες εταιρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 καποια ιδεα πως μπορω να κανω το Ε3131 της wind να δουλεψει σε ταμπλετα με android κυριως αλλα και να το ξεκλειδωσω για αλλες εταιρειες (δευτερευοντως..) Αν το ξεκλειδωσω για την ταμπλετα που θα βρισκει μετα οδηγους? Η ταμπλετα το αναγνωριζει σαν καρτα μνημης και ετσι φορτωνει τους οδηγους σε υπολογιστη.. http://www.ebay.com/itm/Portable-2in1-Mini-150Mbps-3G-WIFI-Mobile-Wireless-USB-Router-Hotspot-Black-New-/400386079165?rt=nc&_trksid=p2047675.m1851&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D14349%26meid%3D7368449171593278584%26pid%3D100005%26prg%3D1088%26rk%3D2%26sd%3D310662268243%26 παιρνεις κάτι σαν αυτό (υπάρχει και μια παραλλαγη που εχει και μπαταρια) και κανεις το 3g -> wifi. Σε αλλους πωλητες μπορεις να βρεις και τη λίστα με τις συμβατες συσκευες. Ψαξε στο ebay 3g wifi router με 10-12 ευρώ είναι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Υπαρχει μαλλον δικαιωμα υπαναχωρησης για καποιες μερες δλδ αζημιως σπας τα παντα ...αζημιως χμμμ εννοω αν πηρες κατι σαν επιδοτηση το γυρνας...στην βοντα το χα κανει? Ναι σε αυτην νομιζω οταν στο νησι που ημουνα για καιρο για δουλειες δεν ειχε 3g:p Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ttanya Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Σαφώς και φεύγεις αν δεν είσαι ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες, ωστόσο μου φαίνονται πολύ παράξενα αυτά που γράφεις. Σ' εκείνες τις συγκεκριμένες περιοχές που αναφέρεις δεν είναι δυνατόν να μην έχεις σήμα. Παρόλα αυτά, προτείνω να ενημερώσεις τη Wind για το πρόβλημά σου και να τους πεις και για τις συγκεκριμένες περιοχές -είτε φύγεις είτε όχι από την εταιρεία- για να το κοιτάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Μή με παρεξηγήσετε, έχω καρτοκινητό με κάρτα που γράφει πάνω Telestet, αλλά είναι αστεία η Wind. Θέλει η μάνα μου να κόψει το συμβόλαιο (120' με 25€ :lol:) και να το κάνει καρτοκινητό. Πάει στο κατάστημα και κάνει την αίτηση όπου και της λένε ότι θα πάρει κάπου 15 μέρες (για φορητότητα μόνο 3 μέρες...)! Την ίδια μέρα την παίρνουν από Wind με σούπερ προσφορά 500' προς όλους+μηνύματα+internet+220€ επιδότηση για να το κάνει καρτοσυμβόλαιο με 16€. Τους λέει θα το σκεφτει. Μετά από κανά δυο μέρες την ξαναπαίρνουν τηλέφωνο για να της ξαναπούν την ίδια προσφορά και όταν τους ρωτά για την κατάσταση της αίτησης διακοπής, της λένε ότι έχει ακυρωθεί!!! Για να μη σας πρήζω, την έχουν ακυρώσει την αίτηση 3 φορές, χωρίς ποτέ να το ζητήσει! Η συνομιλία καταγράφεται κατά τα άλλα :mad: Πάει σήμερα στο κατάστημα και της λένε ότι η επιδότηση στα 220€ ισχύει και θα πληρώνει 25€ για 150' λεπτά προς όλους!!! Αφού τους τα έψαλε τους ρωτά πότε θα γίνει η διακοπή και η απάντηση ήταν πάλι ότι η αίτηση ακυρώθηκε!!! Πήγαμε κατευθείαν στη Vodafone για φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Η ακύρωση θέλει 30 ημέρες... Για να αρχειοθετηθεί ένας αίτημα ακύρωσης υπάρχουν δύο τρόποι. Να το ζητήσει η μητέρα σου από κατάστημα ή να δεχτεί την προσφορά που θα της κάνουν τηλεφωνικά. Αν στο δεύτερο δεν έχει συμφωνήσει η μητέρα σου, ζητάς άμεση ακύρωση, χωρίς να πληρώσεις τίποτα παραπάνω από την ημερομηνία που έγραφε η αρχική αίτηση ακύρωσης. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Παιδια μιλαμε για Θεσσαλονικη οχι για καποιο χωριουδακι στα συνορα. 100% εχω φυγει. Από περιέργεια ποια συσκευή κινητής χρησιμοποιείς; Πραγματικά στις περιοχές που αναφέρεις (με την όποια απόκλιση, γιατί OK δεν μιλάμε και για ακρίβεια μέτρου), δεν είχα ποτέ θέμα, ούτε και φίλος που μένει μόνιμα εκεί και χρησιμοποιεί Wind. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που συμβαίνει κάτι τέτοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Παιδια μιλαμε για Θεσσαλονικη οχι για καποιο χωριουδακι στα συνορα. 100% εχω φυγει. Φίλε μου αν ήσουν σε χωριουδάκι στα σύνορα μάλλον θα είχες σήμα. Στην Ικαρία σχεδόν όλοι έχουν άλλη εταιρία. Εκτός από δύο χωριά στα οποία πιάνει μόνο η wind με αποτέλεσμα το 99% να είναι wind. Ποιό παλιά αν ο αριθμός κάποιου άρχιζε από 693 καταλαβαίναμε από που ήταν :p Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με δαύτους, θα γίνει η φορητότητα και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Άλλωστε αυτοί χάνουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 οι σούπερ προσφορές κατόπιν αιτήσεως διακοπής-φορητότητας είναι κλασσικό πακέτο σε όλες τις εταιρείες. νομίζεις στην Vodafone είναι καλύτερα? ή στην Cosmote? τα ίδια είναι. ειδικά στην Cosmote όταν είχε αιτηθεί διακοπή γραμμής, για να αποφύγω το ζάλισμα λέω, δώστε μου τον κωδικό ακύρωσης να ξεμπερδεύω γιατί δεν έχω καμία όρεξη να ακούω ασυναρτησίες. το θέμα είναι να πηγαίνουμε στο πακέτο που μας ταιριάζει από άποψη χρήσης και οικονομικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Μου φαίνεται λίγο περίεργο όλο το σκηνικό, κάπου θα έχει γίνει κάτι λάθος, συνιστώ να πας σε κατάστημα που είναι εξυπηρετικότατοι και να δεις τι έχει συμβεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Δεν έχει γίνει κανένα μπέρδεμα. Εκτός από το 1ο τηλεφώνημα που έγινε και τους είπε η μητέρα μου ότι θα το σκεφτεί, στα υπόλοιπα τους τόνιζε κατηγορηματικώς να μην ακυρωθεί η αίτηση διακοπής! Και εκείνοι την ακύρωναν! Τώρα το κινητό το σηκώνω έγω όταν είναι απόρηττο ή άγνωστο νούμερο, και αρνούνται να μιλήσουν μαζί μου. Οι τύποι είναι απίθανοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 στο θέμα κλήσης απόρρητου, να ναι καλά η δωρεάν υπηρεσία φραγής απόρρητων αριθμών :) δεν έχει καλέσει ποτέ κανένας από καμία εταιρεία ξανά αφού ως γνωστόν καλούν με απόρρητο αριθμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Μπα το εχουν σταματησει πια αυτο με την αποκρυψη.Απο εμφανες παιρνουν.Αλλα και παλι βαζεις το blacklist τσεκαρεις τα νουμερα και δεν ξαναχτυπαει. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 λύσεις υπάρχουν ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Παιδιά συγνώμη που το ξανασκαλίζω αυτό το θέμα, αλλά τα ADSM2 και ADSM7 έχουν εξαφανιστεί εντελώς από το site της wind!!! Kαταργήθηκε εντελώς το Prepaid-ADSM-F2G ή απλά δε το βρίσκω? Αυτό το πρόγραμμα με βόλευε αφάνταστα γιατί περίπου 2-3 φορές το χρόνο χρειάζομαι περίπου 7 μέρες internet τη φορά, οπότε δε με συμφέρει να κάνω ούτε συμβόλαια ούτε τίποτε.... Αν κάποιος ξέρει κάτι παρακαλώ ας με ενημερώσει ή ας δώσει κάποιο link για να δούμε τι ισχύει τώρα... Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) Με 5 ευρώ έχεις 1gb από το f2g για 30 μέρες. :) http://www.wind.com.gr/gr/f2g/paketa/paketa-internet/unlimited-surf/ Edited May 16, 2013 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Στο τελευταίο τηλέφωνο από τη Wind, δεν ήθελαν να στείλουν την προσφορά σε FAX για να την έχουμε γραπτώς αλλά θα το βλέπαμε στον 1ο λογαριασμό :lol:, στο τέλος μας έκλεισαν το τηλέφωνο στα μούτρα! Δεν πειράζει, τελείωσε το άρμεγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliask2004 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Σαφώς και φεύγεις αν δεν είσαι ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες, ωστόσο μου φαίνονται πολύ παράξενα αυτά που γράφεις. Σ' εκείνες τις συγκεκριμένες περιοχές που αναφέρεις δεν είναι δυνατόν να μην έχεις σήμα. Παρόλα αυτά, προτείνω να ενημερώσεις τη Wind για το πρόβλημά σου και να τους πεις και για τις συγκεκριμένες περιοχές -είτε φύγεις είτε όχι από την εταιρεία- για να το κοιτάξουν. Εγώ πάντως διαμαρτυρήθηκα γιατί οι υπηρεσίες τους στο σπίτι μου και γενικά στη γύρω περιοχή ήταν τραγικές και με αποδέσμευσαν χωρίς κάποα άλλη επιβάρυνση .... Θα αναγκαστώ μόνο να πληρώσω τα 35 ευρώ για να συνδεθώ πάλι πίσω στη vodafone . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Δεν πειράζει, τελείωσε το άρμεγμα. δηλαδή που θα πας και δεν θα έχει άρμεγμα? για πες μας.. προσωπικά επειδή ήμουν σε συμβόλαιο και πήγα σε καρτοκινητή τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα αλλά και πάλι υφίσταται άρμεγμα. το ζήτημα είναι να πας εκεί που είναι το λιγότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 δηλαδή που θα πας και δεν θα έχει άρμεγμα? για πες μας.. προσωπικά επειδή ήμουν σε συμβόλαιο και πήγα σε καρτοκινητή τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα αλλά και πάλι υφίσταται άρμεγμα. το ζήτημα είναι να πας εκεί που είναι το λιγότερο Και αντικειμενικά αν το πάρει κανείς, αυτή την στιγμή η Wind έχει τις καλύτερες τιμές και πακέτα από όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Το άρμεγμα του συμβολαίου εννοούσα παιδιά! Πήγαμε σε καρτοκινητό και είμαστε καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 κομπλέ τότε :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts