Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το blacklist τι είναι μπορεί να εξηγήσει κανείς? Πάντως σκέφτομαι τη καταγγελία στην ΕΕΤΤ.

τι κινητο εχει ? ειναι ενα προγραμμα (υπαρχουν βασικα πολλα...) που βαζεις καποιους αριθμους η μπορεις πχ να βαλεις και αποκρυψη και με το που παιρνει τους το κλεινει κατευθειαν

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

ας επικοινωνησει με τον παροχο της να μπει ο αριθμος αυτος σε blacklist απο το δικτυο.

εχω την εντυπωση οτι γινεται κατι τετοιο

κάλεσαμε τη WIND και τους ενημερώσαμε.. Τα γράφω ποιο πάνω. Αλλά μας έγραψαν. Μου είπαν ότι το νούμερο αυτό ανήκει στην WIND, το έψαξα και εγώ είναι όντως στη WIND.

λιγο δυσκολο να υπαρχει εφαρμογη για το κλειστο λειτουργικο του gt 505.

μηπως ομως υπαρχει ηδη κατι ενσωματωμενο στις ρυθμισεις της συσκευης?

λιγο δυσκολο να υπαρχει εφαρμογη για το κλειστο λειτουργικο του gt 505.

μηπως ομως υπαρχει ηδη κατι ενσωματωμενο στις ρυθμισεις της συσκευης?

οχι το ειδα......................................

τα samsung εχουν την δυνατοτητα να εξουδετερωνουν τον οποιοδηποτε αριθμο επιλεξεις.

Ειναι και φθηνες προτασεις.

Τα νοκια μονο σε λειτουργικο symbian το κανουν αυτο και για μηνυματα, αλλα θα πρεπει να αγορασει και το αναλογο προγραμμα που εχει περιπου 15 ευρω.

Τιποτα αλλο δεν υπαρχει.

Οποιος γνωριζει κατι επιπλεον ας ενημερωσει.

Εγω με το νοκια βρηκα την υγεια μου και τους εχω γειωσει ολους αυτους που καλουν ανεξελεγκτα και τα μηνυματα τους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τα samsung εχουν την δυνατοτητα να εξουδετερωνουν τον οποιοδηποτε αριθμο επιλεξεις.

Ειναι και φθηνες προτασεις.

Τα νοκια μονο σε λειτουργικο symbian το κανουν αυτο και για μηνυματα, αλλα θα πρεπει να αγορασει και το αναλογο προγραμμα που εχει περιπου 15 ευρω.

Τιποτα αλλο δεν υπαρχει.

Οποιος γνωριζει κατι επιπλεον ας ενημερωσει.

Εγω με το νοκια βρηκα την υγεια μου και τους εχω γειωσει ολους αυτους που καλουν ανεξελεγκτα και τα μηνυματα τους.

υπαρχουν και δωρεαν... αυτο που ειχα ειχε οριο στους 5 αριθμους αλλα απλα εβαζες τον αριθμο σε μια ομαδα στις επαφες σου και μετα στο προγραμμα ολη την ομαδα... εγω πχ απο 11 το βραδυ εως 8 το πρωι εχω βαλει να μπορουν να καλουν μονο συγκεκριμενα ατομα

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Πάντως η αριθμοσειρά 6933-83ΧΧΧΧ χρησιμοποιείται από τη wind και είναι στην ουσία εσωτερικά της τηλέφωνα με τη μορφή κινητού! Οπότε από τη wind είναι η κλήση! Βέβαια μου κάνει εντύπωση που δεν της μιλάει κανείς όταν απαντάει, αλλά μήπως ανέφερε κάποιο τεχνικό ή αλλο πρόβλημα στην εταιρία και προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί της;
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Έχω ενεργοποιήσει μόνο τα 300 δωρεάν λεπτά ομιλίας με το 1ευρώ και σήμερα έστειλα μήνυμα (δωρεάν) το ΥΡ300 στο 12200 για να ενημερωθώ για τον υπόλοιπο δωρεάν χρόνο. Η απάντηση ήταν

"ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΡΟΣ WIND & Q 5 ΩΡΕΣ ΕΩΣ 27/05/2011"

Ελπίζω να βοήθησα

Κατάργηση του Προγράμματος AVANTAGE (Από αύριο 30/04 δεν θα προστείθεντε άλλοι πόντοι)

Το πρόγραμμα πιστότητας Avantage καταργείται την 01/06/2011. Από τη δημιουργία του το 2001, το Avantage διέγραψε μία αξιοσήμαντη πορεία στο χώρο των προγραμμάτων πιστότητας και κατάφερε να καθιερωθεί ως το πιο επιτυχημένο στην αγορά κινητής τηλεφωνίας, δίνοντας στα μέλη του πλούσια δώρα σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Τα μέλη Avantage θα εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα συλλογής πόντων ως και τις 30.04.2011. Οι πόντοι που θα έχουν συγκεντρωθεί μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία θα μπορούν να εξαργυρωθούν ως και την 31.05.2011.

Η WIND πολύ σύντομα θα προσφέρει ένα ανανεωμένο πρόγραμμα πιστότητας προς αντικατάσταση του Avantage, με στόχο την ακόμα πιο άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των συνδρομητών της.

Πηγή : http://www.wind.com.gr/Left-Menu/Κινητή/Για-τον-Ιδιώτη/Προγράμματα-Ανταμοιβής-Συνδρομητών-Συμβολαίου/Avantage.aspx

Άντε σειρά μετά έχει και το WIN Club για τα καρτοκινητά.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Άντε σειρά μετά έχει και το WIN Club για τα καρτοκινητά.

φαε την γλωσσα σου!! :X :happy:

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

"Η WIND πολύ σύντομα θα προσφέρει ένα ανανεωμένο πρόγραμμα πιστότητας προς αντικατάσταση του Avantage, με στόχο την ακόμα πιο άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των συνδρομητών της."

Δεν ακούγεται και άσχημη πάντως μια αλλαγή! Πλάκα πλάκα τώρα τους τελευταίους μήνες που στάματησε την πίστωση δεν έδινε και τίποτα ιδιαίτερο.

Μακάρι να δούμε κάτι καλό! Μην ξεχνάμε τόσα χρόνια μόνο η WIND είχε αντίστοιχο πρόγραμμα...

Ή θα βγάλουν κάτι καινουριο ή το ανέφεραν για να μην υπάρξουν αντιδράσεις...

"Η WIND πολύ σύντομα θα προσφέρει ένα ανανεωμένο πρόγραμμα πιστότητας προς αντικατάσταση του Avantage, με στόχο την ακόμα πιο άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των συνδρομητών της."

Δεν ακούγεται και άσχημη πάντως μια αλλαγή! Πλάκα πλάκα τώρα τους τελευταίους μήνες που στάματησε την πίστωση δεν έδινε και τίποτα ιδιαίτερο.

Μακάρι να δούμε κάτι καλό! Μην ξεχνάμε τόσα χρόνια μόνο η WIND είχε αντίστοιχο πρόγραμμα...

Ή θα βγάλουν κάτι καινουριο ή το ανέφεραν για να μην υπάρξουν αντιδράσεις...

Όπως έλεγαν και για το sharing και είναι ανενεργό 2 χρόνια σχεδόν!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αφού υπάρχει ανοικτό θέμα, ας γράψω κι εγώ κάτι που μου συμβαίνει τις τελευταίες τρεις ημέρες.

Με καλούν με απόκρυψη συγκεκριμένες ώρες κάθε μέρα, συγκεκριμένα 9:15 το πρωί και 17:15 το απόγευμα. Όταν το σηκώνω δεν ακούγεται τίποτα - η γραμμή έχει κλείσει. Έχω ρυθμίσει το κινητό (μέσω λογισμικού) να απορρίπτονται αυτόματα οι κλήσεις με απόκρυψη και απλά το παρακολουθώ, αλλά μου έχει κάνει εντύπωση η χρονική ακρίβεια των κλήσεων και το αναφέρω εδώ μήπως έχει κάποιος ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει. Έχω καρτοκινητό Q, αν αυτό έχει σημασία.

Edited by vsk

Αφού υπάρχει ανοικτό θέμα, ας γράψω κι εγώ κάτι που μου συμβαίνει τις τελευταίες τρεις ημέρες.

Με καλούν με απόκρυψη συγκεκριμένες ώρες κάθε μέρα, συγκεκριμένα 9:15 το πρωί και 17:15 το απόγευμα. Όταν το σηκώνω δεν ακούγεται τίποτα - η γραμμή έχει κλείσει. Έχω ρυθμίσει το κινητό (μέσω λογισμικού) να απορρίπτονται αυτόματα οι κλήσεις με απόκρυψη και απλά το παρακολουθώ, αλλά μου έχει κάνει εντύπωση η χρονική ακρίβεια των κλήσεων και το αναφέρω εδώ μήπως έχει κάποιος ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει. Έχω καρτοκινητό Q, αν αυτό έχει σημασία.

μην πως είναι από κάποια εταιρεία που σε παίρνει το πρωί επειδή δεν έχουνε αρκετή δουλειά και μετά έχουνε δουλειά και σε παίρνουνε στο τέλος τις βάρδιας τους που μπορεί είναι γύρω στις 5. Δεν μπορώ να υποθέσω κάτι άλλο. Εκτός και αν ενεργοποιήσεις την δυνατότητα καταγραφής των κλήσεων ( που από όσο ξέρω ισχύει στην βοντα και απλά κανείς μια αίτηση και εφαρμόζεται στην γραμμη σου και ισχύει για 15 ημέρες και κάθε φορά που σε καλεί κάποιος αναφέρει ότι ο συνδρομητής έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία διάσπασης της απόκρυψης και μόλις απαντηθεί η κλήση ο συνδρομητής θα γνωρίζει τον αριθμό σας. ) κάτι τέτοιο λέει και πιστεύω ότι εάν υπάρχει στην γουίντ να το ενεργοποιήσεις έτσι ώστε να ξέρεις ποιος είναι αυτός που σε παίρνει εκείνη την στιγμή με απόκρυψη ή θα σταματήσει να σε καλεί επειδή θα φοβηθεί λόγω ότι ακούει αυτό το μύνημα. Αυτα!. Επίσης ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς; που μπορείς να απορρίψεις κλήσεις με απόκρυψη; και ποια συσκευή έχεις;. Εγώ δεν μπόρεσα να βρω κάτι αντίστοιχο για την συσκευή μου νοκια σεριες 40 για αυτό σε ρωτάω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

μην πως είναι από κάποια εταιρεία που σε παίρνει το πρωί επειδή δεν έχουνε αρκετή δουλειά και μετά έχουνε δουλειά και σε παίρνουνε στο τέλος τις βάρδιας τους που μπορεί είναι γύρω στις 5. Δεν μπορώ να υποθέσω κάτι άλλο. Εκτός και αν ενεργοποιήσεις την δυνατότητα καταγραφής των κλήσεων ( που από όσο ξέρω ισχύει στην βοντα και απλά κανείς μια αίτηση και εφαρμόζεται στην γραμμη σου και ισχύει για 15 ημέρες και κάθε φορά που σε καλεί κάποιος αναφέρει ότι ο συνδρομητής έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία διάσπασης της απόκρυψης και μόλις απαντηθεί η κλήση ο συνδρομητής θα γνωρίζει τον αριθμό σας. ) κάτι τέτοιο λέει και πιστεύω ότι εάν υπάρχει στην γουίντ να το ενεργοποιήσεις έτσι ώστε να ξέρεις ποιος είναι αυτός που σε παίρνει εκείνη την στιγμή με απόκρυψη ή θα σταματήσει να σε καλεί επειδή θα φοβηθεί λόγω ότι ακούει αυτό το μύνημα. Αυτα!. Επίσης ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς; που μπορείς να απορρίψεις κλήσεις με απόκρυψη; και ποια συσκευή έχεις;. Εγώ δεν μπόρεσα να βρω κάτι αντίστοιχο για την συσκευή μου νοκια σεριες 40 για αυτό σε ρωτάω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εταιρεία που να εργάζονται Σάββατο απόγευμα - Κυριακή πρωί, σαν δύσκολο μου φαίνεται.

Για υπηρεσία άρσης της απόκρυψης, το έχω υπόψιν, αλλά θα περιμένω μερικές μέρες ακόμα να δω αν συνεχίζεται η ίδια ιστορία.

Έχω το Samsung Omnia Lite B7300 (Windows Mobile 6.5) και χρησιμοποιώ το πρόγραμμα SPB Phone Suite. Για Nokia series 40 όπως το δικό σου, ίσως είναι δύσκολο να βρεις τέτοιο λογισμικό γιατί δεν είναι smartphone, δεν έχει δηλαδή ανοικτό λειτουργικό.

Να προσθέσω εδώ, ότι το φαινόμενο επαναλήφθηκε και πάλι σήμερα Κυριακή στις 9:15 και 17:15 ακριβώς...

Edited by vsk

6933-84XXXX ==> eurobank :)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Εμαθα απο την εξυπηρετηση πελατων οτι το συγκεκριμενο πακετο ειναι σε διαδικασια αποσυρσης, δηλαδη σε οποιο καταστημα υπαρχει ακομα αποθεμα θα διατεθει αλλα δεν θα κυκλοφορησουν νεες σιμ αβ.

Υπάρχει κάποιο καλό πλεονέκτημα αυτών των καρτών ώστε να προλάβουμε να πάρουμε καμμιά ή δεν αξίζει ο κόπος;

Υπάρχει κάποιο καλό πλεονέκτημα αυτών των καρτών ώστε να προλάβουμε να πάρουμε καμμιά ή δεν αξίζει ο κόπος;

Οι εθνικες κλησεις, sms, mms, κλπ εχουν ακριβως την ιδια χρεωση με το wind international, οποτε δεν βλεπω λογο υπαρξης αυτου του πακετου.

Τα μονο καρτοκινητα που εχουν επιβιωσει και εχουν μελλον ειναι το F2G,το νεο καρτοκινητο Wind και η Q,τα υπολοιπα τα εχουν αποσυρει.....καλυτερα να πας σε Frog δε βρισκω το λογο για να παρεις ενα πακετο υπο καταργηση εστω απο αυτα που εχουν απομεινει.......

Άραγε θα παραταθεί τα 500μβ με 5€ ; πήρα στο 1260 και μου είπανε ότι δεν έχει βγει ακόμα καμία ανακοίνωση και να πάρω καλύτερα το απόγευμα ή το βράδυ που θα ξέρουνε σίγουρα επειδή εχτεσ ήτανε αργία για αυτό δεν έχουνε ενημερωθεί.

Βασικά ο μόνος λογος που αξίζει το ΑΒ είναι για την φτηνή χρέωση πρός Αγγλία, και μερικές άλλες χώρες της Ευρώπης.

Το ΑΒ μιλάει με όλη την Ευρώπη με 0,25 ενώ το Vodafone carrefour εξαιρεί την Αγγλία και μερικές ακόμα χώρες.

Edited by Vasileios

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked