chocbhed_6630 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Συμφωνώ απόλυτα, μόνο οι έχοντες δηλαδή δικαιούνται να έχουν αξιοπρεπές κινητό; ε τοτε με αυτη τη λογικη ολοι να εχουμε σκαφη,φεραρι,επαυλεις και παει λεγοντας την παροιμια απλωνω το χερι μου ως εκει που φτανει και οχι παραπανω την ξερετε? δεν λεω να κοπουν οι επιδοτησεις αλλα ειναι καιρος να μην πεφτουμε στην παγιδα της συσκευης αλλα στο τι ποιοτητας ειναι οι παρεχομενες υπηρεσιες και με τι κοστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Έκανα split για να μην γεμίζουμε το επισημασμένο με off-topic. Αυτό που λες είναι πολύ σωστό, από την άλλη επιμένω ότι και όλες οι επιδοτήσεις να κοπούν, κατα τη γνώμη μου δεν πρόκειται να γίνει πάγωμα ή μείωση των τιμών. Μπορεί να έχεις δίκιο, άλλωστε στην Ελλάδα δύσκολα κάτι φτηναίνει, συνήθως μόνο ακριβαίνει. Από την άλλη όμως αν καταργηθούν οι επιδοτήσεις σε κάτι άλλο θα "κονταροχτυπηθούν" οι εταιρίες προκειμένου να διευρύνουν την πελατειακή βάση τους. Ίσως να είναι τα τιμολόγιά τους, ίσως το σήμα τους - δεν ξέρω. Φιλε μου συγνωμη αλλα εσυ ως τι κρινεις κ λες αυτα που λες;δηλαδη καποιος που δεν εχει οικονομικη ανεση απαγορευτεται να παρει iphone η αλλες καλες συσκευες;Συμφωνώ απόλυτα, μόνο οι έχοντες δηλαδή δικαιούνται να έχουν αξιοπρεπές κινητό; Με κάλυψε ο chocbhed_6630 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Συγγνώμη αλλά ξεχνάτε ότι η wind ( και η όποια wind ) δεν αγοράζει λιανική στην ίδια τιμή με μας. Αν βάλεις τώρα μέσα και συμφωνίες για προώθηση συγκεκριμένων μοντέλων εταιρειών..... Επομένως το κινητό των 200 που το παίρνουμε 80 Ε δεν κοστίζει και πολλά στην κάθε εταιρεία. Σιγά μην μειώσουν την επιδότηση και μας υποσχεθούν ότι θα ρίξουν τις χρεώσεις:X:X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Ρε παιδιά...πως θα γίνει εξαγορά από άλλη εταιρία; Αφού έχει πολύ μεγάλα χρέη, γιατί να την αγοράσει κάποιος; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIMakias Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Ρε παιδιά...πως θα γίνει εξαγορά από άλλη εταιρία; Αφού έχει πολύ μεγάλα χρέη, γιατί να την αγοράσει κάποιος; :confused: Θα επαναδιαπραγματευτει τα χρεη μειωνοντας τα στο μισο τουλαχιστον, τοτε θα δουμε και γνωστα προσωπα να κανουν την εμφανιση τους ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Έστω και αν έχει χρέη, είναι σημαντικό κεφάλαιο σε υποδομές, πελατολόγιο και τεχνογνωσία. Χώρια οι άδειες που πάνε πακέτο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Ξεκινά από 1ης Ιουλίου 2010 η διαδικασία αναδιάρθρωσης του δανειακού χρέους στη Wind Hellas, ύψους περίπου 1,5 δισ. ευρώ. Aύριο αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του οίκου που θα αναλάβει επικεφαλής στην αναδιάρθρωση του χρέους (chief restructuring officer), παρόλο που βρετανικά δημοσιεύματα ήδη αναφέρουν για τον ρόλο αυτό την JP Morgan. Η διαδικασία αναδιάρθρωσης του χρέους της Wind αναμένεται να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην αγορά των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα. Η διαφαινόμενη μείωση της εταιρικής αξίας (enterprise value) της επιχείρησης από 1,7 δισ. ευρώ σε περίπου 0,8 έως 1,2 δισ. ευρώ, με αντίστοιχη μείωση του δανειακού χρέους της επιχείρησης, αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών μνηστήρων (τηλεπικοινωνιακών εταιρειών, ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων κ.λπ.) τόσο από το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό. Στελέχη της αγοράς μάλιστα δεν αποκλείουν μια συγχώνευση της Wind Hellas με τη Vodafone, με παράλληλη επιστροφή της άδειας κινητής τηλεφωνίας την οποία κατέχει η πρώτη στις ελληνικές αρχές. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Wind Hellas έχουν γίνει εμφανείς αφού η ίδια έχει αναστείλει όλες τις σημαντικές επενδύσεις που είχε προγραμματίσει για φέτος. Ο εκσυγχρονισμός του δικτύου κινητής τηλεφωνίας ύψους 100 εκατ. ευρώ πάγωσε, καθώς -όπως αναφέρουν στελέχη της επιχείρησης- οι σημαντικές αυτές δεσμεύσεις πρέπει να βαρύνουν με αποφάσεις τούς νέους μετόχους της επιχείρησης. Κατ' άλλους, το έργο που έχουν αναλάβει από κοινού η σουηδική Ericsson και η κινεζική Huawei πάγωσε επειδή η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας αδυνατεί να εκδώσει εγγυητικές επιστολές για την αποπληρωμή των προμηθευτών της επιχείρησης. Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία αντιμετωπίζει την αποπληρωμή οφειλών ύψους 40 έως 55 εκατ. ευρώ μέσα στο πρώτο 15νθήμερο του Ιουλίου. Στο στόχαστρο της αναδιάρθρωσης βρίσκονται τα δύο ομολογιακά δάνεια της επιχείρησης, ύψους 1,12 δισ. ευρώ και 0,36 δισ. ευρώ. Το πρώτο χαρακτηρίζεται υψηλής προτεραιότητας και υψηλής εξασφάλισης (senior secured bonds) και σύμφωνα με τη Standard & Poor's (Απρίλιος 2010) μπορεί ν' αποπληρωθεί με περικοπή (haircut) 30% έως 50%. Το δεύτερο ομολογιακό, υψηλής προτεραιότητας και μειωμένης εξασφάλισης (senior unsecured bonds), μπορεί να περικοπεί έως και το 100%. Ωστόσο, ακόμη και οι εκτιμήσεις αυτές της S&P's ίσως να είναι αισιόδοξες, διότι βασίζονται σε δεδομένα του περασμένου Απριλίου. Στελέχη της αγοράς δεν αποκλείουν η αναδιάρθρωση (περικοπή) των δανείων να ξεπεράσει τα προαναφερόμενα ποσοστά της S&P's και στο σύνολό τους οι ομολογιούχοι να εισπράξουν 30 έως 40 ευρωσέντς για κάθε ευρώ που έχουν δανείσει την επιχείρηση. Σημειώνεται ότι η S&P's τον προηγούμενο Απρίλιο είχε εκτιμήσει το 2011 ως το πιθανό έτος αναδιάρθρωσης του δανειακού χρέους της Wind Hellas, κάτι το οποίο, εκ των υστέρων, αποδείχθηκε λάθος εκτίμηση. Τις όποιες αποφάσεις, για το μέλλον της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, αυτή τη φορά θα λάβουν οι τραπεζίτες, κάτοχοι των ομολογιών υψηλής εξασφάλισης. Στην πράξη, μετά το αίτημα της διοίκησης της Wind Hellas για αναδιάρθρωση του χρέους, ο έλεγχος της επιχείρησης έχει περάσει στους ίδιους, οι οποίοι και θ' αποφασίσουν για την τύχη της. Πηγή: Καθημερινή http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_2_29/06/2010_406290 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Όχι στη Vodafone! Επίσης όχι και στην Cosmote! Ο (όποιος) ανταγωνισμός μετά θα πάει περίπατο, θα έχουμε μονοπωλιακές/ολιγοπωλιακές καταστάσεις από αυτούς τους δύο! Ας ενδιαφερθεί κάποιος άλλος εκτός από Vodafone/Cosmote. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 (edited) Σιγά μην πάει σε άλλα χέρια εκτός cosmote ή vodafone... Με τόσα χρέη ποιος θα καταφέρει να την κάνει κερδοφόρα; Αφού δεν τα κατάφερε η wind τώρα τι άλλο θα μπορέσει να κάνει ο επόμενος; Απίθανο το θεωρώ να έρθει σε αυτή την οικονομική συγκιρία (που είναι δεδομένο ότι θα μειωθούν τα κέρδη όλων των εταιριών) κάποιος άλλος και να ρισκάρει, όταν η Ελλάδα είναι στο top5 των χωρών που είναι επίφοβες για χρεοκοπία. :X Αλλά ακόμα και για vodafone δύσκολο το βλέπω να βάλει στο κεφάλι της τόσα λεφτά χρέος. Γιατί να μην αφήσει απλά την wind να βγει από την μέση και να πάρει μετά τους πελάτες μαζί με την cosmote; Kαι πάλι κερδισμένη θα βγει, και με μηδέν κόστος. Edited June 30, 2010 by Watermelon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Αλλά ακόμα και για vodafone δύσκολο το βλέπω να βάλει στο κεφάλι της τόσα λεφτά χρέος. Γιατί να μην αφήσει απλά την wind να βγει από την μέση και να πάρει μετά τους πελάτες μαζί με την cosmote; Kαι πάλι κερδισμένη θα βγει, και με μηδέν κόστος. Γιατί αν την πάρει τότε παίρνει όλους τους συνδρομητές Wind ενώ αν δεν την πάρει θα πάρει πολύ λιγότερους από τους μισούς και στην ουσία θα έχουμε μονοπώλιο Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Γιατί αν την πάρει τότε παίρνει όλους τους συνδρομητές Wind ενώ αν δεν την πάρει θα πάρει πολύ λιγότερους από τους μισούς και στην ουσία θα έχουμε μονοπώλιο Cosmote. Πολύ υποθετικά μιλάμε...και πολύ μακριά...μην ξεχνάτε και τα προηγούμενα σενάρια να πάρει η forthnet την wind....Και εντάξει άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! Αλλά ακόμα και η wind να κλείσει, δεν θα μείνουνε στον άερα οι πελάτες. δεν το πιστεύω. Οι κεραίες και το σύστημα της, δεν θα κλείσουν απλά. Έτσι δεν είναι? Αν την πάρει η vodafone θα πάρει και όλη την υποδομή της. άρα οι πελάτες της wind δεν έχουν να φοβούνται κάτι. απλά για άλλη μια φορά θα αλλάξει το όνομα της εταιρίας. και η voda θα κάνει τρελή ζημιά στην cosmote. ελπίζω να μην αγοραστεί πάλι από 3η εταιρία...και μετά πάλι άπο άλλη και μια ζωή να αλλάζει ονόματα. δηλαδή καταντάει κουραστικό. Εμένα με ενδιαφέρουν οι κεραίες της wind! σπίτι μου, cosmote Και voda δεν πιάνουν. μόνο στο μπαλκόνι . οπότε η εταιρία ας κάνει ότι θέλει. το σήμα θέλω να έχω γω :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Γιατί αν την πάρει τότε παίρνει όλους τους συνδρομητές Wind ενώ αν δεν την πάρει θα πάρει πολύ λιγότερους από τους μισούς και στην ουσία θα έχουμε μονοπώλιο Cosmote. Ναι αλλά καμία εταιρία δεν φορτώνεται ένα χρέος με την λογική, ας πάρουμε τώρα τους πελάτες και μετά έχει ο θεός. Θα βάλουν κάτω τα νούμερα και αν δεν βγαίνουν δεν πρόκειται να την αγοράσουν. Τώρα το ποια είναι τα οικονομικά της vodafone και αν αντέχει την εξαγορά δεν το γνωρίζω. Μπορεί όντως να την συμφέρει. Απλά θέλω να πω ότι η λογική ας την αγοράσουμε και βλέπουμε δεν βοηθάει την vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Ούτως ή άλλως υποθετικό είναι το thread αυτό καθώς όλα είναι απλά υποψίες και δεν έχουμε δηλώσεις ή ανακοινώσεις επίσημες. Η υποδομή και οι κεραίες σίγουρα δεν θα χαθούν πάντως αφού εύκολα πωλούνται και μετατρέπονται σε υποδομή άλλης εταιρίας. Όπως δε θα μείνουν ξεκρέμαστοι και οι πελάτες της Wind αφού και αυτοί θα είναι... περιζήτητοι! Αυτά που δε θα είναι περιζήτητα είναι τα χρέη της εταιρίας και οι εκατοντάδες υπάλληλοί της που είναι πιθανό να χάσουν τις δουλειές τους. Προμηνύεται καυτό καλοκαίρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Εμένα με ενδιαφέρουν οι κεραίες της wind! σπίτι μου, cosmote Και voda δεν πιάνουν. μόνο στο μπαλκόνι . οπότε η εταιρία ας κάνει ότι θέλει. το σήμα θέλω να έχω γω :-P Και εγώ στην ίδια μοίρα είμαι... Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Σε μερική στάση πληρωμών προχωρεί η wind Ελλάς σύμφωνα με την «ισοτιμία» Πηγή: http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=6&artid=85235 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Ωραία και έχω 2 συνδέσεις tellas και 1 συμβόλαιο... Και κοσμοτε δεν θέλω να πάω με τίποτα. Μου τη δίνει που είναι με τον ΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Ραγδαίες και σημαντικές εξελίξεις για τη Wind Ελλάς Με αίσιο τρόπο και τη σύμφωνη γνώμη των κατόχων ομολογιών της εταιρείας, προχωρά συμφώνα με όλες τις ενδείξεις, η αναδιάρθρωση δανεισμού της Wind Hellas που αναμένεται να δώσει μια βαθιά ανάσα στη διοίκηση, εν μέσω μάλιστα μιας εντεινόμενης επίπτωσης στα αποτελέσματα από την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση και τον πόλεμο τιμών. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ομολογιούχων συμφώνησε στην αναδιάρθρωση του δανεισμού, γεγονός που θα μειώσει σημαντικά τα οφειλόμενα τοκοχρεολύσια, θέμα που αποτελούσε βραχνά για τη διοίκηση σε συνδυασμό με τη μείωση του cash flow της εταιρείας. Οι κάτοχοι ομολογιών συναίνεσαν στην συγκεκριμένη απόφαση δεδομένου ότι η πραγματική αξία του χρέους της Wind Hellas είναι πολύ μικρότερη από την ονομαστική δεδομένου ότι οι ομολογίες της εταιρείας είναι διαπραγματεύσιμες. Ειδικότερα, το ονομαστικό χρέος της Wind Hellas ανέρχεται πλέον (και μετά την τελευταία αναδιάρθρωση που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο χρόνο) σε 1,8 δισ. ευρώ την ώρα που η πραγματική αξία των ομολογιών εκτιμάται από κύκλους της εταιρείας σε κάτω από 700 εκατ. ευρώ. Περίπου σε αυτό το ποσό θα καταλήξει και το συνολικό χρέος μετά την αναδιάρθρωση. Παράλληλα και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η εταιρεία θα προχωρήσει στην έναρξη διαδικασίας κατά την οποία θα δέχεται μη δεσμευτικές προσφορές για την πώληση μέρους ή του συνόλου των μετοχών της εταιρείας. Η εξαιρετικά χαμηλή αποτίμηση που εκτιμάται ότι θα προκύψει λόγω συνθηκών σε συνδυασμό με τη μείωση του οφειλόμενου χρέους είναι πιθανό να προσελκύσει πλήθος επενδυτών που θα δουν μια ευκαιρία για την είσοδο σε μια πλήρως ανεπτυγμένη και ανταγωνιστική αγορά. Σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και αύριο, συμφωνία της Wind Ελλάς με τους πιστωτές της για αναβολή καταβολής τόκων και παράλληλα η έναρξη διαδικασίας αναδιάρθρωσης της κεφαλαιακής της δομής. Οι συζητήσεις με τους πιστωτές είχαν ξεκινήσει εδώ και περίπου 15 ημέρες, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρίας προς την επενδυτική κοινότητα στις 14 Ιουνίου, μαζί με τα οικονομικά αποτελέσματα του 1ου τριμήνου. Οι ίδιες πληροφορίες από τραπεζικούς κύκλους του εξωτερικού ανέφεραν πως η Wind Ελλάς θα ανακοινώσει επίσης την πρόσκληση ενδιαφέροντος για άμεση κατάθεση μη δεσμευτικών προσφορών με σκοπό τη μερική ή και συνολική εξαγορά της. Στο πλαίσιο της διαδικασίας η Wind Ελλάς αναμένεται να προσλάβει στέλεχος από εταιρεία εξειδικευμένη σε αναδιαρθρώσεις, με στόχο να βοηθήσει το Δ.Σ. να ολοκληρώσει με επιτυχία την αναδιάρθρωση. Το όνομα του συμβούλου και της εταιρείας θα ανακοινωθούν επίσης τις επόμενες μέρες. Παράλληλα και όπως έγινε γνωστό από δηλώσεις που πραγματοποίησε ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας κ. Naguib Sawiris, μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών αναδιάρθρωσης, η εταιρεία σταματά την πληρωμή των οφειλόμενων τόκων σε δανειστές και ομολογιούχους. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Ανεπηρέαστες παραμένουν οι αξιολογήσεις της Wind Hellas από την Fitch, παρά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι κατέληξε σε συμφωνία με τους πιστωτές της για τη μη καταβολή τόκων. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση ο διεθνής οίκος αξιολόγησης, "οι αξιολογήσεις της Wind Hellas θα μπορούσαν να ωφεληθούν από τη βελτίωση της κεφαλαιακής της δομής και του προφίλ ρευστότητας μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και αναδιάρθρωσης χρέους. Ωστόσο, η υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της εταιρείας δεν αποκλείεται στο μέλλον". http://fmvoice.gr/#2!2!13372 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napalsardi Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 (edited) Καταγγελία Wind-Tellas. Δεν παίρνεις λογαριασμό αλλά χρωστάς!!!!!!!!!!! Πραγματικά ακούει κανείς εεεεε!!! Μια απάντηση περιμένω από την Τετάρτη, τουλάχιστον απαντήστε εδώ παλιό-απατεώνες Λοιπόν να πω και εγώ τον Γολγοθά που περνώ τις τελευταίες μέρες με την εν λόγο εταιρία (αν οι εταιρίες ήταν έτσι τότε τα περιπτερά τι είναι????). Λοιπόν πήγα στις 29/06/10 να πληρώσω τον λογαριασμό μου σαν κύριος και γύρισα σαν ζητιάνος, ο λόγος ….. μου ήρθε λογαριασμός (κινητού τηλεφώνου) 24,41€ και στο ταμείο μου ζήτησαν 410 !!!! Φανταστείτε να το έκαναν σε ηλικιωμένο συνταξιούχο, άκλαυτος θα πήγαινε!!! Όταν ρώτησα γιατί, μου είπαν ότι είναι από μεταφορά λογαριασμού άλλης γραμμής (σταθερής γραμμής), και κάπου εδώ λοιπόν ξεκινάμε με τις ατέλειωτες ώρες αναμονής στο κέντρο εξυπηρετήσεως της Wind. Μετά από 35’ συνομιλίας μας και αλλά 20’, μόνο, αναμονής μου είπαν αρχικά ότι ήταν από την αλλαγή πακέτου που έκανα (είχα κανονικό και το έκανα οικογενειακό μαζί με του πατέρα μου και του αδελφού μου, μεταφέροντας τα από άλλη εταιρία) αλλά ρωτώντας την υπάλληλο από ποιον αριθμό από τους 3 είναι αυτό το παραπάνω ποσό από τα 24,41€ (ο λογαριασμός αυτός ήταν για το κλείσιμο του προηγούμενου πακέτου), μου λέει τον δικό μου. Μα της λέω, δεν γίνεται, δεν τα έχω μιλήσει (το ελέγχω τακτικά μέσω μηνύματος στο 1212), μου εξηγεί ότι είναι από τον Μάιο (έχουμε τέλος Ιουνίου και η χρέωση ήταν Απριλίου -Μαΐου) χωρίς να μου έχει έρθει κάποιος λογαριασμός που να το δικαιολογεί. Ρωτώ λοιπόν πως είναι δυνατόν και η απάντηση της ήταν ξεκάθαρη, δεν ξέρω αφήστε μου ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε. Πραγματικά μετά από κάνα 45’ επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν ότι είναι μεταφορά από την Τellas ενός σταθερού που έχω… Μα της εξηγώ ότι έχω αλλάξει εταιρία περίπου 2 χρόνια (από το 2007), και μου λέει δεν μπορώ να κάνω τίποτα, πρέπει να καλέσετε το τμήμα της Τellas (βέβαια να κάνουν κάτι δεν μπορούν, αλλά το να περάσουν ένα «χρέος» σταθερής τηλεφωνίας 3 χρόνων, όπου αυτά τα 3 χρόνια είχε διακοπεί αυτή η σύνδεση και ήταν ανενεργή αλλά παρόλα αυτά η Τellas χρέωνε κανονικά, μπορούσαν. Να εξηγήσω ότι είχα τρελή ταλαιπωρία σχεδόν για ένα χρόνο με την Τellas, η οποία μου έστελνε λογαριασμούς ενώ δεν είχα σύνδεση στην εταιρεία αλλά ήμουν σε άλλη εταιρία και την Τellas την είχα ξεχρεώσει (με χρέωναν ενώ δεν ήμουν στην εταιρία τους για τον λόγο μάλλον του ότι να φύγεις από την εν λόγο εταιρία όταν λήξει το συμβόλαιο σου, χρειάζεται και έγκριση της Tellas, αφού αυτοί θεωρούν ότι συνεχίζεις να είσαι πελάτης τους, ή θύμα τους θα έλεγα καλύτερα, παρόλο που έχεις εξοφλήσει κάθε υποχρέωση προηγουμένως προς αυτή την εταιρία)…. Βέβαια όλο το προηγούμενο διάστημα πήγαινα, πότε σε κατάστημα για να δω τι γίνετε με αυτό το θέμα, πότε με ομιλίες άπειρες ώρες σε τηλέφωνα που εγώ πλήρωνα, είχαν σαν αποτέλεσμα να βγάζω άκρη λίγο πριν το Πάσχα και να μου στέλνουν επιτέλους έναν μηδενικό λογαριασμό παραδεχομενοι το σφάλμα τους!!!! Βέβαια έτσι νόμιζα αφού όπως περιέγραψα και παραπάνω μάλλον λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο (Τellas). Παίρνω τηλέφωνο λοιπόν την Τellas για να τους πω το πρόβλημα μου (για άλλη μα φορά-όχι που νόμιζα ότι θα ξεμπέρδευα) και ότι κράτα στα χέρια μου τον μηδενικό λογαριασμό που μου έχουν οι ίδιοι στείλει, αναγνωρίζοντας ότι δεν τους χρωστά τσακιστό ευρώ και μου εξηγεί η εκπρόσωπός τους ότι μου έστειλαν μηδενικό λογαριασμό γιατί, άκουσον άκουσον μου πέρασαν την «χρέωση» για τα τελευταία 3 χρόνια της σταθερής γραμμής (ναι αυτής που είχα διακόψει και εξοφλήσει εδώ και 3 χρόνια) στο κινητό μου…. Λέω λοιπόν, στην υπάλληλο, ότι με είχατε διαβεβαίωση ότι το θέμα είχε λήξει και ότι δεν σας χρωστώ πλέον και μου αποκάλυψε ότι δεν γνωρίζουν κάτι επί του θέματος. Μα πως γίνετε να μην γνωρίζουν για το θέμα, όταν μιλούσα με την εξυπηρέτηση πελατών της Τellas (Bellas θα έπρεπε να λέγεται) και μου έστελνε η Τellas τον μηδενικό λογαριασμό. Τι είναι εκεί μέσα μπ@υρδελ@ και κάνει ο καθένας ότι θέλει???? Κάθε υπάλληλος της Τellas ζει σε δικό του παράλληλο εργασιακό σύμπαν , γιατί μηχανογραφικό σύστημα δεν πρέπει να έχει αυτή η εταιρία. Τους ζήτησα να επικοινωνήσουν μαζί μου μέχρι την Πέμπτη 30/06/10 και να μου ανακοινώσουν μια επίσημη απάντηση από την εταιρία-περίπτερο-μπ@ρδελο, ώστε να κινηθώ ανάλογα, αλλά απάντηση καμία, τίποτα δεν τους καίγετε καρφάκι και για αυτό τους ξαναπήρα και μου εξήγησαν ότι βλέπουν ότι με χρέωναν χωρίς να είμαι πελάτης τους και δεν είχε δηλωθεί η διακοπή από δικό τους λάθος. Ρωτώ τότε εγώ λοιπόν την υπάλληλο, γιατί τότε η χρέωση???? Απάντηση καμία. Μου είπε η κοπέλα ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου μέχρι την Δευτέρα 05/07/10 για να μου πουν ότι έχει βρεθεί η λύση αλλά σήμερα είναι Τρίτη 06/07/10 και ακόμα τίποτα. Κρίμα γιατί αμαυρώνουν (η Tellas) την πολύ καλή δουλεία που κάνουν οι υπάλληλοι στα καταστήματα τα τους (Wind) που τουλάχιστον για την Wind και την συνεργασία που είχα μαζί τους, ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος. Αλλά παρόλα αυτά, η Wind θα πρέπει να ΠΡΟΣΕΞΕΙ τις «συνεργασίες» της, εγώ λοιπόν βάζω τέλος (εσείς σαν αναγνώστες σκεφτείτε λίγο αυτά που τράβηξα και ακόμα τραβώ εγώ από αυτές τις 2 εταιρείες ακόμα, πριν κάνετε μια νέα σύνδεση σε αυτές τις 2 εταιρίες, Wind & Tellas). Αποτέλεσμα όλης αυτής της ταλαιπωρίας και αγανάκτησης είναι να πάρω και τα 5 νούμερα που έχω και να πάω σε άλλη εταιρία. Κατάφερε τελικά η Tellas να διώξει 5 πελάτες της Wind, με την ανοχή της Wind βεβαίως. Η καταγγελία δεν είναι ανώνυμη, ξέρετε καλά ποιος είμαι, άλλωστε έχουμε περάσει μαζί ατέλειωτες ώρες στο τηλέφωνο…. Edited July 7, 2010 by napalsardi Παράθεση γιατι ολα φενονται διαφορετικα μετα τις 14,000r.p.m ....:X valentino οπου και να πας εγω μαζι σου!!!! παντα φιλικα πανα ω της Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Πρώτα πρώτα φίλε, γράφε με μικρά γράμματα, διότι χρησιμοποιώντας κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις. Έπειτα άφηνε και καμιά παράγραφο, γιατί έτσι όπως το έχεις γραμμένο το ποστ ΔΕΝ διαβάζεται. Είναι πάρα πολύ κουραστικό! Και να αποφεύγεις τις βρισιές και τους χαρακτηρισμούς, διότι προσβάλλεις αυτούς που μπαίνουν εδώ μέσα για να ενημερωθούν και να συζητήσουν. Δεν είναι τρόπος γραφής αυτός, σου το λέω εντελώς φιλικά, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα σου το υποδείξει και κάποιος moderator. Αυτά... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Δεν μπορω να το διαβασω.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek_man Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ WIND-TELLAS ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΧΡΟΣΤΑΣ!!!!!!!!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΕΕΕΕ!!! ΜΙΑ ΑΠΗΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΠΑΛΙΟΑΠΑΤΩΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΕΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ????) ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑ ΣΤΙΣ 29/06/10 ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΣΑΝ ΖΥΤΙΑΝΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ …..ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 24,41€ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ 410 !!!! (ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΣΕ ΚΑΝΑ ΥΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ!!!! ΑΚΛΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΗΓΕΝΕ!!!) ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΛΛΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ.ΚΑΙ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΗΠΕΗΡΕΤΙΣΕΙΣ ΤΗΣ WIND.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 35’ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 20 ΜΟΝΟ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ (ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ) ΑΛΛΑ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΛΗΛΟ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΤΑ 24,41 (Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΗΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ)ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑ ΤΙΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΜΗΛΗΣΗ (ΤΟ ΕΛΕΝΧΩ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΜΗΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ 1212) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ(ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ Η ΧΡΕΩΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΑΪΟΥ)ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΤΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΦΗΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ 45’ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ TELLAS ΕΝΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ…ΜΑ ΤΗΣ ΕΞΗΓΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ TELLAS.NA ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΗ ΤΑΛΕΠΩΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ TELLAS NA ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ(ΜΕ ΧΡΕΩΝΑΝ ΠΑΡΑΛΗΛΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ)….ΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΗΓΕΝΩ ΤΟΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΤΗΛ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ .ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!!!!.ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΤΕLLAS ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΩ ΤΣΑΚΙΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗ ΟΤΙ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΩΝ ΑΚΟΥΣΩΝ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ ΚΗΝΗΤΟ ΜΟΥ ….ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΟΤΙ ΜΕ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑ ΠΛΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΜΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΗΛΗΣΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΠ@ΥΡΕΛ@ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ???? ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ 30/06/10 ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ-ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ-ΜΠ@ΡΔΕΛΟ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΡΦΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑΝ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΧΡΕΩΝΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΣΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Η ΧΡΕΩΣΗ???? ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 05/07/10 ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ TETARTH07/07/10….. TO ΚΑΛΗΤΕΡΟΑΠΟ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΝΑΝ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΚΡΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΙΚΑ).ΕΓΩ ΛΟΙΠΩΝ ΒΑΖΩ ΤΕΛΟΣ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΤΑ 5 ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ…. Φιλε σε καταλαβαινω απολυτα,πραγματικα, εχω τραβήξει περιπου τα ιδια με σενα, ειναι τραγικοι σε αυτην την εταιρεια,και πραγματικα δεν εχουν κεντρο εξυπηρετησης πελατων,αλλα κεντρο κοροιδιας πελατων.. 9 μηνες δεν εχω καταφερει να βγάλω ακρη,μου στέλνουν κανονικα και μενα λογαριασμους,ασχετα αν εχω φυγει εδω και μισο χρόνο.. Λοιπον η δυναμη μας ειναι η καταγγελια, Γραψε λιγο καλυτερα τα προβληματα σου αναλυτικα σε μια ωραια επιστολη, και στειλε την σε ολους τους αρμοδιους φορεις. ΕΕΤΤ,Γ.Καταναλωτη,Εκποιζω, και κοινοποιηση σε αυτη την απαραδεκτη εταιρεια που λειτουργει ακομα και το κρατος δεν κανει κατι. Πραγματικα καποιος πρεπει να προστατέψει τους καταναλωτες.. Εχω ετοιμασει μια καταπληκτικη αναφορα,με στοιχεια-αποδειξεις, θα δουν τωρα ποιος δουλευει ποιον.. Οσοι πιο πολλοι κανουμε καταγγελια, τοσο το καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napalsardi Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 (edited) παιδια ειναι copy paste απο το word και μου το εβγαλε ετσι....και σκεφτητε να εισασταν στη θεση μου...πριν μηλαγα με τον δικηγορο μου και κινησαμε νομικες διαδικασιες... edit: νομιζω οτι μεγαλητερο ειναι το προβλημα μου απο τον τροπο γραφης μου... Edited July 7, 2010 by napalsardi Παράθεση γιατι ολα φενονται διαφορετικα μετα τις 14,000r.p.m ....:X valentino οπου και να πας εγω μαζι σου!!!! παντα φιλικα πανα ω της Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 παιδια ειναι copy paste απο το word και μου το εβγαλε ετσι....και σκεφτητε να εισασταν στη θεση μου...πριν μηλαγα με τον δικηγορο μου και κινησαμε νομικες διαδικασιες... edit: νομιζω οτι μεγαλητερο ειναι το προβλημα μου απο τον τροπο γραφης μου... Θα καταθέσεις αγωγή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Φίλε μου έτσι όπως το έγραψες δεν θα το διαβάσει κανείς. Επιπλέον, στο myphone απαγορεύεται η γραφή με κεφαλαία, greeklish ή SMS. Παρακαλώ πολύ να το ξαναγράψεις εντός όρων πρόσβασης γιατί αλλιώς θα διαγραφεί. Κατά τ' άλλα επικρατεί τρελό μπάχαλο με τις χρεώσεις της Wind και της Tellas. Ελπίζω να βρεις άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts