Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπέγραψα και εγώ!!!

Υπογράψτε όλοι, αξίζει!!!

http://www.estudents.gr/images/links/8831.JPG Το Νο1 φοιτητικό site!!

Πωλείτε JC777 καινούριο για Θεσσαλονίκη 147€: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217191

Πληροφορίες για JC777 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215460

Όποιος θέλει, μπορεί να υπογράψει στη Δημόσια Πρόταση προς τη Wind, για παροχή ΛΟΓΙΚΩΝ χρεώσεων για την Ζωντανή Τηλεόραση (Live TV) μηνιαία, και όχι με εισιτήριο εισόδου και μόνο. ΔΕΙΤΕ την υπογραφή μου για το Link, και όποιος θέλει, ας βάλει το link και στη δική του Υπογραφή (αφού πρώτα συμπληρώσει τα στοιχεία του στη σελίδα...)!

Είσαστε καλοί εσεις. Όσο ήταν τζάμπα με τα γνωστά κόλπα όλα οκ. Τώρα υπογραφές για μείωση της τιμής. Τέλος πάντων είναι θέμα χρόνου για όλες τις εταιρείες να αλλάξουν τις χρεώσεις τους στην υπηρεσία live tv.

Η ουσία είναι πως με 1.19 ευρώ για κάθε φορά που θέλεις να δεις ένα κανάλι, η υπηρεσία είναι ουσιαστικά άχρηστη.

Δεν νομίζω πως ζητάει κανείς κάτι παράλογο, όποιος δεν συμφωνεί μπορεί απλά να μην υπογράψει :p

Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί...

Η ουσία είναι πως με 1.19 ευρώ για κάθε φορά που θέλεις να δεις ένα κανάλι, η υπηρεσία είναι ουσιαστικά άχρηστη.

Δεν νομίζω πως ζητάει κανείς κάτι παράλογο, όποιος δεν συμφωνεί μπορεί απλά να μην υπογράψει :p

Συμφωνώ μαζί σου. Κοίτα το να χρεώνει η wind 1,19 κάθε φορά για να δεις τηλεόραση είναι μία πράξη που δέχεται την κριτική της. Σωστα;

Το να ζητάει κάποιος να υπογράψουμε όλοι κάποιο αίτημα για μηνιαία χρέωση είναι και αυτό μία πράξη που φυσικά θα δεχτεί και αυτό την κριτική του. Τόσο απλά τόσο κατανοητά.

Συμφωνώ μαζί σου. Κοίτα το να χρεώνει η wind 1,19 κάθε φορά για να δεις τηλεόραση είναι μία πράξη που δέχεται την κριτική της. Σωστα;

Το να ζητάει κάποιος να υπογράψουμε όλοι κάποιο αίτημα για μηνιαία χρέωση είναι και αυτό μία πράξη που φυσικά θα δεχτεί και αυτό την κριτική του. Τόσο απλά τόσο κατανοητά.

Ε εντάξει, δεν ζήτησε "'όλοι" να υπογράψουν.. όσοι συμφωνούν και θέλουν ζήτησε.. anyway...

Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί...

δεν πειραζει πρεπει να υπογραφει,ζητημα τιμης δεν λεει?ε πρεπει να μας το κανει κι αυτο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι.Δεν ηξερα που να κανω το ποστ και το εβαλα εδω.

Ειχα πριν το Samsung D500 με καρτα Wind και ειχα ενεργοποιηση την υπηρεσια οταν ειναι κλειστο το τηλεφωνο να μου ερχονται οι κλησεις σε sms.Τωρα εχω παρει το Samsung G600 και δεν μου δουλευει η υπηρεσια αυτη . Να επισημανω οτι η καρτα μου ειναι αρκετα παλια .

Τι φταιει ξερετε , εχει καμια ρυθμιση το καινουριο τηλεφωνο ή θα πρεπει να αλλαξω καρτα για να δουλεψει ξανα η υπηρεσια.

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Α) ενεργοποιησε την υπηρεσια ξανα. δηλ. κενο μηνυμα στο 1265

και

Β) Υπ'οψην οτι η υπρεσια δουλευει εφοσον εχεις μοναδες σε περιπτωση καρτοκινητου

:)

αφου εξαντλησεις και τις 2 εκδοχες,μας λες τι εγινε.

Never Give Up:!:

Join friend!

Συμφωνούμε απόλυτα αλλά να έχουμε και ιντερνετικό ραδιόφωνο..

Αυτό γίνεται και σε άλλους συνδρομητές. Όταν δώσεις τα στοιχεία σου εντός μιας εβδομάδας σου προσθέτουν 100 πόντους:)

έχει μιαμιση βδομάδα που έδωσα τα στοιχεία μου αλλά πόντους ακόμα δεν βάλανε...

υπάρχει περίπτωση να μην τους βάλουν ή είναι απλά μια καθυστέρηση και να περιμένω??:worry:

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif

έχει μιαμιση βδομάδα που έδωσα τα στοιχεία μου αλλά πόντους ακόμα δεν βάλανε...

υπάρχει περίπτωση να μην τους βάλουν ή είναι απλά μια καθυστέρηση και να περιμένω??:worry:

Πάρε τηλ. στο 1260 και πάτησε το 8... Και του ξαδερφού μου το ίδιο είχε γίνει... Είχε 'κολλήσει' το σύστημα.

Πάρε τηλ. στο 1260 και πάτησε το 8... Και του ξαδερφού μου το ίδιο είχε γίνει... Είχε 'κολλήσει' το σύστημα.

ευχαριστώ πολύ.. θα το δοκιμάσω..

λοιπόν μόλις πήρα τηλ. αυτό που μου είπαν είναι ότι δεν φαίνεται να έχω καταχωρήσει τα στοιχεία μου και ότι αν μου το ζήτησε, μάλλον θα είναι λάθος του συστήματος γιατί θα πρέπει να έχω πάνω απο 2500 πόντους, ενώ εγώ δεν έχω τόσους..

Mε καθε νεα συνδεση συμβολαιου 400 λεπτα δωρεαν και με καθε νεα συνδεση καρτοκινητου 400 μηνυματα δωρεαν. Απο το site:Γιορτάζουμε 400 ολοκαίνουρια καταστήματα και χαρίζουμε 400 λεπτά χρόνου ομιλίας με κάθε νέα σύνδεση και 400 SMS με κάθε νέα ενεργοποίηση πακέτου καρτοκινητής WIND F2G.

Ένα κατάστημα WIND θα είναι σίγουρα δίπλα σου. Πήγαινε σήμερα και επωφελήσου από την εορταστική προσφορά !

* η προσφορά αφορά 400 δωρεάν λεπτά / 400 δωρεάν SMS προς όλους τους αριθμούς WIND (συμπεριλαμβάνονται MOMAD & Q) με ισχύ 1 μήνα. Για τα 400 δωρεάν SMS προϋπόθεση είναι να γίνει ανανέωση χρόνου με κάρτα μεγαλύτερη ή ίση των 10€. Η προσφορά ισχύει για νέες συνδέσεις έως 07/05/08.

Mε καθε νεα συνδεση συμβολαιου 400 λεπτα δωρεαν και με καθε νεα συνδεση καρτοκινητου 400 μηνυματα δωρεαν.

πολυ καλο!

Τα δωρεάν μυνήματα είναι προς όλους;

Όχι ο χρόνος ομιλίας και τα μηνύματα είναι μόνο για Wind, Q, MoMad, AB και ισχύουν για 30 μέρες.

Όχι ο χρόνος ομιλίας και τα μηνύματα είναι μόνο για Wind, Q, MoMad, AB και ισχύουν για 30 μέρες.

Δηλαδή μια τρύπα στο νερό. Το θέμα είναι πόσο μεγάλη είναι αυτή η τρύπα.

Δηλαδή μια τρύπα στο νερό. Το θέμα είναι πόσο μεγάλη είναι αυτή η τρύπα.

Προτίμησε την ανύπαρκτη προσφορά της cote για τα 10 χρονια λειτουργίας:lol:

Κοίτα για νέα σύνδεση δίνουν:

1) 400 λεπτά για Wind έστω για ένα μήνα

2) 500 λεπτά για σταθερά για 2 μήνες

3) Υπηρεσία ADSM δωρεάν για ένα μήνα

Θεωρώ ότι είναι αρκετά σε σχέση με τους υπόλοιπους στην παρούσα περίοδο.

Προτίμησε την ανύπαρκτη προσφορά της cote για τα 10 χρονια λειτουργίας:lol:

Τουλάχιστον κρατάει τα προσχήματα. Κάνει αλλαγές για πάντα και για όλους χωρίς μικρά γράμματα. Στις προσφορές λέει ξεκάθαρα τι δίνει χωρίς "αν" κσι "εφόσον".

ας σβησουμε κερακια τωρα...και αφηστε τα αν και τα εφοσον!

Never Give Up:!:

Join friend!

ας σβησουμε κερακια τωρα...και αφηστε τα αν και τα εφοσον!

Ετσι Μπιλλάκο σβήσε τις φωτιές και άναψε κεράκια. :lol::lol::lol:

* η προσφορά αφορά 400 δωρεάν λεπτά / 400 δωρεάν SMS προς όλους τους αριθμούς WIND (συμπεριλαμβάνονται MOMAD & Q) με ισχύ 1 μήνα. Για τα 400 δωρεάν SMS προϋπόθεση είναι να γίνει ανανέωση χρόνου με κάρτα μεγαλύτερη ή ίση των 10€. Η προσφορά ισχύει για νέες συνδέσεις έως 07/05/08.

http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1544&langID=1

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked