H2SO4 Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Oχι. Θελει να κανεις 3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ λογαριασμους πανω απο 45 ευρω και μπαινεις αυτοματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 kai ti σημαίνουν αυτα? δηλαδή όλες οι εταιρειες παρανομούν? μπορει και ναι αλλα μου φαινετε παραξενο. Δηλαδή δεν έγινε σε καποιον δικηγόρο? ή καποιος να παει σε δικηγόρο? όλοι το ανέχτηκαν.... υπάρχει κάποια καταδικαστική απόφαση? Το κακό όμως είναι ότι αυτές τις μαλ@@@ιες τις αντιμετωπίζουν τα καταστήματα. και όχι η νοκια ή η κάθε νόκια.... Το θέμα είναι οτι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει οτι η Wind,και φυσικά κ οι άλλες εταιρίες,πουλάνε δίκτυο και υπηρεσίες,οχι Nokia και SE... Οταν έρχεται ο άλλος στο κατάστημα να κάνει σύνδεση για να πάρει φθηνό κινητό χωρις να τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο δεν υπάρχει λόγος και οι πωλητές να ασχολούμαστε με τα βίτσια του καθενός που θέλει V8 με Flexy25 δωρεάν.:confused: Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 5.Οσον αφορά το θέμα με το 3G λογικό είναι να κάνει αίσθηση η απάντηση της ΝΟΚΙΑ και η αποποίηση ευθυνων της εις βάρος του δικτύου,έχω δει πολλά 6120 να λειτουργούν άψογα με το UMTS ενεργοποιημένο... Εχουμε δει ποσο καλα 3G κινητα φτιαχνει η Νοκια με το 6280... που οταν δουλευει με umts πας να παιξεις joker... Αναβαθμηση εκανες στο κινητο? Αν οχι κοτσαρε το στο καλωδιο και τρεχα το προγραμμα (http://www.nokia.com). Αν δεν κανει πηγαινε στην Νοκια και πες να σου κανουν μια. ΠΡΟΣΕΧΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΝΗΜΗ (μυνηματα, φωτογραφιες, το 'να, το αλλο κλπ) Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Εχουμε δει ποσο καλα 3G κινητα φτιαχνει η Νοκια με το 6280... που οταν δουλευει με umts πας να παιξεις joker... Αναβαθμηση εκανες στο κινητο? Αν οχι κοτσαρε το στο καλωδιο και τρεχα το προγραμμα (www.nokia.com). Αν δεν κανει πηγαινε στην Νοκια και πες να σου κανουν μια. ΠΡΟΣΕΧΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΝΗΜΗ (μυνηματα, φωτογραφιες, το 'να, το αλλο κλπ) Βασικά έννουσα και εγώ οτι δεν ευθύνεται το δικτυο,αλλα πολλές φορες οι συσκευές,και οτι η ΝΟΚΙΑ την έκανε με ελαφρά απο το θέμα λέγοντας πως φταίει το δίκτυο για να μην ασχοληθεί με το πρόβλημα του φίλου.;) Αν και συγκεκριμένα το 6120 είναι εξαιρετικό σε 3G λειτουργίες. Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenaki Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 εχω 150 free sms απο την εφημεριδα το ΘΕΜΑ που δεν τα χρειαζομαι οποιος τα θελει Pm σε μενα αφου κανει πρώτα εδω ενα post reply:)Μπορουν να σταλουν σε όλους τους συνδρομητες ανεξαρτήτου δικτύου κ καθε καρτοκινητο wind μπορει να ενεργοποιήσει μόνο ένα κωδικό ανα κυριακατικη κυκλοφορια. Η συγκεκριμενη καρτα ισχυει μέχρι 30/11/07 Παράθεση Υπάρχουν μερικές στιγμές που είναι ικανές να σταματήσουν το χρόνο. Μην τις ξεχάσεις ποτέ και ποτέ μην προσπαθήσεις να τις ξαναζήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKATE Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 εχω 150 free sms απο την εφημεριδα το ΘΕΜΑ που δεν τα χρειαζομαι οποιος τα θελει Pm σε μενα αφου κανει πρώτα εδω ενα post reply:)Μπορουν να σταλουν σε όλους τους συνδρομητες ανεξαρτήτου δικτύου κ καθε καρτοκινητο wind μπορει να ενεργοποιήσει μόνο ένα κωδικό ανα κυριακατικη κυκλοφορια. Η συγκεκριμενη καρτα ισχυει μέχρι 30/11/07 Egw lenaki :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenaki Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Εισαι κ νεο μελος απο οτι βλεπω.. καλως ορισες κ οκ σου στελνω τον κωδικο με Pm Παράθεση Υπάρχουν μερικές στιγμές που είναι ικανές να σταματήσουν το χρόνο. Μην τις ξεχάσεις ποτέ και ποτέ μην προσπαθήσεις να τις ξαναζήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKATE Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Εισαι κ νεο μελος απο οτι βλεπω.. καλως ορισες κ οκ σου στελνω τον κωδικο με Pm Seuxaristw na sai kala:wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Κανένας σας δεν θα πάρει γιατί: κωδικοί θα δίνονται ΜΟΝΟ με τον εξής τρόπο: 1. Αυτός που έχει τον κωδικό postάρει εδώ την πρόθεσή του να τον δώσει. 2. Αυτός που θέλει να τον πάρει, κάνει quote το παραπάνω post και κατοχυρώνει τον κωδικό. 3. Αυτός (και μόνο αυτός) που πρόλαβε να κάνει quote, στέλνει PM στον έχων τον κωδικό και εκείνος του τον στέλνει με PM. 4. Ο ευτυχής κάτοχος του κωδικού απαντάει στο thread ότι πήρε τον κωδικό και ότι δεν ισχύει πλέον, και αν θέλει ευχαριστεί τον αποστολέα. Τα παραπάνω για να μην γίνονται παρεξηγήσεις όπως τις παραπάνω και για να μην φαίνονται οι κωδικοί χύμα στο forum. Αν δω παρεκκλίσεις από την παραπάνω διαδικασία θα ΣΒΗΝΩ τα μηνύματα. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Εδώ μπορούμε να γράφουμε τα πάντα για τη καρτοκινητή ΑΒWind. Εντυπώσεις, απόψεις, απορίες, ρυθμίσεις, προσφορές και οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με το νέα πακέτα καρτοκινητής ΑΒWind. Τη συνεργασία της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας Wind, με την αλυσίδα Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Η καρτοκινητή αυτή έχει ίδιες χρεώσεις με την WIND? Ποια είναι η διαφορά αυτής με τη WIND? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Εχει χρεώσεις ίδιες με αυτή του Champion και Carrefour mobile της Vodafone. Επίσεις ανάλογα με τη κάρτα που θα αγοράσεις από τα ΑΒ Βασιλόπουλος, σου δίνει και πόντους στην ΑΒPlus κάρτα σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Τώρα τα ΑB σας προσφέρουν ένα ακόμη αγαθό πρώτης ανάγκης, τη συνεχή και ποιοτική επικοινωνία ΑΒ. Σε συνεργασία με την WIND, δημιουργήσαμε και σας προσφέρουμε τη νέα καρτοκινητή επικοινωνία ΑΒ με πολύ χαμηλές χρεώσεις σε ομιλία και SMS προς όλους και με κάρτες ανανέωσης από 3 ευρώ. Τοποθετήστε στην ειδική θήκη του κινητού σας την κάρτα SIM που θα βρείτε στο πακέτο σύνδεσης ΑΒ καρτοκινητής στα ταμεία μας, και ακολουθώντας τις οδηγίες σύνδεσης, μπείτε με άνεση στον κόσμο της νέας καρτοκινητής επικοινωνίας ΑΒ. Απολαύστε τις υπηρεσίες καρτοκινητής ΑΒ απλά, φθηνά και καθημερινά. Η ΑΒ καρτοκινητή είναι το νέο φιλικό εργαλείο επικοινωνίας που δημιουργήσαμε για σας σε πολύ φιλική τιμή. Mε δωρεάν χρόνο ομιλίας 5 ευρώ και με πολύ χαμηλές χρεώσεις προς όλους Ακόμη επιπλέον κέρδος με την κάρτα ΑΒ plus... 50 πόντοι με την αγορά του πακέτου σύνδεσης, 3 πόντοι με την κάρτα ανανέωσης των 3 ευρώ! 5 πόντοι με την κάρτα ανανέωσης των 7 ευρώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 epeidi de mou ekanan anavathmisi,meta piga na to kanw monos mesw internet kai de ginotan, giati dietheta to newtero logosmiko.tin alli mera to kinito ekane ta idia tou pali,de me akougan. to piga kai mou eipan pws tha to steiloun sto ekswteriko.mou eipan tha kanei 12 ergasimes. vevaia itan kai enas mprosta mou pou ekane 1 mina na tou to feroun,den to eftiaksan kai itan gemato katsavidies kai efaga mia psilofriki.oson afora sto diktuo tis wind ofeilw na pw pws den eixa kapoio allo provlima. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Τι τα θέλετε τα πολύπλοκα τηλέφωνα; Αφού (ειδικά τα Νόκια) βγάζουν προβλήματα. Εγώ έχω απλές συσκευές νόκια και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Από σήμερα ξεκινάει μία νέα υπηρεσία που επιτρέπει σε όλουςτους συνδρομητές Wind την δυνατότητα να ανεβάζουν από το κινητό τους τα δικά τους video . Η προβολή των video πραγματοποιείτε μέσω STREAMING. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ http://myshow.wind.com.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Πολύ καλό και ειδικά αν κρατηθεί έτσι χωρίς έξτρα χρεώσεις για τη χρήση του. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Powered by YouTube είναι; Γιατί μου θυμίζει έντονα το portal του YouTube; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ablaz3r Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Καλημέρα. Αν και δεν είμαι συνδρομητής wind, ένας φίλος μου με ρώτησε για κάτι περίεργο που συμβαίνει στο κινητό του την τελευταία βδομάδα: Συγκεκριμένα, χτες βράδυ το κινητό του χτύπησε και μόλις απάντησε έκλεισε. Ο αριθμός κλήσης που τον κάλεσε ήταν ο αριθμός του κινητού του:wacko: Το ίδιο είχε συμβεί και πριν λίγες μέρες, όπου ενώ είχε το κινητό απενεργοποιημένο, όταν το άνοιξε του ήρθε μήνυμα ότι είχε 3 κλήσεις από τον αριθμό του:wacko: Είναι κάποια υπηρεσία της wind αυτή (ειδοποίηση για κλήσεις κλπ)?? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Τηλεφωνητής θα 'ναι. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Powered by YouTube είναι; Γιατί μου θυμίζει έντονα το portal του YouTube; Φτυστό σαν το youtube είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Επέλεξα το πρώτο βίντεο,το κατέβασε και το έπαιξε. Όποιο άλλο και να επιλέγω πάει να κάνει stream και μετά μου λέει: "The url does not appear to be valid.Do you want to try again?"...Sony Ericsson P1i Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_ft Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Κρίμα πάντως που έχει τόσο μεγάλη χρέωση. Θα μπορούσε κάποιος να κάνει πολύ ωραία πράγματα. Εγω κατάφερα να κάνω stream ταινίες και την web cam στο κινητό μου. Εδώ περιγράφω το πως: http://mobile.liveshere.net/articles/viewarticle.php?id=33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 ειναι ο τηλεφωνητης. Για να μην τον ενοχλεισει ξανα θα πρεπει πρωτα να καλεσει στο 122 και να ακουσει αυτα που λεει. Μετα αν δεν θελει να εχει τηλεφωνητη να πληκτρολογησει ##002# και κληση. Παράθεση http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Το ##002# ακυρώνει όλες τις εκτροπές ή μόνο τον τηλεφωνητή ??? Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts