chris_2005 Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 http://fulltracks.wind.com.gr/ Αυτό το είδατε; Τώρα Full Tracks και στο κινητό και στον υπολογιστή ("σαν τη Vodafone" :lol: :lol: :lol: :lol: Το πιάσατε το υπονοούμενο, έτσι; :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 To είδαμε chris ... ;) Kαλή κίνηση πάντως ... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Tελικά γιατί δεν έχουν μπει κι άλλες συσκευές που να δέχονται full tracks? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Από τις καινούριες εννοείς; Και από που αντλείς το συμπέρασμα; Από το site; Γιατί αυτό το έχουν ξεχάσει τελείως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Από τις καινούριες εννοείς; Και από που αντλείς το συμπέρασμα; Από το site; Γιατί αυτό το έχουν ξεχάσει τελείως... π.χ. το Κ800i ,δεν το θεωρώ καινούργιο, δεν είναι ακόμα στη σχετική λίστα! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Η αλήθεια είναι ότι για ορισμένες συσκευές είναι απαράδεκτοι. Για τη συγκεκριμένη συσκευή μάλιστα που αναφέρεις, η Vodafone την δίνει στη λίστα συμβατότητάς της... Δεν ξέρω με ποιά λογική αποκλείουν κάποιες συσκευές από ορισμένες υπηρεσίες... Ο λόγος πάντως σίγουρα δεν είναι το ενδεχόμενο να μην τις υποστηρίζουν. Προσωπικό παράδειγμα -αν και λίγο off-topic- είναι ότι σε Nokia 5300 που δεν υποστηρίζει το Mobile TV, δοκιμάζοντας τα links της υπηρεσίες (το γνωστό "κόλπο"), έπαιζε μια χαρά. Και όταν τους έστειλα mail επισημαίνοντας την ασυμβατότητα, μου απάντησαν πως από δοκιμές που έκαναν δεν μπόρεσαν να το χρησιμοποιήσουν... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Εχω μαζεψει περιπου 2500 ποντους...σκεφτομαι να τους εξαργυρωσω σε δωροεπιταγη WIND ωστε να την εκμεταλλευτω με την επιδοτηση που εχω... Η απορια μου ειναι, μου ερχεται η δωροεπιταγη ταχυδρομικα ή με sms? Εαν εξαργυρωσω ολους τους ποντους μου θα συνεχισω να ειμαι μελος στην υπηρεσια avantage, σωστα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 καλησπερα σας. ειχα παρατηρηση κατι περιεργο οταν τελειωνα ορισμενες κλησεις το τηλεφωνο μου ν73 nokia δεν εκλεινε μετα το τελος της κλησης αλλα συνεχιζε να εχει παρε δωσε. σημερα ελαβα τον λογαριασμο και η υποψια που ειχα επαλυθευτηκε. ωρα 22.17.31 κληση 22.17.35 χρεωση gwap.b-online.gr και ογκος 1kb. αυτο γινετε σε αρκετες κλησεις. οι κλησεις κρατανε λιγα δευτερολεπτα και μετα γινοταν συνδεση στο ιντερνετ. εχετε ακουσει κατι αναλογο? το προγγραμα μου ειναι wind1. προς το παρων αφαιρεσα ολα τα υποπτα προγγραματα και περιμενω τον επομενο λογαριασμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι σε 3G κάλυψη και κάνω ή δέχομαι κλήση, αν δεν με πετάξει σε gsm και παραμείνει σε 3G, τότε το εικονίδιο του 3G φαίνεται σαν να υπάρχει ενεργή σύνδεση δεδομένων. Αν στη συνέχεια πάω στο μητρώο, βλέπω την ίδια ώρα με την κλήση και μια σύνδεση δεδομένων αλλά όσες φορές το πρόσεξα ήταν 0 kb. Δεν το έχω κοιτάξει καθόλου στον αναλυτικό μου όμως... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 αυτο ακριβως μου εκανε και εμενα, αλλα δεν ηξερα να το διατυπωσω σωστα. κοιτα σε παρακαλω το λογαριασμο σου την ωρα κλησεων θα δεις οτι αμεσως μετα το τελος της κλησης εχει χρεωθει κινηση δεδομενων. αλλες φορες με 0 ογκο και αλλες με 1 kb. παντως και οι μηδενικες εχουν χρεωση 0,3530. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 αυτο ακριβως μου εκανε και εμενα, αλλα δεν ηξερα να το διατυπωσω σωστα. κοιτα σε παρακαλω το λογαριασμο σου την ωρα κλησεων θα δεις οτι αμεσως μετα το τελος της κλησης εχει χρεωθει κινηση δεδομενων. αλλες φορες με 0 ογκο και αλλες με 1 kb. παντως και οι μηδενικες εχουν χρεωση 0,3530. Σου χρεώνει δηλαδή είσοδο στο wind plus! Σε μένα συνδέεται στο gint προφίλ που έχει ογκοχρέωση και ίσως γι' αυτό δεν το πρόσεξα. Δυστυχώς έχω πετάξει τον τελευταίο αναλυτικό και τώρα θα πρέπει να περιμένω να μου έρθει αυτός που θα βγει στις 28 του μήνα. Κανείς άλλος δεν έχει παρατηρήσει κάτι τέτοιο; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Η αύξηση του μεριδίου αγοράς στην καρτοκινητή τηλεφωνία, η διατήρηση της κερδοφόρας ανάπτυξης στους συνδρομητές συμβολαίου, η ενίσχυση του δικτύου καταστημάτων (τα οποία έχουν φθάσει πλέον στα 370) και η δυναμικότερη είσοδος στην αγορά των ευρυζωνικών υπηρεσιών μέσω και της απόκτησης της Tellas αποτελούν τους κύριους στόχους της Wind Hellas για το προσεχές διάστημα, όπως επεσήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Σωκράτης Κομινάκης, κατά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές, η οποία ακολούθησε την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του γ τριμήνου του 2007. Στο διάστημα Ιουλίου - Σεπτεμβρίου της φετινής χρονιάς, η Wind είχε έσοδα ύψους 321,6 εκατ. ευρώ (+8,1% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2006), ενώ τα προσαρμοσμένα κέρδη μετά φόρων, τόκων και αποσβέσεων (adjusted EBITDA) διαμορφώθηκαν στα 146,3 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 45,5%. Δάνεια Από την άλλη πλευρά, η αποπληρωμή των δανείων είχε ως αποτέλεσμα η Wind να παρουσιάσει ζημίες της τάξεως των 22,935 εκατ. ευρώ. Ο κ. Κομινάκης αναφέρθηκε και στα έσοδα σε 12μηνη βάση (Οκτώβριος 2006 - Σεπτέμβριος 2007) που διαμορφώθηκαν στα 1.176,6 εκατ. ευρώ (+8%), ενώ τα προσαρμοσμένα EBITDA ήταν στα 441 εκατ. ευρώ (+37,5%). Η πελατειακή βάση της Wind έφθασε στο τέλος Σεπτεμβρίου στα 4,444 εκατ. πελάτες, παρουσιάζοντας αύξηση 19% σε σχέση με το γ τριμήνου του 2006. Σημειωτέον πως οι καθαρές νέες συνδέσεις κατά το γ τρίμηνο του 2007 ανήλθαν σε 60.000, όταν το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2006 ήταν στις 207.000. Αιτία για τη σημαντική αυτή διαφορά ήταν η νέα πολιτική αποσυνδέσεων για τους χρήστες πακέτων καρτοκινητής Q card, που είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει μία σημαντική εκκαθάριση της πελατειακής βάσης. Το μεικτό μέσο μηνιαίο έσοδο ανά πελάτη (ARPU) διαμορφώθηκε στα 23,1 ευρώ (όταν πριν από ένα χρόνο ήταν στο 26,5 ευρώ), από την άλλη πλευρά, όμως, υπήρξε αύξηση στο ARPU των συνδρομητών συμβολαίου, που ανήλθε στα 56,2 ευρώ από 55 ευρώ. Μειωμένο ήταν το ARPU της καρτοκινητής (10,6 ευρώ έναντι 13,7 ευρώ), που αποδίδεται στις προσφορές που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η αύξηση της πελατειακής βάσης της καρτοκινητής ήταν και ο λόγος που υπήρξε μείωση του μεικτού ARPU. Κίνηση Ταυτόχρονα, υπήρξε αύξηση της κίνησης, με την εξερχόμενη να αυξάνεται κατά 21% στο γ τρίμηνο του 2007, στα 1.133,9 εκατ. λεπτά. Αύξηση 32% υπήρξε και στα έσοδα από υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας (π.χ. Wind Plus), που έφθασαν στα 16,1 εκατ. ευρώ, με τους χρήστες να ξεπερνούν κατά μέσο όρο τις 450.000 σε μηνιαία βάση. Όσον αφορά στην Tellas, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης αναφέρθηκε ότι η διαδικασία ολοκλήρωσης της εξαγοράς προχωρά, ενώ θα επιδιωχθεί να υπάρξουν συνέργιες τόσο σε εμπορικό επίπεδο όσο και αναφορικά με τις υποδομές. http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=4668&subid=2&pubid=347442 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Eμένα πάντως δεν το'χει κάνει ποτέ. Μήπως φταίει κάποια ρύθμιση στα ΝΟΚΙΑ κινητά? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 πολυ καλυτερα τα περιμενα τα αποτελέσματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 πολυ καλυτερα τα περιμενα τα αποτελέσματα.... Στο διάστημα Ιουλίου - Σεπτεμβρίου της φετινής χρονιάς, η Wind είχε έσοδα ύψους 321,6 εκατ. ευρώ (+8,1% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2006), ενώ τα προσαρμοσμένα κέρδη μετά φόρων, τόκων και αποσβέσεων (adjusted EBITDA) διαμορφώθηκαν στα 146,3 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 45,5%. Ταυτόχρονα, υπήρξε αύξηση της κίνησης, με την εξερχόμενη να αυξάνεται κατά 21% στο γ τρίμηνο του 2007, στα 1.133,9 εκατ. λεπτά. Αύξηση 32% υπήρξε και στα έσοδα από υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας (π.χ. Wind Plus), που έφθασαν στα 16,1 εκατ. ευρώ, με τους χρήστες να ξεπερνούν κατά μέσο όρο τις 450.000 σε μηνιαία βάση.Σημειωτέον πως οι ΚΑΘΑΡΕΣ νέες συνδέσεις κατά το γ τρίμηνο του 2007 ανήλθαν σε 60.000,ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕΙΟΝ ΤΙΣ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ η νέα πολιτική αποσυνδέσεων για τους χρήστες πακέτων καρτοκινητής Q card, που ως αποτέλεσμα να υπάρξει μία σημαντική εκκαθάριση της πελατειακής βάσης.ΑΡΑ αν ανεφερει μονο τις νεες συνδεσεις οπως η COSMOTE http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189542 θα ειναι πολυ υψηλοτερα απο 60000.Εγω τα βλεπω πολυ καλα τα αποτελεσματα........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Στοιχεία συνδρομητικής βάσης δεν έχουμε; γιατί; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Στοιχεία συνδρομητικής βάσης δεν έχουμε; γιατί; Η πελατειακή βάση της Wind έφθασε στο τέλος Σεπτεμβρίου στα 4,444 εκατ. πελάτες, παρουσιάζοντας αύξηση 19% σε σχέση με το γ τριμήνου του 2006. Σημειωτέον πως οι καθαρές νέες συνδέσεις κατά το γ τρίμηνο του 2007 ανήλθαν σε 60.000, όταν το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2006 ήταν στις 207.000. Αιτία για τη σημαντική αυτή διαφορά ήταν η νέα πολιτική αποσυνδέσεων για τους χρήστες πακέτων καρτοκινητής Q card, που είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει μία σημαντική εκκαθάριση της πελατειακής βάσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Στο διάστημα Ιουλίου - Σεπτεμβρίου της φετινής χρονιάς, η Wind είχε έσοδα ύψους 321,6 εκατ. ευρώ (+8,1% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2006), ενώ τα προσαρμοσμένα κέρδη μετά φόρων, τόκων και αποσβέσεων (adjusted EBITDA) διαμορφώθηκαν στα 146,3 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 45,5%. Ταυτόχρονα, υπήρξε αύξηση της κίνησης, με την εξερχόμενη να αυξάνεται κατά 21% στο γ τρίμηνο του 2007, στα 1.133,9 εκατ. λεπτά. Αύξηση 32% υπήρξε και στα έσοδα από υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας (π.χ. Wind Plus), που έφθασαν στα 16,1 εκατ. ευρώ, με τους χρήστες να ξεπερνούν κατά μέσο όρο τις 450.000 σε μηνιαία βάση.Σημειωτέον πως οι ΚΑΘΑΡΕΣ νέες συνδέσεις κατά το γ τρίμηνο του 2007 ανήλθαν σε 60.000,ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕΙΟΝ ΤΙΣ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ η νέα πολιτική αποσυνδέσεων για τους χρήστες πακέτων καρτοκινητής Q card, που ως αποτέλεσμα να υπάρξει μία σημαντική εκκαθάριση της πελατειακής βάσης.ΑΡΑ αν ανεφερει μονο τις νεες συνδεσεις οπως η COSMOTE http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189542 θα ειναι πολυ υψηλοτερα απο 60000.Εγω τα βλεπω πολυ καλα τα αποτελεσματα........... θα σε απογοητευσω αλλα και η cosmote ανακοινωσε νεες συνδεσεις μειον αποσυνδεσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 E λογικο ειναι για την κοσμοτε. Ειναι τα καταστηματα Γερμανου επι το εργο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ μικρά τα νούμερα νέων συνδέσεων Wind! Βέβαια ήταν αναμενόμενο για το καλοκαίρι όταν η Vodafone έπαιζε μόνη με σταθερή (για το σπίτι) κλπ...Αυτό που δεν είναι λογικό είναι η μικρή αύξηση συνδρομητών και στη Βονταφον,αλλά μεγάλη άνοδο για Κοσμοτέ!!!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Γερμανος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Δηλαδή σύνολο νέων συνδέσεων πλην τις αποσυνδέσεις είχε 60000? Και ARPU 23,1 euro? Δηλαδή τα αποτελέσματα της Vodafone (109000 νέες συνδέσεις -αποσυνδέσεις, 26,6 euro ARPU) τα οποία σπεύσατε οι περισσότεροι να σχολιάσετε αρνητικά ήταν καλύτερα? Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Πως ρε π@#$τη μου η Cosmote που δεν παρουσίασε τίποτα το αξιόλογο το καλοκαίρι είχε τόσες νέες συνδέσεις? Και μη μου πείτε για το Γερμανό. δεν δικαιολογεί τα νούμερα αυτά... Από ότι φαίνεται η Cosmote λόγω κάλυψης και ΟΤΕ, και δευτερευόντως Γερμανού έχει τη μερίδα του λέοντος στις αποσυνδέσεις-φορητότητες από άλλες εταιρείες. Και κυρίως από τη Vodafone η οποία ακολουθεί παρόμοια εμπορική πολιτική αλλά υστερεί σε κάλυψη στην επαρχία... O κόσμος που δεν το ψάχνει πολύ εμπιστεύεται τη Cosmote. Εξάλλου φάνηκε πως και Vodafone και Wind είχαν υψηλούς δείκτες churn... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Γερμανος.... εννοειται. Πηγαινε σε καταστημα να παρεις αξεσουαρ (χωρις να ξερεις οτι ειναι cosmote) και θα στα κανουν τσουρεκια να κανεις φορητοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Δηλαδή σύνολο νέων συνδέσεων πλην τις αποσυνδέσεις είχε 60000? Και ARPU 23,1 euro? Δηλαδή τα αποτελέσματα της Vodafone (109000 νέες συνδέσεις -αποσυνδέσεις, 26,6 euro ARPU) τα οποία σπεύσατε οι περισσότεροι να σχολιάσετε αρνητικά ήταν καλύτερα? Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Πως ρε π@#$τη μου η Cosmote που δεν παρουσίασε τίποτα το αξιόλογο το καλοκαίρι είχε τόσες νέες συνδέσεις? Και μη μου πείτε για το Γερμανό. δεν δικαιολογεί τα νούμερα αυτά... Από ότι φαίνεται η Cosmote λόγω κάλυψης και ΟΤΕ, και δευτερευόντως Γερμανού έχει τη μερίδα του λέοντος στις αποσυνδέσεις-φορητότητες από άλλες εταιρείες. Και κυρίως από τη Vodafone η οποία ακολουθεί παρόμοια εμπορική πολιτική αλλά υστερεί σε κάλυψη στην επαρχία... O κόσμος που δεν το ψάχνει πολύ εμπιστεύεται τη Cosmote. Εξάλλου φάνηκε πως και Vodafone και Wind είχαν υψηλούς δείκτες churn... Εδω ειναι μπροστα η wind /Στο διάστημα Ιουλίου - Σεπτεμβρίου της φετινής χρονιάς, η Wind είχε έσοδα ύψους 321,6 εκατ. ευρώ (+8,1% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2006), ενώ τα προσαρμοσμένα κέρδη μετά φόρων, τόκων και αποσβέσεων (adjusted EBITDA) διαμορφώθηκαν στα 146,3 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 45,5%Ταυτόχρονα, υπήρξε αύξηση της κίνησης, με την εξερχόμενη να αυξάνεται κατά 21% στο γ τρίμηνο του 2007, στα 1.133,9 εκατ. λεπτά. Αύξηση 32% υπήρξε και στα έσοδα από υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας (π.χ. Wind Plus), που έφθασαν στα 16,1 εκατ. ευρώ, με τους χρήστες να ξεπερνούν κατά μέσο όρο τις 450.000 σε μηνιαία βάση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Koιτα, για να εχει αυξηση των εσοδων της, παρολο που εχει κανει μειωσεις τιμων, και εχουν μειωθει και τα τελη τερματισμου, σημαινει πως πηρε αρκετους νεους πελατες. Δηλαδη εαν μαθουμε πχ οτι οι πελατες Qcard που διαγραφηκανω λογω της αλλαγης, ηταν πχ 100.000 ? Γιατι δεν γινεται απο ενα τριμηνο που η Qcard εκανε απο μονη της 133.000 νεες συνδεσεις, να πεφτει ξαφνικα το ΣΥΝΟΛΟ στις 60.000! το Qcard μια χαρα συνεχιζει την παραδοση της φτηνης καρτοκινητης... Σιγουρα ο αριθμος Qcard που διαγραφηκε ηταν σχετικα μεγαλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts