Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμενα παντως ηρθαν δυο Ν95 απο την Wind, και τα δυο γραφουν γερμανικα πανω στο κουτι, επισης στην ετικεττα πανω στο κουτι γραφει

Germany CV

DEEP - PLUM

made in finland

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αφου εχουμε 3g και το ακομα καλυτερο hsdpa, τι να το κανουμε το edge?

Τότε που είχε ανακοινωθεί ότι θα δώσει edge η tim δεν υπήρχε "Δέσμευση Τιμής". Κρίμα.

ακομα το προβλημα παραμενει πηρα το 1260 και μου ειπαν οτι φταιει ο τηλεφωνητης τον εβγαλα αλλα τιποτα τι να κανω?

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω!

όταν κάνω τις ρυθμίσεις από την σελίδα της wind για όλες τις υπηρεσίες , με ρωτάει πια συσκευή έχω, καλά έως εδώ..

όταν πάω να δω tv ΔΕΝ μου λέει πως η συσκευή μου ΔΕΝ μπορεί να μου παρέχει αυτή την υπηρεσία και απλά μου δίνει "Link" για να συνεχίσω....μετά μου λέει σφάλμα σύνδεσης ....και στον λογαριασμό έχω χρεωθεί 1,00€.....;)

ΝΟΚΙΑ 6270 wind Flexy....

:worry:

http://www.windplus.gr/default.asp?siteID=2&pageid=5&tablepageid=5&langid=1

Δες το κι εσυ.....επελεξε το τηλεφωνο σου και σου λεει οτι ΔΕΝ το εχει σαν υπηρεσια.

Γιατι κανεις τοτε δοκιμες?

http://www.windplus.gr/default.asp?siteID=2&pageid=5&tablepageid=5&langid=1

Δες το κι εσυ.....επελεξε το τηλεφωνο σου και σου λεει οτι ΔΕΝ το εχει σαν υπηρεσια.

Γιατι κανεις τοτε δοκιμες?

apla rotisa.....:(

to ksero pos ekana patata :O

:worry:

Επειδή η Wind πάνω απ'όλα παίρνει πολύ περισσότερα έκοψε και την επιλογή <<Σχόλιο>> στο send this page.

Αφου εχουμε 3g και το ακομα καλυτερο hsdpa, τι να το κανουμε το edge?

Αν το iphone έρθει ελεύθερα στην Ελλάδα (όχι αποκλειστικά από τη Vodafone όπως φημολογείται) και υπάρξει κάποια νέα έκδοση με 3G, τότε το EDGE θα είναι όντως χρήσιμο...

Αν το iphone έρθει ελεύθερα στην Ελλάδα (όχι αποκλειστικά από τη Vodafone όπως φημολογείται) και υπάρξει κάποια νέα έκδοση με 3G, τότε το EDGE θα είναι όντως χρήσιμο...

Sorry αλλά δεν έπιασα τον συλλογισμό σου... Άντε και Vodafone να είναι, τι μας νοιάζει; Δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το EDGE (λέμε τώρα αν το είχαμε);

Πολύ υποθετική συζήτηση κάνουμε όμως...

Sorry αλλά δεν έπιασα τον συλλογισμό σου... Άντε και Vodafone να είναι, τι μας νοιάζει; Δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το EDGE (λέμε τώρα αν το είχαμε);

Πολύ υποθετική συζήτηση κάνουμε όμως...

Aν το iphone έρθει στην έκδοση που κυκλοφορεί τώρα στις Η.Π.Α δεν θα έχει 3G και τότε θα ήταν πολύ χρήσιμο το EDGE. Επίσης στην Αμερική που κυκλοφορεί αποκλειστικά από την ΑΤ&Τ είναι κλειδωμένο και δεν δέχεται άλλη sim. Αν κυκλοφορήσει αποκλειστικά από Vf, μπορεί να γίνει κάτι παρόμοιο...

Δεν νομιζω πως μια και μονο συσκευη μπορει να αναγκασει ολοκληρη εταιρια να αναπτυξει μια υποδεεστερη στην ουσια τεχνολογια απο αυτην που εχει ηδη! ;)

Δεν νομιζω πως μια και μονο συσκευη μπορει να αναγκασει ολοκληρη εταιρια να αναπτυξει μια υποδεεστερη στην ουσια τεχνολογια απο αυτην που εχει ηδη! ;)

Έλα μου ντε... τι μας νοιάζει το i-Phone; :blink:

Έλα μου ντε... τι μας νοιάζει το i-Phone; :blink:

Έτσι λέγανε και για τα ipods και είδατε τι έγινε... Τέλος πάντων, απλώς επειδή είμαι πορωμένος με ότι βγάζει η Apple (και δεν είμαι ο μόνος που περιμένω με ενθουσιασμό την έλευση της συσκευής) σκέφτηκα που θα ήταν χρήσιμο το EDGE. Εξάλλου δεν είναι τόσο δύσκολο να δοθεί. Anyway, αφήστε το, μια υπόθεση έκανα, μη βαράτε!:rolleyes:

Επίσης καλή είναι η τεχνολογία EDGE για να παρέχει η Wind την υπηρεσία Push To Talk πανελλαδικά.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το WIND Sharing μετριέται για τον υπολογισμό του τέλους κινητής που θα πληρώσει στο λογαριασμό του ο συνδρομητής που θα στείλει λεφτά σε κάποιο καρτοκινητό;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει τέτοια υπηρεσία στην Wind; και αν ναι πως μπορώ να την ενεργοποιήσω;

Δεν υπαρχει κρυφο sms.

απλα μπορεις να παρεις στο 11818 και να τους πεις να στειλουν ενα μηνυμα το οποιο θελεις. με την επωνυμια wind.

δεν ξερω αν σε καλυπτω

Επισης μια που θα παρεις πες τους σε ποιο νουμερο πρεπει να καλεσουμε για την υπηρεσια αυτη. :)

Never Give Up:!:

Join friend!

bill....αδιαβαστος!!!

http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=94&langID=1

Υπηρεσία Προσωπικής Γραμματέως

Αποστολή γραπτού μηνύματος σε κινητό ελληνικού δικτύου

* 1262 από κινητό (με χρέωση)

* 693 5601262 από σταθερό (με χρέωση)

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked