killing_you2 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Wirelessly posted (NokiaN73-1/3.0638.0.0.30 Series60/3.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) kalimera se olous sas.tha ithela na rwtisw gia to gprs tis TIM gia to an uparxei tropos mesw TIM Plus na katevasw arxeia megalitera apo 1mb;me allagi tou proxy isws; Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Sidera πες μας αν μπορείς την "Διευθ. Διακ. μεσολαβισης" και τον "αρ. θύρας διακ. μεσ." σ'εμας είναι 192.168.200.10 και 9410 αντίστοιχα... ελπίζω να ξέρεις που θα βρεις τους αριθμούς ;) Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Δεν υπάρχουν άλλοι αριθμοί proxy. Μόνο εάν χρισιμοποιείσεις το προφίλ ΤΙΜ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...Αλλά απο εκεί σε ποιάνουν τον κ%%ο :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 και στην Cosmote αυτό γίνεται συνέχεια... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 ΘΥΡΑ 9201 ,διακομ:192.168.200.10!ΤΥΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ:WAP και κατεβαζει απεριοριστα ΣΕ ΜΕΝΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos102 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Γεια! Από το πρωϊ το κινητο μου εχει βομβαρδιστει με μηνυματα ότι θα μου σταλούν νεες ρυθμισεις για mms και tim plus! Μου έχουν έρ8ει μμμμ....:confused: 5....6 μηνυματα με ρυθμίσεις?? ξερει κανεις τι παιζει? λογικα από στιγμη σε στιγμη θα λάβω κι αλλο....να το εγκαταστησω? (χρησιμοποιω opera με non stop και δεν θελω να μου ερθει καμια εκπληξη στον επόμενο λογαριασμό).... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Γεια! Από το πρωϊ το κινητο μου εχει βομβαρδιστει με μηνυματα ότι θα μου σταλούν νεες ρυθμισεις για mms και tim plus! Μου έχουν έρ8ει μμμμ....:confused: 5....6 μηνυματα με ρυθμίσεις?? ξερει κανεις τι παιζει? λογικα από στιγμη σε στιγμη θα λάβω κι αλλο....να το εγκαταστησω? (χρησιμοποιω opera με non stop και δεν θελω να μου ερθει καμια εκπληξη στον επόμενο λογαριασμό).... αν εχεις τις απαραιτητες ρυθμισεις,αγνοησε τα απλα. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Mallon kapoios sou kanei plaka mesw tou site ths tim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Και σε μένα ήρθε μία φορά πριν λίγες ημέρες! Λες να μου έκαναν και μένα πλάκα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 so oles tis etairies ipatxoun tetoia sms. apla ta agnooume Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Και εμένα μου ήρθε αυτό. Επίσης ενώ ανανέωσα το non-stop στις 2 Ιανουαρίου, στις 4 μου ήρθε μήνυμα ότι λήγει !!! Απλά το αγνόησα, μάλλον άργησε λίγες μέρες να έρθει !!! :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airkampos Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 o pateras mou exei voda a la carte kai thelei na to kanei TIM1.ti isxyei me ti foritotita,mporeite na me enimerwsete?kostos,xronos energopoiisis? eyxaristw!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigo Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 17 euro h forhtota, 10 meres energopoihsh (katasthma tim, plhroforhsh shmera) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 billako θα μου κανεις δωρο τη φορητοτητα αν ερθω απο εκει; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 billako θα μου κανεις δωρο τη φορητοτητα αν ερθω απο εκει; :rolleyes: ΝΑΙ ειπαμε :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsis Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Φίλε Sideras πιστευεις ότι υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα συσκευής (το συγκεκριμένο που χρησιμοποιείς)? Θα μπορούσες να μας κάνεις τη χάρη και να δοκιμάσεις την κάρτα σου σε άλλη συσκευή π.χ sonyericsson αλλά και άλλο νούμερο tim στην δικιά σου μπας και βγάλουμε συμπέρασμα? Παράθεση ΑΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Γιατί είναι θέμα αριθμού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Ξέρετε άμα η ΤΙΜ αναβαθμίσει την υπηρεσία όπως έκανε τελευταία η vodafone & COSMOTE?!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Και σε Q στέλνουν όλο μηνύματα για να κατεβάσεις από το beQ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Τι να πω....Δεν νομίζω να είναι θέμα αριθμού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minas6600 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Τι να πω....Δεν νομίζω να είναι θέμα αριθμού... Εγώ πάλι γιατι πιστέυω οτι ειναι θέμα αριθμου και μόνο?.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αγαπώ Σουηδία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Ειναι η συσκευη παιδια που παιζει ρολο.Και αλλος φιλος μου με το ιδιο κινητο κατεβαζει απεριοριστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minas6600 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Ειναι θεμα συσκευης πιστευω! Ρε φιλαρακι σιδερας μας κουρασες...Εισαι ο μονος που κατεβαζει απεριοριστα και δεν μας βοηθας..σου ζητησε κ το παιδι ποιο πανω να δοκιμασεις αλλη καρτα τιμ στο κινιτο σου και να δοκιμασεις την καρτα σου σε αλλη συσκευη με μνημη.Κανε κατι και φωτισε μας και μην λες απλα τι πιστευεις. Ευχαριστω Μηνας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αγαπώ Σουηδία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Ξέρετε άμα η ΤΙΜ αναβαθμίσει την υπηρεσία όπως έκανε τελευταία η vodafone & COSMOTE?!!! Εννοείς για την εμφάνιση του ονόματος αυτού που σε κάλεσε, από τον κατάλογο του κινητού και όχι απλά εμφάνιση του αριθμού του; Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APHS6105 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Δεν μου λετε, εγω που εχω το Ν70 γιατι δν μπορω να κατεβασω πανω απο 1MΒ? Γιατι απλα δν γινεται, το εχουν πολλοι φιλοι το προβλημα,η περιορισμο. Τωρα και εγω μπορω να κατεβασω αρχεια πανω απο 1ΜΒ ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ SΙΤΕ ΤΗΣ ΤΙΜ! Δηλαδη δν εχει περιορισμο μεσα στο site αυτο. Παράθεση Nokia N70 Symbian OS:8.1 CPU:ARM 220,8MHz RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts