nnik_1969 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Wi-Fi έχει; Έχει............ Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ναι το νέον είναι ιδανικό για κάτι τέτοιο.Αλλά οπου θέλουν οι περισσοτεροι.Εγώ απο Ρίο θα ξεκινησω οπότε οπου και να πάμε δεν έχω θέμα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Κλείσαμε για ΝΕΟΝ, Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 :) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Οκ στις 11.30 το πρωι Νέον Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Αν πάνε όλα καλά θα είμαι και εγώ εκεί θέλω να πιστεύω! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Πολυ ωραία, θα είμαι εκεί. Τύφλα να χουν οι εκθέσεις τύπου MWC και IFA μπροστά σε αυτή τη συνάντηση!! Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ρε μάγκες μεθαύριο έτσι; τι ρωτάω! Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ρε μάγκες μεθαύριο έτσι; τι ρωτάω! Μεθαύριο βέβαια. Για να με γνωρίσετε, θα έχω το spen στο αυτί, σαν μαστορατζα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 εγω αν και μενω αγρινιο και ειμαι και μικρος θα προσπαθησω να ερθω... (huawei y300 kai ztev967s στην κατοχη μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 εγω αν και μενω αγρινιο και ειμαι και μικρος θα προσπαθησω να ερθω... (huawei y300 kai ztev967s στην κατοχη μου) Και οι γύρω περιοχές ευπρόσδεκτες φίλε μου.Μακάρι να τα καταφέρεις. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 OK guys, Θα είμαι εκεί!!!!! Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 (edited) Και εγω παιδιά εκτος απροόπτου εκει θα είμαι. Τουμπανακι είμαι, καραφλα (που είναι βτις μόδας) και με το νοτελι στο χέρι. Τώρα μαζι με το ξυρισμένο κεφάλι ισως παει και να ραπαρω αλλα δεν είμαι καλός! Προφανώς και κάνω πλάκα για το Τουμπανακι:p Edited October 11, 2013 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JeisBlack Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Οπότε κλείσαμε στο neon Κυριακή έντεκα και μισή.. Πιστεύω ότι μόνο και μόνο κρατώντας τα oppo στα χέρια μου θα με αναγνωρίσετε.. ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Οπότε κλείσαμε στο neon Κυριακή έντεκα και μισή.. Πιστεύω ότι μόνο και μόνο κρατώντας τα oppo στα χέρια μου θα με αναγνωρίσετε.. ;-) Θα τρέξω και θα σου κανω smack down. Περιμένω να το δω:D Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JeisBlack Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Μήπως να λέγαμε και τα ονόματα μας μη ψαχνόμαστε με nicknames.. :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Πολυ ωραία, θα είμαι εκεί. Τύφλα να χουν οι εκθέσεις τύπου MWC και IFA μπροστά σε αυτή τη συνάντηση!! Μιλάμε για πολύ γκαντεμιά. Αρρώστησε συνάδελφος και μου κόβουν το ρεπό. Πείτε μου ότι 14:30 που τελειώνει η βάρδια μου θα είστε ακόμη εκεί. Εγώ θα περάσω πάντως. ΓΑ@@ την γκαντεμιά μου!! Περίμενα πως και πως για μία τέτοια συνάντηση. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Και εγώ είμαι λίγο μπουκωμένος με λαιμό και μύτη, ευτυχώς δεν έχω κάνει πυρετό. χθές ήμουν πολύ χάλια, σήμερα είμαι καλύτερα, αύριο πιστεύω να είμαι ποίο καλά. Πάντως θα έρθω και θα κάτσω όσο περισσότερο μπορώ. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Μιλάμε για πολύ γκαντεμιά. Αρρώστησε συνάδελφος και μου κόβουν το ρεπό. Πείτε μου ότι 14:30 που τελειώνει η βάρδια μου θα είστε ακόμη εκεί. Εγώ θα περάσω πάντως. ΓΑ@@ την γκαντεμιά μου!! Περίμενα πως και πως για μία τέτοια συνάντηση. Πράγματι γκαντεμιά φίλε μου. Καιρό έπρεπε να το είχαμε κανονίσει. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Εκεί θα είμαστε. Θα ξανακανονισουμε. Θοδωρής εγω για να ξέρετε! Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Καλό είναι να ξανακανονισουμε για να έρθουν κ παιδιά που δεν θα μπορέσουν αύριο.εγώ θα είμαι εξω απο το μαγαζί με λευκό scarabeo και το nexus 4 φυσικά!το ονομα μ είναι Δημήτρης! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JeisBlack Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Εγώ είμαι ο Ιάσονας με τα oppo θα περιμένω απέξω.. Αν δεν έχει έρθει κανένας μπορεί να κάτσω να πάρω καφέ και θα αφήσω πάνω στο τραπέζι τα κινητά.. :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 11:30 σστο νεον; για να το σιγουρέψω! 11 και τέταρτο θα είμαι εκεί. Ξυρισμένο κεφάλι φρέσκο. Θα με καταλάβετε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Μιλάμε για πολύ γκαντεμιά. Αρρώστησε συνάδελφος και μου κόβουν το ρεπό. Πείτε μου ότι 14:30 που τελειώνει η βάρδια μου θα είστε ακόμη εκεί. Εγώ θα περάσω πάντως. ΓΑ@@ την γκαντεμιά μου!! Περίμενα πως και πως για μία τέτοια συνάντηση. Ρε παιδιά μη φύγετε νωρίς να σας προλάβω. Καθυστερήστε το όσο μπορείτε. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Πιστεύω θα κάτσουμε αρκετή ωρίτσα. Θα έχουμε τόσα κινητά να δούμε. Αν έχουμε και κανέναν με iOS θα τσακωθούμε καλά :) Εγώ θα φτάσω λογικά στις 12:00. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Πιστεύω θα κάτσουμε αρκετή ωρίτσα. Θα έχουμε τόσα κινητά να δούμε. Αν έχουμε και κανέναν με iOS θα τσακωθούμε καλά :) Εγώ θα φτάσω λογικά στις 12:00. Εχω έναν φύλο που είναι φανατικός της Apple και του ios γενικά. Μάλιστα είναι και αυτός μέλος του myphone (το έμαθα τελευταία αφού του είπα για τη συνάντηση), αλλά τη γλίτωσε σήμερα λόγω συνάντησης στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Όταν βρισκόμαστε που και που για καφέ, "κονταροκτιπιόμαστε" για το android και το ios. Όποιος έρθει από Ρίο ή Ναύπακτο, αν θέλει ας κάνει μία στάση στο ξενοδοχείο Δελφίνι (reception), κερνάω καφέ. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts