tiger1050 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Το support tool ειναι ακομα χειροτερο.μια μου λεει υπαρχει αναβαθμιση μετα απο δεκα δευτερα μου γραφει οτι εχω την τελευταια.οτι να ναι.τους drivers που μου ζηταγε τους αναβαθμισα αλλα τπτ.ευχαριστω για την βοηθεια παντως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Αμα γινει η αναβαθμιση σε 4.4.2 χανεται ολο το στησιμο με users,εφαρμογες κτλ;Γιατι εκανα 2 μερες να το φτιαξω ετσι και θα ειναι λιγο ξενερωτο μολις το εφτιαξα να διαγραφτει. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Όχι. Δεν χάνεται τίποτα. Προχώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Τι εγινε ρε παιδια? Βγηκε η κιτκατ για το lg μας? Πατησα για ενημερωση αλλα μου λεει οτι ηδη χρησιμοποιω την τελευταια εκδοση! Τι γινεται; το εχω rootαρισμενο, πειραζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Τι εγινε ρε παιδια? Βγηκε η κιτκατ για το lg μας? Πατησα για ενημερωση αλλα μου λεει οτι ηδη χρησιμοποιω την τελευταια εκδοση! Τι γινεται; το εχω rootαρισμενο, πειραζει? Δεν εχει ερθει ΟΤΑ. Συνδεσε το στο pc.Το ρουτ απλα θα χαθει και θα το ξανακανεις.Υπαρχει στο xda ο τροπος Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Απελπισια να το πω;; Χαλια μαυρα να το πω;; Δεν ξερω.Πειτε κι εσεις.. "Γυρνα πισω η εστω τηλεφωνα" μου φαινεται θα αρχισουμε να τραγουδαμε στην 4.2 :lol: Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Το πρόβλημα πιο είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Ότι έχει χάσει τουλάχιστον 1 με 1.5 ώρα οθόνη. Απελπισια να το πω;; Χαλια μαυρα να το πω;; Δεν ξερω.Πειτε κι εσεις.. "Γυρνα πισω η εστω τηλεφωνα" μου φαινεται θα αρχισουμε να τραγουδαμε στην 4.2 :lol: Έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση? Έχεις κάνει μερικούς κύκλους? Υποτίθεται ότι η ΚΚ είναι καλύτερη στην μπαταρία. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Μην ξεχνάτε ότι χρειάζεται wipe σε τέτοιες περιπτώσεις. Άσχετο που δεν κάνουν οι συσκευές πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Με την αναβαθμιση,χανονται τα δεδομενα κ τα save των παιχνιδιων?Ειναι λιγο ταλαιπωρια να εχω φτασει στο 300 στο candy crash κ να πρεπει να το παιξω απ την αρχη:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Δεν ξέρω (νομίζω όχι) αλλά μπορείς να κάνεις root, backup, update, root, restore και unroot αν θες πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
buuren Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Παταω ενημερωση στο pc suite και λεει δεν υπαρχουν νεες ενημερωσεις!!! Ουτε στη συσκευη εχει ερθει ενημερωση. Φαινεται οτι εμενα δεν θα με αναβαθμισουν! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 (edited) Το πρόβλημα πιο είναι; Ότι έχει χάσει τουλάχιστον 1 με 1.5 ώρα οθόνη. Πολύ σωστα φιλέ Χρηστο! Περιμένω μήπως στρώσει γιατί είναι η δεύτερη φορτιση με την κιτ κατ.Τι εννοεις καθαρη εγκατάσταση; Wipe πως να κάνω Νίκο αφού την πέρασα με τον επίσημο τροπο και όχι απο recovery Edited April 6, 2014 by sounik Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Μπορείς από τις ρυθμίσεις κανονικά. Η επαναφορά είναι σε 1 από τα 3 παρακάτω μέρη συνήθως Backup & restore Security Storage Δεν ξέρω αν θα βγάλει επιλογή μετά βέβαια για να διαλέξεις αν θέλεις να διαγραφούν και τα αρχεία στην sd, οπότε δες πριν πατήσεις οκ τι γράφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Οκ κατάλαβα αλλά δεν το κάνω!:lol: Θα περάσω καμια cm αν δω οτι δεν στρώνει αφού όπως είδα και στο κινητό είναι πολύ καλη. Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Λογικα φταει οτι δεν εστρωσε ακομα και κατα καποιο ποσοστο οτι δεν εγινε wipe. Παντα σε αναβαθμισεις/αλλαγες ρομ βλεπεις την μπαταρια να τα χανει λιγο μεχρι να κανει 1 2 κυκλους. Εκτος αν ειναι πολυ μικρα bugfixes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Εσυ την εκανες την αναβαθμιση;; Λες να κανω δηλαδη επαναφορα και μετα restore backup με το εργαλειο της LG; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Μπα το εχω στο χωριο το ταμπλετ. Απο βδομαδα που θα επιστρεψω θα δω reviews και θα προχωρησω αν αξιζει γιατι βαριεμαι να το στηνω παλι :p Καλυτερα να περιμενεις λιγο να δεις πως θα φερθει η μπαταρια σε λιγες μερες. Μην κανεις wipe τσαμπα αν δεν εχεις αλλο θεμα και στρωσει και αυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bernard Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 (edited) Καλησπέρα συγγνώμη για το off topic μια και η αναβάθμιση προέχει αλλά ως νέος κάτοχος της απίστευτης αυτής συσκευής θα ήθελα να ρωτήσω μια και το πήρα" ξεβράκωτο", ποιες θήκες προτείνονται χωρίς να χάσει την αισθητική του, δηλαδή κάποια διακριτική αλλά και να παρέχει την στοιχειώδη ασφάλεια σε τυχόν πέσιμο, όπως και επίσης και βάση στήριξης με κλίσεις γιατί δεν γίνεται να το κρατάμε πάντα, πχ. μου αρέσει να τρώω και να διαβάζω τα email μου η ειδήσεις .Εχω ψάξει αρκετά στα sites αλλά ειδικά οι θήκες τύπου πορτοφόλι η filofax δεν μου αρέσουν καθόλου.thank you v500 lovers Edited April 6, 2014 by bernard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 μετα την αναβαθμιση σε 4.4 εχω θεμα με την microsd.δυο φορες σε δυο μερες μου αποσυνδεσε την καρτα μονο του. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Καλησπέρα συγγνώμη για το off topic μια και η αναβάθμιση προέχει αλλά ως νέος κάτοχος της απίστευτης αυτής συσκευής θα ήθελα να ρωτήσω μια και το πήρα" ξεβράκωτο", ποιες θήκες προτείνονται χωρίς να χάσει την αισθητική του, δηλαδή κάποια διακριτική αλλά και να παρέχει την στοιχειώδη ασφάλεια σε τυχόν πέσιμο, όπως και επίσης και βάση στήριξης με κλίσεις γιατί δεν γίνεται να το κρατάμε πάντα, πχ. μου αρέσει να τρώω και να διαβάζω τα email μου η ειδήσεις .Εχω ψάξει αρκετά στα sites αλλά ειδικά οι θήκες τύπου πορτοφόλι η filofax δεν μου αρέσουν καθόλου.thank you v500 lovers https://www.skroutz.gr/s/4283871/LG-VOIA-Single-Stage-Cover-V500-G-8-3.html Αυτη εδω ειναι μια πολυ ωραια θηκη αν και λιγο ακριβουτσικη αλλα πιστευω εχει αυτα που θελεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Πολύ σωστα φιλέ Χρηστο! Περιμένω μήπως στρώσει γιατί είναι η δεύτερη φορτιση με την κιτ κατ.Τι εννοεις καθαρη εγκατάσταση; Wipe πως να κάνω Νίκο αφού την πέρασα με τον επίσημο τροπο και όχι απο recovery Τα είπες με τον Νίκο. :) Καθαρή εγκατάσταση, αναγκαία για μένα ειδικά μετά από major αναβαθμιση, είναι το factory reset πριν και μετα. Και εννοείται οι εφαρμογές καθαρή εγκατάσταση, όχι restore. Ξέρω ότι είναι ιστορία το ξαναστησιμο αλλά μετά δεν αντιμετωπίζεις "χαζομαρες". ;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mscmichael Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 μετα την αναβαθμιση σε 4.4 εχω θεμα με την microsd.δυο φορες σε δυο μερες μου αποσυνδεσε την καρτα μονο του. Έκανα εχθές την αναβάθμιση. Από τότε του έβαλα επάνω 2 διαφορετικές κάρτες SD (μια Turbo- X 16GB και μια SanDisk 32 GB) και τις βλέπει χωρίς προβλήματα. Την SanDisk μάλιστα την διαμόρφωσα σε Ex-Fat, της πέρασα μια ταινία mkv 7GB την οποία παιζει κανονικότατα. Παράθεση RedMi Note 8:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 μετα την αναβαθμιση σε 4.4 εχω θεμα με την microsd.δυο φορες σε δυο μερες μου αποσυνδεσε την καρτα μονο του. Τι κάρτα εχεις? Πριν δηλαδή δεν είχες προβλημα; Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 transcent 32gb class10.Δεν ειχα προβλημα ουτε μια φορα πριν. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το θεμα ειναι οτι την βλεπει κανονικα.Απλως 2 φορες μου γραφει οτι η καρτα αποσυνδεθηκε και βλεπει μονο την εσωτερικη.πρεπει να βγαλω και να ξαναβαλω την καρτα για να την δει. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts