Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια διευκρίνιση:

Όσοι λέτε «έκανα την αναβάθμιση και δεν έχω πρόβλημα με την εξωτερική κάρτα», εννοείτε δεν έχετε πρόβλημα να μην την αναγνωρίζει, έτσι; Όχι ότι γράφουν οι εφαρμογές σε αυτήν... Σωστά;

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια διευκρίνιση:

Όσοι λέτε «έκανα την αναβάθμιση και δεν έχω πρόβλημα με την εξωτερική κάρτα», εννοείτε δεν έχετε πρόβλημα να μην την αναγνωρίζει, έτσι; Όχι ότι γράφουν οι εφαρμογές σε αυτήν... Σωστά;

σωστά. την αναγνωρίζει μια χαρά. δεν έχω δοκιμάσει να εγκαταστήσω εφαρμογή στην micro sd και ούτε σκοπεύω. μου φτάνουν και περισσεύουν τα 11gb της εσωτερικής...

Σκέφτομαι να αγοάσω και γω το LG και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάνω κατευθείαν αναβάθμιση σε kitkat και μετά βάλω την SD θα την αναγνωρίσει ή θα έχω πρόβλημα οπότε να κάτσω στην 4.2. Έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να κάνω root,

Επίσης ο πιο ασφαλής τρόπος αναβάθμισης είναι μέσω του pc?

Ευχαριστώ

Για το πρωτο εξαρταται...Μπορει να σου βγαλει προβλημα αλλα μπορει επισης να ειναι και μια χαρα και για το δευτερο νομιζω ειναι το ιδιο πραγμα ειτε απο το ταμπλετ ειτε απο υπολογιστη.

να κάνω άλλη μία ερώτηση. έχω και το lg g2 και έχουν ίδιο φορτιστή με το pad. γνωρίζετε αν κάνει και για τα δύο? ή αν για παράδειγμα το ταμπλετάκι φορτίζει πιο γρήγορα με το δικό του. χαζή ερώτηση αλλά ας την κάνω:lol:

Τωρα στην κιτκατ δεν βρισκω το κουμπι gps που ειχε το φασολι. Αντ'αυτού βλεπω το τοποθεσιες που με μπλεκει λιγο με επιλογες της google. Τι παιζει? Εξυπηρετουσε το σκετο κουμπι gps. Δεν μπορουμε να το ξαναεχουμε?

να κάνω άλλη μία ερώτηση. έχω και το lg g2 και έχουν ίδιο φορτιστή με το pad. γνωρίζετε αν κάνει και για τα δύο? ή αν για παράδειγμα το ταμπλετάκι φορτίζει πιο γρήγορα με το δικό του. χαζή ερώτηση αλλά ας την κάνω:lol:

Ναι,.μια χαρα κανει. Απλα αν ειναι περισσοτερα mA θα φορτιζει πιο γρηγορα ή το αντίστοιχο σε λιγοτερα.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Αυτη η θηκη

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00HIFZZCS/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers

Βγαινει στα 21 ευρω με τα μεταφορικα. Εχει πολυ καλα σχολια και δουλευει το καπακι για το ανοιξε κλεισε του Tablet. Οσοι εχετε την voia αυτη σας φαινεται πιο ογκωδης? Ευχαριστω.

Φιλικά, Κατερίνα

Τα πρωτα δειγματα μπαταριας στην 4.4 ειναι ιδιαιτερα ενθαρρυντικα.37 ωρες αναμονη με 3.5 ωρες οθονη και ειναι στο 49%!Βλεπω να βγαζω εξι ωρες οθονη ενω συνηθως εβλεπα 5-5.30 ωρες.Φωτεινοτητα στο 45%.Θα το αφησω αυτην την βδομαδα να δω πως θα παει και την επομενη δοκιμαζω και το art.Το nexus το ειχα μονιμα art μεχρι να βαλω exposed(μας εφαγε η ασυμβατοτητα).

Εγω γυρισα σε 4.2.2 και ειμαι μια χαρα.και που την δοκιμασα την 4.4.2 δεν αλλαζουν και πολλα πραγματα,ουσιαστικα ειναι η 4.2.2. με αλλο

interface.Tωρα αν καποιοι ειδαν τοσο τρομερη διαφορα σε ταχυτητα και αποκριση τι να πω εγω δεν την ειδα.Μια απο τα ιδια ειναι 1 GB ram ελευθερα πριν 1 και τωρα,ασε που δεν τρεχει και εφαρμογες απο την sd.Τωρα αν ανοιγει της εφαρμογες ποιο γρηγορα κατα 0,0005% με πριν δεν θα τρελαθουμε κιολας.νταξ.

Ισως οταν φτασει στο σημειο του τελειου τοτε το κοιταμε ξανα.

Edited by jonakic
:cool:

Αυτη η θηκη

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00HIFZZCS/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers

Βγαινει στα 21 ευρω με τα μεταφορικα. Εχει πολυ καλα σχολια και δουλευει το καπακι για το ανοιξε κλεισε του Tablet. Οσοι εχετε την voia αυτη σας φαινεται πιο ογκωδης? Ευχαριστω.

Εγώ την έχω την συγκεκριμένη σε μαύρο χρώμα.

Είμαι πολύ ευχαριστημενος και από την ποιότητα και από την λειτουργία με το καπάκι που ενεργοποιεί και απενεργοποιει την οθόνη.

Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Κανουν και οι 2 και για τα 2 αλλα καλυτερα να μη χρησιμοποιεις του ταμπλετ στο g2 γιατι η μπαταρια θα φορτιζει πιο γρηγορα και μπορει να παθει τιποτα.Ενω ο φορτιστης του g2 απλα θα φορτιζει πιο αργα το ταμπλετ(που μπορει να ειναι καλυτερο και για την μπαταρια).

ποια ειναι τα πλεονεκτηματα του/της art εναντι dalvik;

Νομιζω πως στο davlik οταν πατας να ανοιξει η εφαρμογη κανει compile(ή κατι παρομοιο) εκεινη τη στιγμη και μετα ανοιγει, ενω με art κανει γενικα compile ολες τις εφαρμογες και τις αποθηκευει και ανοιγουν και τρεχουν λιγο πιο γρηγορα αλλα πιανουν περισσοτερο χωρο(οχι πολυ περισσοτερο ομως).Αν κανω λαθος διορθωστε με.:)

ποια ειναι τα πλεονεκτηματα του/της art εναντι dalvik;

http://www.greeceandroid.gr/dev/1114-dalvik-vs-art-test

Οσο το δουλευα στο nexus ενιωθα την συσκευη ενα κλικ πιο γρηγορη με καλυτερη αποκριση.Μπαταρια δεν ειδα διαφορες.Παντως αν και beta ηταν σταθεροτατο.Μονο καποιες εφορμογες δεν λειτουργουσαν λογω ασυμβατοτητας.Λογικα θα εχουν γινει update μετα απο τοσο καιρο.

Εγώ την έχω την συγκεκριμένη σε μαύρο χρώμα.

Είμαι πολύ ευχαριστημενος και από την ποιότητα και από την λειτουργία με το καπάκι που ενεργοποιεί και απενεργοποιει την οθόνη.

Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Σε ευχαριστώ πολύ. Θα δω πρώτα το είναι αυτή που θα μου στείλουν δώρο και θα την παραγγείλω αν είναι.

Φιλικά, Κατερίνα

Αυτη η θηκη

Την συγκεκριμενη την πηρα απο ebay 10 ευρω και μου φανηκε πολυ χοντροκομμενη σε σχεση με την voia.Δεν μου αρεσε καθολου

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

http://www.greeceandroid.gr/dev/1114-dalvik-vs-art-test

Οσο το δουλευα στο nexus ενιωθα την συσκευη ενα κλικ πιο γρηγορη με καλυτερη αποκριση.Μπαταρια δεν ειδα διαφορες.Παντως αν και beta ηταν σταθεροτατο.Μονο καποιες εφορμογες δεν λειτουργουσαν λογω ασυμβατοτητας.Λογικα θα εχουν γινει update μετα απο τοσο καιρο.

ευχαριστω πολυ φιλε. πρεπει να κανω κατι πρωτα πριν το γυρισω σε art;

Να πάρει. Καινούργια ταμπλέτα...

Παρατηρώ σε λευκό φόντο μια μπλε στρογγυλαδα πάνω αριστερά.

Μετά από λίγο εξαφανίζεται. Ότι να ναι.

Αύριο θα την πάω πίσω. Έλεος χτες την πήρα!

Θα ζητήσω φυσικά αντικατασταση και όχι επιδιόρθωση.

Το έχει πάθει κανένας άλλος;

Εγω γυρισα σε 4.2.2 και ειμαι μια χαρα.και που την δοκιμασα την 4.4.2 δεν αλλαζουν και πολλα πραγματα,ουσιαστικα ειναι η 4.2.2. με αλλο

interface.Tωρα αν καποιοι ειδαν τοσο τρομερη διαφορα σε ταχυτητα και αποκριση τι να πω εγω δεν την ειδα.Μια απο τα ιδια ειναι 1 GB ram ελευθερα πριν 1 και τωρα,ασε που δεν τρεχει και εφαρμογες απο την sd.Τωρα αν ανοιγει της εφαρμογες ποιο γρηγορα κατα 0,0005% με πριν δεν θα τρελαθουμε κιολας.νταξ.

Ισως οταν φτασει στο σημειο του τελειου τοτε το κοιταμε ξανα.

Έχω και εγώ θέμα με την κάρτα sd. Με διαγραφή δεν λύθηκε το θέμα. Μάλλον πρέπει να γυρίσω σε 4.2.2.

Μπορείς να μου πεις πως γύρισες στην 4.2.2; Δοκίμασα από την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (αλλά και με συνδυασμό

πλήκτρων) και πάλι έχει την 4.4.2

Τωρα στην κιτκατ δεν βρισκω το κουμπι gps που ειχε το φασολι. Αντ'αυτού βλεπω το τοποθεσιες που με μπλεκει λιγο με επιλογες της google. Τι παιζει? Εξυπηρετουσε το σκετο κουμπι gps. Δεν μπορουμε να το ξαναεχουμε?

Μηπως με κανενα προγραμμα μπορουμε να προσθεσουμε κανενα κουμπι η γραφικο στοιχειο(gps);

Εγώ φορτίζω με τον ίδιο φορτιστή το g pad και το G2. Ο φορτιστής είναι ακριβώς ο ίδιος και στις δύο συσκευές.

Ειμαι ο μονος που μου φαινεται η 4.4 πιο laggy απο την 4.2;

Αν ναι πρεπει να κανω factory reset και βαριεμαι!!

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Ειμαι ο μονος που μου φαινεται η 4.4 πιο laggy απο την 4.2;

Αν ναι πρεπει να κανω factory reset και βαριεμαι!!

Ναι, πρεπει να κανεις reset. Μονο πιο laggy δεν ειναι!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

ευχαριστω πολυ φιλε. πρεπει να κανω κατι πρωτα πριν το γυρισω σε art;

Οχι απλα στις επιλογες προγραμματιστη ,πας στην επιλογη χρονου εκτελεσης και επιλεγεις art.Θα κανει reboot μονο του.Θα αργησει λιγο να ξεκινησει,μην αγχωθεις.

Οχι απλα στις επιλογες προγραμματιστη ,πας στην επιλογη χρονου εκτελεσης και επιλεγεις art.Θα κανει reboot μονο του.Θα αργησει λιγο να ξεκινησει,μην αγχωθεις.

να σε καλα. θα το κανω