sounik Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Σιγα την αυτονομια μωρε :p :D Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1234567 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 καλησπέρα παιδία, υποψήφιος αγοραστής, :) είμαι ανάμεσα σε GPAD και nexus7. μια ερώτηση, έχει κάποιος το nova go,παίζει κανονικά? κανονικοτατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 κανονικοτατα ευχαριστώ :) 4,4 θα πάρει το ταμπλετάκι, είναι επισήμο? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1234567 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 βρε παιδια το δικο μου g pad κανει περιστροφη μονο 180 μοιρες στο novago και σε παιχνιδια του μπιτσιρικα μου. δεν κανει 360 μοιρες το τερατακι αυτο? αγορασα μια γνησια θηκη και εβαλα να δω novago και η θηκη καθετε καλα αλλα η εικονα ειναι αναποδα.προσπαθησα να την γυρισω αλλα τιποτα. τι κανουμε τωρα? υπαρχει τροπος να γυρισει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 καλησπέρα παιδία, υποψήφιος αγοραστής, :) είμαι ανάμεσα σε GPAD και nexus7. μια ερώτηση, έχει κάποιος το nova go,παίζει κανονικά? Μετά το τελευταίο update παίζει επιτέλους. βρε παιδια το δικο μου g pad κανει περιστροφη μονο 180 μοιρες στο novago και σε παιχνιδια του μπιτσιρικα μου. δεν κανει 360 μοιρες το τερατακι αυτο? αγορασα μια γνησια θηκη και εβαλα να δω novago και η θηκη καθετε καλα αλλα η εικονα ειναι αναποδα.προσπαθησα να την γυρισω αλλα τιποτα. τι κανουμε τωρα? υπαρχει τροπος να γυρισει ? Είναι ένα θέμα αυτό. Να έχεις θήκη που μπορεί να σταθεί και να μην μπορείς να το εκμεταλλευτείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1234567 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Μετά το τελευταίο update παίζει επιτέλους. Είναι ένα θέμα αυτό. Να έχεις θήκη που μπορεί να σταθεί και να μην μπορείς να το εκμεταλλευτείς. τελικα δεν γινετε τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Η περιστροφή 360 υποστηρίζεται κανονικά από το τερατάκι. ... κάποιες εφαρμογές έχουν ιδιοτροπία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Ακριβώς. Είναι καθαρά θέμα εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsihiro Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 360 μοίρες είναι μια πλήρης περιστροφή. 180 εννοείτε μάλλον. Το ίδιο θέμα έχει και το Xbmc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1234567 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Για δοκίμασε αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.fameit.rotate Δεν το έχω δοκιμάσει σε gpad αλλά σε μια κινεζική που το είχα δουλεύει κανονικά. φιλε μου εισαι super .σε ευχαριστω .ΓΙΝΕΤΕ. ουφ σωθηκε η τσεπη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Σήμερα μου ήρθε και προσωπικά μου αρέσει αρκετά!! [ATTACH]42087[/ATTACH][ATTACH]42088[/ATTACH][ATTACH]42089[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Θυμίζει κάτι μεταξύ ζαρτιέρας και στρίνγκ. Έξω από πλάκα. ..φαίνεται ωραίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Μια απορία... Τι αρίθμηση φέρουν οι νέες παρτίδες LG G Pad; Μου είπαν ότι το S/N των νέων συσκευών ξεκινά από τον αριθμό 4, αλλά είπα να ρωτήσω κ εδώ. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Εγώ ψωνισα από Κίνα, 10€, πολύ καλό, το Μονό μειονέκτημα στο κάθετα δουλευη Μονό η πρώτη σκαλα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsd87 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Εγώ ψωνισα από Κίνα, 10€, πολύ καλό, το Μονό μειονέκτημα στο κάθετα δουλευη Μονό η πρώτη σκαλα:) Μπορείς να δώσεις link? Είναι δερμάτινη? Επίσης η πρώτη φόρτιση πόση ώρα πρέπει να είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Φοριζουμε τις συσκευες μεχρι να φορτισουν η οσο θελουμε. Δεν αφηνουμε την μπαταρια να πεφτει σε χαμηλα επιπεδα χωρις λογο. Τιποτε αλλο. Ουτε 8ωρα ουτε ενσημα ουτε βαλε-βγαλε-βαλε-βγαλε το φορτιστη 5 φορες για να ανοιξει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Μπορείς να δώσεις link? Είναι δερμάτινη? Επίσης η πρώτη φόρτιση πόση ώρα πρέπει να είναι? http://www.caseswill.com/cowboy-pattern-360-degree-rotating-luxury-leather-case-for-lg-gpad-8-3-cover-black_p9818.html Εδω εισαι, ναι ειναι δερματινη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Παιδια τις τελευταιες 2 μερες μου πεταει μηνυμα για virus .... τι να κανω? Υπαρχει καποι αναλογο κ αξιολογο προγραμμα antivirus?? Μήπως είναι διαφημίσεις και όχι μηνύματα του λειτουργικου? Μην τσιμπας! Μέχρι στιγμής και εφόσον δεν έχεις ρουτάρει, απλά δεν κινδυνευεις. Μην ανησυχείς! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 http://www.caseswill.com/cowboy-pattern-360-degree-rotating-luxury-leather-case-for-lg-gpad-8-3-cover-black_p9818.html Εδω εισαι, ναι ειναι δερματινη. Γνήσιο δέρμα ή δερματίνη? Πολύ καλή τιμή αν είναι δέρμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) Δυσκολα μου βαζεις:nuke: Νομιζω δερματινη:help:Σημερα ολλα ειναι φτιαγμενα ψευτικα Edited March 8, 2014 by Alexandros2666 λαθη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimoss Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) Γεια σας Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτό το "μηχανάκι" αλλά έχοντας διαβάσει αρκετά στο φόρουμ αυτό και σε άλλα όλοι μιλάνε για ένα πρόβλημα με τη μπλε γραμμή που εμφανίζεται κυρίως μετά από υπερθέρμανση και στο bleeding στις άκρες. Η ερώτηση είναι: Έχει κυκλοφορήσει νέα παρτίδα που διορθώνει τα προβλήματα ή άμα σου κάτσει σου κατσε? Επίσης σκέφτομαι να το αγοράσω από το MediaMarkt που το δίνουν μαζί με θήκη. Αξίζει η θήκη τους ή είναι μαρκετίστικη μούφα? Αν είναι η VOIA, είναι οκ? Λίγο καιρό πριν είχα το Nexus 10 αλλά μου το κλέψανε και δεν υπάρχει πλέον στην τιμή προσφορά που το είχα αγοράσει στο Πλαίσιο με 32Gb :( Ήταν κορυφή!! Ευχαριστώ Edited March 9, 2014 by dimoss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Φιλε μου το ταμπλετ ειναι τελειο για τα λεφτα του και ακομα περισσοτερο. Μην ασχολησε αν θα σου τυχει προβλημα η οχι. Αγορασε το απο καπου με doa και τελειωσε η φασαρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimoss Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) Φιλε μου το ταμπλετ ειναι τελειο για τα λεφτα του και ακομα περισσοτερο. Μην ασχολησε αν θα σου τυχει προβλημα η οχι. Αγορασε το απο καπου με doa και τελειωσε η φασαρια. Ευχαριστώ. Είχα κάποιες αγορασμένες εφαρμογές στο Nexus 10 από google play. Θα εμφανιστούν αυτόματα στο G pad όταν δημιουργήσω το προφίλ με το email μου? Μπορεί η ερώτηση να είναι άσχετη αλλά και γω δεν είμαι πολύ σχετικός..:rolleyes: Μια από αυτές τις εφαρμογές ήταν η https://play.google.com/store/apps/details?id=com.homeysoft.nexususb.importer με τη οποία μπορούσα και έπαιζα ταινίες από το stick με τη χρήση OTG. Μπορεί να γίνει αυτό στο G Pad ή πρέπει να αγοράσω σώνει και καλά μια κάρτα mSD για να φορτώνω τις ταινίες εκεί? Sorry που ρωτάω πολλά αλλά είχα βολευτεί με το Nexus 10 και τώρα νιώθω ότι θα έχω πρόβλημα και δεν θέλω να πάω στο Nexus 7 γιατί η οθόνη είναι μικτή και δεν με καλύπτει. Edited March 9, 2014 by dimoss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraldor Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) το otg θα παίζει σίγουρα :) edit: υπάρχει κάποια λύση να μπορέσουμε να το συνδέσουμε με tv mouse πληκτρολόγιο και να φορτίζει παράλληλα, ή ζητάω υπερβολικά πολλά ; :D Edited March 9, 2014 by astraldor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsd87 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Προσπαθώ να περάσω ταινία .Avi και μου λέει πως δεν είναι συμβατό. Τι μπορώ να κάνω για να μην μπω στη διαδικασία να μετατρεπω την ταινία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts