SergioChr Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Μεχρι στιγμης εχω αφαιρεση το Chrome, το αλλο το προγραμματακι για τις υπερυθρες(Quick Remote), το Music (αυτο που δινχει κατι κιτρινα ακουστικα) και σκεφτομαι να βγαλω αλλες 1-2 βλακειουλες οπως πχ Voice Mate και τετοια. Επλιζω να μην κανω καποια χαζομαρα? Θα σου πρότεινα,επειδή δεν υπάρχει κάποιος οδηγός,να μην βιαστείς να απεγκαταστήσεις εφαρμογές του συστήματος,μήπως γίνει καμιά στραβή και έχεις πρόβλημα.Αυτό που μπορείς να κάνεις,είναι να ''παγώσεις'' όσες εφαρμογές θέλεις(όπου βέβαια γίνεται αυτό),και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα,ούτε θα επηρεάζουν τη λειτουργία του τάμπλετ.Τώρα αν θέλεις ντε κ καλά να σβήσεις κάποιες,κάντο και αν έχεις πρόβλημα,φλασάρεις την επίσημη ρομ απ την αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Κοιτα, εφαρμογες συστηματος δεν πειραξα καθολου. Βασικα εβγαλα αυτα τα οποια τα βρισκεις και στο play store. Αλλα τιποτα αλλο. Η μνηνη βελτιωθηκε ελαχιστα..απορω παντως οτι στο cpu-z διχνει ram total 1767 και οχι 2048 που εινα τα 2 γιγα ram. Το κοιταξε κανεις αυτο; εσας τι σας βγαζει; ευχαριστω, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Ρε παιδιά στείλτε μου ένα link με τον πιο εύκολο τρόπο που μπορώ να το rootaro γιατι είμαι τελείως άσχετος απο root...και μετα οταν το rootaro πως σβήνω εφαρμογές ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Για να σβησεις εφαρμογες, το καλυτερο προγραμμα ειναι το Clear Master. Εχει πας διαχειρηση εφαρμογων και πας τερμα κατω που λεει ''προεγκαταστημενες εφαρμογες''. Προσεξε ομως τι σβηνεις.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Για να σβησεις εφαρμογες, το καλυτερο προγραμμα ειναι το Clear Master. Εχει πας διαχειρηση εφαρμογων και πας τερμα κατω που λεει ''προεγκαταστημενες εφαρμογες''. Προσεξε ομως τι σβηνεις.! Ευχαριστώ για root υπάρχει καποιος εύκολος τρόπος για τελείως άσχετους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Ρε παιδιά στείλτε μου ένα link με τον πιο εύκολο τρόπο που μπορώ να το rootaro γιατι είμαι τελείως άσχετος απο root...και μετα οταν το rootaro πως σβήνω εφαρμογές ? Κατεβασε το kingoroot και μετα ειναι ολα ευκολα.Θα καταλαβεις Μετα βαζεις το greenify και παγωνεις οποια εφαρμογη θες Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Βασικα εγω που εκατσα και εβγαλα προσεκτρικα καμια 5-6 εφαρμογες, δεν ειδα κατι να αλλαζει στην μνημη. Σφαιρα πηγαινε και πριν, σφαιρα παει και τωρα. Οποτε καλυτερα για να μην σβισεις κατι ασχετο , παγωσε τις εφαρμογες που λεει και ο φιλος ποιο πανω. Επισεις για να το κανεις Root, πρεπει να ενεργοποιησεις τo ''Debugging Mode''. Για να το κανεις αυτο πρεπει να ενεργοποιησεις το κρυφο μενου που λεγεται ''επιλογες προγραμματιστων'' . Για να το κανεις αυτο απλα πας στο ''σχετικα με το ταμπλετ'' και πατας απο δεξια συνεχομενα το ''Εκδοση υλικου'' μεχρι να σου ξεκλιδωσει το μενου ''επιλογες προγραμματιστων''. Τελος πας στο ''επιλογες προγραμματιστων'' και ενεργοποιεις το ''Debugging Mode η αλλιως στα ελληνικα ''εντοπισμος σφαλματων USB''. Επειτα κανεις το root απο το προγραμμα. Σε 1 λεπτο εισαι ετοιμος! Παντως σοβαρα ειναι τρομερο Tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 (edited) Το rootara παιδιά thanks.... βασικά μόνο το YouTube θέλω να βγάλω γιατί η 5 έκδοση πιξελιαζει στο tablet ενώ η 4 είναι comple.... μια χαρά τέλειο είναι το tablet απλά ο launcher δεν είναι τόσο καλός κάνει πολλά redraw ιδικά οταν το γυρνάς σε landscape mode και αντίστροφα. Για πείτε και κανα καλό πρόγραμμα τώρα που με root ;) Edited February 7, 2014 by elessar86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 1) go launcher ειναι απο τους καλυτερους free launchers 2) auto hide soft keys κανει οτι λεει. Κρυβει τα κουμπια για να εκμεταλευεσαι την οθονη 3) rotation locker σου κλειδωδει την οθονη σε portrait η landspace. Αυτα απο μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Παιδια καποιος flash player να παιζει και παιχνιδια flash στις σελιδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 (edited) ΟΚ. εντάξει! Το ακούσαμε και αυτό! Τώρα ειναι ΚΑΙ σκοτεινή η οθόνη του! (Όλα τα κακά της μοίρας του έχει, μου φαίνεται!) :lol: Αυτό πάντως είναι καινούργιο. Δεν το έχει αναφέρει κανείς μέχρι τώρα!:rolleyes: Edited February 7, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stathisv21 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Παιδία καλησπέρα,λογικα θα έχει απαντηθεί.Μπορείτε να μου πειτε αν με το αναλογο ανταπτορακι μπορει να παρει στικακι otg απο εταιρεια κινητης τηλ.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 φιλε μου εκεινο στο public ηταν καπως σκοτεινο και πραγματικα πισω το πλαστικο ηταν παρα πολυ ζεστο κ τα επιασα ολα εκει κ κανενα δεν ηταν τοσο ζεστο στην πλατη,δε ξερω τι παιζει η αν ειναι λογικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Λοιπον οσο για την οθονη που λετε. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι σκοτεινη. Απλα τονιζει πολυ το μαυρο. Οπως οταν συνδεσεις το PC με HDMI και βαλεις μορφη πιξελ YCBCR 4:4:4. Εκει τονιζει το μαυρο οντος. Παντως δεν ξερω τι λετε εσεις εμενα η οθονη του μου αρεσει πολυ. Εκανα μια ******* ομως. Μολις παρελαβα το Screen Protector και επιδη το εβαλα βιαστικα ο βλακας, μου αφησε φουσκαλιτσες. Τις ποιο πολλες τις εβγαλα αλλα μεινανε καμποσες που εχουνε απο μια μικρη μικρη τριχουλα μεσα. Βγαινει αυτο ποτε? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Άνοιξαν public στη πόλη μου και το έχει -15% δηλαδή 245€ μαζί με τη θήκη της LG Είναι ευκαιρία και λέω να το πάρω αλλά αυτό που λίγομε σσυγκρατεί είναι η φωτεινότητα που είναι χαμηλή σε σχέση με το note 8 και το tab κάποια γνώμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Άνοιξαν public στη πόλη μου και το έχει -15% δηλαδή 245€ μαζί με τη θήκη της LG Είναι ευκαιρία και λέω να το πάρω αλλά αυτό που λίγομε σσυγκρατεί είναι η φωτεινότητα που είναι χαμηλή σε σχέση με το note 8 και το tab κάποια γνώμη Που είναι η πόλη σου φιλέ; να το πάρουμε κ εμείς καινούργιο στη τιμή αυτήν; Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Λοιπον οσο για την οθονη που λετε. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι σκοτεινη. Απλα τονιζει πολυ το μαυρο. Οπως οταν συνδεσεις το PC με HDMI και βαλεις μορφη πιξελ YCBCR 4:4:4. Εκει τονιζει το μαυρο οντος. Παντως δεν ξερω τι λετε εσεις εμενα η οθονη του μου αρεσει πολυ. Εκανα μια ******* ομως. Μολις παρελαβα το Screen Protector και επιδη το εβαλα βιαστικα ο βλακας, μου αφησε φουσκαλιτσες. Τις ποιο πολλες τις εβγαλα αλλα μεινανε καμποσες που εχουνε απο μια μικρη μικρη τριχουλα μεσα. Βγαινει αυτο ποτε? :wacko: Όχι Δυστυχώς. Έχει παγιδευτεί σκόνη. Αν δεν είναι παρά πολλές μπορείς με προσοχη να την ανασυκωσεις και μ' ένα κομμάτι ζιλοτειπ να τραβήξεις την/τις τριχουλες. Θέλει όμως πολύ προσοχή μην ακουμπήσεις πουθενά και αφήσεις λιπαρότητα από το χέρι σου. Άνοιξαν public στη πόλη μου και το έχει -15% δηλαδή 245€ μαζί με τη θήκη της LG Είναι ευκαιρία και λέω να το πάρω αλλά αυτό που λίγομε σσυγκρατεί είναι η φωτεινότητα που είναι χαμηλή σε σχέση με το note 8 και το tab κάποια γνώμη Να πάρεις το note 8 ή το tab. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Όχι Δυστυχώς. Έχει παγιδευτεί σκόνη. Αν δεν είναι παρά πολλές μπορείς με προσοχη να την ανασυκωσεις και μ' ένα κομμάτι ζιλοτειπ να τραβήξεις την/τις τριχουλες. Θέλει όμως πολύ προσοχή μην ακουμπήσεις πουθενά και αφήσεις λιπαρότητα από το χέρι σου. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Με ζιλοτειπ πως δηλαδη? Απο την μερια που κολαει το ζηλοτειπ να την τραβιξω? Υ.Γ Ρε παιδια, απο οτι καταλαβα δεν γινεται να μεταφερεις τις εφαρμογες στην SD? Υπαρχει καμια πατεντα η κανα προγραμματακι να γινεται αυτο? Θα το φτιαξουνε αυτο μελλοντικα με κανα Update ακουστικε τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 (edited) Σε ευχαριστω για την απαντηση. Με ζιλοτειπ πως δηλαδη? Απο την μερια που κολαει το ζηλοτειπ να την τραβιξω? Ναι, όπου είναι κολλημένη. Συνήθως θα είναι πάνω στην μεμβράνη. Πολύ προσοχή μην βάλεις όμως ξανά νέα σκόνη σε άλλο σημείο και μην ακουμπήσεις με το χέρι πουθενά. Ειδικά αν ακουμπήσεις την μεμβράνη ..... game over! Γι' Αυτό μην λυπηθείς το ζιλοτειπ. Καινούργιο κομμάτι για την κάθε τριχούλα και οσο λιγότερο επικίνδυνα βάζεις το χέρι σου, τόσο το καλύτερο. Edited February 7, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Σε ποιο public ρε παιδιά έχει 245;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Σε ποιο public ρε παιδιά έχει 245;;; στη πολη του Liam... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Το πήρα και εγώ! Από το media market. Τον έβαλα να βρει ένα με σίριαλ από 4. Δεν θα κάτσω να ψάξω γραμμές κλπ. Αν προκύψει κάτι το αντιμετωπίζω και βλέπουμε. Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Ε πες το έτσι λες και ξέρω απο που ειναι ο Liam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Ναι, όπου είναι κολλημένη. Συνήθως θα είναι πάνω στην μεμβράνη. Πολύ προσοχή μην βάλεις όμως ξανά νέα σκόνη σε άλλο σημείο και μην ακουμπήσεις με το χέρι πουθενά. Ειδικά αν ακουμπήσεις την μεμβράνη ..... game over! Γι' Αυτό μην λυπηθείς το ζιλοτειπ. Καινούργιο κομμάτι για την κάθε τριχούλα και οσο λιγότερο επικίνδυνα βάζεις το χέρι σου, τόσο το καλύτερο. Πωπωωωω μιλαμε εκατσα 2 ωρες και παιδευομουνα, αλλα τωρα το εκανα πολυ καλυτερα απο οτι ηταν. 2 τριχουλες μειναμε μονο στις ακρες. Ευχαριστω ρε φιλαρακι, να σε καλα. Παντως παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις, το ταμπλετ τα σπαει. Ειδικα για τα χρηματα που εδωσα, αξιζει για πολυ παραπανω. Το Quick Slide ειναι απιστευτα βολικο! Οπως και αυτο με τα 3 δαχτυλα. Ειναι σαν να δουλευεις Desktop PC και οχι ταμπλετ. Κατι ασχετο. Οταν το παρελαυα, αμεσως μειωσα την φωτεινότητα στο 0%. Οντως παρατηρησα κατι σαν προβολακια στο κατω μερος. Φυσικα δεν με ενοχλησε μιας και δεν θα το εβαζα στο 0% ητανε πολυ σκοτεινο. Μετα ομως εκανα ενα Update. Μετα το Update τα προβολακια χαθηκανε, αλλα προσεξα οτι η φωτεινοτητα στο 0% πλεον δεν ειναι τοσο σκοτεινη. Οποτε λεω εγω, μηπως η LG για να φτιαξει το ''θεμα'' με τα προβολακια, απλα ρυθμησε την φωνειτοτητα στο 0% να μην ειναι τοσο χαμηλη ωστε να μην φενοντε τα προβολακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Έχει ξανααναφερθεί σε παλιότερα ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts