Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ μάλλον ισχύει ο νόμος της έλξης......επειδή είσαι αποφασισμένος _ προκατειλλημενος να αλλάξεις πολλές συσκευες. ..σου συμβαίνει. :) Edited by agiosg

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλέ μου πρώτη φορα μου πετυχαίνει να πέφτω σε doa. Πόσο μάλλον εις διπλούν!

Δεν ξέρω αν φταίει το haki η η περιοχή που δεν πουλάει οσο Αθήνα/Θεσσαλονίκη (όπως είναι λογικό) και παίρνω παλιάς παρτίδας..

Αυτό τελικά με τις παρτίδες είναι εικασία. ....ίσως να μην ισχύει και όλα να είναι ίδια. Εγώ τουλάχιστον ξέρω από γνωστούς 3 ταμπλετακια (τα 2 πλαίσιο με το που τα έφερε) από τα πρώτα και είναι όλα οκ.

Μια και έχουν πέσει αρκετές ερωτήσεις για θήκη, παρέλαβα αυτήν εδώ και αναφέρω:

Θετικά: ποιοτική κατασκευή (σχετικά με την τιμή δηλαδή...), στέκεται όρθια όπως δείχνει η φωτογραφία (πρώτη φορά έχω τέτοια θήκη)

Αρνητικά: Βαρύτερη από ό,τι την περίμενα (αλλά αυτό είναι υποκειμενικό...)

Επίσης παρέλαβα 32GB/10 κάρτα, την οποία αξιοποιώ για τα βιβλία μου (pdf, cbr, που είναι ογκώδη, τα epub, mobi μπορούν να μείνουν και στην εσωτερική).

Edited by nikosal

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

τωρα παντως που γυρισα απο τον κωτσοβολο ενα lag στις ρυθμισεις το ειχε. και ειχα κλεισει ολες τις εφαρμογες που ετρεχαν απο πισω. και φοβαμαι μηπως αυτο μεγαλωσει σε 1 χρονο κ σερνεται. καταλλα μ αρεσει πολυ κ σκεφτομαι να το παρω γιατι ειναι σχετικα φθηνο.

Μια και έχουν πέσει αρκετές ερωτήσεις για θήκη, παρέλαβα αυτήν εδώ και αναφέρω:

Θετικά: ποιοτική κατασκευή (σχετικά με την τιμή δηλαδή...), στέκεται όρθια όπως δείχνει η φωτογραφία (πρώτη φορά έχω τέτοια θήκη)

Αρνητικά: Βαρύτερη από ό,τι την περίμενα (αλλά αυτό είναι υποκειμενικό...)

Ειναι λεπτη σαν την mercury για τα κινητα η χοντροκομμενη οπως φαινεται στις φωτογραφιες;Ειμαι ετοιμος να την τσιμπησω και θελω να μη χαλαει τη γενικη εικονα του ταμπλετ..

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Λοιπόν παιδιά πέρασα αυτή την custom rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2581988

Ο ήχος πλέον δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Το lag έχει εξαφανιστεί. Σαν να έχω ένα nexus 7 πιο μεγάλο :D

Τι δε δουλεύει/δε δουλεύει σωστά;

Πριν λίγο την πέρασα και δεν την έχω στήσει ακόμα. Μόνο και μόνο για τον ήχο πάντως αξίζει.

Ειναι λεπτη σαν την mercury για τα κινητα η χοντροκομμενη οπως φαινεται στις φωτογραφιες;Ειμαι ετοιμος να την τσιμπησω και θελω να μη χαλαει τη γενικη εικονα του ταμπλετ..

Δεν είχα άλλη θήκη στις ταμπλέτες μου για να συγκρίνω. Ούτε ξέρω τη Μέρκιουρι. Βαριά μου φαίνεται, άσχημη δεν μου φαίνεται.

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Άνοιγμα κλείσιμο με 2πλο άγγιγμα έχει?

Άνοιγμα ναι. Κλείσιμο όχι, αλλά ούτως ή άλλως θα περάσω τον NOVA και θα κλείνει με ένα gesture. Να πω ότι υποστηρίζει διαφανή status bar και κάτω μπάρα με τον NOVA.

Παιδιά έχω ερώτηση: αποφάσισα να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή για τα mail. Μου ζητάει κάτι παράξενα πράγματα (αφου πρώτα βάλω διεύθυνση και κωδικο): κάτι pop3, κάτι imap, κάτι διακομiστές... τι είναι όλα αυτά; Τα βρίσκω κάπου;

POP3/IMAP είναι οι διακομιστές εισερχομένων. Ο POP3 έχει πόρτα την 110 και ο IMAP την 443 με SSL encryption.

Θα χρειαστείς και έναν SMTP ο οποίος είναι ο διακομιστής εξερχομένων. Οι πιο πιθανές πόρτες είναι 25, 587 & 465. H 25 ίσως να μην δουλεύει, λόγω του ότι καταλαμβάνεται από τους ISP για τους δικούς τους servers. Η τελευταία, η 465 θέλει και αυτή SSL encryption. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι SMTP ζητάνε authentication (τους κωδικούς σου δηλαδή).

Οι διευθύνσεις διακομιστών είναι οι servers με τους οποίους επικοινωνεί η εφαρμογή για να στείλει/λάβει τα mails σου.

Τσίμπα και έναν οδηγό ρυθμίσεων για τους μεγαλύτερους mail hosts/servers. Είπαμε, Google is your friend.

http://www.emailaddressmanager.com/tips/mail-settings.html

Edited by Stavros_595

POP3/IMAP είναι οι διακομιστές εισερχομένων. Ο POP3 έχει πόρτα την 110 και ο IMAP την 443 με SSL encryption.

Θα χρειαστείς και έναν SMTP ο οποίος είναι ο διακομιστής εξερχομένων. Οι πιο πιθανές πόρτες είναι 25, 587 & 465. H 25 ίσως να μην δουλεύει, λόγω του ότι καταλαμβάνεται από τους ISP για τους δικούς τους servers. Η τελευταία, η 465 θέλει και αυτή SSL encryption. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι SMTP ζητάνε authentication (τους κωδικούς σου δηλαδή).

Οι διευθύνσεις διακομιστών είναι οι servers με τους οποίους επικοινωνεί η εφαρμογή για να στείλει/λάβει τα mails σου.

Τσίμπα και έναν οδηγό ρυθμίσεων για τους μεγαλύτερους mail hosts/servers. Είπαμε, Google is your friend.

http://www.emailaddressmanager.com/tips/mail-settings.html

Ωωω ευχαριστώ :D

Λοιπόν παιδιά πέρασα αυτή την custom rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2581988

Δηλαδή ο μάπα ήχος του gpad δεν είναι θέμα hardware? :confused:

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Φαντάζομαι ότι έχεις αυτόματες ρυθμίσεις DHCP στο tablet. Αλλιώς, θα πρέπει οπωσδήποτε να το αλλάξεις. Αν και στο android, αυτό είναι από default στο αυτόματο για καινούργια δίκτυα. Επίσης, η ισχύς του σήματος στα δίκτυα που δοκίμασες, ήταν αρκετή; Σκέψου ότι ήταν δημόσια & τα 2 που ανέφερες.

Κατά πάσα πιθανότητα, είναι θέμα του modem που προσπαθείς να συνδεθείς. Αφού δουλεύει σε WPA/2 σε άλλα δίκτυα, προφανώς και δεν είναι θέμα του tablet. Επειδή λοιπόν δοκιμάζεις σε δημόσιο δίκτυο, ίσως να υπάρχουν περιορισμοί στις διαθέσιμες συνδέσεις, είτε λόγω dhcp είτε λόγω bandwidth της γραμμής, είτε πάλι λόγω ρυθμίσεων του modem να μην δέχεται πάνω από κάποιο συγκεκριμένο αριθμό συσκευών.

Το μόνο που από την πλευρά σου μπορείς να δοκιμάσεις για να διασταυρώσεις αν είναι θέμα dhcp του modem, είναι να βάλεις στατικές ip στο tablet. Βέβαια, για να το κάνεις αυτό, θα πρέπει να γνωρίζεις την local ip και το dhcp pool του modem.

Καλησπέρα και ευχαριστώ για το χρόνο σου να μου απαντήσεις:

1. ναι ήταν αυτόματο DHCP 2. Το σήμα ήταν πολύ καλό 3. Είχα κλείσει το κινητό μου (το οποίο είχε πάρει IP) και έκανα restart το g pad. Θεωρητικά θα έπρεπε να με είχε συνδέσει. Επίσης στο lg δεν έχω βρει τη ρύθμιση που κάνει release την IP. Πάντως από ότι διάβασα το tablet δεν έχει θέμα συνδεσιμότητας γενικά.

Είδα ότι έχει αρκετά θεματάκια η ROM, ακόμα και μετά το 2ο build. Σου δουλεύει το auto orientation? Μήπως χρησιμοποιείς Dolphin για browsing? Εγώ τον έχω ερωτευτεί και δεν τον αλλάζω, και αναφέρουν ότι κρασάρει συνέχεια με αυτήν την ROM. Χαζό, αλλά dealbreaker για μένα. Επίσης, έχεις κάποιο θέμα με τα notifications? Ή με το touch σε παιχνίδια με γρήγορη κίνηση; need for speed λένε όλοι ότι δεν παίζει καθόλου το touch.

Ότι άλλο βρεις, please share!

Καλησπέρα και ευχαριστώ για το χρόνο σου να μου απαντήσεις:

1. ναι ήταν αυτόματο DHCP 2. Το σήμα ήταν πολύ καλό 3. Είχα κλείσει το κινητό μου (το οποίο είχε πάρει IP) και έκανα restart το g pad. Θεωρητικά θα έπρεπε να με είχε συνδέσει. Επίσης στο lg δεν έχω βρει τη ρύθμιση που κάνει release την IP. Πάντως από ότι διάβασα το tablet δεν έχει θέμα συνδεσιμότητας γενικά.

Εννοείται ότι δεν έχει θέματα συνδεσιμότητας, αλίμονο να έκανε τέτοιες "τσιγκουνιές" η LG σε hardware. Προφανώς και είναι θέμα modem. Ο μόνος τρόπος να το διασταυρώσεις βέβαια 100%, είναι να δοκιμάσεις και 2ο G Pad στο ίδιο modem με τις ίδιες ρυθμίσεις. Όλα τα άλλα τα έχεις τσεκάρει.

ΧΑΧΑ!! Πλάκα κάνεις; Εδώ φτιάχνονται ολόκληρες κάμερες με ένα απλό update.

Edited by Stavros_595

Σίγουρα είναι θέμα software.

Είδα ότι έχει αρκετά θεματάκια η ROM, ακόμα και μετά το 2ο build. Σου δουλεύει το auto orientation? Μήπως χρησιμοποιείς Dolphin για browsing? Εγώ τον έχω ερωτευτεί και δεν τον αλλάζω, και αναφέρουν ότι κρασάρει συνέχεια με αυτήν την ROM. Χαζό, αλλά dealbreaker για μένα. Επίσης, έχεις κάποιο θέμα με τα notifications? Ή με το touch σε παιχνίδια με γρήγορη κίνηση; need for speed λένε όλοι ότι δεν παίζει καθόλου το touch.

Ότι άλλο βρεις, please share!

Το auto orientation στρώνει με το πρώτο reboot. Δεν είναι πρόβλημα.

Χρησιμοποιώ boat και ρολάρει πιο ομαλά από πριν.

Για τα υπόλοιπα θα σας πω τις επόμενες μέρες που θα το έχω στήσει και θα το δουλέψω. Πάντως για αυτό που το θέλω δεν δείχνει να έχει θέματα και μόνο που έφτιαξε ο ήχος μου φτάνει.

μιας και οι περισσοτεροι φευγουμε απο την μαμα ρομ και παμε σε custom.

γνωριζει καποιος καπου καποτε που Μπορουμε να βρουμε τα original apps της LG οπως px quick memo , tv remote και καποια αλλα που η αληθεια ηταν με εντιπωσιασαν αλλα δεν μου εκοψε να κρατησω backup.

γνωριζει καποιος καπου καποτε που Μπορουμε να βρουμε τα original apps της LG οπως px quick memo , tv remote και καποια αλλα που η αληθεια ηταν με εντιπωσιασαν αλλα δεν μου εκοψε να κρατησω backup.

Για δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2594416

Τελικά πέρασα την cyanogenmod και μάλλον εκεί θα μείνω παιδιά. Λύνει και αυτή το θέμα του ήχου.

Αν σε βολεύουν οι εφαρμογές της LG, η καλύτερη λύση είναι να κρατήσεις την αυθεντική Rom και να την παραμετροποιήσεις με το Xposed framework.

Για δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2594416

Τελικά πέρασα την cyanogenmod και μάλλον εκεί θα μείνω παιδιά. Λύνει και αυτή το θέμα του ήχου.

Για τσέκαρε βρε φίλε την αυτονομία που δίνει και πες μας.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Υπάρχει και αυτή η rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2589847 που βασίζεται στη stock και μπορείς να φλασαρεις τα LG apps.

Για τσέκαρε βρε φίλε την αυτονομία που δίνει και πες μας.

Βλέπω πάντως τεράστια διαφορά στην ελεύθερη ram. Δεν τρέχουν ένα σωρό εφαρμογές από πίσω και αυτό είναι θετικό.

Θα σας πω τις επόμενες ημέρες

Βλέπω πάντως τεράστια διαφορά στην ελεύθερη ram. Δεν τρέχουν ένα σωρό εφαρμογές από πίσω και αυτό είναι θετικό.

Θα σας πω τις επόμενες ημέρες

Σίγουρα παίζει και αυτό το ρόλο του στην αυτονομία αλλά δεν νομίζω ότι κάνει την διαφορά. Η συνολική διαχείριση να δούμε τι θα μας πει.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue: