Xander Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Το περιμένω από μέρα σε μέρα, φαίνεται πολύ καλό. Ειδωμεν. Φαίνεται πολύ καλό για το μεγεθος του (δεν έχω συναντήσει άλλο τέτοιου μεγέθους που να έχει έξοδο 2A) ποσταρε καμιά φωτογραφία μαζί με κανένα άλλο αντικείμενο να δούμε το μέγεθος αν δεν βαριέσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Έχετε να προτείνετε κάποιο powerbank ~10000 με quickcharge?Γλυκό κοιτάζω το anker αλλά δεν στέλνει Ελλάδα από ότι είδα..Τι άλλες προτάσεις υπαρχουν;; Στάλθηκε από το SM-T710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Έχετε να προτείνετε κάποιο powerbank ~10000 με quickcharge?Γλυκό κοιτάζω το anker αλλά δεν στέλνει Ελλάδα από ότι είδα..Τι άλλες προτάσεις υπαρχουν;; Στάλθηκε από το SM-T710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με 8$ προμήθεια το έχεις εδώ με reship Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Με 8$ προμήθεια το έχεις εδώ με reship reship με ποιον τρόπο? Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Η γυναίκα μου έχει αυτο εδώ μαζι της παντα,ειναι οσο ο δείκτης του χεριού σου σε μέγεθος. https://www.skroutz.gr/s/5084295/Puro-Power-Bank-2200mAh-BB22C1.html Το έχει 2 χρόνια και δουλεύει μια χαρά πολλά ευρω! κατι σε πιο οικονομικο? και απο κινα δε με πειραζει Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Το 2200 που λεει εχει καποια σχεση με την πραγματικοτητα; Μπορω να σου πω οτι το Galaxy K Zoom της γυναικας μου το παει 80% Αυτό εχει μπαταρία 2430mah οποτε γυρω στα 1800mah πραγματικη,ισως και λιγο παρακατω γιατι δεν το βαζει στο 0%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Ανάμεσα στο TP-LINK Power Bank 10400mAh και στο Xiaomi Mi Power Bank 10000mAh ποιο να επιλέξω; Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πιο κοντά στο Xiaomi αλλά λίγο το γεγονός ότι το TP LINK έχει 2 θύρες εξόδου, λίγο το ότι είδα ότι κυκλοφορούν πολλά fake Xiaomi powerbanks με έκανε λίγο επιφυλακτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 χιαομι να παρεις, απο αξιοπιστο καταστημα ωστε να ειναι οριτζιναλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 εγω πηρα αυτο απο εδω.ηρθε σε δεκα ημερες και ειναι γνησιοτατο http://www.ebay.com/itm/152104723605?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Και πολύ ακριβό επίσης. Καλύτερα από εδώ στα 13.99 με το κουπόνι 314a5e http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5_1V-2_1A-10000mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-977406.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 χιαομι να παρεις, απο αξιοπιστο καταστημα ωστε να ειναι οριτζιναλ Το μόνο που με κρατάει πίσω είναι το γεγονός ότι το TP LINK έχει 2 εξόδους και θα μπορώ να φορτίζω ταυτόχρονα 2 συσκευές (άσχετα αν η μία είναι του 1Α). εγω πηρα αυτο απο εδω.ηρθε σε δεκα ημερες και ειναι γνησιοτατο http://www.ebay.com/itm/152104723605?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Έλεγα να μην μπλέξω με ebay αλλά να το πάρω ή από εδώ ή από εδώ Γιατί όμως καλύτερα το Xiaomi από το ΤP LINK; ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και πολύ ακριβό επίσης. Καλύτερα από εδώ στα 13.99 με το κουπόνι 314a5e http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5_1V-2_1A-10000mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-977406.html Τώρα το πρόσεξα αυτό και είναι αρκετά ενδιαφέρον. Το κουπόνι ισχύει από τώρα ή από 1η Ιουλίου; Πρέπει να έχω κάνει άλλες αγορές πριν το χρησιμποιήσω γιατί θα είναι (από τι φαίνεται) η πρώτη μου αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Όχι κατευθείαν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Βάλε το προϊόν στο καλάθι και μετά από στη σελίδα του καλαθιου σου έχει πεδίο για να το βάλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Όχι κατευθείαν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Βάλε το προϊόν στο καλάθι και μετά από στη σελίδα του καλαθιου σου έχει πεδίο για να το βάλεις OK ευχαριστώ μάλλον αυτό θα επιλέξω. Πάντως αν και οι περισσότεροι πρότειναν το Xiaomi έναντι του TP LINK κανείς δεν μου είπε τον λόγο που το θεωρεί καλύτερο. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 OK ευχαριστώ μάλλον αυτό θα επιλέξω. Πάντως αν και οι περισσότεροι πρότειναν το Xiaomi έναντι του TP LINK κανείς δεν μου είπε τον λόγο που το θεωρεί καλύτερο. :rolleyes: καθαρά λόγω χρημάτων. και τα δύο μια χαρά είναι ποιοτικά. απλά το vfm της xiaomi δεν το φτάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fili Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Γειά σας. Αγόρασα από το bangood το xiaomi που προτείνετε πιο πάνω. Ξερετε αν μπορώ να το φορτίζω με το φορτιστή του κινητού μου; έχω samsung galaxy s5. Έπρεπε να παραγγείλω και φορτιστη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Όχι, τι φορτιστή να παραγγείλεις? Με του κινητού Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fili Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Γειά σας. Αγόρασα από το bangood το xiaomi που προτείνετε πιο πάνω. Ξερετε αν μπορώ να το φορτίζω με το φορτιστή του κινητού μου; έχω samsung galaxy s5. Έπρεπε να παραγγείλω και φορτιστη; Αρκεί να είναι 2Α, γιατί αν είναι 1Α θα κάνει να φορτίσει 2 ημέρες. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Λίγο help όποιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει. Προσπαθώ να παραγγειλώ το Xiaomi που είπαμε πιο πάνω από το Banggood. Κάνω κανονικά account, βάζω τα στοιχεία μου, επιλέγω το powerbank, βάζω διεύθυνση κτλ, βάζω και το κουπόνι και όταν έρχεται η ώρα να πληρώσω με paypal μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα PP_ERR_[10422] Customer must choose new funding sources.,The customer must return to PayPal to select new funding sources.; Καμιά ιδέα τι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 εχω μηνες να γραψω σε αυτο το νημα....μπορει και χρονο και γω ειχα παρει το 5200 απο banggood και ειναι γνησιοτατο το ειχα παρει στα 14 χωρις εξοδα αποστολης το μονο κακο οτι εκανε ακριβως 20 μερες να ρθει αλλα παιδια με εβγαλε ασπροπρόσωπο το εχω λιωσει νταξει εχει πεσει η αποδοση του μετα απο τοσο καιρο αλλα ειναι 100% καλη αγορα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Λίγο help όποιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει. Προσπαθώ να παραγγειλώ το Xiaomi που είπαμε πιο πάνω από το Banggood. Κάνω κανονικά account, βάζω τα στοιχεία μου, επιλέγω το powerbank, βάζω διεύθυνση κτλ, βάζω και το κουπόνι και όταν έρχεται η ώρα να πληρώσω με paypal μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα PP_ERR_[10422] Customer must choose new funding sources.,The customer must return to PayPal to select new funding sources.; Καμιά ιδέα τι κάνω λάθος; Capital controls. Η φορτώνεις το PayPal balance σου ή πληρώνεις κατευθείαν με την κάρτα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Capital controls. Η φορτώνεις το PayPal balance σου ή πληρώνεις κατευθείαν με την κάρτα σου Για να βάλω χρήματα στο paypal balance πρέπει να κάνω add ένα bank account το οποίο όμως για κάποιο λόγο ΔΕΝ το δέχεται. ΠΦΦΦΦΦΦΦ να σκάσω είμαι (και έχει και ζέστη) :p Πάντως πρόσεξα στο site ότι αν δοκιμάσω να το αγοράσω κάνοντας χρήση του κουπονιού μου εμφανίζει αυτό Payment Method: PayPal Express Checkout ενώ αν πάω να το αγοράσω χωρίς κουπόνι μου εμφανίζει αυτό Payment Method: Credit or Debit Card Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Για να βάλω χρήματα στο paypal balance πρέπει να κάνω add ένα bank account το οποίο όμως για κάποιο λόγο ΔΕΝ το δέχεται. ΠΦΦΦΦΦΦΦ να σκάσω είμαι (και έχει και ζέστη) :p Πάντως πρόσεξα στο site ότι αν δοκιμάσω να το αγοράσω κάνοντας χρήση του κουπονιού μου εμφανίζει αυτό Payment Method: PayPal Express Checkout ενώ αν πάω να το αγοράσω χωρίς κουπόνι μου εμφανίζει αυτό Payment Method: Credit or Debit Card Είμαστε τελείως off topic Anyway Κάνε ένα δεύτερο λογαριασμό PayPal με ένα άλλο δικό σου μειλ και μην βάλεις κάποια κάρτα. Μετά από τον κανονικό σου λογαριασμό PayPal πήγαινε στο send money to family. Εκεί Βάλε το email του δεύτερου λογαριασμού σου και το ποσό που θες να στείλεις. (κρατάει και κάποια προμήθεια το PayPal να ξέρεις) αφού τα στείλεις μπες στον δεύτερο λογαριασμό και κάνε αποδοχή. Μετά πήγαινε στο banggood (να κάνεις λογαριασμό πρώτα και εκεί) και θα πληρώσεις με το δεύτερο PayPal λογαριασμό σου. Done. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Είμαστε τελείως off topic Anyway Κάνε ένα δεύτερο λογαριασμό PayPal με ένα άλλο δικό σου μειλ και μην βάλεις κάποια κάρτα. Μετά από τον κανονικό σου λογαριασμό PayPal πήγαινε στο send money to family. Εκεί Βάλε το email του δεύτερου λογαριασμού σου και το ποσό που θες να στείλεις. (κρατάει και κάποια προμήθεια το PayPal να ξέρεις) αφού τα στείλεις μπες στον δεύτερο λογαριασμό και κάνε αποδοχή. Μετά πήγαινε στο banggood (να κάνεις λογαριασμό πρώτα και εκεί) και θα πληρώσεις με το δεύτερο PayPal λογαριασμό σου. Done. Όντως είμαστε και ζητώ συγνώμη από το forum. Θα το δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fili Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Επειδή αντιμετώπισα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τον jimblack, καθώς πλήρωσα με κάρτα, έχω στείλει μήνυμα και τους ζητάω αν γίνεται να μου κάνουν επιστροφή την αξία του κουπονιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Καλησπέρα σας. Μόλις μου ηρθε το xiaomi. Μικρουκι και κομψό. Μια ερώτηση. Μπορώ να το φορτιζω με το φορτιστή του asus zenfone 2 ε ; Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts