diecast Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Το μέτρησα πάλι. Πάνω από 7000 με τίποτα. Μήπως παίζουν ρόλο οι μπαταρίες που στο 10000 είναι Li-Pol ενώ στο 10400 είναι απλή Li-ion? Μήπως είναι πιο αποδοτικές οι δεύτερες;;; Δηλαδή το 10αρι να βγάζει πιο πολυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Δηλαδή το 10αρι να βγάζει πιο πολυ? Όχι. Νομίζω ότι το 10400 είναι πιο αποδοτικό μιας και φαίνεται ότι οι 18650 Li-ion που έχει είναι πιο αποδοτικές από τις μπαταρίες του 10000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Το μέτρησα πάλι. Πάνω από 7000 με τίποτα. Μήπως παίζουν ρόλο οι μπαταρίες που στο 10000 είναι Li-Pol ενώ στο 10400 είναι απλή Li-ion? Μήπως είναι πιο αποδοτικές οι δεύτερες;;; Πώς το μέτρησες; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Φόρτισε το κινητό μου mate 7 μόνο 1,5 φορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Παιδια ο 20αρης της xiaomi υποστηριζει γρηγορη φόρτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Απο ότι έχω διαβάσει υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση όταν το φορτίζουμε αλλά στην έξοδο του δίνει κανονικά 5v 2A.Για γρήγορη φόρτιση στην έξοδο βλέπω κάποια της aukey και της blitzwolf στα 10000mah που υποστηρίζουν το πρότυπο quick charge 2.0 της quallcomm Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Πήρα το xiaomi 10000mah και είναι άψογο μέχρι στιγμής!! Είναι τρομερά βολικό πολύ μικρό ! Θα δείξει τώρα με τις φορτίσεις πως θα πάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Παρελαβα σημερα το Xiaomi 10000ma απο banggood.Το περιμενα μεγαλυτερο ειναι αρκετα compact και δειχνει solid.Φορτιζει το note 3 με 2100ma οσο δηλαδη και με το κανονικο ρευμα.Με βγηκε 9.42 ευρω.Μπραβο στη xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakalis_manos Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Παρελαβα σημερα το Xiaomi 10000ma απο banggood.Το περιμενα μεγαλυτερο ειναι αρκετα compact και δειχνει solid.Φορτιζει το note 3 με 2100ma οσο δηλαδη και με το κανονικο ρευμα.Με βγηκε 9.42 ευρω.Μπραβο στη xiaomi. Πως και σου βγήκε τόσο φτηνό????? Έχεις κανέναν κωδικό????:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Είχε βγει κωδικός πριν τα Χριστούγεννα. Το πήρα και εγώ σε αυτή την τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Πως και σου βγήκε τόσο φτηνό????? Έχεις κανέναν κωδικό????:respect: Έκανα παραγγελία στις 29 Δεκεμβρίου. Είχε 11.15 και με κάτι πόντους πήγε 9.42. Το έστειλαν με nl post Untracked στις 30 και ήρθε χθες. Οι 50 μέρες που έκαναν τελείωσε όλα έρχονται σε 15 με 20 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakalis_manos Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Έκανα παραγγελία στις 29 Δεκεμβρίου. Είχε 11.15 και με κάτι πόντους πήγε 9.42. Το έστειλαν με nl post Untracked στις 30 και ήρθε χθες. Οι 50 μέρες που έκαναν τελείωσε όλα έρχονται σε 15 με 20 μέρες Τώρα έχει 15,88 το πιο φθηνό…. Να περιμένω λίγο λες??? :rtfm::kill: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Δεν ξερω τι εχει γινει, αλλα εχουν ακριβυνει ολα, power bank, pistons, yi cam.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Τώρα έχει 15,88 το πιο φθηνό…. Να περιμένω λίγο λες??? :rtfm::kill: Ναι περίμενε το banggood εχει ανεβάσει τιμές στα παντα. Αν το βιάζεσαι τσιμπα το λίγα ευρώ είναι η διαφορά και η δουλειά που κάνει είναι πάρα πολύ καλή. Έπαιζα Lara croft go κανα 2ωρο και από 2% που είχε είναι στο 61. Μιλάμε για παιχνίδι που σε 2 ώρες αδειάζει την μπαταρία του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Εγω πήρα το 20αρι της xiaomi (για αυτο και ρωτουσα) στα 26 τελικά απο χονορ. Βαρυ αλλα οχι τόσο μεγαλο. Ακομα δεν το χρησιμοποιησα, και δεν σκοπευω αμεσα. Δηλ. σε 3 μηνες που θα ταξιδεψω. Εχει μπαταρια στη μεση. Να το φορτίσω και να το αφησω στην ακρη ή οπως ειναι το αφηνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Και εγώ από banggood το πήρα κοντά στο €10 αλλά ακόμα το περιμένω. Προς τιμήν τους πάντως μου έκαναν refund πολύ γρήγορα προχθές που τους ζήτησα. Αν πάντως έρθει λογικά θα το κρατήσω και τους ξαναστέλνω το ποσό, όπως μου πρότειναν και οι ίδιοι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Γιατι εκανες refund? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Γιατί έχουν περάσει 2 μήνες, αν δεν το παραλάβω ποτέ τι γίνεται; Η περίοδος refund του PayPal έχει ανέβει πλέον αλλά δεν άνοιξα case μέσω paypal, μίλησα με το κατάστημα και αυτοί μου πρότειναν είτε refund είτε να μου το ξαναστείλουν. Επέλεξα το refund και αν έρθει τους πληρώνω, δεν καίγομαι τόσο για το powerbank, δεν το είχα πάρει για μένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Δεν γνωριζα οτι περίμενες τόσο. Τότε πολύ σωστά εκανες refund. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Παιδιά να ρωτησω κατι! Το xiaomi 10000mah οσοι το έχουν,τα φωτάκια πρέπει να είναι μονίμως ανοιχτά όταν θα έχει φορτησει τελείως ή το τέταρτο δεν γεμίζει ποτέ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 :lol: θα γεμίσει και το τέταρτο και θα μείνουν και τα 4 ανοιχτά Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 :lol: θα γεμίσει και το τέταρτο και θα μείνουν και τα 4 ανοιχτά Χαχα οκ! Ρωταω γιατί είναι πάνω από 1:30 ώρα στο τελευταίο! Thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas1 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Εγω πήρα το 20αρι της xiaomi (για αυτο και ρωτουσα) στα 26 τελικά απο χονορ. Βαρυ αλλα οχι τόσο μεγαλο. Ακομα δεν το χρησιμοποιησα, και δεν σκοπευω αμεσα. Δηλ. σε 3 μηνες που θα ταξιδεψω. Εχει μπαταρια στη μεση. Να το φορτίσω και να το αφησω στην ακρη ή οπως ειναι το αφηνω; δούλεψε το αν θες να μας πεις..,λέω να το πάρω κι εγώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrinoman Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 παιδιά XIAOΜΙ ή ROMOSS προτείνετε? ποιά η άποψή σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetronis Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Για το 10000 της xiaomi μιλας η για το 20αρι ; Εχω το δεκάρι εγω πολυ καλο ομορφη στιβαρή κατασκευή. Για το ρομος δεν εχω ακουσει κατι αρνητικο αλλα δε ξερω οψη και σχεδιο αν σ αρεσει κανε ενα googlαρισμα και σύγκρινε τα. Αλλα xiaomi ειναι εξαιρετικό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts