kosmasdel Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 εκανα τη βλακεια και παραγγειλα 2 φορες απο ebay oem και την πατησα και σκεφτομαι να παρω ενα απο δω οποτε αμα γινει στραβη να παω να τους το πεταξω στο κεφαλι Άλλο Xiaomi όμως και άλλο oem! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litirakis Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Παρέλαβα αυτό το powebank http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_127441.html Το οποίο το βρίσκω εξαιρετικό,φορτίζει και κινητά και tablet έχει 2 εξόδους 1Α και 2Α και κάτι πολύ βασικό ,βλέπεις ακριβώς το υπόλοιπο της μπαταρίας του Αφού έχει οθόνη με ένδειξη. Η ποιότητα κατασκευής του δε πολυ καλή, σε όποιον ενδιαφέρεται το συνιστώ ανεπιφύλακτα Όλα καλά με το power bank? έχει παρατήρηση κανένα αρνητικό? σκέφτομαι να το παραγγείλω μιας και μου άρεσε αρκετά... η οθόνη και οι 2 έξοδοι που έχει με δελεάζουν έναντι του xiaomi... τι λες? να το προτιμήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Όλα καλά με το power bank? έχει παρατήρηση κανένα αρνητικό? σκέφτομαι να το παραγγείλω μιας και μου άρεσε αρκετά... η οθόνη και οι 2 έξοδοι που έχει με δελεάζουν έναντι του xiaomi... τι λες? να το προτιμήσω? Προτίμησε το xiaomi 16000mah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 βρηκα απο αγγελια ενα xiaomi με 18 ευρω μεταχειρισμενο σε χρωμα μπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 βρηκα απο αγγελια ενα xiaomi με 18 ευρω μεταχειρισμενο σε χρωμα μπλε Προσοχή γιατί πολλά από τα χρωματιστά είναι κλώνοι και όχι αυθεντικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 βρηκα απο αγγελια ενα xiaomi με 18 ευρω μεταχειρισμενο σε χρωμα μπλε Να ελέγξεις την γνησιότητα του συγκεκριμένου power bank πρίν το αγοράσεις διότι με προβληματίζει το χρώμα. Οι περισσότεροι το έχουμε αγοράσει ορίτζιναλ σε ασημί. Τα άλλα χρώματα δεν πολύ έπαιξαν στην αγορά παρόλο που όντως εμφανίζονται στο site της Xiaomi σαν επιλογές. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Να ελέγξεις την γνησιότητα του συγκεκριμένου power bank πρίν το αγοράσεις διότι με προβληματίζει το χρώμα. Οι περισσότεροι το έχουμε αγοράσει ορίτζιναλ σε ασημί. Τα άλλα χρώματα δεν πολύ έπαιξαν στην αγορά παρόλο που όντως εμφανίζονται στο site της Xiaomi σαν επιλογές. Εγώ έχω πάρει ΜΠΛΕ και μια χαρά original βγήκε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Εγώ έχω πάρει ΜΠΛΕ και μια χαρά original βγήκε. Δεν αντιλέγω. Απλά προτείνω να το ελέγξει πρίν το πάρει. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Τα μουφα ειναι τα χρωματα που δεν υπάρχουν, δλδ μαυρα κλπ. Τα 4 γνωστα (ασημι, γκρι, μπλε και χρυσαφι) ειναι οκ, απλα δεν κυκλοφορούν πολυ, γιατί εχουν παραπανω τιμη και το default ασημι δεν ειναι ασχημο. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Τα μουφα ειναι τα χρωματα που δεν υπάρχουν, δλδ μαυρα κλπ. Τα 4 γνωστα (ασημι, γκρι, μπλε και χρυσαφι) ειναι οκ, απλα δεν κυκλοφορούν πολυ, γιατί εχουν παραπανω τιμη και το default ασημι δεν ειναι ασχημο. Γι' αυτο ακριβως ειπα να το προσεξει. Εκτος του ασημι τα αλλα ειναι δυσευρετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Απο οτι ειδα το Gearbest εχει το Xiaomi με κουπονι περιπου στα 16 δολλαρια... Μια ερωτηση μονο...Παιζει να μην ειναι το αυθεντικο? Το εχει παρει κανεις απο το συγκεκριμενο site? http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_143298.html Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Απο οτι ειδα το Gearbest εχει το Xiaomi με κουπονι περιπου στα 16 δολλαρια... Μια ερωτηση μονο...Παιζει να μην ειναι το αυθεντικο? Το εχει παρει κανεις απο το συγκεκριμενο site? http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_143298.html To site ειναι αξιόπιστο. Τουλάχιστον στα τηλέφωνα που έχω παραλάβει δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τώρα για το pawer bank δεν ξέρω γιατί δεν έχω παραγγείλει ακόμη. Παίζει κουπόνι και για το 16000 mah. Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimger Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 To site ειναι αξιόπιστο. Τουλάχιστον στα τηλέφωνα που έχω παραλάβει δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τώρα για το pawer bank δεν ξέρω γιατί δεν έχω παραγγείλει ακόμη. Παίζει κουπόνι και για το 16000 mah. Παιδιά από gearbest η τιμή πάει 14.31 για το 10400. Όμως σε βάζει για tracking number αναγκαστικά +1.79 οπότε παει στα 16.11. Και στα υπόλοιπα έτσι είναι? Επίσης έχει επιλογή SingPost 0.35 και Netherlands Post 0.89... Ποιο θα προτείνατε? Αν το βάλεις auto είναι free... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Ναι ετσι ειναι,οπως ειδα και γω. Και παλι ειναι λιγο φτηνοτερο.. Εγω SG θα εβαζα, παρομοιες μεθοδοι ειναι ειναι, αλλα με NL μπορει να κολλησει για μερες στην ιδια κατασταση και να αγχωνεσαι αν εισαι αγχωτικος τυπος.. Αλλα εγω δεν ειδα να ειναι free, απλα παει επιπλεον αυτα τα 0,35.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Ναι ετσι ειναι,οπως ειδα και γω. Και παλι ειναι λιγο φτηνοτερο.. Εγω SG θα εβαζα, παρομοιες μεθοδοι ειναι ειναι, αλλα με NL μπορει να κολλησει για μερες στην ιδια κατασταση και να αγχωνεσαι αν εισαι αγχωτικος τυπος.. Αλλα εγω δεν ειδα να ειναι free, απλα παει επιπλεον αυτα τα 0,35.. Me NL όμως έρχεται μεσω Ευρωπης, οπότε πιο σιγουρο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Me NL όμως έρχεται μεσω Ευρωπης, οπότε πιο σιγουρο. Μπα, δεν εχει διαφορα, οι ενδιαμεσοι προορισμοι δε μετρανε Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Μπα, δεν εχει διαφορα, οι ενδιαμεσοι προορισμοι δε μετρανε Κάνεις μεγάλο λάθος ή δεν έχεις λάβει ποτέ από NL. Αν συγκρίνεις ένα πακέτο από NL με SG, το NL δεν δείχνει πουθενά ότι το πακέτο έρχεται από Κίνα. Αντίθετα δείχνει ότι είναι από Ευρώπη. Για το Power bank δεν σε νοιάζει τόσο, αλλά σε ακριβές συσκευές παίζει ρόλο να έχεις ήσυχο 100% το κεφάλι σου από το τελωνείο. Και το έχω δοκιμάσει στην πράξη με παραλαβή κινητού σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα που τους νόμους των τελωνείων τους έχουν πιο σοβαρά από Ελλάδα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Παραγγελνα άλλα πραγματα πολυ πριν μαθουμε οτι παραγγελνουμε κινητα. Ερχονταν απο Αμερικη μεσω Γερμανιας. Κολλαγαν. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Η φθηνότερη επιλογή για το 10400 αυτή την περίοδο είναι το gearbest ή υπάρχει και κάποιο άλλο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2004 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Η φθηνότερη επιλογή για το 10400 αυτή την περίοδο είναι το gearbest ή υπάρχει και κάποιο άλλο; Εγώ από Gearbest πήρα προχθές. Τότε ήταν όντως η φθηνότερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 ειναι αυθεντικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Λογικα πρεπει να ειναι αυθεντικο... Εγω το παραγγειλα προχθες και ηδη μου ηρθε mail με φωτο του δεματος και tracking number απο NL post... Οποτε σε 1-2 εβδομαδες το πολυ θα ειναι στα χερια μου για να το επιβεβαιωσω 100% Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 ποσο σε βγηκε τελικη τιμη; πληρωσες κατι εξτρα για το τρ ναμπερ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 (edited) την μαρκα Vinsic απο το focalprice, την εχει καποιιος ακουστα? στα 20000mah 32€ πιστευω ειναι πολυ καλα.! σε αντιθεση με το Xiaomi 16000mah που γλυκοκοιταζω στα 25€ http://www.focalprice.com/VSPB202S/Vinsic_20000mah_Power_Bank_Portable_Charger_Battery_Pack_for_iPhone_Samsung.html?SSAID=1063094&Currency=EUR http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_144271.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale#vip=19026 edit: http://www.vinsic.com/ δειτε κ το site.. φαινεται αξιοπιστη μαρκα.. edit 2: στο afasia.gr με 25€ το xiaomi 10400mah http://www.afasia.gr/foriti-mpataria-xiaomi-10400mah-p-19175.html?ref=1 Edited March 8, 2015 by varitimos84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 την μαρκα Vinsic απο το focalprice, την εχει καποιιος ακουστα? στα 20000mah 32€ πιστευω ειναι πολυ καλα.! σε αντιθεση με το Xiaomi 16000mah που γλυκοκοιταζω στα 25€ http://www.focalprice.com/VSPB202S/Vinsic_20000mah_Power_Bank_Portable_Charger_Battery_Pack_for_iPhone_Samsung.html?SSAID=1063094&Currency=EUR http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_144271.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale#vip=19026 Καλύτερα πάρε Xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts