al3x1k0 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Άμα είναι πιο βολικό στο μέγεθος από το 10400 θα το χτυπήσω κάποια στιγμή. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 21$ το καινούργιο? Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι! Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Ποιο λέτε? Link υπάρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Με βλεπω να εχω συλλογη και στο τελος να χαλανε απο τα χρονια και οχι απο τη χρηση.... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Απο που το ειχες παρει; και ποση χρηση του εκανες; Από eBay..Όχι πολύ..της Τελευταίες μέρες μόνο που πήγαμε Αθήνα και το δούλευε η παρέα..φορτίζει κανονικά.Αλλά το δικό μου κινητό δεν του φτάνει το ρεύμα..ένα ένα Samsung μικρό μοντέλο το φορτίζει αλλά για κανένα 5 Δευτέρολεπτα..με τα σταματάει και πρέπει να ξαναπατήσεις κουμπί Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Σήμερα παρέλαβα και εγώ το Xiaomi power bank 10400 mah.. Είναι λίγο μεγαλούτσικο νομίζω, τουλάχιστον για να το κουβαλάς μαζί σου στην τσέπη.. Επίσης να ρωτήσω κάτι, μπορώ να χρισημοποιώ και το καλώδιο του κινητού μου ή μόνο του powerbank? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Μπορείς, γιατί όχι; Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο ενοχλητικό για την τσέπη, όμως πως θα φορτίσεις ταμπλετ..? Επίσης υπάρχει το μικρό, το 5400 που είναι για την τσέπη... Γιαυτό το πήρα και γω Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Με ότι microUSB/USB καλώδιο μπορείς να φορτίσεις τις συσκευές σου μέσω του συγκεκριμένου powerbank, δεν έχεις απώλειες στην μετάδοση ενέργειας. Μεγαλούτσικο είναι αλλά αν το συγκρίνουμε με άλλα αντίστοιχα, μονάχα στο πάχος είναι υπερβολικό, στο ύψος του είναι πολύ νορμάλ. Εγώ θα σου έλεγα να τους πάρεις μια θηκούλα γιατί ψιλο-ξεθωριάζει μωρέ αυτό το ασημί του, εγώ ταίριαξα μια θήκη από compact φωτογραφική και είναι μια χαρά. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Παιδια μια πρόταση γύρω στα 5000mah από Ελλάδα? Δεν μπορώ να περιμένω δυστυχώς τους Κινέζους. Όσο πιο φθηνά και αξιόπιστα γίνεται. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Εγώ το ψιλομετάνιωσα που το πήρα το xiaomi power bank 10400 mah.. μου φαίνεται αρκετά μεγάλο για να το κουβαλάς μαζί σου και πέρα από αυτό ποτε δεν θα χρειαστώ 10400mah.. αντε αν είχα και κανα tamplet να έλεγα οκ ή κανα κινητό με QHD που φεύγει η μπαταρία πολύ γρήγορα.. αλλά 10400 είναι 4 φορές η μπαταρία μου.. Τέσπα αν το ενδιαφέρεται κανείς να μου πει σήμερα το παρέλαβα ακόμα στην θήκη το έχω.. και μέτα θα παραγγείλω το 5000 mah που θα με βολεύει αρκετά περισσότερο πιστεύω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taggelou Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 καλησπερα σε ολους , θελω να αγορασω 2 xiaomi power bank 5400 mA , κυκλοφορουν πολα fake και θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο αξιοπιστο site για να παραλαβω γνησιο προιον ... Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 vickmall.com Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 καλησπερα σε ολους , θελω να αγορασω 2 xiaomi power bank 5400 mA , κυκλοφορουν πολα fake και θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο αξιοπιστο site για να παραλαβω γνησιο προιον ... Thanks Banggood.com Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taggelou Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 thanks σε όλους ... προτίμησα το Banggood.com λόγο καλύτερης τιμής ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 ποσο σε βγηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apteeman Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Καλησπέρα, εγώ πριν το καλοκαίρι έψαχνα και πείρα αυτό http://www.themrgadget.gr/eshop/showproduct.php?lang=173&prod_id=1843&cid= . Μια χαρά βγήκε και η τιμή μπορώ να πω ήταν καλή για Ελλάδα, αν και το αντίστοιχο έβγαινε περίπου 20€ στο ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Καλησπέρα, θελω και εγω με την σειρά μου να κάνω μια ερώτηση. Ειναι αρκετές οι φορές που έχω σκεφτεί να πάρω ένα power bank. Η αλήθεια ειναι ότι δεν θελω να πάρω κάτι με πολυ μεγάλη χωρητικότητα. Πρώιμο εκείνα τα μικρά τετραγωνάκια που μπορω άνετα να το έχω και στην τσέπη. Το θεμα μου και βασικά ο μοναδικός ανασταλτικός παράγοντας για την αγορά ενός ειναι ότι δεν ξερω και δεν μπορω να καταλάβω σε πόση ώρα φορτίζει το κινητό από το power bank.. Θελω να ξερω δλδ τους ρυθμούς φόρτισης Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Εγώ παιδιά σήμερα παρέλαβα αυτή: http://www.ebay.com/itm/10000mAh-Dual-USB-Output-Portable-External-Battery-Mobile-Charger-Power-Bank-New-/131333254905?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2047675.l2557&nma=true&si=rqesav4ZTi4IABsuU9jOKTU%252FF%252B4%253D&orig_cvip=true&rt=nc Μου ήρθε συνολικά με μεταφορικά 13.79€!Είναι 10.000mAh και σήμερα την έβαλα κιόλας χωρίς φόρτιση (ήταν ήδη φορτισμένη) να "γεμίσει" το Lg Optimus G μου!Το έβαλα στην πιο δυνατή θύρα (συμπεριλαμβάνει και usb-micro usb καλώδιο), είχα ενεργοποιημένο το 4g (που μου ρουφάει συνήθως μπαταρία) και όλα τα άλλα κανονικά!Μου την φόρτισε άνετα σε περίπου 2 ώρες, δηλαδή όσο κάνει και ο φορτιστής!Βέβαια θα το ξανατεστάρω και θα σας πω αν είναι!Από θέμα ποιότητας, από μια πρώτη εικόνα φαίνεται άψογη και στιβαρή κατασκευή!!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Εχει κανεις εμπειρία με κάτι παρόμοιο? Δηλαδη εκτός απο να φορτίζει κινητά , να κανει το ίδιο και με αυτοκίνητο? http://www.ebay.com/itm/111439052758?ru=http%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fsch%2Fi.html%3F_from%3DR40%26_sacat%3D0%26_nkw%3D111439052758%26_rdc%3D1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Εγώ παιδιά σήμερα παρέλαβα αυτή: http://www.ebay.com/itm/10000mAh-Dual-USB-Output-Portable-External-Battery-Mobile-Charger-Power-Bank-New-/131333254905?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2047675.l2557&nma=true&si=rqesav4ZTi4IABsuU9jOKTU%252FF%252B4%253D&orig_cvip=true&rt=nc Μου ήρθε συνολικά με μεταφορικά 13.79€!Είναι 10.000mAh και σήμερα την έβαλα κιόλας χωρίς φόρτιση (ήταν ήδη φορτισμένη) να "γεμίσει" το Lg Optimus G μου!Το έβαλα στην πιο δυνατή θύρα (συμπεριλαμβάνει και usb-micro usb καλώδιο), είχα ενεργοποιημένο το 4g (που μου ρουφάει συνήθως μπαταρία) και όλα τα άλλα κανονικά!Μου την φόρτισε άνετα σε περίπου 2 ώρες, δηλαδή όσο κάνει και ο φορτιστής!Βέβαια θα το ξανατεστάρω και θα σας πω αν είναι!Από θέμα ποιότητας, από μια πρώτη εικόνα φαίνεται άψογη και στιβαρή κατασκευή!!!! Ευχαριστώ παρά πολυ για την απάντηση σου φίλε μου.. Μια χαρά μου φαίνεται σε 2 ώρες με ανοιχτό 4g να φορτίζει το κινητό πλήρως.. Εγω το σκέφτομαι σαν λύση σε εισαγωγικά για το iPhone ας πούμε κατα την διάρκεια μιας σύσκεψης να το έχω στην τσάντα για παραδειγμα να φορτίζει καμία ωριτσα γιατί συνηθισμένος από το g2 δεν μπορω και δεν θελω να τρέχω να ψάχνω μπριζες κλπ.. Υπάρχει καποιο χαρακτηριστικό το οποίο να δείχνει τον ρυθμό με τον οποίο φορτίζει το κάθε battery bank την συσκευή μας.? όπως για παραδειγμα τα mah για την χωριτηκοτητα της μπαταρίας..? Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ευχαριστώ παρά πολυ για την απάντηση σου φίλε μου.. Μια χαρά μου φαίνεται σε 2 ώρες με ανοιχτό 4g να φορτίζει το κινητό πλήρως.. Εγω το σκέφτομαι σαν λύση σε εισαγωγικά για το iPhone ας πούμε κατα την διάρκεια μιας σύσκεψης να το έχω στην τσάντα για παραδειγμα να φορτίζει καμία ωριτσα γιατί συνηθισμένος από το g2 δεν μπορω και δεν θελω να τρέχω να ψάχνω μπριζες κλπ.. Υπάρχει καποιο χαρακτηριστικό το οποίο να δείχνει τον ρυθμό με τον οποίο φορτίζει το κάθε battery bank την συσκευή μας.? όπως για παραδειγμα τα mah για την χωριτηκοτητα της μπαταρίας..? Γράφει την έξοδο του ρεύματος από την κάθε usb θύρα!Π.χ. γι'αυτό που έγραψα είναι 2.1Α η μία και 1Α η άλλη!Από εκεί και πέρα παίζει ρόλο και η χωρητικότητα της μπαταρίας για να καταλάβεις πόση ώρα θα κάνει!Πιο πολύ κάνει μια μπαταρία 3000mah και λιγότερο μια 2000mah! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Οποτε με 2.1 έξοδο στην ουσία θα έχω ίδιο χρόνο φορτησης με τον φορτιστή μπριζες ο οποιος ειναι 2.1Α μια χαρά το βρίσκω.. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Οποτε με 2.1 έξοδο στην ουσία θα έχω ίδιο χρόνο φορτησης με τον φορτιστή μπριζες ο οποιος ειναι 2.1Α μια χαρά το βρίσκω.. Ακριβώς όπως τα λες είναι!!! :) Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Άψογα, ευχαριστώ για την ανταπόκριση σου φίλε μου.. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 fake απο merimobiles ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Eγω αυτο που πηρα απο merimobiles περασε τα test... αλλα ετσι μου ερχεται να τα ανοιξω ολα, αν ειναι να μην παθαινουν μονιμη ζημια... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts