Jump to content

Γενικά περί Power Bank

xrhstos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι δεν το έχω δοκιμασμένο αυτό το pb αλλά λέω ότι μπορεί στο κινητό σου να είναι περιορισμός του Hardware για λόγους ασφαλείας και να μην πιάνει τα 12volt Οπότε αν αυτό το Powerbank Κατά τα άλλα καλύπτει τις ανάγκες σου μπορεί να είναι μία καλή επιλογή. Δοκιμασμενο από εμενα για γρήγορη φόρτιση qc3.0 είναι το intenso q10000 που το eshop το είχε βγάλει προσφορά στα 15.9€. αλλά αυτό δεν έχει γρήγορη φόρτιση του ίδιου του power bank.

2 αγόρασα και τα πούλησα σε φίλους και τωρα περιμένω της blitzwolf από το banggood https://m.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-P6-10000mAh-18W-QC3_0-Dual-USB-Polymer-Fast-Charging-Power-Bank-p-1262015.html?rmmds=search

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι δεν το έχω δοκιμασμένο αυτό το pb αλλά λέω ότι μπορεί στο κινητό σου να είναι περιορισμός του Hardware για λόγους ασφαλείας και να μην πιάνει τα 12volt Οπότε αν αυτό το Powerbank Κατά τα άλλα καλύπτει τις ανάγκες σου μπορεί να είναι μία καλή επιλογή. Δοκιμασμενο από εμενα για γρήγορη φόρτιση qc3.0 είναι το intenso q10000 που το eshop το είχε βγάλει προσφορά στα 15.9€. αλλά αυτό δεν έχει γρήγορη φόρτιση του ίδιου του power bank.

2 αγόρασα και τα πούλησα σε φίλους και τωρα περιμένω της blitzwolf από το banggood https://m.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-P6-10000mAh-18W-QC3_0-Dual-USB-Polymer-Fast-Charging-Power-Bank-p-1262015.html?rmmds=search

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το Intenso όντως είναι πολύ καλό, το έχω κι εγώ.

Προσωπικά παρήγγειλα αυτό που έλεγα τις προάλλες:

https://m.banggood.com/BlitzWolf-PowerStorm-BW-PF2-10000mAh-18W-QC3_0-Type-C-Power-Bank-with-Fast-Charging-Input-and-Output-p-1219389.html

Πλέον η τιμή του είναι στα 18.74€, με τα μεταφορικά πάει γύρω στα 22€, θεωρώ πολύ καλή επιλογή γι' αυτά που προσφέρει. Θα φανεί στην πράξη.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Αν σε ενδιαφέρει η γρήγορη φόρτιση θα σου προτείνω να πάρεις το xiaomi 20ρι, το μέγεθός είναι το ίδιο με τα 10ρια και θα χεις καλύτερη αυτονομία και γρήγορη φόρτιση.

Αυτό έχει fcp και κάνει γρήγορη φόρτιση για τα Huawei.

https://www.skroutz.gr/s/13127437/Xiaomi-PLM06ZM-2C-20000mAh.html

Το power bank θα δίνει ρεύμα μέχρι να μείνει απο μπαταρία ανεξαρτήτου συσκευής.

Τα κινητά Όταν φτάσουν στο 100% σταματάει να παίρνει ρεύμα η μπαταρία και απλά διατηρείται σε λειτουργία απο το ρεύμα του power bank.

Όταν τραβήξεις το καλώδιο φορτιστή απο το κινητό τότε το κύκλωμα αλλάζει και τροφοδοτείται απο την μπαταρία του κινητού πάλι.

Κάποιο 10άρι με πρωτόκολλο fcp για Huawei Mate 8 υπάρχει;

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

• 2 weeks later...
To banggood σταμάτησε και πάλι την αποστολή pb προς την χώρα μας. :( Το δικό μου με το tr που μου έδωσαν έδειξε διαδρομή μέσω τουρκίας και εδώ και μια εβδομάδα κάθεται στον αερολιμένα Αθηνών (ΚΑΤ). Ελπίζω να βρουν σύντομα άλλο τρόπο να μπορούμε να παραγγέλνουμε μπαταρίες κτλ

To banggood σταμάτησε και πάλι την αποστολή pb προς την χώρα μας. :( Το δικό μου με το tr που μου έδωσαν έδειξε διαδρομή μέσω τουρκίας και εδώ και μια εβδομάδα κάθεται στον αερολιμένα Αθηνών (ΚΑΤ). Ελπίζω να βρουν σύντομα άλλο τρόπο να μπορούμε να παραγγέλνουμε μπαταρίες κτλ

Εμένα πάντως το Blitzwolf που παρήγγειλα από Banggood μου έρχεται μέσω Belgium post. Ευτυχώς πρόλαβα και το παράγγειλα...

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

καλημερα ξερει καποιος που μπορω να βρω power bank της one plus? ευχαριστω

καλημερα ξερει καποιος που μπορω να βρω power bank της one plus? ευχαριστω
Δεν αγοράζει και πολλοί το συγκεκριμένο.

Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν θες κάτι από τα άλλα δημοφιλή;

Unleashed by my rooted OP3T on 8.0

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν αγοράζει και πολλοί το συγκεκριμένο.

Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν θες κάτι από τα άλλα δημοφιλή;

οχι φιλε μου δεν εχω καποιο λογο απλα εχω το ιδιο κινητο

οχι φιλε μου δεν εχω καποιο λογο απλα εχω το ιδιο κινητο
Τότε δεν χρειάζεται να δεις για OP bank.

Δες προηγούμενα ποστ για αξιόλογα bank.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μου ήρθε σήμερα το Blitzwolf PowerStorm BW-PF2 (https://m.banggood.com/BlitzWolf-PowerStorm-BW-PF2-10000mAh-18W-QC3_0-Type-C-Power-Bank-with-Fast-Charging-Input-and-Output-p-1219389.html)

Από πρώτες εντυπώσεις, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι πάρα πολύ μικρό σε σχέση με το Intenso Q10000 που επίσης έχω, έχει κανονικό βάρος για τη χωρητικότητά του, έρχεται με ένα μικρό καλώδιο 2-σε-1, με κανονική usb και usb-c. Δουλεύει κανονικά η έξοδος Quick Charge, δουλεύει η γρήγορη φόρτιση και σε Huawei (πρότυπο FCP). Άψογη αγορά, μακάρι να μπορούσα να παραγγείλω κι άλλο ένα, αλλά δυστυχώς έκλεισαν πάλι οι αποστολές power banks από Κίνα.

Edited by panosz75

ιδίως για εσάς τις γυναίκες που κουβαλάτε τσάντα και μπορείτε να έχετε μονίμως ένα μέσα

φορτιση μες στην τσαντα ενδεικνυται ομως; λογω θερμοτητας λεω π.χ.

φορτιση μες στην τσαντα ενδεικνυται ομως; λογω θερμοτητας λεω π.χ.

Η πλειοψηφία των καλών power banks θερμαίνεται πολύ λίγο έως καθόλου κατά την αποφόρτισή τους (=φόρτιση κινητού). Το κινητό συνήθως είναι το επίφοβο σ' αυτόν τον τομέα και καλό είναι να το παρακολουθούμε, και να μην το αφήνουμε να φορτίζει μέσα σε κλειστή τσάντα χωρίς επίβλεψη.

Τώρα, αν εννοείς να μένει το power bank σε τσάντα και την τσάντα να τη χτυπάει ήλιος, π.χ. το καλοκαίρι, αυτό όντως είναι ριψοκίνδυνο, και αφορά όχι μόνο τα power banks, αλλά πολύ περισσότερο τα ίδια τα κινητά

Edited by panosz75

Παρελαβα χθες το blitzwolf https://m.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-P6-10000mAh-18W-QC3_0-Dual-USB-Polymer-Fast-Charging-Power-Bank-p-1262015.html?rmmds=search

Εμεινε δυο εβδομάδες στο ΓΕΤΑ και τελικά παρέλαβα χωρίς επιπλέον κόστος.

Στο banggood λανθασμένα γράφει 280gr ενω το σωστό είναι 208gr και πιο στενό απο το intenso των 269gr κάτι που του δίνει ελαφρώς καλύτερη φορητότητα. Η γρήγορη φόρτιση qc3.0 λειτουργεί όπως πρέπει στο le max 2 και το ίδιο φορτίζει από το 25% στο 100% σε λιγότερο απο 3 ώρες ακόμη και με τον qc φορτιστη της leeco. Πριν λιγες ημέρες παρέλαβα και τον qc 3.0 της blitzwolf s5 model και είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την λειτουργία του.

Αρνητικό το πλαστικό περίβλημα που το κάνει να δείχνει σαν ψεύτικο και το γεγονός οτι κατά την γρήγορη φόρτιση-αποφορτιση ζεσταίνεται αρκετά στο σημείο που είναι οι θύρες.

Εν τέλει ελπίζω στο banggood να βρουν τρόπο να μπορούμε και παλι να παραγγελνουμε pb.

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by bbbb

Παρελαβα χθες το blitzwolf https://m.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-P6-10000mAh-18W-QC3_0-Dual-USB-Polymer-Fast-Charging-Power-Bank-p-1262015.html?rmmds=search

Εμεινε δυο εβδομάδες στο ΓΕΤΑ και τελικά παρέλαβα χωρίς επιπλέον κόστος.

Στο banggood λανθασμένα γράφει 280gr ενω το σωστό είναι 208gr και πιο στενό απο το intenso των 269gr κάτι που του δίνει ελαφρώς καλύτερη φορητότητα. Η γρήγορη φόρτιση qc3.0 λειτουργεί όπως πρέπει στο le max 2 και το ίδιο φορτίζει από το 25% στο 100% σε λιγότερο απο 3 ώρες ακόμη και με τον qc φορτιστη της leeco. Πριν λιγες ημέρες παρέλαβα και τον qc 3.0 της blitzwolf s5 model και είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την λειτουργία του.

Αρνητικό το πλαστικό περίβλημα που το κάνει να δείχνει σαν ψεύτικο και το γεγονός οτι κατά την γρήγορη φόρτιση-αποφορτιση ζεσταίνεται αρκετά στο σημείο που είναι οι θύρες.

Εν τέλει ελπίζω στο banggood να βρουν τρόπο να μπορούμε και παλι να παραγγελνουμε pb.

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικο ! :)

Αν και όταν επανέλθουν οι αποστολές powerbanks από Βanggod, χτύπα ένα Blitzwolf PowerStorm BW-PF2 που πήρα εγώ, δε θα πιστεύεις τα μάτια σου πόσο μικρό και θαυματουργό είναι. Και παρόλη τη μεταλλική κατασκευή, θερμαίνεται ελάχιστα κατά τη φόρτιση και την αποφόρτιση.

Το βλέπω διαθέσιμα στο aliexpress https://www.aliexpress.com/store/product/BlitzWolf-10000mAh-Power-Bank-18W-QC3-0-Type-C-Powerbank-Dual-USB-Charger-External-Battery-Pack/1965360_32843941692.html?spm=2114.12010615.0.0.34a834b2FfQ80V και αποστολή με china post . Δε ξέρω αν όντως θα περάσουν απο τον έλεγχο βέβαια και τι θα συμβεί εδώ στο ΓΕΤΑ μιας και είναι πάνω απο 22€ η τιμή του

• 2 weeks later...
Σκέφτομαι το Xiaomi Mi Power Bank 2 10000mAh για μπορώ να φορτίσω π.χ. δύο φορές το Huawei Mate 10 lite 3340 mAh και μία φορά το Huawei P8 lite 2200 mAh σε ένα ΣΚ ελεύθερο camping! Είναι αρκετό; Έχω εναλλακτικές σε αυτή την τιμή 17-25€ από Ελληνική αγορά;

Είδα το Intenso S10000 στα 17,90€ (αν και αρχές του χρόνου υπήρχε στα 13€ :( ) και από αυτά που διάβασα εδώ το θεωρώ ισάξιο με το Xiaomi Mi Power Bank 2 10000mAh σε χωρητικότητα για να φορτίσω π.χ. δύο και κάτι φορές το Huawei Mate 10 lite 3340 mAh.

2 φορές και κάτι λίγο ;)

Εξαρτάται αν οι άλλες 2 φορτίσεις θα είναι από το 0 ή απο το 10% πχ, από το αν είναι καιρό πολύ φορτισμένο στο τσαντάκι κ.α.

Μια χαρά θα είσαι γενικά με 10αρακι.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα συμφωνήσω με τον προλαλλήσαντα και να συμπληρώσω ότι το intenso δεν χάνει εύκολα το φορτίο του με το πέρας του χρόνου.Είναι ένα εξαιρετικό powerbank κατ' εμέ.
Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Το παρήγγειλα ήδη, παραλαμβάνω αύριο μεθαύριο, το δοκιμάζω ΣΚ και θα σας πω εντυπώσεις :D

• The title was changed to Γενικά περί Power Bank