dukepapas Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Νομιζω πως η γρηγορη φορτηση ειναι σχετικη εχει να κανει και με την σισκευη αλλα και απο το καλοδιο.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Όχι, εξαρτάται από το πρωτόκολλο γρηγόρης φόρτισης που υποστηρίζει. Για παράδειγμα ο φίλος με το Huawei θέλει Power bank που να υποστηρίζει fcp που είναι το πρωτόκολλο γρήγορης φόρτισης της Huawei. Με οτιδήποτε άλλο που λέει qc δεν κάνει δουλειά, δηλαδή κάνει, φορτίζει, αλλά όχι γρήγορα όπως θα φόρτιζε με fcp. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Δυο επιλογές. Η power bank της Huawei ή συγκεκριμένο xiaomi με κωδικό PLM06ZM ή PLM05ZM Έχουν εξαντληθεί στην Ελλάδα, πρέπει να ψάξεις πολύ ή να βρεις τρόπο να το φέρεις απο έξω και αν τα καταφέρεις πες τον και σε μας. Κατα τα άλλα οτι είπε ο απο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 (edited) ........................... Edited January 14, 2018 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Για power bank για Huawei, ένα από τα πιο κατάλληλα είναι αυτό: https://www.skroutz.gr/s/11882957/Huawei-AP09Q-10000mAh.html?from=favorites_popup Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Δυο επιλογές. Η power bank της Huawei ή συγκεκριμένο xiaomi με κωδικό PLM06ZM ή PLM05ZM Έχουν εξαντληθεί στην Ελλάδα, πρέπει να ψάξεις πολύ ή να βρεις τρόπο να το φέρεις απο έξω και αν τα καταφέρεις πες τον και σε μας. Κατα τα άλλα οτι είπε ο απο πάνω. Το PLM06ZM το έχω βρει με 35€ τελευταίο κομμάτι αλλά το φοβάμαι. Έχω διαβάσει και αλλού πως είναι συμβατό με fcp αλλά δεν έχω δει κανείς να γράφει, ναι το συνδέσαμε και μου έγραφε στην οθόνη γρήγορη φόρτιση όπως όταν το έχω στην πρίζα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Όχι, εξαρτάται από το πρωτόκολλο γρηγόρης φόρτισης που υποστηρίζει. Για παράδειγμα ο φίλος με το Huawei θέλει Power bank που να υποστηρίζει fcp που είναι το πρωτόκολλο γρήγορης φόρτισης της Huawei. Με οτιδήποτε άλλο που λέει qc δεν κάνει δουλειά, δηλαδή κάνει, φορτίζει, αλλά όχι γρήγορα όπως θα φόρτιζε με fcp. Fcp εχει το νοτε 4? εμενα βλεπω φορτιζει γρηγορα αλλα αδειαζει και γρηγορα τον πρωτο καιρο στα φορτισματα κρατουσε αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Fcp εχει το νοτε 4? εμενα βλεπω φορτιζει γρηγορα αλλα αδειαζει και γρηγορα τον πρωτο καιρο στα φορτισματα κρατουσε αρκετα. Οχι, το fcp ειναι το πρωτοκολλο γρηγορης φορτησης της Huawei. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Και η Blitzwolf έβγαλε πρόσφατα power bank με συμβατότητα για όλα τα πρότυπα γρήγορης φόρτισης, και Huawei FCP, ακόμα και MediaTek PumpExpress 2.0. Δυστυχώς λόγω της γνωστής πολιτικής με τα power banks από Κίνα, δε στέλνουν Ελλάδα. Αυτό είναι το προϊόν στο οποίο αναφέρομαι: https://m.banggood.com/BlitzWolf-PowerStorm-BW-PF2-10000mAh-18W-QC3_0-Type-C-Power-Bank-with-Fast-Charging-Input-and-Output-p-1219389.html Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 τσιμπημενη μου κανει η τιμη του (οπως αρκετα τις blitz αλλωστε), δεν πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Το PLM06ZM το έχω βρει με 35€ τελευταίο κομμάτι αλλά το φοβάμαι. Έχω διαβάσει και αλλού πως είναι συμβατό με fcp αλλά δεν έχω δει κανείς να γράφει, ναι το συνδέσαμε και μου έγραφε στην οθόνη γρήγορη φόρτιση όπως όταν το έχω στην πρίζα. 35€ το 20ρι;;;; Το θέλω εγώ... Ακόμα και αν δεν κάνει (που κάνει) έχεις ενα απ τα καλύτερα της αγοράς σε τιμή Κίνας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 35€ το 20ρι;;;; Το θέλω εγώ... Ακόμα και αν δεν κάνει (που κάνει) έχεις ενα απ τα καλύτερα της αγοράς σε τιμή Κίνας... https://www.my24shop.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=29056&Itemid=0 Μεχρι προχθες ειχε γιατι μιλησα. Τωρα δεν ξερω. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Οχι, το fcp ειναι το πρωτοκολλο γρηγορης φορτησης της Huawei. Εγω εχω ενα φορτιστη 2αμπερ αλλα δεν ξερω αν βοηθαει και το καλοδιο επειδη το εχω παρει ξεχωριστά.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Παιδια διαφοροι πωλητές με καλό feeback στο ali στένουν Ελλάδα. Έχει προσπαθήσει κανείς να φέρει? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Παιδια διαφοροι πωλητές με καλό feeback στο ali στένουν Ελλάδα. Έχει προσπαθήσει κανείς να φέρει?Στο αεροπλάνο δεν θα το σταματήσουν; Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Ίσως άτοπο το ερώτημα αλλά θα ήθελα την γνώμη σας. Με όλα αυτά που διαβάζω για τα power bank και τους περιορισμούς στα αεροπλάνα, εάν θελήσω να ταξιδέψω και έχω μαζί μου το power bank μου, θα με σταματήσουν στον έλεγχο; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Στο αεροπλάνο δεν θα το σταματήσουν; Unleashed by my rooted OP3T in 8.0Το θέμα είναι ότι σε γειτονικές χώρες όπως Ιταλία πάνε κανονικά τα powerbank. Θα σκαναρουν ανοίγουν κάθε δέμα/σκαναρουν με ακτίνες να δουν τι έχει μέσα και πού πάει? Ίσως ρίξω κάποια δοκιμαστική παραγγελία με μικρό κόστος να δω αν θα περάσει. Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Ίσως άτοπο το ερώτημα αλλά θα ήθελα την γνώμη σας. Με όλα αυτά που διαβάζω για τα power bank και τους περιορισμούς στα αεροπλάνα, εάν θελήσω να ταξιδέψω και έχω μαζί μου το power bank μου, θα με σταματήσουν στον έλεγχο; Kανονικα ναι πρεπει να το πεταξεις. Φιλος μου το περασε προσφατα ομως Μαλτα. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Ίσως άτοπο το ερώτημα αλλά θα ήθελα την γνώμη σας. Με όλα αυτά που διαβάζω για τα power bank και τους περιορισμούς στα αεροπλάνα, εάν θελήσω να ταξιδέψω και έχω μαζί μου το power bank μου, θα με σταματήσουν στον έλεγχο; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν υπάρχει πρόβλημα, περνάει κανονικά απο το security screening. Αν τα πέταγαν θα είχαν ένα κάδο γεμάτο ηλεκτρονικά τσιγάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bourojean Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Επειδή πρόσφατα πέταξα και το έψαξα, έχει όριο στα mah της μπαταρίας. Το 10 τι περνάει άνετα, νομίζω και είκοσι. Δες το στους όρους της αεροπορικής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Οκ παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosX Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Καλησπερα παιδια. Επειδη σκεφτομαι να αγορασω ενα power bank, ειδα οτι αξιοπιστα ειναι τα xiaomi και τα intenso. σιγουρα θελω 10k χωρητικοτητα κ 2 θυρες usb και ει δυνατον ναναι τριαρες. Εχει κανεις εμπειρια με ασυρματη φορτιση σε power bank? αξιζει; προτεινετε καποια αλλη μαρκα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Καλησπερα παιδια. Επειδη σκεφτομαι να αγορασω ενα power bank, ειδα οτι αξιοπιστα ειναι τα xiaomi και τα intenso. σιγουρα θελω 10k χωρητικοτητα κ 2 θυρες usb και ει δυνατον ναναι τριαρες. Εχει κανεις εμπειρια με ασυρματη φορτιση σε power bank? αξιζει; προτεινετε καποια αλλη μαρκα; και τα 2 που αναφερες τυγχαινει να τα εχω αγορασει.εχω το Intenso S10000 που ειναι πολυ καλο με μονο (-) οτι αργει να φορτισει και το καλωδιο micro usb που ειναι ενσωματωμενο πανω στην συσκευη ειναι αρκετα μικρο. τωρα εγω για προσωπικη μου χρηση καθημερινα εχω το Xiaomi Mi Power Bank 2 που ειναι εξαιρετικο,αριστο θα ελεγα και στα + οτι φορτιζει και γρηγορα..και φορτιζει και τα κινητα γρηγορα.εγω το iphone το φορτιζω γρηγοροτερα απο'τι με τον μαμα φορτιστη.σου το προτεινω..Από τις καλύτερες μου αγορές! Premium κατασκευή, φανταστικό design, εξαιρετικές επιδόσεις! και σε πολυ καλή τιμη!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Καλησπερα παιδια. Επειδη σκεφτομαι να αγορασω ενα power bank, ειδα οτι αξιοπιστα ειναι τα xiaomi και τα intenso. σιγουρα θελω 10k χωρητικοτητα κ 2 θυρες usb και ει δυνατον ναναι τριαρες. Εχει κανεις εμπειρια με ασυρματη φορτιση σε power bank? αξιζει; προτεινετε καποια αλλη μαρκα; Ανάλογος τι κινητό θες να φορτιζεις. Αν είναι quick charge 2.0-3.0 ή fcp (κάποιο Huawei) γενικός ανάλογα τις απαιτήσεις θα ψάξεις και το καλύτερο αποτέλεσμα. Σε ανθεκτικότητα όλα λίγο πολύ τα ίδια είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosX Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 (edited) Ανάλογος τι κινητό θες να φορτιζεις. Αν είναι quick charge 2.0-3.0 ή fcp (κάποιο Huawei) γενικός ανάλογα τις απαιτήσεις θα ψάξεις και το καλύτερο αποτέλεσμα. Σε ανθεκτικότητα όλα λίγο πολύ τα ίδια είναι. παραλειψη. το galaxy s7 εχω και αυτο θα φορτιζω κυριως. περιστασιακα ομως ισως φορτιζω ενα bluetooth ηχειο ή το ipod. και απο οτι ειδα το xiaomi δεν ειναι με 2 θυρες. μαλλον θα παω για intenso. κατι ακομα. τα power banks εχουν μπαταριες 3,7V. τα κινητα μας φορτιζουν με 5V. αρα τα 10.000 ουσιαστικα γινονται περιπου 7.000; επισης.. για τα wireless γενικα τι αποψη εχετε; ειδα ενα omega στο e-shop και φαινεται καλο. Edited February 4, 2018 by AgelosX edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts