gsir Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_power_bank_10400mah-5728.html Δείτε κι απο δώ αν συμφέρει με τα μεταφορικά Τσεκαρε εδώ Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Αυθεντικό είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ναι απο κει το πήρα και πριν 2 βδομάδες πήρα και την αυθεντική θήκη που έφτασε σήμερα :D Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Σε μένα επέστρεψαν σήμερα τα χρήματα. Από που να το πάρω τώρα? Αυθεντικό, άμεση αποστολή, καλη τιμή. banggood.com 25 μερες κανει ολογνησιο στα 12,47 το 5200 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Καλησπέρα σας, Αυτό πως σας φαίνεται; http://www.ebay.de/itm/Power-Bank-23000mAh-USB-Externer-Akku-Ladegerat-Solar-fur-Tablet-Laptop-Handy-/231297109487?pt=DE_Handy_PDA_Ladeger%C3%A4te_Dockingstationen&hash=item35da61cdef Εχει και κανει τα πάντα... Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Στον τιτλο λεει 28000 και στη φοτο 2800! Οπως και ναχει ειναι εξωφρενικα ακριβό, για ποιο λογο να παρεις κατι τετοιο? Με τα μισα λεφτα παιρνεις 2-3 Xiaomi! Επισης μην παρεις ποτέ ηλιακο φορτιστή, δε θα γεμιζει ποτέ. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Δεν φορτίζει μονο απο τον ήλιο. Μπορείς να φορτίσεις και με USB και με 220volts και με ήλιο. Η συσκευή ειναι "επώνυμο" προϊόν. Την εχω δει και σε αεροδρόμιο. Στο ebay εχει πολλές καταχωρήσεις απο διαφορετικούς πωλητές. Αυτό με το λάθος στη φωτογραφία έτυχε... Ειναι 23.000 το σωστό. Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Still... με τα μισα λεφτα παιρνεις 2 Xiaomi. Επισης δεν ξερω αν εχεις καταλαβει το μεγεθος του και το βαρος του, ειναι σαν ενα tablet και αν ειναι πραγματικα τα mAh τοτε το βαρος του θα ειναι 1 κιλο.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 στο http://www.ibuygou.com βγαινει 36 δολλαρια με τα μεταφορικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Ναι απο κει το πήρα και πριν 2 βδομάδες πήρα και την αυθεντική θήκη που έφτασε σήμερα :D Η θηκη πως καθεται; ειναι λεπτη ελαστικη ή σφιχτη; πηρα μια απο ebay, δε βγαίνει αλλα ανασηκωνεται ευκολα στις ακρες... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Η θηκη πως καθεται; ειναι λεπτη ελαστικη ή σφιχτη; πηρα μια απο ebay, δε βγαίνει αλλα ανασηκωνεται ευκολα στις ακρες... καθεται πολυ σφιχτά! με το ζορι την έβαλα :lol: Μου αρεσε πολυ πάντως! Δεν σηκωνεται απο πουθενά! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 μολις το πηρα απο merimobiles. για να δουμε αν το στειλουν αυτοι... γιατι το geek δε μας τα ειπε καλα. θηκη θα παρω σιλικονης απο ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 μολις το πηρα απο merimobiles. για να δουμε αν το στειλουν αυτοι... γιατι το geek δε μας τα ειπε καλα. θηκη θα παρω σιλικονης απο ebay Όταν παραλάβω θα σου πω πόσες μέρες έκανε συνολικά. Το t.n λέει on route τίποτα άλλο ακόμη. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Όταν παραλάβω θα σου πω πόσες μέρες έκανε συνολικά. Το t.n λέει on route τίποτα άλλο ακόμη. Εγω εδω και 3 μερες και καμία εξέλιξη ακομα.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Το παρήγγειλα από geek, οπότε θα πρέπει να κάνω υπομονή. Η θήκη χρειάζεται? Δεν είναι κινητό που έχει οθόνη και πρέπει να προστατευτεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Το παρήγγειλα από geek, οπότε θα πρέπει να κάνω υπομονή. Η θήκη χρειάζεται? Δεν είναι κινητό που έχει οθόνη και πρέπει να προστατευτεί. Καλά δεν είδες τι προβλήματα έχουμε 2 άτομα μαζί τους; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Καλά δεν είδες τι προβλήματα έχουμε 2 άτομα μαζί τους; Το έχουμε παρει ομως πολλοι απο κει.. Και γω τώρα στην αρχη της βδομάδας παρηγγειλα απο merimobiles και ακομα ουτε φωνη ούτε ακροαση, αρχιζω και το μετανιωνω που δεν ξαναπηρα απο geek Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Καλά δεν είδες τι προβλήματα έχουμε 2 άτομα μαζί τους; Το είδα, αλλά έχω αγοράσει πολλές φορές από το συγκεκριμένο κατάστημα και είμαι ευχαριστημένος. Επίσης πολύ σημαντικό ότι πουλάει το γνήσιο και δεν ρισκάρω σε αυτό το θέμα. Αν αργήσει και καμιά δεκαριά μέρες παραπάνω δεν πειράζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Και το meri πουλάει ορίτζιναλ. Έτσι γράφουν στα σχόλια δηλαδή. Σε πόσες μέρες δίνει τρακιν το μερι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 παρηγγειλα ενα Power Bank που παιρνει μια 18650 μπαταρια.Η μπαταρια που θα το βαλω πρεπει να ειναι protected ή εχει προστασια η πλακετα του PB ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Και το meri πουλάει ορίτζιναλ. Έτσι γράφουν στα σχόλια δηλαδή. Σε πόσες μέρες δίνει τρακιν το μερι? Εμένα σε δύο μέρες μου έστειλαν T.N. Σήμερα μπήκα από περιέργεια στο elta tracking και έγραφε άφιξη στη χώρα προορισμού. Τώρα μέχρι να έρθει εξαρτάται από τα ΕΛΤΑ και το άψογο ταχυδρομείο της περιοχής μου:p.. Τέλη της άλλης βδομάδας υπολογίζω να το έχω. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 [ATTACH]48289[/ATTACH] Xiaomi απο merimobile για να'χετε μετρο σύγκρισης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Και πιο φτηνό είναι από τα άλλα που κοίταξα. Αλλά το σημαντικότερο είναι οι χρόνοι αντίδρασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Περιμένω το refund και εγώ από το Geek και πάω για merimo ή bangood. Ποιος από τους 2 έχει για δωρεάν αποστολή την Singapore post? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Γιατι σε αργουν τοσο πολυ? Εγω δε τους το ζητησα, απλα ρωτησα σε ποσες μερες θα εχω τα χρηματα μου πισω και αυτοι το πηραν σαν απαιτηση :p σε 2 μερες τα ειχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts