bbbb Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Όχι δεν το έχω δοκιμασμένο αυτό το pb αλλά λέω ότι μπορεί στο κινητό σου να είναι περιορισμός του Hardware για λόγους ασφαλείας και να μην πιάνει τα 12volt Οπότε αν αυτό το Powerbank Κατά τα άλλα καλύπτει τις ανάγκες σου μπορεί να είναι μία καλή επιλογή. Δοκιμασμενο από εμενα για γρήγορη φόρτιση qc3.0 είναι το intenso q10000 που το eshop το είχε βγάλει προσφορά στα 15.9€. αλλά αυτό δεν έχει γρήγορη φόρτιση του ίδιου του power bank. 2 αγόρασα και τα πούλησα σε φίλους και τωρα περιμένω της blitzwolf από το banggood https://m.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-P6-10000mAh-18W-QC3_0-Dual-USB-Polymer-Fast-Charging-Power-Bank-p-1262015.html?rmmds=search Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Όχι δεν το έχω δοκιμασμένο αυτό το pb αλλά λέω ότι μπορεί στο κινητό σου να είναι περιορισμός του Hardware για λόγους ασφαλείας και να μην πιάνει τα 12volt Οπότε αν αυτό το Powerbank Κατά τα άλλα καλύπτει τις ανάγκες σου μπορεί να είναι μία καλή επιλογή. Δοκιμασμενο από εμενα για γρήγορη φόρτιση qc3.0 είναι το intenso q10000 που το eshop το είχε βγάλει προσφορά στα 15.9€. αλλά αυτό δεν έχει γρήγορη φόρτιση του ίδιου του power bank. 2 αγόρασα και τα πούλησα σε φίλους και τωρα περιμένω της blitzwolf από το banggood https://m.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-P6-10000mAh-18W-QC3_0-Dual-USB-Polymer-Fast-Charging-Power-Bank-p-1262015.html?rmmds=search Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το Intenso όντως είναι πολύ καλό, το έχω κι εγώ. Προσωπικά παρήγγειλα αυτό που έλεγα τις προάλλες: https://m.banggood.com/BlitzWolf-PowerStorm-BW-PF2-10000mAh-18W-QC3_0-Type-C-Power-Bank-with-Fast-Charging-Input-and-Output-p-1219389.html Πλέον η τιμή του είναι στα 18.74€, με τα μεταφορικά πάει γύρω στα 22€, θεωρώ πολύ καλή επιλογή γι' αυτά που προσφέρει. Θα φανεί στην πράξη. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Αν σε ενδιαφέρει η γρήγορη φόρτιση θα σου προτείνω να πάρεις το xiaomi 20ρι, το μέγεθός είναι το ίδιο με τα 10ρια και θα χεις καλύτερη αυτονομία και γρήγορη φόρτιση. Αυτό έχει fcp και κάνει γρήγορη φόρτιση για τα Huawei. https://www.skroutz.gr/s/13127437/Xiaomi-PLM06ZM-2C-20000mAh.html Το power bank θα δίνει ρεύμα μέχρι να μείνει απο μπαταρία ανεξαρτήτου συσκευής. Τα κινητά Όταν φτάσουν στο 100% σταματάει να παίρνει ρεύμα η μπαταρία και απλά διατηρείται σε λειτουργία απο το ρεύμα του power bank. Όταν τραβήξεις το καλώδιο φορτιστή απο το κινητό τότε το κύκλωμα αλλάζει και τροφοδοτείται απο την μπαταρία του κινητού πάλι. Κάποιο 10άρι με πρωτόκολλο fcp για Huawei Mate 8 υπάρχει; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Αυτό που αναφέρει απο πάνω σου ο Πάνος. https://m.banggood.com/BlitzWolf-PowerStorm-BW-PF2-10000mAh-18W-QC3_0-Type-C-Power-Bank-with-Fast-Charging-Input-and-Output-p-1219389.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Ευχαριστώ πολύ, θα το δω. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 To banggood σταμάτησε και πάλι την αποστολή pb προς την χώρα μας. :( Το δικό μου με το tr που μου έδωσαν έδειξε διαδρομή μέσω τουρκίας και εδώ και μια εβδομάδα κάθεται στον αερολιμένα Αθηνών (ΚΑΤ). Ελπίζω να βρουν σύντομα άλλο τρόπο να μπορούμε να παραγγέλνουμε μπαταρίες κτλ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 To banggood σταμάτησε και πάλι την αποστολή pb προς την χώρα μας. :( Το δικό μου με το tr που μου έδωσαν έδειξε διαδρομή μέσω τουρκίας και εδώ και μια εβδομάδα κάθεται στον αερολιμένα Αθηνών (ΚΑΤ). Ελπίζω να βρουν σύντομα άλλο τρόπο να μπορούμε να παραγγέλνουμε μπαταρίες κτλ Εμένα πάντως το Blitzwolf που παρήγγειλα από Banggood μου έρχεται μέσω Belgium post. Ευτυχώς πρόλαβα και το παράγγειλα... Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 καλημερα ξερει καποιος που μπορω να βρω power bank της one plus? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 καλημερα ξερει καποιος που μπορω να βρω power bank της one plus? ευχαριστωΔεν αγοράζει και πολλοί το συγκεκριμένο. Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν θες κάτι από τα άλλα δημοφιλή; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Δεν αγοράζει και πολλοί το συγκεκριμένο. Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν θες κάτι από τα άλλα δημοφιλή; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 οχι φιλε μου δεν εχω καποιο λογο απλα εχω το ιδιο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 οχι φιλε μου δεν εχω καποιο λογο απλα εχω το ιδιο κινητοΤότε δεν χρειάζεται να δεις για OP bank. Δες προηγούμενα ποστ για αξιόλογα bank. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 (edited) Μου ήρθε σήμερα το Blitzwolf PowerStorm BW-PF2 (https://m.banggood.com/BlitzWolf-PowerStorm-BW-PF2-10000mAh-18W-QC3_0-Type-C-Power-Bank-with-Fast-Charging-Input-and-Output-p-1219389.html) Από πρώτες εντυπώσεις, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι πάρα πολύ μικρό σε σχέση με το Intenso Q10000 που επίσης έχω, έχει κανονικό βάρος για τη χωρητικότητά του, έρχεται με ένα μικρό καλώδιο 2-σε-1, με κανονική usb και usb-c. Δουλεύει κανονικά η έξοδος Quick Charge, δουλεύει η γρήγορη φόρτιση και σε Huawei (πρότυπο FCP). Άψογη αγορά, μακάρι να μπορούσα να παραγγείλω κι άλλο ένα, αλλά δυστυχώς έκλεισαν πάλι οι αποστολές power banks από Κίνα. Edited April 16, 2018 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 ιδίως για εσάς τις γυναίκες που κουβαλάτε τσάντα και μπορείτε να έχετε μονίμως ένα μέσα φορτιση μες στην τσαντα ενδεικνυται ομως; λογω θερμοτητας λεω π.χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 (edited) φορτιση μες στην τσαντα ενδεικνυται ομως; λογω θερμοτητας λεω π.χ. Η πλειοψηφία των καλών power banks θερμαίνεται πολύ λίγο έως καθόλου κατά την αποφόρτισή τους (=φόρτιση κινητού). Το κινητό συνήθως είναι το επίφοβο σ' αυτόν τον τομέα και καλό είναι να το παρακολουθούμε, και να μην το αφήνουμε να φορτίζει μέσα σε κλειστή τσάντα χωρίς επίβλεψη. Τώρα, αν εννοείς να μένει το power bank σε τσάντα και την τσάντα να τη χτυπάει ήλιος, π.χ. το καλοκαίρι, αυτό όντως είναι ριψοκίνδυνο, και αφορά όχι μόνο τα power banks, αλλά πολύ περισσότερο τα ίδια τα κινητά Edited April 16, 2018 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 (edited) Παρελαβα χθες το blitzwolf https://m.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-P6-10000mAh-18W-QC3_0-Dual-USB-Polymer-Fast-Charging-Power-Bank-p-1262015.html?rmmds=search Εμεινε δυο εβδομάδες στο ΓΕΤΑ και τελικά παρέλαβα χωρίς επιπλέον κόστος. Στο banggood λανθασμένα γράφει 280gr ενω το σωστό είναι 208gr και πιο στενό απο το intenso των 269gr κάτι που του δίνει ελαφρώς καλύτερη φορητότητα. Η γρήγορη φόρτιση qc3.0 λειτουργεί όπως πρέπει στο le max 2 και το ίδιο φορτίζει από το 25% στο 100% σε λιγότερο απο 3 ώρες ακόμη και με τον qc φορτιστη της leeco. Πριν λιγες ημέρες παρέλαβα και τον qc 3.0 της blitzwolf s5 model και είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την λειτουργία του. Αρνητικό το πλαστικό περίβλημα που το κάνει να δείχνει σαν ψεύτικο και το γεγονός οτι κατά την γρήγορη φόρτιση-αποφορτιση ζεσταίνεται αρκετά στο σημείο που είναι οι θύρες. Εν τέλει ελπίζω στο banggood να βρουν τρόπο να μπορούμε και παλι να παραγγελνουμε pb. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 18, 2018 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Παρελαβα χθες το blitzwolf https://m.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-P6-10000mAh-18W-QC3_0-Dual-USB-Polymer-Fast-Charging-Power-Bank-p-1262015.html?rmmds=search Εμεινε δυο εβδομάδες στο ΓΕΤΑ και τελικά παρέλαβα χωρίς επιπλέον κόστος. Στο banggood λανθασμένα γράφει 280gr ενω το σωστό είναι 208gr και πιο στενό απο το intenso των 269gr κάτι που του δίνει ελαφρώς καλύτερη φορητότητα. Η γρήγορη φόρτιση qc3.0 λειτουργεί όπως πρέπει στο le max 2 και το ίδιο φορτίζει από το 25% στο 100% σε λιγότερο απο 3 ώρες ακόμη και με τον qc φορτιστη της leeco. Πριν λιγες ημέρες παρέλαβα και τον qc 3.0 της blitzwolf s5 model και είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την λειτουργία του. Αρνητικό το πλαστικό περίβλημα που το κάνει να δείχνει σαν ψεύτικο και το γεγονός οτι κατά την γρήγορη φόρτιση-αποφορτιση ζεσταίνεται αρκετά στο σημείο που είναι οι θύρες. Εν τέλει ελπίζω στο banggood να βρουν τρόπο να μπορούμε και παλι να παραγγελνουμε pb. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλορίζικο ! :) Αν και όταν επανέλθουν οι αποστολές powerbanks από Βanggod, χτύπα ένα Blitzwolf PowerStorm BW-PF2 που πήρα εγώ, δε θα πιστεύεις τα μάτια σου πόσο μικρό και θαυματουργό είναι. Και παρόλη τη μεταλλική κατασκευή, θερμαίνεται ελάχιστα κατά τη φόρτιση και την αποφόρτιση. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Φοβερό αυτό το blitzwolf, δυστυχώς δεν το πρόλαβα..Εχω το μικρο τους (5000) και τα πάει περίφημα καιρό τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Το βλέπω διαθέσιμα στο aliexpress https://www.aliexpress.com/store/product/BlitzWolf-10000mAh-Power-Bank-18W-QC3-0-Type-C-Powerbank-Dual-USB-Charger-External-Battery-Pack/1965360_32843941692.html?spm=2114.12010615.0.0.34a834b2FfQ80V και αποστολή με china post . Δε ξέρω αν όντως θα περάσουν απο τον έλεγχο βέβαια και τι θα συμβεί εδώ στο ΓΕΤΑ μιας και είναι πάνω απο 22€ η τιμή του Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Ευχαριστώ,δεν το ρισκάρω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Σκέφτομαι το Xiaomi Mi Power Bank 2 10000mAh για μπορώ να φορτίσω π.χ. δύο φορές το Huawei Mate 10 lite 3340 mAh και μία φορά το Huawei P8 lite 2200 mAh σε ένα ΣΚ ελεύθερο camping! Είναι αρκετό; Έχω εναλλακτικές σε αυτή την τιμή 17-25€ από Ελληνική αγορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 2 φορές το mate 10 θα φορτίζεις.. Υπολόγισε γύρω στα 7000 καθαρά mah στο 10.000! Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Είδα το Intenso S10000 στα 17,90€ (αν και αρχές του χρόνου υπήρχε στα 13€ :( ) και από αυτά που διάβασα εδώ το θεωρώ ισάξιο με το Xiaomi Mi Power Bank 2 10000mAh σε χωρητικότητα για να φορτίσω π.χ. δύο και κάτι φορές το Huawei Mate 10 lite 3340 mAh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 2 φορές και κάτι λίγο ;) Εξαρτάται αν οι άλλες 2 φορτίσεις θα είναι από το 0 ή απο το 10% πχ, από το αν είναι καιρό πολύ φορτισμένο στο τσαντάκι κ.α. Μια χαρά θα είσαι γενικά με 10αρακι. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Θα συμφωνήσω με τον προλαλλήσαντα και να συμπληρώσω ότι το intenso δεν χάνει εύκολα το φορτίο του με το πέρας του χρόνου.Είναι ένα εξαιρετικό powerbank κατ' εμέ. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Το παρήγγειλα ήδη, παραλαμβάνω αύριο μεθαύριο, το δοκιμάζω ΣΚ και θα σας πω εντυπώσεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts