al3x1k0 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 έχει κανείς άποψη για power bank με ασύρματη φόρτιση, όπως πχ https://www.lightinthebox.com/portable-power-bank-10000-mah-qi-wireless-charger-powerbank-charge-mobile-phone-charger-for-iphone-6s-samsung-galaxy-s6-s7-edge_p5725193.html Γενικότερη άποψη είναι να κοιτάς μόνο σοβαρές εταιρίες για powerbank και γενικότερα στο κομμάτι μπαταρίας. Ωραίο concept είναι αν σε βολεύει στην καθημερινότητα σου κατά τα άλλα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Παιδια καλημερα. Πια η γνωμη σας για αυτο? http://www.public.gr/product/aksesoyar/tablet/fortistes/powerbank-xiaomi-mi-power-2-10000-mah-21a-asimi/prod8722647pp/ Αξιξει να το παρω? Το εχεις κανενας? Υπαρχει περιπτωση να το βρω καπου αλλου σε καλυτερη τιμη. Κοιταξα λιγο και εξωτερικο αλλα δεν στελνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Υπάρχει λόγος που θα το πάρεις απο public; Αν οχι δεν αξίζει. Υπάρχει με 10€ παραπάνω το 20.000 και με qc 3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Υπάρχει λόγος που θα το πάρεις απο public; Αν οχι δεν αξίζει. Υπάρχει με 10€ παραπάνω το 20.000 και με qc 3.0 Απλα δεν με ενδιαφερει τοσο μεγαλο. Και το 10αρι πολυ ειναι και το μετανιωσα και θα παρω αυτο http://www.public.gr/product/aksesoyar/tablet/fortistes/powerbank-xiaomi-mi-power-5000-mah-21a-asimi/prod8685540pp/ για το κινητο το θελω μονο. Τωρα για τα public οχι δεν υπαρχει καποιος λογος να το παρω απο εκει, περα απο το οτι θα το εχω αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Αν απλά θες μια μπαταρία για όταν το χρειαστείς πάρε το πρώτο που βρεις μπροστά σου. Σημασία έχει να πάρεις κάτι που να μπορείς να το αξιοποιήσεις στο έπακρο. Αν απλά θες μια μπαταρία, πάρε ένα portable που κρεμιέται στα κλειδιά και βγάζει άνετα μια φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Το πρώτο που θα βρεις μπροστά σου, το stick με τη μια μπαταρία που δίνουν και δώρο διαφημιστικό, δε φορτίζει καν, όχι να βγάλει μια φόρτιση.. Ακόμα και τα φτηνά, ούτε καν μπορούν να κρατήσουν τη φόρτιση.. Πολλή μουφα στις μπαταρίες. Το 5αρι είναι μια καλή επιλογή, αν υπάρχει ακόμα γιατί από παντού στερευει το στοκ Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Αν απλά θες μια μπαταρία για όταν το χρειαστείς πάρε το πρώτο που βρεις μπροστά σου. Σημασία έχει να πάρεις κάτι που να μπορείς να το αξιοποιήσεις στο έπακρο. Αν απλά θες μια μπαταρία, πάρε ένα portable που κρεμιέται στα κλειδιά και βγάζει άνετα μια φόρτιση. Το θελω για καθημερινη χρηση, μιας και το κινητο μου εχει πολυ μικρη μπαταρια. Μεχρι σημερα εχω παρει ενα σωρο power bank και κανενα δεν εχει βγαλει πανω απο χρονο. Καποια ουτε 6 μηνες καν. Οποτε αποφασισα οτι δεν εχει νοημα να δεινω τοσα λεφτα για να κρατανε ενα χρονο. Ετσι το 5αρι στα 15 ευρω και με 2 χρονια εγγυηση , νομιζω οτι ειναι μια χαρα. Και να τα παιξει στον ενα χρονο θα παω να μου δωσου αλλο με την εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 15 ευρώ για 5αρι; με τόσα πήρα 20αρι xiaomi!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Καλά χαλάρωσε, τώρα δεν έχει τέτοια Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Ετσι το 5αρι στα 15 ευρω και με 2 χρονια εγγυηση , νομιζω οτι ειναι μια χαρα. Και να τα παιξει στον ενα χρονο θα παω να μου δωσου αλλο με την εγγυηση. Μη μπερδεύεσαι... Εγγύηση έχεις στη πλακέτα, όχι στην μπαταρία. Η μπαταρία έχει 6 μήνες. Και φυσικά δεν καλύπτεται ποτέ γτ στην βγάζουν υπαιτιότητα δική σου... και καλά κάνουν εδώ που τα λέμε, γτ αν του πίνεις το αίμα δεν σου φταίει το power bank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Μη μπερδεύεσαι... Εγγύηση έχεις στη πλακέτα, όχι στην μπαταρία. Η μπαταρία έχει 6 μήνες. Και φυσικά δεν καλύπτεται ποτέ γτ στην βγάζουν υπαιτιότητα δική σου... και καλά κάνουν εδώ που τα λέμε, γτ αν του πίνεις το αίμα δεν σου φταίει το power bank. Οσες φορες εχω παρει power bank απο τα public , εχει παντα εγγυηση για ενα χρονο οσον αφορα στην μπαταρια. Μεχρι στιγμης μιας και ολα σχεδον τα παιζουν πριν το χρονο, τα παω πισω και μου δεινουν αλλο. Ποτε δεν εχουν φερει αντιρρηση. Ισα ισα που οι ιδιοι μου το προτεινουν. Αν δεν εχουν το ιδιο , τοτε περνω καποιο αλλο και μου αφαιρουν την αξια που ειχε αυτο που χαλασε. Μονο αυτο που ειχα τελευταια το αμελησα και περασε ο χρονος οποτε δεν μπορω να το παω τωρα πισω. Τωρα για το συγκεκριμενο που λεει εγγυση 2 χρονια, θα ρωτησω τι παιζει μολις παω να το παραλαβω. Για τον ενα χρονο παντως ειναι σιγουρο οτι στο αλλαζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Τι χρηση τους κανεις, το εχω απορια... Αποκλειστικα με αυτο φορτιζεις συσκευες; Αν και με τοση μουφα στα αλλα power bank δεν αποκλειεται. Παντως να σου πω οτι εχω κανονικα το πρωτο μου xiaomi απο εδω και πανω απο 3 χρονια Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Οσες φορες εχω παρει power bank απο τα public , εχει παντα εγγυηση για ενα χρονο οσον αφορα στην μπαταρια. Μεχρι στιγμης μιας και ολα σχεδον τα παιζουν πριν το χρονο, τα παω πισω και μου δεινουν αλλο. Ποτε δεν εχουν φερει αντιρρηση. Ισα ισα που οι ιδιοι μου το προτεινουν. Αν δεν εχουν το ιδιο , τοτε περνω καποιο αλλο και μου αφαιρουν την αξια που ειχε αυτο που χαλασε. Μονο αυτο που ειχα τελευταια το αμελησα και περασε ο χρονος οποτε δεν μπορω να το παω τωρα πισω. Τωρα για το συγκεκριμενο που λεει εγγυση 2 χρονια, θα ρωτησω τι παιζει μολις παω να το παραλαβω. Για τον ενα χρονο παντως ειναι σιγουρο οτι στο αλλαζουν. Προφανώς και δεν χαλούσε μπαταρία και στο αλλάζουν. ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι χρηση τους κανεις, το εχω απορια... Αποκλειστικα με αυτο φορτιζεις συσκευες; Αν και με τοση μουφα στα αλλα power bank δεν αποκλειεται. Παντως να σου πω οτι εχω κανονικα το πρωτο μου xiaomi απο εδω και πανω απο 3 χρονια Προσωπικά έχω power bank 2 χρόνια με χρήση μη πω και 24ωρο και δεν μασάει τον πάτο του ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Λοιπόν.Έβαλα το power bank μου που υποστηρίζει quick charge 3.0 να φορτίσει το κινητό μου που υποστηρίζει quick charge 2.0.Χρησιμοποίησα το καλώδιο που ήρθε μαζί με το power bank.Παρατήρησα ότι μου έδωσε 30% σε μισή ώρα και περίπου 70% σε μία ώρα.Εμένα μου φαίνεται καλά αλλά διαβάζω ότι το quick charge 2.0 πχ μπορεί να σου δώσει 60-70% στο μισάωρο ενώ το 3.0 είναι ακόμα πιο γρήγορο.Κάτι πάει στραβά ή εγώ έχω καταλάβει κάτι λάθος?Μήοως φταίει ότι είχα το κινητό απενεργοποιημένο στην διάρκεια της φόρτισης? Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Λοιπόν.Έβαλα το power bank μου που υποστηρίζει quick charge 3.0 να φορτίσει το κινητό μου που υποστηρίζει quick charge 2.0.Χρησιμοποίησα το καλώδιο που ήρθε μαζί με το power bank.Παρατήρησα ότι μου έδωσε 30% σε μισή ώρα και περίπου 70% σε μία ώρα.Εμένα μου φαίνεται καλά αλλά διαβάζω ότι το quick charge 2.0 πχ μπορεί να σου δώσει 60-70% στο μισάωρο ενώ το 3.0 είναι ακόμα πιο γρήγορο.Κάτι πάει στραβά ή εγώ έχω καταλάβει κάτι λάθος?Μήοως φταίει ότι είχα το κινητό απενεργοποιημένο στην διάρκεια της φόρτισης?70% στο μισάωρο με Quick charge 3 με τίποτα. Είσαι μια χαρά μην ανησυχείς. Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 (edited) Τι χρηση τους κανεις, το εχω απορια... Αποκλειστικα με αυτο φορτιζεις συσκευες; Αν και με τοση μουφα στα αλλα power bank δεν αποκλειεται. Παντως να σου πω οτι εχω κανονικα το πρωτο μου xiaomi απο εδω και πανω απο 3 χρονια Το κινητο μου εχει μπαταρια 1800 mah , μεσα στη μερα παντα τελειωνει ενω βρισκομαι εξω, οποτε σχεδον σε καθημερινη βαση θα πρεπει να το συνδεσω στο power Bank. Μονο στο κινητο το χρησιμοποιω. Το τελευταιο power bank που ειχα ηταν αυτο http://www.public.gr/product/aksesoyar/tablet/fortistes/powerbank-intenso-alu-5200-mah-1a-asimi/prod8274672pp/ και μου κρατησε ενα χρονο. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προφανώς και δεν χαλούσε μπαταρία και στο αλλάζουν. Παντα ηταν θεμα μπαταριας. Οσα power bank τους πηγα, ειχαν φτασει στο σημειο να φορτιζουν για ενα 10λεπτο και τελος. Το κρατουσαν μια μερα στο καταστημα το παρακολουθουσαν, διαπίστωναν οτι μπορουσε να φορτισει καποια συσκευη για ελαχιστο χρονο, και μου εδειναν αλλο. Ολα τα ειχα πανω απο 6μηνο, αρα δεν ηταν οτι ηταν καινουργια και εβγαζαν καποιο προβλημα. Στο πρωτο που ειχα παρει , οταν σταματησε να φορτιζει, πηγα να παρω ενα καινουργιο. Στη συζητηση που ειχα με τον πωλητη, του ειπα οτι στο 6μηνο σταματησε να φορτιζει, και αυτος μου ειπε αφου ειναι μεσα στην εγγυηση φερτο και θα σου δωσουμε αλλο. Edited December 18, 2017 by orestis28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Προφανώς παίζει ρόλο και τι μάρκα είναι τα power banks που επιλέγεις. Εγώ με TP-LINK και Intenso δεν είχα ποτέ θέμα, και έχω 6-7 power banks διαφόρων χωρητικοτήτων κι από τις δύο μάρκες. Φυσικά αν πας και σε Xiaomi, Anker, Aukey κλπ, καθώς κι άλλες αξιόπιστες μάρκες, πιστεύω ότι δε θα έχεις κανένα θέμα. Έχω το κλασικό 10άρι της TP-LINK εδώ και πάνω από δύο χρόνια και δε μασάει τίποτα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Προφανώς παίζει ρόλο και τι μάρκα είναι τα power banks που επιλέγεις. Εγώ με TP-LINK και Intenso δεν είχα ποτέ θέμα, και έχω 6-7 power banks διαφόρων χωρητικοτήτων κι από τις δύο μάρκες. Φυσικά αν πας και σε Xiaomi, Anker, Aukey κλπ, καθώς κι άλλες αξιόπιστες μάρκες, πιστεύω ότι δε θα έχεις κανένα θέμα. Έχω το κλασικό 10άρι της TP-LINK εδώ και πάνω από δύο χρόνια και δε μασάει τίποτα.Αυτό ήθελα να πω τώρα και εγώ φυσικά παίζει ρόλο και η μάρκα, από τις γνωστές που ανέφερες δεν είχα ποτέ πρόβλημα για χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 70% στο μισάωρο με Quick charge 3 με τίποτα. Είσαι μια χαρά μην ανησυχείς. Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Και εμένα μια χαρά μου φάνηκε αλλά μια βόλτα στο web με έβαλε σε σκέψεις. Χαχα! Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 (edited) Κέρδισα ένα mini power bank το οποίο ήρθε σήμερα το πρωί με κουριερ. Το θέμα είναι ότι το έχω στην πρίζα από τις 11:30 το πρωί κ μέχρι τώρα δείχνει να μην έχει ολοκληρωθεί η φόρτιση του ακόμα!!! Είναι εντελώς αμαρκο! Το μόνο που γράφει πάνω σαν στοιχείο είναι POWER BANK! Έχει κ ένα χαρτάκι κολλημένο που λέει : Input DC 5V-500mA Output DC 5V-1000mA Capacity 1200mAh Είναι φυσιολογικό να αργεί τόσο;;;;;;;; έχει φορτισει αλλά όχι μέχρι τέρμα! Το κέρδισα από τον Γερμανό που έλεγε να κάνουνε shazam την διαφήμιση του. Μάπα το καρπούζι :D Edited December 19, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 1200 capacity ή 12.000; γτ αν είναι 12 χιλιάδες λογικό είναι, κάνει κάπου στις 8 ώρες να φορτίσει πλήρως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 σωστο, πιο λογικο ακουγεται το 12000, το 1200 τι να φορτισει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 (edited) Είναι 1200 παιδιά όχι 12000. Ετσι γράφει τουλάχιστον!! Μόλις φορτισε. 6 ώρες!! Δεν γράφει κανένα άλλο στοιχείο πουθενά για να ψάξω στο ίντερνετ να δω τι γίνεται... Ούτε μάρκα ούτε τίποτα. Edit : είναι το πρώτο πρώτο http://gozocreations.com/catalogue/product/power-bank-youter/ Edited December 19, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Είναι 1200 παιδιά όχι 12000. Ετσι γράφει τουλάχιστον!! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171219/8420830054ed09171b0a90f9531d03d7.jpg[/MG] Μόλις φορτισε. 6 ώρες!! Δεν γράφει κανένα άλλο στοιχείο πουθενά για να ψάξω στο ίντερνετ να δω τι γίνεται... Ούτε μάρκα ούτε τίποτα. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171219/8c9888d46617c5de650a403d3c4a8a2a.jpg[/MG] Edit : είναι το πρώτο πρώτο http://gozocreations.com/catalogue/product/power-bank-youter/ Παίζει να στοίχισε το courier περισσότερο από τα δώρο! https://www.inga.gr/power-banks/784-power-bank-youter-1200-mah.html Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 (edited) Παίζει να στοίχισε το courier περισσότερο από τα δώρο! https://www.inga.gr/power-banks/784-power-bank-youter-1200-mah.htmlΟύτε καν 3€ Χαχαχαχαχαχα ωραίο το δώρο του Γερμανού :D Δε βαριέσαι..... Για ώρα ανάγκης κάτι κάνει! Αν ξεμείνω έστω να το φορτισει μέχρι 20% καλά είναι! Edited December 19, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts