panosz75 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Ήρθε το Tronsmart. Μικρό σε μέγεθος, ελαφρύ, με S8+ δουλεύει κατευθείαν το fast charging, έχει δύο καλώδια μέσα το ένα από USB type-A σε type-C κι ένα type-C σε type-C, κι ένα πουγκί μεταφοράς. Μπορεί να φορτίσει δύο συσκευές ταυτόχρονα γιατί παρόλο που έχει ένα output το type-C input λειτουργεί και σαν output ταυτόχρονα. Εκεί όμως δε φορτίζει quick charge. Το ίδιο το power bank φορτίζεται μέσω της input type-C με Quickcharge 3.0. Καλημέρα και καλορίζικο. :) Εξήγησε μου λίγο κάτι: η USB type C πότε είναι είσοδος και πότε έξοδος; Αν συνδέσεις π.χ. ένα άλλο power bank πάνω στην type-C, ποιο θα στείλει ρεύμα σε ποιο; Με ποιο τρόπο αποφασίζεται αυτό; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Το φορτίζεις με ότι φορτιστή να ναι, με τον ανάλογο χρόνο που θα κάνει να φουλάρει σύμφωνα με τα αμπέρ ή έχει κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες φόρτισης; πχ μόνο με qc φορτιστή; Με όποιον φορτιστή θες, ανάλογα τον φορτιστή θα κάνει και να φουλάρει το power bank. Καλημέρα και καλορίζικο. :) Εξήγησε μου λίγο κάτι: η USB type C πότε είναι είσοδος και πότε έξοδος; Αν συνδέσεις π.χ. ένα άλλο power bank πάνω στην type-C, ποιο θα στείλει ρεύμα σε ποιο; Με ποιο τρόπο αποφασίζεται αυτό; Η type-c είναι είσοδος όταν φορτίζεται το ίδιο το power bank. Και μπορεί να έχει input με Quickcharge 3.0. Η type-c είναι έξοδος όταν βάλεις το παρεχόμενο type-c σε type-c καλώδιο και φορτίσεις π.χ. κάποιο κινητό με type-c. Τότε όμως έχεις απλή φόρτιση. Φόρτιση συσκευής (output) με Quickcharge 3.0 έχει μόνο η USB η κανονική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Ήρθε το Tronsmart. Μικρό σε μέγεθος, ελαφρύ, με S8+ δουλεύει κατευθείαν το fast charging, έχει δύο καλώδια μέσα το ένα από USB type-A σε type-C κι ένα type-C σε type-C, κι ένα πουγκί μεταφοράς. Μπορεί να φορτίσει δύο συσκευές ταυτόχρονα γιατί παρόλο που έχει ένα output το type-C input λειτουργεί και σαν output ταυτόχρονα. Εκεί όμως δε φορτίζει quick charge. Το ίδιο το power bank φορτίζεται μέσω της input type-C με Quickcharge 3.0.Τιμή; Και πόσα mah; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Με όποιον φορτιστή θες, ανάλογα τον φορτιστή θα κάνει και να φουλάρει το power bank. Η type-c είναι είσοδος όταν φορτίζεται το ίδιο το power bank. Και μπορεί να έχει input με Quickcharge 3.0. Η type-c είναι έξοδος όταν βάλεις το παρεχόμενο type-c σε type-c καλώδιο και φορτίσεις π.χ. κάποιο κινητό με type-c. Τότε όμως έχεις απλή φόρτιση. Φόρτιση συσκευής (output) με Quickcharge 3.0 έχει μόνο η USB η κανονική. Α μάλιστα. Υποθέτω ότι έχουν απενεργοποιήσει την Quick Charge έξοδο μέσω της type-C γιατί έτσι θα βγάζει QC από δύο έξοδος, και μάλλον φοβήθηκαν τυχόν υπερφόρτωση. Προσωπικά σκέφτομαι το άλλο μοντέλο Presto, αυτό με τα 10000mAh χωρίς type-C, με δύο εξόδους usb, αλλά με επιπλέον συμβατότητα και με τη γρήγορη φόρτιση της Huawei. http://www.tronsmart.com/products/tronsmart-presto-10000mah-quick-charge-3-0-power-bank Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Πιστεύω ότι μια πολύ καλή έως άριστη λύση είναι το PowerCore Speed QC της Anker. Είναι στα 10000, με μια έξοδο, η οποία είναι και QC3.0, που είναι ταυτόχρονα και έξυπνη έξοδος για τις συσκευές που δεν είναι συμβατές με quick charge. Δυστυχώς δεν έχω βρει πωλητή του Amazon που να στέλνει Ελλάδα: https://www.amazon.com/Anker-PowerCore-Qualcomm-Portable-Charger/dp/B01JIYWUBA Και εγώ πολύ καλή και κομψή λύση την βρίσκω από έναν πολύ καλό κατασκευαστή στο ebay με 50€ για οποιον ενδιαφέρεται http://www.ebay.de/itm/Anker-PowerCore-10000mAh-externer-Akku-Powerbank-mit-QC-3-0-R-ckw-rtskompatibel-/272576973558?hash=item3f76da8af6:g:iEQAAOSw~AVYunwO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Και εγώ πολύ καλή και κομψή λύση την βρίσκω από έναν πολύ καλό κατασκευαστή στο ebay με 50€ για οποιον ενδιαφέρεται http://www.ebay.de/itm/Anker-PowerCore-10000mAh-externer-Akku-Powerbank-mit-QC-3-0-R-ckw-rtskompatibel-/272576973558?hash=item3f76da8af6:g:iEQAAOSw~AVYunwO50€ για 10000 mah? Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Σου φαίνεται ακριβό ? Εκτός του ότι σίγουρα θα μου πεις κανένα θηρίο σε διαστάσεις Πες μου κάτι αντίστοιχης ποιότητας πιο οικονομικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Σου φαίνεται ακριβό ? Εκτός του ότι σίγουρα θα μου πεις κανένα θηρίο σε διαστάσεις Πες μου κάτι αντίστοιχης ποιότητας πιο οικονομικό.Τα XIAOMI τα ξέρεις; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 (edited) Το forum υπάρχει για να βοηθήσουμε άλλους φίλους να κάνουν μια επιλογή και να συζητάμε απόψεις. Όμως εσύ δεν κάνεις συζήτηση Εσύ κάνεις επίθεση και κυρίως έχεις υφάκι και το παίζεις έξυπνος.... Τι σχέση έχει η Anker με την xiaomi στα powerbanks ? Η νύχτα με την μέρα είναι... Διάβασε λοιπόν κάποια πράγματα που ίσως εσύ δεν ξέρεις: Το xiaomi πιο λεπτό, Όμως είναι κινεζιά, πολύ μεγάλο (κουμούτσα) και κυρίως είναι πολύ βαρύ !!! Πιο βαρύ και πιο μεγάλο δηλαδή ακόμα και απο το κινητό! 128.5 x 75 x 12.58 το xiaomi 92 × 60 × 22 το anker 270 gr ο Κινέζος 180 gr ο Αμερικάνος Αναφορικά με την τιμή τους τώρα Είδες να βάζω link από χώρα εκτός Ευρώπης ? 5 Ευρώ διαφορά έχουν.... Εσυ συγκρίνεις τιμή από κίνα σε σχέση με Ευρώπη ? Το τελωνείο ξέρεις τι είναι ? https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-10000mAh-QC3_0-Polyme-Power-Bank-Pro-with-Type-C-Output-For-Xiaomi-5s-Xiaomi-Note-2-p-1114896.html https://www.amazon.com/Anker-PowerCore-Qualcomm-Portable-Charger/dp/B01JIYWUBA/ref=gbps_img_s-3_bb19_d088cafd?tag=slickdeals&ascsubtag=2121efb2725611e7b3ee8e1f5ac956b70INT&smid=A294P4X9EWVXLJ&pf_rd_p=41fd713f-6bfe-4299-a021-d2b94872bb19&pf_rd_s=slot-3&pf_rd_t=701&pf_rd_i=gb_main&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=3FE1YG68DGJE9N7B2RGD προς γνώση και συμμόρφωση.... Edited July 26, 2017 by neofitosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Το forum υπάρχει για να βοηθήσουμε άλλους φίλους να κάνουν μια επιλογή και να συζητάμε απόψεις. Όμως εσύ δεν κάνεις συζήτηση Εσύ κάνεις επίθεση και κυρίως έχεις υφάκι και το παίζεις έξυπνος.... Τι σχέση έχει η Anker με την xiaomi στα powerbanks ? Η νύχτα με την μέρα είναι... Διάβασε λοιπόν κάποια πράγματα που ίσως εσύ δεν ξέρεις: Το xiaomi πιο λεπτό, Όμως είναι κινεζιά, πολύ μεγάλο (κουμούτσα) και κυρίως είναι πολύ βαρύ !!! Πιο βαρύ και πιο μεγάλο δηλαδή ακόμα και απο το κινητό! 128.5 x 75 x 12.58 το xiaomi 92 × 60 × 22 το anker 270 gr ο Κινέζος 180 gr ο Αμερικάνος Αναφορικά με την τιμή τους τώρα Είδες να βάζω link από χώρα εκτός Ευρώπης ? 5 Ευρώ διαφορά έχουν.... Εσυ συγκρίνεις τιμή από κίνα σε σχέση με Ευρώπη ? Το τελωνείο ξέρεις τι είναι ? https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-10000mAh-QC3_0-Polyme-Power-Bank-Pro-with-Type-C-Output-For-Xiaomi-5s-Xiaomi-Note-2-p-1114896.html https://www.amazon.com/Anker-PowerCore-Qualcomm-Portable-Charger/dp/B01JIYWUBA/ref=gbps_img_s-3_bb19_d088cafd?tag=slickdeals&ascsubtag=2121efb2725611e7b3ee8e1f5ac956b70INT&smid=A294P4X9EWVXLJ&pf_rd_p=41fd713f-6bfe-4299-a021-d2b94872bb19&pf_rd_s=slot-3&pf_rd_t=701&pf_rd_i=gb_main&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=3FE1YG68DGJE9N7B2RGD προς γνώση και συμμόρφωση....Ξέρω τι είναι το τελωνείο, καθώς βρίσκομαι εδώ στο φόρουμ εδώ και πολλά χρόνια και έχω αγοράσει δεκάδες πράγματα από έξω χωρίς τελωνείο. Την επίθεση πού την είδες, όταν σε ρώτησα για απλά πράγματα. Έχεις την μύγα; Όσο για την γνώση, καλά κάνεις και την μοιράζεσαι, αλλά αν ήταν να αγοράσω 10ρι ξανά (έχω και 10αρι και 20αρι), θα έπαιρνα πάλι το 10αρι απέξω στα 15-20€ και ας είχε Ρίσκο τελωνείου. Και αν ακόμη έπρεπε να το πληρώσω, πάλι πιο φτηνά θα έβγαινε από το 50ρι σου. Απλά μαθηματικά. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Καλά το να λέμε τα xiaomi κινεζια είναι τουλάχιστον αστείο, λες και τα anker φτιάχνονται στην Αμερική. 50 ευρώ για 10αρι είναι κλέψιμο απλά χωρίς να κερδίζεις κάτι ουσιαστικό σε ποιότητα πχ. Επίσης τελωνείο για τέτοιας αξίας αντικείμενα δε υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 neofitosgr το link που έβαλες δεν αποστελει ελλαδα.ειναι συνηθη τακτικη της amazon σε ηλεκτρονικα,μπαταριες κλπ.εχει και στο site της anker δυνατοτητα ομως. προσοχη στα ΑΗ ,δεν ειναι φασολια.στο anker που ειδα τουλαχιστον τα 10000mah ειναι στα 3,6v αδιάφορο για εμας μια και μας ενδιαφέρει στα 5. τι εχετε παθει με την xiaomi; επειδη ειναι η μόνη κινεζια που δουλευει παρεξηγηστε ολοι. εσυ τη γνωσεις εχεις και κρινεις την ποιοτητα;εχεις γνωσεις να διαπιστωσεις αν εχει κυκλωμα προστασιας να μην σκασουν στην μούρη σου; Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 (edited) εχω χασει την μπαλα.http://www.plaisio.gr/tilefona/fortistes/powerbanks/Varta-Powerbank-10400-mAh-2-Theseon-Mauro-Asimi-2-4A-57961101401.htmεχει κανεις την συγκεκριμενη μαρκα;τελικα σαν κριαρακι που είμαι πανω στην φουρια μου και μιας και το μαγαζι είναι κοντα μου παρειγγειλα αυτό https://www.skroutz.gr/s/6881972/Remax-Proda-E5-5000mAh.html. για να δουμε τι λεει. Edited July 27, 2017 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 (edited) Ξέρω τι είναι το τελωνείο, καθώς βρίσκομαι εδώ στο φόρουμ εδώ και πολλά χρόνια και έχω αγοράσει δεκάδες πράγματα από έξω χωρίς τελωνείο. Την επίθεση πού την είδες, όταν σε ρώτησα για απλά πράγματα. Έχεις την μύγα; Όσο για την γνώση, καλά κάνεις και την μοιράζεσαι, αλλά αν ήταν να αγοράσω 10ρι ξανά (έχω και 10αρι και 20αρι), θα έπαιρνα πάλι το 10αρι απέξω στα 15-20€ και ας είχε Ρίσκο τελωνείου. Και αν ακόμη έπρεπε να το πληρώσω, πάλι πιο φτηνά θα έβγαινε από το 50ρι σου. Απλά μαθηματικά. Sent from my m1 note using Tapatalk Μιας και βρίσκεσαι πολλά χρόνια στο forum και όπως βλέπεις και εγώ Θα πρέπει να ξέρεις πως ΠΛΈΟΝ ολα τα δέματα εκτός ΕΕ αξίας ανω των 22 ευρώ, που ερχονται στην Ελλάδα περνάνε τελωνειο μηδενός εξαιρουμένου και χρεώνονται με ΦΠΑ, αμοιβή εκτελωνιστή, αποθήκευτρα και άλλα μικροέξοδα. Όλα τα παραπάνω με κουριερ. Τώρα εάν επιλέξεις απλό ταχυδρομείο υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για τελωνείο (στη καλύτερη περίπτωση 3 ευρώ για ένα σπιρτοκουτο πχ στη χειρότερη 15+φπα και άλλα που έγραψα παραπάνω). Γνωστός την προηγούμενη βδομαδα παρέλαβε κινητο αξίας 52€ και πλήρωσε κανονικα τελωνείο και τελη 27€. Τώρα για το 10ρι που γράφεις η τιμή του δεν είναι στα 15-20 ευρώ αλλά στα 30+... Δηλαδή αν περάσει τελωνείο απο Κίνα πας πάνω απο 50 ευρώ! Άρα τα απλά μαθηματικά σου κάνουν λάθος.... Καλά το να λέμε τα xiaomi κινεζια είναι τουλάχιστον αστείο, λες και τα anker φτιάχνονται στην Αμερική. 50 ευρώ για 10αρι είναι κλέψιμο απλά χωρίς να κερδίζεις κάτι ουσιαστικό σε ποιότητα πχ. Επίσης τελωνείο για τέτοιας αξίας αντικείμενα δε υπάρχει. Ξαναλέω μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα Η τιμή που γράφω είναι Ευρώπης επειδή ο φίλος έψαχνε Anker και δεν το έβρισκε να του το στείλουν Εαν μιλάμε για ρίσκο τελωνείου τοτε ψωνισε απο Αμερική Και το xiaomi τόσο βγαίνει.... Όλα Κινεζιες είναι φίλε, απλά αν το ψάξεις θα διαβάσεις πως ποιοτικά η Anker στα powerbanks είναι ένα σκαλί παραπάνω. neofitosgr το link που έβαλες δεν αποστελει ελλαδα.ειναι συνηθη τακτικη της amazon σε ηλεκτρονικα,μπαταριες κλπ.εχει και στο site της anker δυνατοτητα ομως. προσοχη στα ΑΗ ,δεν ειναι φασολια.στο anker που ειδα τουλαχιστον τα 10000mah ειναι στα 3,6v αδιάφορο για εμας μια και μας ενδιαφέρει στα 5. τι εχετε παθει με την xiaomi; επειδη ειναι η μόνη κινεζια που δουλευει παρεξηγηστε ολοι. εσυ τη γνωσεις εχεις και κρινεις την ποιοτητα;εχεις γνωσεις να διαπιστωσεις αν εχει κυκλωμα προστασιας να μην σκασουν στην μούρη σου; Σε όλες τις εταιρείες τα 10000mah ειναι στα 3,6v Δεν την βγαζω σκαρτη την xiaomi φίλε μου Είναι και οι δύο καλες εταιρείες Προσωπικά θεωρώ την anker λίγο πιο ποιοτική και στα δικά μου μάτια το powerbank της ομορφότερο. Edited July 27, 2017 by neofitosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Με όποιον φορτιστή θες, ανάλογα τον φορτιστή θα κάνει και να φουλάρει το power bank. Η type-c είναι είσοδος όταν φορτίζεται το ίδιο το power bank. Και μπορεί να έχει input με Quickcharge 3.0. Η type-c είναι έξοδος όταν βάλεις το παρεχόμενο type-c σε type-c καλώδιο και φορτίσεις π.χ. κάποιο κινητό με type-c. Τότε όμως έχεις απλή φόρτιση. Φόρτιση συσκευής (output) με Quickcharge 3.0 έχει μόνο η USB η κανονική. Αν συνδέσουμε usb c power bank με ένα ίδιο power bank στην usb c πιο θα στείλει ρεύμα σε πιο? Θα φαγωθούν. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Αν συνδέσουμε usb c power bank με ένα ίδιο power bank στην usb c πιο θα στείλει ρεύμα σε πιο? Θα φαγωθούν. Send From Note 3 With S8 Port Rom Κι εγώ αυτό ρώτησα, δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχουν βάλει την ίδια θύρα να είναι και είσοδος και έξοδος... :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Το forum υπάρχει για να βοηθήσουμε άλλους φίλους να κάνουν μια επιλογή και να συζητάμε απόψεις. Όμως εσύ δεν κάνεις συζήτηση Εσύ κάνεις επίθεση και κυρίως έχεις υφάκι και το παίζεις έξυπνος.... Τι σχέση έχει η Anker με την xiaomi στα powerbanks ? Η νύχτα με την μέρα είναι... Διάβασε λοιπόν κάποια πράγματα που ίσως εσύ δεν ξέρεις: Το xiaomi πιο λεπτό, Όμως είναι κινεζιά, πολύ μεγάλο (κουμούτσα) και κυρίως είναι πολύ βαρύ !!! Πιο βαρύ και πιο μεγάλο δηλαδή ακόμα και απο το κινητό! 128.5 x 75 x 12.58 το xiaomi 92 × 60 × 22 το anker 270 gr ο Κινέζος 180 gr ο Αμερικάνος Αναφορικά με την τιμή τους τώρα Είδες να βάζω link από χώρα εκτός Ευρώπης ? 5 Ευρώ διαφορά έχουν.... Εσυ συγκρίνεις τιμή από κίνα σε σχέση με Ευρώπη ? Το τελωνείο ξέρεις τι είναι ? https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-10000mAh-QC3_0-Polyme-Power-Bank-Pro-with-Type-C-Output-For-Xiaomi-5s-Xiaomi-Note-2-p-1114896.html https://www.amazon.com/Anker-PowerCore-Qualcomm-Portable-Charger/dp/B01JIYWUBA/ref=gbps_img_s-3_bb19_d088cafd?tag=slickdeals&ascsubtag=2121efb2725611e7b3ee8e1f5ac956b70INT&smid=A294P4X9EWVXLJ&pf_rd_p=41fd713f-6bfe-4299-a021-d2b94872bb19&pf_rd_s=slot-3&pf_rd_t=701&pf_rd_i=gb_main&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=3FE1YG68DGJE9N7B2RGD προς γνώση και συμμόρφωση.... Είπατε κάτι? Original Xiaomi 10000mAh Power Bank 2 with Protective Silicone Case https://banggood.app.link/9ixt9Dra9E Original Xiaomi 20000mAh Polymer Power Bank 2 Dual USB Output with Quick Charge 3.0 https://banggood.app.link/OVs5R2ua9E Send From Note 3 With S8 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι εγώ αυτό ρώτησα, δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχουν βάλει την ίδια θύρα να είναι και είσοδος και έξοδος... :what: Βολικό είναι γιατι έχεις 2 εξόδους. Με 2 θύρες δηλαδή έχεις και 2 εξόδους και μια είσοδο για φόρτιση. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Είπατε κάτι? Original Xiaomi 10000mAh Power Bank 2 with Protective Silicone Case https://banggood.app.link/9ixt9Dra9E Original Xiaomi 20000mAh Polymer Power Bank 2 Dual USB Output with Quick Charge 3.0 https://banggood.app.link/OVs5R2ua9E Send From Note 3 With S8 Port Rom Αναφορικά με ποίο θέμα ? Με διαστάσεις τιμή ή βάρος ? Το πρώτο είναι qc2 πληροφοριακά που έβαλες Το δεύτερο 400 gr... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Αναφορικά με ποίο θέμα ? Με διαστάσεις τιμή ή βάρος ? Το πρώτο είναι qc2 πληροφοριακά που έβαλες Το δεύτερο 400 gr... Μιλούσαμε πριν για anker στα 50 ευρώ και έβαλα 2 εξαιρετικά power bank που και τα 2 μαζί κάνουν όσο το 10αρι της anker. Και για 10αρι qc 3 με 2 usb. [Qualcomm Certified] BlitzWolf® BW-P3 10000mAh 18W QC3.0 Dual USB Port Power Bank With Power3S Tech https://banggood.app.link/vU3A4uVd9E Δεν λέω πολύ καλή εταιρεία η anker αλλά έχει πολύ ανεβασμένες τιμές και σίγουρα δεν αξίζουν σε σύγκριση με άλλες καλές αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Πολύ καλά και τα μηχανήματα της Blitzwolf, αλλά δυστυχώς, όπως και της Anker, δεν έχουν είσοδο quick charge 3.0, μόνο έξοδο. Από τα λίγα της αγοράς που έχουν είσοδο και έξοδο quick charge 3.0 είναι της Tronsmart (τα Xiaomi έχουν quick charge 2.0). Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Πολύ καλά και τα μηχανήματα της Blitzwolf, αλλά δυστυχώς, όπως και της Anker, δεν έχουν είσοδο quick charge 3.0, μόνο έξοδο. Από τα λίγα της αγοράς που έχουν είσοδο και έξοδο quick charge 3.0 είναι της Tronsmart (τα Xiaomi έχουν quick charge 2.0). Υπάρχει και αυτό qc 3 είσοδο έξοδο της xiaomi σε πολύ καλή τιμή Original Xiaomi 10000mAh QC3.0 Polyme Power Bank Pro with Type-C Output For Xiaomi 5s Xiaomi Note 2 https://banggood.app.link/FCNwvZyi9E Με πόντους βγαίνει 21 22 ευρώ. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Υπάρχει και αυτό qc 3 είσοδο έξοδο της xiaomi σε πολύ καλή τιμή Original Xiaomi 10000mAh QC3.0 Polyme Power Bank Pro with Type-C Output For Xiaomi 5s Xiaomi Note 2 https://banggood.app.link/FCNwvZyi9E Με πόντους βγαίνει 21 22 ευρώ. Send From Note 3 With S8 Port Rom Πάρα πολύ καλό ! Κι έχει και το FCP πρότυπο ταχείας φόρτισης της Huawei. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Υπάρχει και αυτό qc 3 είσοδο έξοδο της xiaomi σε πολύ καλή τιμή Original Xiaomi 10000mAh QC3.0 Polyme Power Bank Pro with Type-C Output For Xiaomi 5s Xiaomi Note 2 https://banggood.app.link/FCNwvZyi9E Με πόντους βγαίνει 21 22 ευρώ. Send From Note 3 With S8 Port Rom Καλά αυτά που γράφεις είναι τουλάχιστον αστεία Έχεις χάσει τελείως την εικόνα διάβασε τι γράφω σε τόσα μηνύματα.... Όπως το θέτεις εσύ τότε σου λέω και εγώ πως το xiaomi είναι πιο ακριβό 50€ κάνει ενώ το anker κάνει 30€ https://www.amazon.com/dp/B01JIYWUBA?ref=emc_b_5_t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Καλά αυτά που γράφεις είναι τουλάχιστον αστεία Έχεις χάσει τελείως την εικόνα διάβασε τι γράφω σε τόσα μηνύματα.... Όπως το θέτεις εσύ τότε σου λέω και εγώ πως το xiaomi είναι πιο ακριβό 50€ κάνει ενώ το anker κάνει 30€ https://www.amazon.com/dp/B01JIYWUBA?ref=emc_b_5_t Δεν στέλνει Ελλάδα το λινκ που έβαλες άρα δεν έχει 35 δολάρια. Τα xiaomi είναι αξιοπρεπεστατα και πολύ πιο vfm από τα anker που είναι σε διπλάσιες τιμές για να έρθουν Ελλάδα. Για αυτό έβαλα τα links από banggood πριν. Δεν χρειάζεται να πετάει ο κόσμος τα χρήματα του. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 κάνεις λάθος φίλε μου Ο banggod στέλνει Ελλάδα νομίζεις ? το: This warehouse can not ship to your location καταλαβαίνεις τι σημαίνει ? Ότι ΔΕΝ στέλνει Ελλάδα. Τα Anker είναι ένα σκαλί παραπάνω, και με την μισή τιμή. Ακριβώς αυτό, δεν χρειάζεται ο κόσμος να πετάει τα χρήματα του για κάτι πιο ακριβό και λίγο χειρότερη ποιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts