Jump to content

Γενικά περί Power Bank

xrhstos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το περιμένω από μέρα σε μέρα, φαίνεται πολύ καλό. Ειδωμεν.

Φαίνεται πολύ καλό για το μεγεθος του (δεν έχω συναντήσει άλλο τέτοιου μεγέθους που να έχει έξοδο 2A) ποσταρε καμιά φωτογραφία μαζί με κανένα άλλο αντικείμενο να δούμε το μέγεθος αν δεν βαριέσαι.

Έχετε να προτείνετε κάποιο powerbank ~10000 με quickcharge?Γλυκό κοιτάζω το anker αλλά δεν στέλνει Ελλάδα από ότι είδα..Τι άλλες προτάσεις υπαρχουν;;

Στάλθηκε από το SM-T710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχετε να προτείνετε κάποιο powerbank ~10000 με quickcharge?Γλυκό κοιτάζω το anker αλλά δεν στέλνει Ελλάδα από ότι είδα..Τι άλλες προτάσεις υπαρχουν;;

Στάλθηκε από το SM-T710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με 8$ προμήθεια το έχεις εδώ με reship

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Η γυναίκα μου έχει αυτο εδώ μαζι της παντα,ειναι οσο ο δείκτης του χεριού σου σε μέγεθος.

https://www.skroutz.gr/s/5084295/Puro-Power-Bank-2200mAh-BB22C1.html

Το έχει 2 χρόνια και δουλεύει μια χαρά

πολλά ευρω!

κατι σε πιο οικονομικο?

και απο κινα δε με πειραζει

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Το 2200 που λεει εχει καποια σχεση με την πραγματικοτητα;

Μπορω να σου πω οτι το Galaxy K Zoom της γυναικας μου το παει 80%

Αυτό εχει μπαταρία 2430mah οποτε γυρω στα 1800mah πραγματικη,ισως και λιγο παρακατω γιατι δεν το βαζει στο 0%.

Ανάμεσα στο TP-LINK Power Bank 10400mAh και στο Xiaomi Mi Power Bank 10000mAh ποιο να επιλέξω;

Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πιο κοντά στο Xiaomi αλλά λίγο το γεγονός ότι το TP LINK έχει 2 θύρες εξόδου, λίγο το ότι είδα ότι κυκλοφορούν πολλά fake Xiaomi powerbanks με έκανε λίγο επιφυλακτικό.

εγω πηρα αυτο απο εδω.ηρθε σε δεκα ημερες και ειναι γνησιοτατο

http://www.ebay.com/itm/152104723605?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Και πολύ ακριβό επίσης. Καλύτερα από εδώ στα 13.99 με το κουπόνι 314a5e

http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5_1V-2_1A-10000mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-977406.html

χιαομι να παρεις, απο αξιοπιστο καταστημα ωστε να ειναι οριτζιναλ

Το μόνο που με κρατάει πίσω είναι το γεγονός ότι το TP LINK έχει 2 εξόδους και θα μπορώ να φορτίζω ταυτόχρονα 2 συσκευές (άσχετα αν η μία είναι του 1Α).

εγω πηρα αυτο απο εδω.ηρθε σε δεκα ημερες και ειναι γνησιοτατο

http://www.ebay.com/itm/152104723605?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Έλεγα να μην μπλέξω με ebay αλλά να το πάρω ή από εδώ ή από εδώ

Γιατί όμως καλύτερα το Xiaomi από το ΤP LINK;

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και πολύ ακριβό επίσης. Καλύτερα από εδώ στα 13.99 με το κουπόνι 314a5e

http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5_1V-2_1A-10000mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-977406.html

Τώρα το πρόσεξα αυτό και είναι αρκετά ενδιαφέρον. Το κουπόνι ισχύει από τώρα ή από 1η Ιουλίου; Πρέπει να έχω κάνει άλλες αγορές πριν το χρησιμποιήσω γιατί θα είναι (από τι φαίνεται) η πρώτη μου αγορά.

Όχι κατευθείαν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Βάλε το προϊόν στο καλάθι και μετά από στη σελίδα του καλαθιου σου έχει πεδίο για να το βάλεις

Όχι κατευθείαν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Βάλε το προϊόν στο καλάθι και μετά από στη σελίδα του καλαθιου σου έχει πεδίο για να το βάλεις

OK ευχαριστώ μάλλον αυτό θα επιλέξω.

Πάντως αν και οι περισσότεροι πρότειναν το Xiaomi έναντι του TP LINK κανείς δεν μου είπε τον λόγο που το θεωρεί καλύτερο. :rolleyes:

OK ευχαριστώ μάλλον αυτό θα επιλέξω.

Πάντως αν και οι περισσότεροι πρότειναν το Xiaomi έναντι του TP LINK κανείς δεν μου είπε τον λόγο που το θεωρεί καλύτερο. :rolleyes:

καθαρά λόγω χρημάτων. και τα δύο μια χαρά είναι ποιοτικά. απλά το vfm της xiaomi δεν το φτάνουν.

Γειά σας. Αγόρασα από το bangood το xiaomi που προτείνετε πιο πάνω. Ξερετε αν μπορώ να το φορτίζω με το φορτιστή του κινητού μου; έχω samsung galaxy s5. Έπρεπε να παραγγείλω και φορτιστη;

Όχι, τι φορτιστή να παραγγείλεις? Με του κινητού

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Γειά σας. Αγόρασα από το bangood το xiaomi που προτείνετε πιο πάνω. Ξερετε αν μπορώ να το φορτίζω με το φορτιστή του κινητού μου; έχω samsung galaxy s5. Έπρεπε να παραγγείλω και φορτιστη;

Αρκεί να είναι 2Α, γιατί αν είναι 1Α θα κάνει να φορτίσει 2 ημέρες.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Λίγο help όποιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει. Προσπαθώ να παραγγειλώ το Xiaomi που είπαμε πιο πάνω από το Banggood.

Κάνω κανονικά account, βάζω τα στοιχεία μου, επιλέγω το powerbank, βάζω διεύθυνση κτλ, βάζω και το κουπόνι και όταν έρχεται η ώρα να πληρώσω με paypal μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα PP_ERR_[10422] Customer must choose new funding sources.,The customer must return to PayPal to select new funding sources.;

Καμιά ιδέα τι κάνω λάθος;

εχω μηνες να γραψω σε αυτο το νημα....μπορει και χρονο και γω ειχα παρει το 5200 απο banggood και ειναι γνησιοτατο το ειχα παρει στα 14 χωρις εξοδα αποστολης το μονο κακο οτι εκανε ακριβως 20 μερες να ρθει αλλα παιδια με εβγαλε ασπροπρόσωπο το εχω λιωσει νταξει εχει πεσει η αποδοση του μετα απο τοσο καιρο αλλα ειναι 100% καλη αγορα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Λίγο help όποιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει. Προσπαθώ να παραγγειλώ το Xiaomi που είπαμε πιο πάνω από το Banggood.

Κάνω κανονικά account, βάζω τα στοιχεία μου, επιλέγω το powerbank, βάζω διεύθυνση κτλ, βάζω και το κουπόνι και όταν έρχεται η ώρα να πληρώσω με paypal μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα PP_ERR_[10422] Customer must choose new funding sources.,The customer must return to PayPal to select new funding sources.;

Καμιά ιδέα τι κάνω λάθος;

Capital controls. Η φορτώνεις το PayPal balance σου ή πληρώνεις κατευθείαν με την κάρτα σου

Capital controls. Η φορτώνεις το PayPal balance σου ή πληρώνεις κατευθείαν με την κάρτα σου

Για να βάλω χρήματα στο paypal balance πρέπει να κάνω add ένα bank account το οποίο όμως για κάποιο λόγο ΔΕΝ το δέχεται. ΠΦΦΦΦΦΦΦ να σκάσω είμαι (και έχει και ζέστη) :p

Πάντως πρόσεξα στο site ότι αν δοκιμάσω να το αγοράσω κάνοντας χρήση του κουπονιού μου εμφανίζει αυτό

Payment Method: PayPal Express Checkout

ενώ αν πάω να το αγοράσω χωρίς κουπόνι μου εμφανίζει αυτό

Payment Method: Credit or Debit Card

Για να βάλω χρήματα στο paypal balance πρέπει να κάνω add ένα bank account το οποίο όμως για κάποιο λόγο ΔΕΝ το δέχεται. ΠΦΦΦΦΦΦΦ να σκάσω είμαι (και έχει και ζέστη) :p

Πάντως πρόσεξα στο site ότι αν δοκιμάσω να το αγοράσω κάνοντας χρήση του κουπονιού μου εμφανίζει αυτό

Payment Method: PayPal Express Checkout

ενώ αν πάω να το αγοράσω χωρίς κουπόνι μου εμφανίζει αυτό

Payment Method: Credit or Debit Card

Είμαστε τελείως off topic

Anyway Κάνε ένα δεύτερο λογαριασμό PayPal με ένα άλλο δικό σου μειλ και μην βάλεις κάποια κάρτα. Μετά από τον κανονικό σου λογαριασμό PayPal πήγαινε στο send money to family. Εκεί Βάλε το email του δεύτερου λογαριασμού σου και το ποσό που θες να στείλεις. (κρατάει και κάποια προμήθεια το PayPal να ξέρεις) αφού τα στείλεις μπες στον δεύτερο λογαριασμό και κάνε αποδοχή. Μετά πήγαινε στο banggood (να κάνεις λογαριασμό πρώτα και εκεί) και θα πληρώσεις με το δεύτερο PayPal λογαριασμό σου. Done.

Είμαστε τελείως off topic

Anyway Κάνε ένα δεύτερο λογαριασμό PayPal με ένα άλλο δικό σου μειλ και μην βάλεις κάποια κάρτα. Μετά από τον κανονικό σου λογαριασμό PayPal πήγαινε στο send money to family. Εκεί Βάλε το email του δεύτερου λογαριασμού σου και το ποσό που θες να στείλεις. (κρατάει και κάποια προμήθεια το PayPal να ξέρεις) αφού τα στείλεις μπες στον δεύτερο λογαριασμό και κάνε αποδοχή. Μετά πήγαινε στο banggood (να κάνεις λογαριασμό πρώτα και εκεί) και θα πληρώσεις με το δεύτερο PayPal λογαριασμό σου. Done.

Όντως είμαστε και ζητώ συγνώμη από το forum. Θα το δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου. ;)

Επειδή αντιμετώπισα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τον jimblack, καθώς πλήρωσα με κάρτα, έχω στείλει μήνυμα και τους ζητάω αν γίνεται να μου κάνουν επιστροφή την αξία του κουπονιου

Καλησπέρα σας.

Μόλις μου ηρθε το xiaomi. Μικρουκι και κομψό.

Μια ερώτηση. Μπορώ να το φορτιζω με το φορτιστή του asus zenfone 2 ε ;

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

• The title was changed to Γενικά περί Power Bank