Jump to content

Γενικά περί Power Bank

xrhstos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά κάποιο Quick charge 2.0 Power Bank minimum 5000mAh για αγορά από Ελλάδα έχετε να προτείνετε? Θέλω να φορτίζω το Galaxy S6!

Ευχαριστώ. :cool:

Νομιζω quick charge 2 και απο Ελλάδα μονο το γνήσιο της samsung στα 5000mah και 45€

Δεν βλέπω και πολλά, ουτε καν απο εξωτερικό!

Εφόσον μιλάτε για Quick Charge είναι άλλη κατηγορία.

Εγώ μιλούσα για τα κανονικά τα power bank.

Άρα στην τιμή που λέτε, είναι μια χαρά.

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μόλις παρέλαβα. Απίστευτα βολικό μέγεθος για τα 10.050 mAh και πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής!!!

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160530/c79241bbfdab2d9eeb32cce7d498350b.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160530/5416393e92d0455a66df7cfc9e99c93e.jpg

Λοιπον πρωτη εμειρια με το ANKER 10500 Quick charge 2.0

Να αρχισω με τους χρονους φορτισης (Galaxy S7 απλο) απο 0%-50% σε 34 λεπτα.

Στο 100% φορτισε το τηλεφωνο σε 1.25" με λιγη χρηση του τηλεφωνου (5-7 λεπτα)

Η μπαταρια του κινητου ειναι 3000 και ο ANKER 10500, σε μια μονο φορτιση ο ANKER εχασε το 50%.

Ερωτηση για οποιον γνωριζει, δεν θα επρεπε να χασει 30% ο ANKER μιας και ηταν πληρης φορτισμενος?

Γενικως ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το συγκεκριμενο power bank μιας και δειχνει πολυ γρηγορο.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Τελικά το romoss wireless power bank πού ήταν στα 10.000 δε κυκλοφόρησε?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Η μπαταρια του κινητου ειναι 3000 και ο ANKER 10500, σε μια μονο φορτιση ο ANKER εχασε το 50%.

Ερωτηση για οποιον γνωριζει, δεν θα επρεπε να χασει 30% ο ANKER μιας και ηταν πληρης φορτισμενος?

Γενικως ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το συγκεκριμενο power bank μιας και δειχνει πολυ γρηγορο.

Θεωρώ οτι μετά απο ορισμένους κύκλους φορτίσεων θα στρώσει απ'οτι είχα διαβάσει.Δυναμίτης geokostas ακομα περιμένω το δικό μου δεματάκι...:(:(:(

Θεωρώ οτι μετά απο ορισμένους κύκλους φορτίσεων θα στρώσει απ'οτι είχα διαβάσει.Δυναμίτης geokostas ακομα περιμένω το δικό μου δεματάκι...:(:(:(

Ναι miselakos πολύ δυνατό το εργαλείο, δεν το μετάνιωσα καθόλου για την αγορά του. :)

Καλώς να το δεχτείς εύχομαι.

Για όποιον ψάχνει για qc powerbank ας ρίξει μια ματιά και στο blitzwolf

Δε δουλευει το link.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε δουλευει το link.

Παράξενο εμένα μου δουλεύει, αυτό είναι

http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-P1-10400mAh-16_2W-Quick-Charge-2_0-Power-Bank-p-1004535.html

Καλό φαινεται. Πάντως γενικώς οι χρόνοι φόρτισης που δίνουν δεν ισχύουν με τίποτα. Τα έχω γράψει πιο πάνω τα αποτελέσματα.

Καλό φαινεται. Πάντως γενικώς οι χρόνοι φόρτισης που δίνουν δεν ισχύουν με τίποτα. Τα έχω γράψει πιο πάνω τα αποτελέσματα.

Καλά ναι διαφήμιση είναι. Σε συνθήκες εργαστηρίου ίσως τους πιάσεις τους χρόνους. Το powerbank το ποσταρα επειδή εψαχναν μερικά παιδιά qc και δεν είχαν επιλογές.

Σε καμια περιπτωση δεν θα επρεπε να εχει αυτη τη συμπεριφορα.

Βεβαια το πιθανοτερο ειναι να δειχνε εσφαλμενη ενδειξη το ιδιο το powerbank αν οι μπαταριες μεινουν για πολυ καιρο αφορτιστες μετα παρουσιαζουν ανομοιομορφια στην ταση και το powerbank δεν τις "διαβαζει" σωστα. Ισως μετα απο μερικους κυκλους σταθεροποιηθει.

Ενημερωσε μας παντως γιατι ειναι απο τις πολυ καλες (και κομψες) επιλογες.

Σε καμια περιπτωση δεν θα επρεπε να εχει αυτη τη συμπεριφορα.

Βεβαια το πιθανοτερο ειναι να δειχνε εσφαλμενη ενδειξη το ιδιο το powerbank αν οι μπαταριες μεινουν για πολυ καιρο αφορτιστες μετα παρουσιαζουν ανομοιομορφια στην ταση και το powerbank δεν τις "διαβαζει" σωστα. Ισως μετα απο μερικους κυκλους σταθεροποιηθει.

Ενημερωσε μας παντως γιατι ειναι απο τις πολυ καλες (και κομψες) επιλογες.

Καλά μην το λες. Η ονομαστική χωρητικότητα είναι 10500 αλλά η πραγματική είναι πολύ πιο κάτω. Υπάρχουν πολλές απώλειες λόγω θερμότητας, αντίστασης κτλ.

Καλά μην το λες. Η ονομαστική χωρητικότητα είναι 10500 αλλά η πραγματική είναι πολύ πιο κάτω. Υπάρχουν πολλές απώλειες λόγω θερμότητας, αντίστασης κτλ.

Έτσι. Σε εμένα, της xiaomi 10.000 (2 που έχουν περάσει από τα χέρια μου) βγάζουν ακριβώς 6.200. Τέλος!

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Συμφωνω αλλα μιλαμε για ποσοστο 5-10% (και πολυ λεω) εδω ειμαστε σχεδον στο μισο.

Έτσι. Σε εμένα, της xiaomi 10.000 (2 που έχουν περάσει από τα χέρια μου) βγάζουν ακριβώς 6.200. Τέλος!

Προφανως δεν ειναι 10000.

Προφανώς και είναι. Υπάρχουν τύποι & λοιπές μαθηματικές σχέσεις, που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Γύρω στο 60-70% είναι απόδοση τους, ήτοι εν προκειμένω 6000-7000.

Συμφωνω αλλα μιλαμε για ποσοστο 5-10% (και πολυ λεω) εδω ειμαστε σχεδον στο μισο.

Μην περιμένεις να δεις την ονομαστική αξία...δυστυχώς

Και αυθεντικά είναι και 10000 είναι.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Για πείτε κάνα 20αρι που να υποστηρίζει φόρτιση με Quick charge 2 από το ίδιο αλλά και να βγάζει έξοδο με Quick charge 2. Επίσης να έχει 2 usb. Τιμή μέχρι 25 ευρώ. Έχω το 10αρι της xiaomi και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απλα θα ήθελα να έχει 2 usb. Παραγγελία αυστηρά από κίνα μιας και Ελλάδα όλα είναι πανάκριβα.

Στάλθηκε από NOTE 3 CM13

Για πείτε κάνα 20αρι που να υποστηρίζει φόρτιση με Quick charge 2 από το ίδιο αλλά και να βγάζει έξοδο με Quick charge 2. Επίσης να έχει 2 usb. Τιμή μέχρι 25 ευρώ. Έχω το 10αρι της xiaomi και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απλα θα ήθελα να έχει 2 usb. Παραγγελία αυστηρά από κίνα μιας και Ελλάδα όλα είναι πανάκριβα.

Στάλθηκε από NOTE 3 CM13

http://www.amazon.com/KMASHI-20000mAh-Portable-Charger-External/dp/B01738J61A

Δεν την γνωρίζω τη συγκεκριμένη μάρκα. Έβαλα στο μάτι αυτό:

http://m.banggood.com/Original-Xiaomi-20000mAh-18W-Quick-Charge-2_0-Power-Bank-p-1011289.html

Το οποίο υποστηρίζει Quick Charge 2 και φορτίζει σε 7 ώρες από ότι γράφει και στην έξοδο δίνει 3.6a με fast charging οπότε πιστευω θα είμαι κομπλέ. Το note 3 το φορτιζω με 2.1a και νομίζω δεν υποστηρίζει Quick Charge 2.

Με κάτι πόντους που έχω βγαίνει στα 23 ευρω.

Στάλθηκε από NOTE 3 CM13

ρε παίδες τι συζητάτε ; το γράφει το powerbank από κάτω ξεκάθαρα (όσο ξεκάθαρο είναι φυσικά)

10000 στα 3.7V

αλλά ακριβώς από κάτω

6250 στα 5.1V

Δεν την γνωρίζω τη συγκεκριμένη μάρκα. Έβαλα στο μάτι αυτό:

ίσως έχει τίποτα σε aukey (άμαζον ή από το κατάστημά τους - δεν θυμάμαι λινκ- στο ali)

Μετα απο 4 κυκλους πληρους φορτησης του ANKER 10500 Quick Charge 2.0 εχουμε τα παρακατω αποτελεσματα:

(το κινητο με 0% μπαταρια και κλειστο κατα την φορτιση και ο Anker πληρως φορτισμενος)

-Στα 15 λεπτα φορτισης 22% μπαταρια

-Στα 30 λεπτα φορτισης 42%

-Στα 45 λεπτα φορτισης 62%

-Στα 60 λεπτα φορτισης 82%

-Το τηλεφωνο φορτιστηκε πληρως σε 1 ωρα και 28 λεπτα.

Το 10% της ενεργειας του ο Anker το εχασε στο 6% της μπαταριας του κινητου.

Το 20% στο 18%

Το 30% στο 43%

Το 40% στο 63%

Το 50% στο 82%

Στο 100% του τηλεφωνου ο ANKER ειχε χασει ενεργεια απο 50-60% περιπου.

Οπότε οπως καταλαβαινετε μυθος τα 10500 αν αναλογιστουμε την 3000 μπαταρια του S7.

Edited by geokostas

Οπότε οπως καταλαβαινετε μυθος τα 10500 αν αναλογιστουμε την 3000 μπαταρια του S7.

να το ξαναπούμε άλλη μια ;;; :)

να κάνεις τις μετρήσεις σου και να δεις αν βγάζει 6000-7000 ή λιγότερο, αυτό είναι το θέμα

10500 δε θα πάρεις ποτέ , όπως και δε θα πάρεις π.χ ποτέ 1ΤΒ σε δίσκο

έτσι τα μετράνε , τι να κάνουμε

να το ξαναπούμε άλλη μια ;;; :)

να κάνεις τις μετρήσεις σου και να δεις αν βγάζει 6000-7000 ή λιγότερο, αυτό είναι το θέμα

10500 δε θα πάρεις ποτέ , όπως και δε θα πάρεις π.χ ποτέ 1ΤΒ σε δίσκο

έτσι τα μετράνε , τι να κάνουμε

Εκεί γύρω στις 6000 βγάζει τελικά.

Απλα το μέτρησα άλλη μια φορά μήπως "εστρωνε" προς τα πάνω μετα απο 4 πλήρους κύκλους φόρτισης αλλά μπααα...

• The title was changed to Γενικά περί Power Bank