Xander Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Δεν ειχε ζελατινα ενα αυτοκολητο ειχε για την σφραγιση της συσκευασιας... οπως θα επρεπε να εχει.. όσα xiaomi powerbank έχω πάρει από εξωτερικό κανένα δεν είχε αυτοκόλλητο σφράγισης στο κουτί. οπότε αυτό το αυτοκόλλητο το μαγαζί το έβαλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 όσα xiaomi powerbank έχω πάρει από εξωτερικό κανένα δεν είχε αυτοκόλλητο σφράγισης στο κουτί. οπότε αυτό το αυτοκόλλητο το μαγαζί το έβαλε. μαλλον εχεις δικιο μολις ειδα ενα hads on και δεν ειχε τιποτα για σφραγιση... το να εχει γινει απο το μαγαζι το πρωτο authentication παιζει; εαν ειμαστε εκτος θεματος να το μεταφερουμε αλλου; Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 μαλλον εχεις δικιο μολις ειδα ενα hads on και δεν ειχε τιποτα για σφραγιση... το να εχει γινει απο το μαγαζι το πρωτο authentication παιζει; εαν ειμαστε εκτος θεματος να το μεταφερουμε αλλου; αυτό που με παραξενεύει είναι ότι το ξυστό που έχει στο πλάι είπες ότι δεν είχε ξυστεί. πως γίνεται να τον έχουν βάλει στο σύστημα? από ποιο κατάστημα το πήρες? βάλε λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Δεν ειμαστε εκτός θέματος, αλλά έχει γίνει αρκετες φορες η κουβέντα.. Άλλες φορές λέμε κοίτα τα σημάδια αν είναι γνήσιο και άλλες λέμε άσε τα εξωτερικά σημάδια και κάνε επαλήθευση με τον κωδικό. Αφού λες ότι τα δευτερεύοντα εξωτερικά χαρακτηριστικά είναι τα αναμενόμενα για γνησιο και ο κωδικός είναι αυτος που είναι, μόνο αν το ανοίξεις θα βγάλεις άκρη, δεν ειναι πολυ δύσκολο. Επίσης σαν πρώτη ενεργεια ζύγισε το με ζυγαριά ακριβείας. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) μαλλον εχεις δικιο μολις ειδα ενα hads on και δεν ειχε τιποτα για σφραγιση... το να εχει γινει απο το μαγαζι το πρωτο authentication παιζει; εαν ειμαστε εκτος θεματος να το μεταφερουμε αλλου; Πάρε τηλέφωνο το μαγαζί να ρωτήσεις τι συμβαίνει γιατί αλλιώς θα μείνεις με την απορία αν είναι γνήσιο ή όχι, αν το άνοιξαν κλπ. Πάντως πως έγινε το authentication από το μαγαζί αφού λες ότι εσύ έξυσες τον κωδικό πρώτη φορά? Εγώ ξέρω ότι αν είναι γνήσιο σου βγάζει ότι ο κωδικός χρησιμοποιήθηκε μια φορά και έτσι έπρεπε να γίνει και σε εσένα. Μόνο το μαγαζί ξέρει τι έκανε, όλα υπόλοιπα είναι περιττά. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited May 10, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Δεν ειμαστε εκτός θέματος, αλλά έχει γίνει αρκετες φορες η κουβέντα.. Άλλες φορές λέμε κοίτα τα σημάδια αν είναι γνήσιο και άλλες λέμε άσε τα εξωτερικά σημάδια και κάνε επαλήθευση με τον κωδικό. Αφού λες ότι τα δευτερεύοντα εξωτερικά χαρακτηριστικά είναι τα αναμενόμενα για γνησιο και ο κωδικός είναι αυτος που είναι, μόνο αν το ανοίξεις θα βγάλεις άκρη, δεν ειναι πολυ δύσκολο. Επίσης σαν πρώτη ενεργεια ζύγισε το με ζυγαριά ακριβείας. να ανοιξω την συσκευασια λες; το εχω κανει ηδη ... οπως ειπα και παραπανω απο αυτα που βλεπω περισσοτερο για γνησιο φαινεται ... εκτος και αν δεν βλεπω καλα ή ειναι τοπ η αντιγραφη.:) για πες ποσο πρεπει να ζυγίζει; @zananiro: μαζευω αποψεις για να ξερω τι θα του πω... Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Να ανοίξεις το power bank να δεις τις μπαταρίες του. Πόσο ζυγίζει θα βρεις κάπου εδώ στο τοπικ άμα ψάξεις Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fast4u Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Καλησπερα σας, δεν ξερω απο powerbanks και σκεφτομαι να αγορασω το παρακατω, τι γνωμη εχετε? Ειναι καλα τα romoss? http://www.banggood.com/Romoss-Sense-9-25000mAh-Portable-Power-Bank-For-Mobile-Phone-p-985653.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) Ποσα mah δίνει το 10.000 της Xiaomi, για φόρτιση? Γύρω στα 6200? Edited May 10, 2016 by tyel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ποσα mah δίνει το 10.000 της Xiaomi, για φόρτιση? Γύρω στα 6200? ~7000. Μου έχει βγάλει 2 φορτίσεις σε μπαταρία 3000 & δύο φορτίσεις σε bt (sbh50). Και είχε ακόμα κάτι ψιλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Ψαχνω για μικρο σε διαστασεις power bank 2300-5000 mAh και σχετικα οσο πιο φθηνο γινεται. Εχετε να προτεινεται καποιο αξιοπιστο εξ ανατολής?? Ευχαριστω. :) Αδερφε η φθηνοτερη λυση ειναι αυτη η θηκουλα http://www.gearbest.com/chargers/pp_187273.html και αυτη η μπαταριουλα που ειναι μια χαρα http://www.gearbest.com/batteries/pp_186582.html και με 5€ εχεις ενα powerbank 3.400mah... Εχω φτιαξει με μπαταριες απο ηλ.τσιγαρο που αλλαζω αρκετα... Ποσα mah δίνει το 10.000 της Xiaomi, για φόρτιση? Γύρω στα 6200? Tα Xiaomi 10.400 που εχω σχεδον ολα μου δινουν 2.5 φορτισεις στο Redmi Note 2. Δηλαδη 3060mah X2.5 ~7.400-7.600mah Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Αυτή η θήκη παίρνει οποιαδήποτε επαναφορτιζόμενη; Nimbus 17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Εκτιμώ το χρόνο , των παιδιών για το πόσα mah δίνει για φόρτιση το xiaomi αλλά το να λέμε ότι φορτίζει δυο lumia, ή έναν φακό και δυο οδοντοβουρτσες δεν είναι απάντηση, εγώ το μέτρησα με την ανάλογη συσκευή και είπα το 6200, τώρα αν φορτίζει δυο φορές το S6 , μπορεί να είχε το κινητό 20% μπαταρία ή 10%, που σημαίνει ότι δεν βγαίνουν έτσι συμπεράσματα, ιδίως αν θέλεις να το συγκρινης με κάποιο άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Παιδιά έχω φάει τον τόπο να βρώ το powerbank της Anker 10500+ αλλά πουθενά.Μπορεί να προτείνει κανείς κάποιο αξιόπιστο και οικονομικό site?Μόνο Ebay και αυτό στα 40€ βρίσκω.έχω το LG-V10 και ψάχνω ένα powerbank quick charge 2.Έχετε να αντιπροτείνετε κ'ατι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Εκτιμώ το χρόνο , των παιδιών για το πόσα mah δίνει για φόρτιση το xiaomi αλλά το να λέμε ότι φορτίζει δυο lumia, ή έναν φακό και δυο οδοντοβουρτσες δεν είναι απάντηση, εγώ το μέτρησα με την ανάλογη συσκευή και είπα το 6200, τώρα αν φορτίζει δυο φορές το S6 , μπορεί να είχε το κινητό 20% μπαταρία ή 10%, που σημαίνει ότι δεν βγαίνουν έτσι συμπεράσματα, ιδίως αν θέλεις να το συγκρινης με κάποιο άλλο. Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που γραφεις. Συγνωμη που δεν εξηγησα. Εγραψα για 2.5 φορτισεις στο RedMi Note2 με δεδομενο οτι το τηλεφωνο εκλεισε απο μπαταρια (~1-2%) . Επιπλεον το συγκεκριμενο τραβαει και καμια ωρα αφοτου δειξει 100% αρα μια λογικη τιμη ειναι γυρω στα 7000mah. Απο κει και περα μεγαλη σημασια εχει και το ποσο εχει κανεις δουλεψει το powerbank και αρκετοι ακομα λογοι... Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Καλημέρα, σε προσφορά σήμερα το ASUS ZENPOWER BANK 10050MAH SILVER απο το e-shop στα 24€. Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Παιζει κανενα κουπονι για banggood? Θελω να παραγγειλω το Xiaomi 10000mAh. Eυχαριστω. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Παιζει κανενα κουπονι για banggood? Θελω να παραγγειλω το Xiaomi 10000mAh. Eυχαριστω. Στο σελίδα του προϊόντος δίνει το κουπονι 314a5e. Βγαίνει στα 14$. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Καλησπέρα παιδιά,το xiaomi 5000 (νεο) παρέδωσε πνεύμα και δεν το εχω πολυ καιρο,φορτιζει το s6 edge+ μεχρι τη μεση με το ζορι,ενω το πρώτο καιρό περισσευε κι'ολας. Ζητημα να εχω κανει 30 φορτισεις. Χρειάζομαι power bank λοιπον εκει γυρω στα 5000mah (ελαφρυ) ωστε να το εχω μαζι μου παντου με απαραίτητη προϋπόθεση το Fast Charge.Τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Καλησπέρα παιδιά,το xiaomi 5000 (νεο) παρέδωσε πνεύμα και δεν το εχω πολυ καιρο,φορτιζει το s6 edge+ μεχρι τη μεση με το ζορι,ενω το πρώτο καιρό περισσευε κι'ολας. Ζητημα να εχω κανει 30 φορτισεις. Χρειάζομαι power bank λοιπον εκει γυρω στα 5000mah (ελαφρυ) ωστε να το εχω μαζι μου παντου με απαραίτητη προϋπόθεση το Fast Charge.Τι προτείνετε; Αν δεν σου πέφτει ακριβό κοίτα το καινούργιο 10000 της xiaomi που έχει το ίδιο μέγεθος με το 5αρι σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Το εχω αυτο,ειναι βαρυ ομως..Θελω ελαφρυ για καθε μερα.Επισης δεν εχει fast charge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Είσαι σίγουρος; επειδή έχει fast charge βγήκε.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Τρελανε με τωρα,σε λιγο που θα μαι σπίτι το δοκιμαζω :) Δεν ειναι για καθε μερα ομως,ειναι βαρυ! Το εχω για Σαββατοκυριακα που φευγουμε συχνα κλπ.. Δεν βγάζει γρήγορη φόρτιση τελικα το νεο 10αρι.. Edited May 18, 2016 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Έχεις αυτό και δεν έχει; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Μπορεί να προτείνει κανείς κάποιο αξιόπιστο και οικονομικό site για την αγορά του powerbank της Anker 10500+?Έχω το LG-V10 και ψάχνω ένα powerbank quick charge 2.Έχετε να αντιπροτείνετε κ'ατι άλλο? Edited May 18, 2016 by miselakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts