junglist Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Samsung S4 σε 2Α το φορτίζει 2 φορές και μένει λίγο ακόμα. Σε 0.6Α βγάζει 3 φορτίσεις. Μια χαρά το βρίσκω. Σε 0.6Α και που ξεκινάει η φόρτιση, πάλι καλά. Θα πρέπει να θέλει 4-5 ώρες να το φορτίσει φουλ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Σε 0.6Α και που ξεκινάει η φόρτιση, πάλι καλά. Θα πρέπει να θέλει 4-5 ώρες να το φορτίσει φουλ. Για ποιόν λόγο πάλι καλά που φορτίζει στα 0,6Α. Εαν συνδέσεις το φορτιστή σου στο USB υπολογιστή, στα ίδια περίπου Αmprer θα φορτίσει (1.0 και 2.0 USB με 0.5Α, 3.0 στα 0,9Α). Και προφανώς θα κάνει περισσότερες ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Μου ήρθε σήμερα το 10αρι της xiaomi , δεν περίμενα να είναι τόσο μικρούλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Μου ήρθε σήμερα το 10αρι της xiaomi , δεν περίμενα να είναι τόσο μικρούλι Ναι είναι πολύ κομπλε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsouf Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Το ποσταρα και χθες αλλά δεν ξέρω το γιατί το μήνυμα μου δεν υπάρχει.. Το 10000mah της xiaomi αν το πάρεις συνδιαστικα με την θήκη του που κοστίζει 2 μιση δολάρια το παίρνεις στα 11.6 δολάρια από το gearbest.. Σημαντικό : πρώτα πας στην θήκη και κάτω θα γράφει buy together και έτσι τα παίρνεις και τα δύο μαζί 14 δολάρια.. Καλησπέρα! Μπορείς να στείλεις link γιατί μάλλον δεν ισχύει πλέον η προσφορά. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Κινητό iPhone 5 Power bank Xiaomi 1ο ερώτημα: Η συνδεσιμοτητα θα ειναι καλή από θέμα φόρτισης; 2ο ερώτημα: Η συσκευασία του Power bank (banggood μάλλον) θα έχει συμβατό καλώδιο σύνδεσης ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Μπααα.. mini USB έχει Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Καλησπέρα! Μπορείς να στείλεις link γιατί μάλλον δεν ισχύει πλέον η προσφορά. :( Έχει μια προσφορά που τρέχει αυτή την στιγμή και βγαίνει στα 14,29 δολάρια, αρκεί να επιλέξεις πρώτα την πλαστική θήκη, αλλά μόνο χρώματος lake blue ή ginger και παίρνεις την θήκη με 2,69 δολάρια + 11,60 δολάρια το powerbank των 10.000 mAh. http://www.gearbest.com/power-banks/pp_232154.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 έχουμε καινούργιο powerbank από την xiaomi. 10000 mAh Mi Powerbank Pro τέλειο φαίνεται!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Η Xiaomi θα μας φαει ολα τα λεφτα, τελειωσε. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Η Xiaomi θα μας φαει ολα τα λεφτα, τελειωσε. :lol::lol: άσε όταν το είδα λέω πάλι φράγκο δεν θα μου μείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Μακάρι να έχει ce πιστοποιητικό... Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Έχει μια προσφορά που τρέχει αυτή την στιγμή και βγαίνει στα 14,29 δολάρια, αρκεί να επιλέξεις πρώτα την πλαστική θήκη, αλλά μόνο χρώματος lake blue ή ginger και παίρνεις την θήκη με 2,69 δολάρια + 11,60 δολάρια το powerbank των 10.000 mAh. http://www.gearbest.com/power-banks/pp_232154.html Ειμαι ενα κλικ πριν πατησω το "place your order" και θελω να ρωτησω αν πρεπει να το παρω ως απλο ή με tracking number (+1.99$) ;;; Ως απλο μπορει να μην παραλαβω ποτε και να χασω και τα λεφτα ;;; πληρωμη μεσω paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ειμαι ενα κλικ πριν πατησω το "place your order" και θελω να ρωτησω αν πρεπει να το παρω ως απλο ή με tracking number (+1.99$) ;;; Ως απλο μπορει να μην παραλαβω ποτε και να χασω και τα λεφτα ;;; πληρωμη μεσω paypal. Χωρίς tracking χτυπα το έχω κάνει πολλές παραγγελίες από gearbest χωρίς tracking και έχουν έρθει όλες. Η δε τελευταία ήταν ακριβώς αυτή η προφορά με τη θήκη και το Power bank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prometheus_ Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 καποιο αξιοπιστο και δοκιμασμενο power bank για iphone6s υπαρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 http://www.apple.com/shop/product/MGQL2LL/A/iphone-6s-smart-battery-case-charcoal-gray Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 έχουμε καινούργιο powerbank από την xiaomi. 10000 mAh Mi Powerbank Pro τέλειο φαίνεται!!! Κανει για ολα για τα κινητα; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 καποιο αξιοπιστο και δοκιμασμενο power bank για iphone6s υπαρχει; δοκίμασε κάποιο powerbank της xiaomi. είναι έμπιστα και πολύ ποιοτικά. Κανει για ολα για τα κινητα; εννοείται. και αν παρατηρήσεις έβαλαν και usb type c θύρα για όποια κινητά το υποστηρίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 εχω την εντυπωση οτι το χιαομι 10400 πουπ ηρα πριν 1μιση-2 χρονια περιπου, αρχιζει και χανει την δυναμη του. μαλλον δηλαδη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 εχω την εντυπωση οτι το χιαομι 10400 πουπ ηρα πριν 1μιση-2 χρονια περιπου, αρχιζει και χανει την δυναμη του. μαλλον δηλαδη... Πόσες περίπου φορτισεις; Το χρησιμοποιεις καθημερινά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 δε μπορω να υπολογισω. σιγουρα αρκετες. ενα διαστημα δε το χρησιμοποιουσα σχεδον καθολου!! πλεον σε σχεδον καθημερινη χρηση ισως ειναι και ιδεα μου βεβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 δοκίμασε κάποιο powerbank της xiaomi. είναι έμπιστα και πολύ ποιοτικά. εννοείται. και αν παρατηρήσεις έβαλαν και usb type c θύρα για όποια κινητά το υποστηρίζουν. Εχεις καποιο λινκ για αγορά ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 δες στα κινεζομαγαζα (merimobiles, bangood, gearbest) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 δες στα κινεζομαγαζα (merimobiles, bangood, gearbest) Θα το μπερδεψω, δεν θα ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτο που λες. Αν μπορεις γραψε ..... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5_1V-2_1A-10000mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-977406.html http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5000mAh-Ultra-thin-9_9mm-Power-Bank-For-Mobile-Phone-p-957081.html http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5V-2A-10400mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-923637.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts