Jump to content

Γενικά περί Power Bank

xrhstos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το μέτρησα πάλι. Πάνω από 7000 με τίποτα.

Μήπως παίζουν ρόλο οι μπαταρίες που στο 10000 είναι Li-Pol ενώ στο 10400 είναι απλή Li-ion?

Μήπως είναι πιο αποδοτικές οι δεύτερες;;;

Δηλαδή το 10αρι να βγάζει πιο πολυ?

Δηλαδή το 10αρι να βγάζει πιο πολυ?

Όχι. Νομίζω ότι το 10400 είναι πιο αποδοτικό μιας και φαίνεται ότι οι 18650 Li-ion που έχει είναι πιο αποδοτικές από τις μπαταρίες του 10000.

Το μέτρησα πάλι. Πάνω από 7000 με τίποτα.

Μήπως παίζουν ρόλο οι μπαταρίες που στο 10000 είναι Li-Pol ενώ στο 10400 είναι απλή Li-ion?

Μήπως είναι πιο αποδοτικές οι δεύτερες;;;

Πώς το μέτρησες;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Απο ότι έχω διαβάσει υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση όταν το φορτίζουμε αλλά στην έξοδο του δίνει κανονικά 5v 2A.Για γρήγορη φόρτιση στην έξοδο βλέπω κάποια της aukey και της blitzwolf στα 10000mah που υποστηρίζουν το πρότυπο quick charge 2.0 της quallcomm

Πήρα το xiaomi 10000mah και είναι άψογο μέχρι στιγμής!! Είναι τρομερά βολικό πολύ μικρό ! Θα δείξει τώρα με τις φορτίσεις πως θα πάει!

Παρελαβα σημερα το Xiaomi 10000ma απο banggood.Το περιμενα μεγαλυτερο ειναι αρκετα compact και δειχνει solid.Φορτιζει το note 3 με 2100ma οσο δηλαδη και με το κανονικο ρευμα.Με βγηκε 9.42 ευρω.Μπραβο στη xiaomi.

Παρελαβα σημερα το Xiaomi 10000ma απο banggood.Το περιμενα μεγαλυτερο ειναι αρκετα compact και δειχνει solid.Φορτιζει το note 3 με 2100ma οσο δηλαδη και με το κανονικο ρευμα.Με βγηκε 9.42 ευρω.Μπραβο στη xiaomi.

Πως και σου βγήκε τόσο φτηνό????? Έχεις κανέναν κωδικό????:respect:

Πως και σου βγήκε τόσο φτηνό????? Έχεις κανέναν κωδικό????:respect:

Έκανα παραγγελία στις 29 Δεκεμβρίου. Είχε 11.15 και με κάτι πόντους πήγε 9.42. Το έστειλαν με nl post Untracked στις 30 και ήρθε χθες. Οι 50 μέρες που έκαναν τελείωσε όλα έρχονται σε 15 με 20 μέρες

Έκανα παραγγελία στις 29 Δεκεμβρίου. Είχε 11.15 και με κάτι πόντους πήγε 9.42. Το έστειλαν με nl post Untracked στις 30 και ήρθε χθες. Οι 50 μέρες που έκαναν τελείωσε όλα έρχονται σε 15 με 20 μέρες

Τώρα έχει 15,88 το πιο φθηνό…. Να περιμένω λίγο λες??? :rtfm::kill:

Δεν ξερω τι εχει γινει, αλλα εχουν ακριβυνει ολα, power bank, pistons, yi cam..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Τώρα έχει 15,88 το πιο φθηνό…. Να περιμένω λίγο λες??? :rtfm::kill:

Ναι περίμενε το banggood εχει ανεβάσει τιμές στα παντα. Αν το βιάζεσαι τσιμπα το λίγα ευρώ είναι η διαφορά και η δουλειά που κάνει είναι πάρα πολύ καλή.

Έπαιζα Lara croft go κανα 2ωρο και από 2% που είχε είναι στο 61. Μιλάμε για παιχνίδι που σε 2 ώρες αδειάζει την μπαταρία του κινητού.

Εγω πήρα το 20αρι της xiaomi (για αυτο και ρωτουσα) στα 26 τελικά απο χονορ. Βαρυ αλλα οχι τόσο μεγαλο. Ακομα δεν το χρησιμοποιησα, και δεν σκοπευω αμεσα. Δηλ. σε 3 μηνες που θα ταξιδεψω. Εχει μπαταρια στη μεση. Να το φορτίσω και να το αφησω στην ακρη ή οπως ειναι το αφηνω;

Και εγώ από banggood το πήρα κοντά στο €10 αλλά ακόμα το περιμένω. Προς τιμήν τους πάντως μου έκαναν refund πολύ γρήγορα προχθές που τους ζήτησα. Αν πάντως έρθει λογικά θα το κρατήσω και τους ξαναστέλνω το ποσό, όπως μου πρότειναν και οι ίδιοι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Γιατί έχουν περάσει 2 μήνες, αν δεν το παραλάβω ποτέ τι γίνεται; Η περίοδος refund του PayPal έχει ανέβει πλέον αλλά δεν άνοιξα case μέσω paypal, μίλησα με το κατάστημα και αυτοί μου πρότειναν είτε refund είτε να μου το ξαναστείλουν. Επέλεξα το refund και αν έρθει τους πληρώνω, δεν καίγομαι τόσο για το powerbank, δεν το είχα πάρει για μένα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Παιδιά να ρωτησω κατι! Το xiaomi 10000mah οσοι το έχουν,τα φωτάκια πρέπει να είναι μονίμως ανοιχτά όταν θα έχει φορτησει τελείως ή το τέταρτο δεν γεμίζει ποτέ?

:lol: θα γεμίσει και το τέταρτο και θα μείνουν και τα 4 ανοιχτά

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

:lol: θα γεμίσει και το τέταρτο και θα μείνουν και τα 4 ανοιχτά

Χαχα οκ! Ρωταω γιατί είναι πάνω από 1:30 ώρα στο τελευταίο! Thx

Εγω πήρα το 20αρι της xiaomi (για αυτο και ρωτουσα) στα 26 τελικά απο χονορ. Βαρυ αλλα οχι τόσο μεγαλο. Ακομα δεν το χρησιμοποιησα, και δεν σκοπευω αμεσα. Δηλ. σε 3 μηνες που θα ταξιδεψω. Εχει μπαταρια στη μεση. Να το φορτίσω και να το αφησω στην ακρη ή οπως ειναι το αφηνω;

δούλεψε το αν θες να μας πεις..,λέω να το πάρω κι εγώ..

Για το 10000 της xiaomi μιλας η για το 20αρι ; Εχω το δεκάρι εγω πολυ καλο ομορφη στιβαρή κατασκευή. Για το ρομος δεν εχω ακουσει κατι αρνητικο αλλα δε ξερω οψη και σχεδιο αν σ αρεσει κανε ενα googlαρισμα και σύγκρινε τα. Αλλα xiaomi ειναι εξαιρετικό .

• The title was changed to Γενικά περί Power Bank